MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#110576 Re:

2017-06-04 11:41

#110566: Vlastenci -  

 Nezdá se vám, že zemanofilové jsou úchyláci?


Nepřihlášený uživatel

#110577 Re: Konvička v horší podobě?

2017-06-04 11:44

#110563: - Konvička v horší podobě?  

 Entomolog Konvička je v podstatě Brouk Pytlík.


Nepřihlášený uživatel

#110578 Re: Re: Re: Ruský trotle Nigel Farage hned musel útočit na Mayovou a obecně na správu demokratické s

2017-06-04 11:57


Nepřihlášený uživatel

#110579 Re: Re: Re: Re: Ruský trotle Nigel Farage hned musel útočit na Mayovou a obecně na správu demokratic

2017-06-04 12:27

Hnít Brno

#110580 Re: Re: Re: Re:

2017-06-04 13:59

#110575: - Re: Re: Re:  

 Brno, Brno, buzerantů plno.

Takový běžný multikulti večer

#110581

2017-06-04 14:01

 

„Slyšel jsem několik rychlých výstřelů za sebou. Sloužil jsem v armádě, ale stejně jsem si nejdřív myslel, že je to jen ohňostroj. Trvalo to poměrně dlouho. Řekl bych, že skoro deset minut,“ uvedl Tony Murphy, který bydlí poblíž místa teroristického útoku. Najíždění dodávky do davu lidí viděl na vlastní oči svědek Alessandro, který se o svoji děsivou zkušenost podělil s BBC. „Viděl jsem, jak dodávka jezdí ze strany na stranu a snaží se přejet co nejvíce lidí. Bylo to děsivé.“

Kromě najíždění do lidí islamisté vnikli do jedné z hospod, kde začali bodat zdejší návštěvníky. Ti na útočníky začali podle deníku Daily Mail házet židle a sklenice. Jiní se schovali a pozorovali vše z relativního bezpečí. „Ukrývali jsme se pod stolem a pak jsme běželi do kuchyně. Byla tam už skupina lidí včetně jednoho chlapíka, který byl těžce pobodaný. Krvácel po celé podlaze. V kuchyni jsme zůstali několik dalších minut, než přišli policisté a evakuovali nás ven.“

Sedmačtyřicetiletý Gerard Vowls se v době teroristického útoku také nacházel v hospodě. „Snažil jsem se na ně házet různé předměty, abych je zastavil. Běželi ke mně a snažili se mě bodnout nožem. Bodali všechny lidi kolem sebe. Neskutečné bestie,“ uvedl Gerard pro deník Guardian. „Viděli jsme muže s tmavou pletí v červené teplákové soupravě, jak nožem bodá jakéhosi muže. Všichni lidé utíkali ulicí pryč, my jsme byli asi 15 metrů od místa,“ svěřil se BBC Radio 5 svědek Ben.

Poslední teroristické útoky v Londýně již mají také svého hrdinu. Stal se jím doposud bezejmenný taxikář, který se snažil ve svém automobilu srazit tři teroristy. „Říkal jsem si, že je zkusím srazit a zabít. Otočil jsem auto a jel jsem za nimi. To už se tam ale objevili policisté a „postarali“ se o ně sami. Křičel jsem na všechny, aby se drželi zpátky. Bylo tam několik stovek lidí. Viděl jsem také tu dodávku. Najížděla do lidí, potom zastavila a vyskočili z ní teroristé s noži.“


Nepřihlášený uživatel

#110582

2017-06-04 14:59

Jmenuji se Andrea Ramsay, můj přítel a já jsme byli rádi, pokud bych mohl říct, a nikdy jsem si myslel, že bychom rozbít. Když jeho bratranec zemřel při tragické dopravní nehodě se vrátil do Philip borovice po dobu jednoho týdne, aby se svou rodinou. Nemohl jsem jít, protože jsem byl v polovině zábavné ven z města klientů pro práci. Nezdálo se rozrušený, že jsem nemohla jít, tak jsem ho nechal být. Další věc, že vím, se neodpojí se starým přítelem ze střední školy, který měl zamilovanost lety a začali mít poměr! Neměl jsem tušení, co se děje, až jednoho měsíce poté, co se vrátil z Philip borovice. On pokračoval vidět ji i dokud jsem ho přistihla testování jí zprávu na jednu noc. konfrontoval jsem ho a on mi řekl pravdu o tom, co se stalo. Rozešli jsme se a šli každý svou cestou. Ani jeden z nás bojovali o našem vztahu. Byl jsem naštvaný a rozhodl se být rozrušený o tom a jen držet ho v pohybu. Potom asi po měsíci nemluví s ním jsem se stal smutný. Chtěla jsem, aby mi řekl, že chce být se mnou a ne s ní. Zavolala jsem mu, abychom usadit všechno, ale on odmítne k vrcholu mé volání po asi jednu hodinu, psal mi test a řekl mi, že vše je mezi námi a já bych nikdy v životě volal hi nebo vrátit se k němu opět jsem byl tak šok, protože můj manžel vím, že tolik let ještě nikdy chovat takovým způsobem, aby mi ani zvednout ruku na mně.
Po asi jeden měsíc a dva týdny že ho prosí, aby smířit se mnou a odmítal, byl jsem síla jít v on-line hledat mocné kouzlo kolečka, kdo mi může pomoci v situaci, protože jsem něco, co si pokazit s manželem vědět to bylo, jak jsem zasít svědectví o dámě, která testifier o tomto muž volání drokojie, jak jí pomoct v takové situaci, aby její přítel jí, že to, jak jsem se shromáždit tatínek e-mailovou adresu a já kontaktoval Dr.okojie a řekl mu: vše, co jsem stál před více než dva měsíce kvůli jiné ženě, táta mi řekl, že ne strach a slíbil mi pomohl přivést mého manžela zpátky ke mně, bylo to, jak se mi opravdu pomohlo! otec kouzlo, který bude dělat, aby mě minout. Měl hodně lítosti a cítil se špatně za to bojovat, aby mě a pro podvádění ve general.he Vrať se ke mně po třech dnech prosit mě za odpuštění, že nyní váží náš vztah mnohem víc teď a my jsme teď spolu ! Můžete také dostat své milence zpět pomocí Dr.okojie nebo jakéhokoli problému další výzvu, obraťte se na něj přes jeho e-mailu prosím, že je velmi silný a dobrý člověk. Miluju ho tolik, protože je můj táta. Ti ho znovu obrátit se svým soukromým e-mailu


Nepřihlášený uživatel

#110583

2017-06-04 15:01

S Rusem se vždy nějak domluvíme, s Němcem ne. Rusové jsou slovanští přátelé, Němci jsou germánští nepřátelé.


Nepřihlášený uživatel

#110584

2017-06-04 15:18

Předpokládám, že jste už všichni poránu semknutí a nezastrašení. Nicméně, kdyby náááhodou ve vás přece jen zbyly stopy sebezáchovy, dovolila bych si navrhnout přece jen nějaká operativní řešení, které by měla vláda učinit - alespoň ta naše:
1) zavřít všechny mešity a muslimské náboženské spolky. Všechny a teď.
2) Zakázat propagaci islámu. Přímou, nepřímou, jakoukoliv. Teď.
3) Zakázat označování halal potravin. Ano, tak je to jednoduché.
4) zakázat halal porážky.
5) Červený kříž a další obdobné organizace: masově rozběhnout kurzy první pomoci. Pro děti, mládež, pracovní kolektivy, dospělé. V součinnosti s Českou televizí proškolit národ. Hned.
6) Armáda ČR (pokud něco takového ještě existuje) uspořádat kurzy branné výchovy. Od nového školního roku pro děti, mládež, od nynějška pro dospělé všeho věku. V součinnosti s Českou televizí. Hned.
7) Poslanci: změnit zákon tak, aby ženám bylo podstatně dostupnější získat zbrojní pas na revolver. Ne, těch milion blbostí, které jsou uměle narvané do znalostních požadavků na zbrojní průkaz fakt není nutno ovládat. Mají za úkol lidi od získání "zbrojáku" odradit, nikoliv zajistit kvalifikované zacházení se zbraněmi.
8) Zapomeňte na jakékoliv odzbrojování národa.
9) Možná by stálo za to, aby se naše čacká policie místo šrotování bavoráků prošla po Václavském náměstí a začala aktivně zjišťovat, proč to tam večer vypadá jak v bordelu nějaké pseudoorientální despocie a co tam ty týpky exotických zjevů pohledávají (a na základě čeho se zdržují v ČR)
Děkuji, jdu snít dál...


Nepřihlášený uživatel

#110585 Re: Re:

2017-06-04 15:31

#110576: - Re:  

 Ty jsi nepochybně koprofil, stohovne.


Nepřihlášený uživatel

#110586 Re:

2017-06-04 15:35

#110581: Takový běžný multikulti večer -  

 

Neni zadna nahoda, ze se to stalo zase v GB a ne treba v Madarsku, Slovensku ci Polsku. Vubec nechapu tu zvravenost zapadnich statu, ktere na nas vyvijeji natlak, at si ty kozomrdy sem vezmem.

Nepřihlášený uživatel

#110587 Re:

2017-06-04 16:21

#110583: -  

 Ruština, jako jazyk okupantů ,by se měla zakázat.


Nepřihlášený uživatel

#110588

2017-06-04 16:52

Zahranicni politika USA je rizena z Tel Avivu.


Nepřihlášený uživatel

#110589 Re: Re: Ruština je jazyk osvoboditelů!

2017-06-04 16:54

#110587: - Re:  

Němčina, jako jazyk okupantů ,by se měla zakázat. 


Nepřihlášený uživatel

#110590

2017-06-04 17:01

Ramadán je svátek, kdy muslimové pijí, hodují, příbuzné své navštěvují a svého proroka uctívají vražděním křesťanských bezvěrců. Toto konstatování bylo opět krví potvrzeno dne 3. června 2017.


O této sobotní noci se v Londýně vraždilo, zase. Pouhé dva týdny po jatkách v Manchesteru, kde zemřelo na místě 22 lidí, další mrtvé do statistiky nezapočítali, protože zemřeli až následně v nemocnici.

Tentokrát bylo mrtvých „jenom“ 6 ( docela by mne zajímalo zda bylo započítáno i to nenarozené dítě, ubodané těhotné ženy) a asi tři desítky zraněných z toho mnoho vážně. Zatím je bilance letošního Ramadánu velmi úspěšná, a to ještě neskončil, protože trvá do 22. června. Máme se tedy na co těšit. Snad jediným pozitivem této sobotní noci je, že všichni teroristé byli na místě zastřeleni. Odpadnou tak náklady na vazbu, soud, který by se stejně zvrhl v propagaci jejich ideologie, a především se ušetří za jejich věznění. Vždyť by tam byli jenom mezi sobě podobnými, a ještě by se tam utvrzovali a zdokonalovali v teroru, který by stejně rozpoutali ihned po svém propuštění. Dokladem toho je „britský“ terorista, který byl šest let zadržován na základně Guantanamo a po svém propuštění spáchal jeden z nejkrvavějších atentátů. A je naprostým výsměchem, že mu jako kompenzaci za věznění přiznala právě britská vláda odškodnění ve výši 32 milionů korun.

V této souvislosti je třeba připomenout slova jedné novinářky, která prohlásila, že když budeme i nadále přijímat přivandrovalce, tak i kdyby na každou tisícovku byl jeden vraždící terorista, tak to máme stále 999 zachráněných slušných muslimů. Co na tom, že po každém teroristickém útoku zůstanou na zemi krvavé cáry z desítek Evropanů. Takovou oběť přeci my, bílé ovce, rády přineseme. Je zarážející, že přivandrovalce vítáme a obětavě jim pomáháme, prostě se chováme jako ovce jdoucí na porážku, ale když jde o naše vlastní spoluobčany, tak jsme na sebe jako vzteklí psi.

Ta na první pohled pomatená novinářka byla sice z Polska, ale stejná situace je i zde. V době, kdy teror je na denním pořádku, nás na svém facebookovém profilu školí politici o prospěšnosti islámu, zatímco jejich straničtí šéfové nás ubezpečují o svém „odmítání“ přivandrovalců. A to se týká všech parlamentních stran a všech europoslanců, poslanců i senátorů počínaje Štětinou za Lidovce, přes Teličku za ANO až po Kuberu, který zasvinil Teplice za ODS…


Nepřihlášený uživatel

#110591

2017-06-04 17:27

Internetový server Epoch Times nabízí obsáhlý dopis, který adresovala padesátiletá učitelka z Hamburku Peta Paulsenová kancléřce Angele Merkelové. 

 

Matka tří dětí kancléřce v úvodu píše, že ji před dvanácti lety také volila. Zároveň ale připomíná, že doba jejího vládnutí je spojena s mnoha negativními trendy. „Vládní dluh je vyšší než kdykoli před tím. Došlo k obrovskému snížení počtu zaměstnanců v oborech, jako je vzdělání, zdravotnictví, bezpečnost nebo doprava. Dále dramaticky roste počet lidí bez domova, jejichž počet dosáhl 335 000, z toho 29 000 dětí. To je v bohaté zemi, jako je Německo, skandální. Zdá se, že Vy ale raději budete zachraňovat zbytek světa.“

V další části dopisu hamburská učitelka vyčítá kancléřce migrační politiku otevřených dveří. „Vaše migrační politika se naprosto vymkla kontrole a brzy se ukázalo, že je v podstatě trojským koněm. Mohu zmínit hromadné osahávání a znásilňování v průběhu silvestrovských oslav v Kolíně nad Rýnem, případ teroristy Anise Amriho, znásilněnou a zavražděnou studentku ve Freiburgu či krvavou lázeň v regionálním vlaku poblíž Würzburgu.“

Celé znění dopisu v němčině najdete ZDE.

„Když se podíváte na statistiky spáchaných trestných činů za loňský rok, tak uvidíte, že počet vražd a znásilnění prudce vzrostl. Stejné důsledky měla i Vaše záchranná politika v souvislosti s Řeckem, která pomohla pouze bankám a bohatým investorům. Stejně negativně lze hodnotit i Váš obrat o sto osmdesát stupňů v oblasti energetické politiky,“ kritizuje Paulsenová a dotazuje se dále, jak hodlá kancléřka řešit podstav policistů a učitelů. „Zejména ve světle sloučení rodin stávajících 268 000 syrských uprchlíků, ke kterému má dojít v březnu 2018.“

Paulsenová také Merkelové vyčítá, že zatímco Helmut Kohl vstoupí do historie jako kancléř sjednotitel, její politika v posledních dvou letech naopak německou společnost hluboce rozdělila. „Mnoho lidí se obává Vaši migrační politiku byť jen kritizovat, protože je okamžitě označíte za příznivce krajní pravice, fašisty a konspirační teoretiky. Vaše migrační politika učinila z mnoha lidí v Německu i celé Evropě oběti násilí a bezpráví.“

„Moje důvěra ve Vás povážlivě klesla a v žádném případě Vás již nemohu dál volit. Přesto mě velmi zajímá, jak to bude s Vámi, Německem a celou Evropou v blízké budoucnosti. Jako matka jsem vždy svým dětem stanovila hranice. Dovolte mi, vážená paní kancléřko, na závěr mého dopisu poslední otázku: Komu prospěje, pokud bude naše země destabilizovaná zevnitř i zvenčí?“ uzavřela hamburská učitelka svůj dopis. 

Evropan

#110592 Re: Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha

2017-06-04 20:18

#110553: - Re: Někdo nahlásil bombu ve vlaku - mluvil česky a nevzýval Alláha 

         Nevím co tím chcete dokázat. Spíš bych vám doporučil zvednout zadek a zajet se podívat do pár západních zemí, jak to tam s imigranty vypadá. Jsem byl nedávno jen v Itálii, kde se o žádných no-go zónách běžně nemluví, přesto mi to bohatě stačilo. Nemluvě o Německu, Anglii atd. Běžte se s vašimi neomarxistickými multikulturními teoriemi vycpat, soudruhu!

 

Nevím, proč se tak rozčilujete. U soudruhů jsem, ostatně i vzhledem ke svému věku, nikdy nebyl. V Itálii jsem byl několikrát, neb je to moje oblíbená destinace, zvláště co se Sicílie týká. O žádných no-go zónách jsem nikdy neslyšel, a to, že tam přišel na pláž černoch, a nabízel nám výběr asi ze sta hodinek, bych zrovna nepovažoval za terorismus. Byl jsem v posledních letech i několikrát v Německu, předtím třeba v Sýrii, Iránu, Indonésii, Číně, Filipínách, ale i v Rusku, Rakousku, Francii a dalších zemích. Nevím tedy, co myslíte tím doporučil zvednout zadek a zajet se podívat do pár západních zemí, jak to tam s imigranty vypadá. Např. loni v Hamburgu jsem byl svědkem demonstrace proti Angele Merkel, kde jí demonstranti vyčítali příliš tvrdý postoj vůči imigrantům, které chtěla vracet do země jejich původu. Také v Zittau nebo Dresden jsem viděl řadu domů s nápisem "Refugees welcome". To jako chcete vědět?

Ten příspěvek jsem napsal z důvodu, že sem neustále řada xenofóbů dává různé antiimigrantské příspěvky zřejmě ve snaze odlákat pozornost od neschopnosti policie poradit si s našimi vnitřními problémy, kdy dojde ke znásilnění asi 600 žen ročně, z čehož "pomáhat a chránit" vyšetří sotva čtvrtinu, násilníka, který pořezal Petru Kvitovou, nedokázali najít ani po půl roce, a ty, kteří kácejí stromy na železnici a vyhrožují telefonáty, zřejmě také nikdy nedohledají, protože mají kamery na veřejných místech nastaveny na minisukně procházejících slečen místo na ta místa, která mají sledovat.

A co vy, soudruhu, chcete dokázat informací, že jste byl v Itálii, v žádné no-go zóně jste nebyl, ale přesto vám to stačilo. Tak napiště něco konkrétního a nejen informace vycucané z dezinformačních webů.


Nepřihlášený uživatel

#110593

2017-06-04 21:10

Hajdryč mast dáj!

Evropan

#110594 Ještě nějaký kretén má pochyby o tom, že islám je zvrácená ideologie!?

2017-06-04 23:03

"Toto je pro Alláha!" - křičeli muslimští hrdlořezové! Mám sto chutí rozbít hubu prvnímu vítači a podporovateli Drahoše, kterýho potkám!!!


Nepřihlášený uživatel

#110595 Re: Re:

2017-06-05 01:50

#110576: - Re:  

 Havloidi jsou teplí jak polívka.

Vlastenci

#110596 Soros je zrůda a jeho poskoci jsou vlastizrádci!!!

2017-06-05 02:20

Evropské hodnoty, jako je gay porno, striktně odmítáme!

 

George Soros do Open Society Fund investoval 8 miliard dolarů, které získal na podvodných měnových spekulacích např. v Malajsii, Thajsku, Číně či Anglii. Je zodpovědný za investice do barevných revolucí, politických manipulací a propagace neomarxistických ideologií. Různé státy, např. Rusko a Maďarsko již přistoupily k zákazu jeho nadací. V poslední době stojí za současnou migrační invazí, kterou podporuje i finančně a přitom chce zničit národní státy v EU.

 

Vlastenci

#110597

2017-06-05 02:29

Zločinecké nacistické sudeťácké skopčáky jsme měli vyhnat hned po tom, co si skopčáci zvolili do svého čela Hitlera!  Takovou chyby už s muslimy nesmíme udělat! Islám = nacismus!!! Merkel = Hitler!!!

Evropan

#110598 Re: Ještě nějaký kretén má pochyby o tom, že islám je zvrácená ideologie!?

2017-06-05 04:23

#110594: Evropan - Ještě nějaký kretén má pochyby o tom, že islám je zvrácená ideologie!? 

Nevím, co křičel ten násilník, který pořezal Petru Kvitovou. Nevím, co křičí ta hovada, co u nás znásilní více než 600 žen ročně. A jestli jsi ty slyšel nějaké hrdlořezy křičet "Toto je pro Alláha!", tak co jsi proti nim udělal? Napsal si příspěvek do této diskuse? Tak to tě moc obdivuji za tvoji odvahu, zloději nicků. A pamatuj : kdo lže, ten krade, a ...

Evropan

#110599 Re: Soros je zrůda a jeho poskoci jsou vlastizrádci!!!

2017-06-05 04:26

#110596: Vlastenci - Soros je zrůda a jeho poskoci jsou vlastizrádci!!! 

Maďarský premiér Orbán poté, co za Sorosovi peníze vystudoval nejdříve v Maďarsku a poté v Británii nyní bojuje za zákaz škol, které Soros podporuje. Asi se lekl, že by podobně vychovaných pokrytců mohlo být v Maďarsku víc.  

Evropan (ten původní - 100% bílý).

#110600 Re: Re: Ještě nějaký kretén má pochyby o tom, že islám je zvrácená ideologie!?

2017-06-05 06:10

#110598: Evropan - Re: Ještě nějaký kretén má pochyby o tom, že islám je zvrácená ideologie!? 

 Ty to ještě budeš zlehčovat ty blbej sluníčkáři? Jinak ty jsi zloděj nicků, ty nicko!!!