ZA ZACHOVÁNÍ LEZECKÉ STĚNY ROŽNOV

Quoted post

Zuzka Hamuľaková

2012-04-11 12:48

včera jsem se také zúčastnila diskuse v ředitelně ZŠ 5. května. Musím říct, že úplně chápu Meďu, že už toho má plné zuby, že tak dlouho, tak usilovně pracovat za tak malou odměnu (finanční i jinou) musí člověka vyčerpat až na dno. Protože pravidelně na stěnu chodím, vím, kolik práce a často i vlastních finančních zdrojů věnuje stěně. Velmi si ho za to vážím a velmi jeho záslužnou práci oceňuji. Myslím si, že on a všichni,kdo se stěně věnují by měli být také odměňováni.
Podle mě je třeba najít k tomu cestu, najít možnosti financování lidí, kteří si to zaslouží (Meďa v první řadě, ale ostatní taky - já osobně pracuji ráda, ale za peníze).
Chci věřit, že se včera podařilo vytvořit první krůček k tomu, aby se vytvořily možnosti pro jednání, nejlépe společné jednání vedení stěny a školy s vedením města.
Paní starostka mě v odpovědi na můj mail ujistila, že se pokusí pro provoz stěny udělat, co bude v jejích silách a tak věřím, že budeme mít kam chodit i dál.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#49 Odměna za práci na stěně

2012-04-11 12:56:59

#47: Zuzka Hamuľaková -  

A ptal se někdo těch konkrétních lidí, kteří na stěně pracují, jestli za to něco chtějí?

Já mezi ně patřím a jasně říkám, že nechci nic. Opravdu mi vadí, že se stále častěji objevuje věta, že Méďa bojuje za ostatní.

Bojuje za svůj příjem, tak to vidím já.

Zdravím, J. Slezák.