ZA ZACHOVÁNÍ LEZECKÉ STĚNY ROŽNOV

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#69 Re: Re: Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci

2012-04-11 22:24

#58: - Re: Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci na s

Zdravím, odpustím si frustrující emoce z této diskuze, obecně jen konstatuji, že zcela podporuji Jirku a Droba v jejich názorech a návrzích. A přejdu rovnou ke konstruktivnímu bodu. Ráda převezmu účetní část povinností správce stěny (když jsem ted ta účetní i v práci :) ). Pokud má paní účetní ze školy úřední hodiny od 7 do 13 jsem ochotná i osobně nosit kasu do školy v úředních hodinách, nevidím v tom problém. Pro nepořádek s účetníma lístečkama mám velké pochopení a věřím, že bychom se s paní účetní dohodly. Vše samozřejmě bez nároku na finanční odměnu! Pokud tomu tedy nebrání nějaké "licence" nebo jiné "nepřekonatelné podmínky", ráda se aktivně do provozu stěny zapojím. Kontakt na mě Méďa má.

Eva Petřvalská

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#76 Odpověď Evě

2012-04-12 09:14:14

#69: - Re: Re: Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci  

Zdar Evo,

díky za skvělý návrh a rovněž za slušnou zprávu! Počítáme s ním.

Zdarec, Jirka.