ZA ZACHOVÁNÍ LEZECKÉ STĚNY ROŽNOV

Quoted post

Maggie

2012-04-11 12:36

ano, ale to právě chce Meďa změnit, při včerejším jednání se také řešilo, že chce, aby odměnu dostávali všichni kdo na stěně dělají služby. a je to tak správně. třeba by se našel někdo, kdo by to dělal zadarmo nebo za nějakou "almužnu", nějaký zapálený nadšenec, jaký byl někdy před cca 10ti lety Meďa, ale i on by jistě po nějaké době (divím se, že to Meďa vydržel tak dlouho), zjistil, že to tak dál nejde, že se to musí změnit! není divu, že se cítí nedoceněný-je nedoceněný!!! nedivím se mu, že je zklamaný. to že jsme byli včera s Meďou u pana ředitele, byla náhoda, šli jsme tam s ním, ať má oporu a svědectví. velmi mne překvapilo, že jsme přišli do ředitelny, kde se chystalo "jednání" přišlo mi to nefér. byl by tam jeden-sám, proti všem - dobře, že jsme ho tam nenechali jít samotného.

Odpovědi

Ředitel ZŠ 5. května

#53 Re:

2012-04-11 13:18:57

#46: Maggie -

Já jsem rád, že tam pan Holiš nebyl sám, už výše jsem psal proč. Přítomnost ekonomky školy byla nutná pro převzetí peněz, přítomnost mojí zástupkyně rovněž, protože v případě mojí nepřítomnosti ve škole je to právě ona, která mě zastupuje. Víc lidí ze školy tam nebylo. To, že je přítomen člen zastupitelstva města, kterému není jedno, co se kolem stěny rozvířilo, nevidím jako problém (navíc se s panem Holišem znají, já se s ním neznám).

Je nutné si opravdu uvědomit, že pokud se chtějí dospělí bavit (třeba lezením), měli by nést náklady svojí zábavy. V případě lezeckého kroužku pro děti je to úplně něco jiného, tady by se mělo na nákladech zcela jistě podílet město. Příjde Vám fér, že škola má nést náklady za zábavu dospělých?

Závěr: dle mého názoru je pan Holiš nedoceněný proto, že je systém nastaven špatně, tzn. nevybírat 60 Kč za vstup, ale za hodinu (například, muselo by se to samozřejmě propočítat), pak by mohly být peníze i pro jeho spolupracovníky a kroužek platit úplně zvlášť (v případě kroužku jen pro naše žáky by platila škola, pokud by tam byly děti z celého Rožnova, tak město).

P.S. Věděli jste, že nebudu sám, když jste přišli čtyři?