Podmínky služby

Smlouva o poskytování služby hostingu online petic

Last Updated: 2024-08-20

This Agreement is between Petice.com (Petitions24 Oy), hereinafter referred to as the Service Provider, and the author of the petition.

Popis služby

Petice.com provides an online platform for creating and hosting petitions. Jako autor petice jste považován za správce osobních údajů a určujete obsah petice, co je od signatářů požadováno, účely zpracování jejich osobních údajů a dobu, po kterou jsou osobní údaje uloženy.

Požadavek na věk

Musí vám být alespoň 18 let.

Pozastavení a ukončení účtu

Vyhrazujeme si právo pozastavit nebo ukončit váš účet a odmítnout jakékoli současné nebo budoucí použití služby.

Odpovědnost autora petice

Autor petice souhlasí s poskytnutím veškerého potřebného obsahu pro petici a je výhradně odpovědný za přesnost a zákonnost tohoto obsahu.

Prohibited Data Collection

It is prohibited to request personal identification numbers (such as national ID numbers) from signatories.

Duševní vlastnictví

Autor petice si ponechává veškerá práva na obsah své petice, poskytuje poskytovateli služby licenci k hostování a zobrazení obsahu.

Omezení odpovědnosti

Poskytovatel služby nebude zodpovědný za žádné nepřímé, náhodné nebo následné škody vyplývající z této Smlouvy.

V žádném případě celková odpovědnost poskytovatele služeb vůči autorovi petice za veškeré škody, ztráty a příčiny žalob, ať už vyplývající ze smlouvy, deliktu (včetně nedbalosti) nebo jinak, nepřekročí celkovou částku zaplacenou autorem petice poskytovateli služeb podle této smlouvy.

Platné právo

Tato Dohoda se řídí zákony Finska.

Změna podmínek

Vyhrazujeme si právo tyto podmínky kdykoliv změnit nebo upravit bez předchozího upozornění.

Zakázaný obsah

Porušení soukromí

Sdílení soukromých informací o jednotlivcích bez jejich souhlasu.

Obtěžování a šikana

Cílený obsah proti soukromým osobám, který by mohl vést k osobní újmě nebo pomluvě.

Nezávislý proslov

Obsah, který propaguje násilí, diskriminaci nebo nenávist vůči jednotlivcům nebo skupinám na základě atributů, jako jsou rasa, etnický původ, náboženství, postižení, pohlaví, národnost, sexuální orientace nebo genderová identita.

Výzvy k násilí

Jakýkoli obsah, který podněcuje nebo oslavuje ubližování ostatním.

Sexuální obsah

Vydávání se za jinou osobu

Vydávání se za někoho jiného nebo zastupování organizace bez autorizace.

Komerční spam

Nežádané propagace, odkazy nebo jakákoli jiná forma neoprávněné reklamy.

Porušení duševního vlastnictví

Obsah, který porušuje autorská práva, ochranné známky nebo jiná práva duševního vlastnictví někoho jiného bez povolení.

Oslavování terorismu

Obsah, který podporuje nebo oslavuje teroristické organizace nebo teroristické činy.

Grafické násilí

Obsah, který graficky znázorňuje násilí nebo jeho důsledky, které mohou být pro diváky znepokojující.

Unverified Criminal Allegations

It is prohibited to publish allegations of criminal activity against individuals unless all the names and crimes have already been reported by trustworthy and recognized news media outlets. If you do publish criminal accusations, you must include a reference to the news media source that reported the names and crimes.

If you know a crime has occurred, contact the police or news media. They have the resources to do the investigation.