MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!!

#110701

2017-06-07 21:55

Je to zcela katastrofální. Politické strany napříč spektrem doslova serou na práci – ta jim neuteče – a věnují se boji proti Babišovi. Mají společný zájem, totiž rozkulačit těch třicet nebo kolik preferenčních procent, které má v současné době ANO.

Evropan

#110702 Re: Proislámská propaganda

2017-06-07 21:58

#110696: Multikulturní obohacení -  

Komu sloužíte vaší proteroristickou propagandou? Jen teroristům může vyhovovat to, že sem dáváte odkazy s každým prdem, kde je zmíněný islám nebo uprchlík.

Patriot

#110703

2017-06-07 22:00

Táhněte do prdele, sudetoskopčáci, banderovci, Sorosovi poskoci, neomarxisti, pražská kavárno! Jste neonacistický a neobolševický vlastizrádný odpad!

Opravdový Evropan
Nepřihlášený uživatel

#110704 Re: Re:

2017-06-07 22:01

#110702: Evropan - Re: Proislámská propaganda 

Co je na upozorňování na riziko přivandrovalců proteroristrického, ty zkurvenej neobolševickej vypatlanče z hate free? Ty evidentně sloužíš těm přivandrovalým teroristům, vlastizrádče!!!


Nepřihlášený uživatel

#110705

2017-06-07 23:36


Každej, kdo ojebává stát na daních, tak nadává na EET. Ty připrcatělý podnikatýlci, kteří neumí regulerně podnikat jsou stejně k hovnu. Hlavně že řvou kvůli tomu, že nemůžou ojebávat stále dál. :-)) Zloději, co ojebávaj stát, tak můžou ojebávat i vlastní zaměstnance, kteří dřou jako mezci, aby měli co do huby. Jste zkurvený zlodějský mrdky, který nedokážou přiznat svoje výdělky. Pokud neumíte podnikat, tak běžte dělat do fabriky, vy hovna zkurvený. !!!!! 


Nepřihlášený uživatel

#110706

2017-06-08 00:19

Takže opět jsme tady měli speciál v ČT. Opět stejní hosté, bezpečnostní odborníci, mudrlanti všeho druhu. Politici roní krokodýlí slzy a radí nám.

  

Hamáček...„Nesmí nás znepokojit, abychom se báli ve svých domovech, aby lidé ztratili víru v politický systém a dostali se do situace, kdy nebudou věřit svým politikům, záchranářům a policistům," doplnil....Jak vlezle zařadil mezi záchranáře a policisty i sebe a další politiky....Hroší kůže! Kalousek ho doplnil o moudro.... „útoky tohoto typu, kdy někdo autem najede do lidí, se nedají vyloučit a musíme s nimi počítat," prohlásil předseda TOP 09 a upozornil, že drtivá většinu útočníků byla občany EU. „Radikální islám a islám jsou dvě různé kategorie," dodal. Opět dělení na ty zlé a hodné muslimy. Jenže i ti tzv. hodní z velké většiny ve všech průzkumech schvalují šaríu, radikální islamismus, a jen čekají kdy se i z nich stanou ti zlí muslimové.
Vrcholní politici se samozřejmě nemusejí bát ve svých domovech. Merkelová, Schulz, Junkers, Macron, Tusk a další zrádci svých národů mají své vily, panceřované limuzíny, a když bude nejhůře, tak se odstěhují někam, kde je bezpečno.
Z televize se na nás opět hrnou fráze o sjednocení, nedáme se zastrašit, odporné kondolence od vítačů a sluníčkářů. Vše se opakuje a speciály v ČT začínají být nudné. Po každém krvavém útoku, kdy nepolitici tratí své blízké i děti, slyší občané kecy, ze kterých se nám zdvihá žaludek. Fanoušci sportu i kultury, ale i turisté se krčí v hrůze při výbuchu zábavní pyrotechniky, a v panice po sobě následně šlapou. Máme si prý zvykat...I to nám ve speciálech politici a odborníci radí...
Politika špiček EU nás dovedla do stavu, kdy se útoky budou stupňovat. Podle údajů tajných služeb evropských států (Německo, Anglie, Francie, NATO) jsou v Evropě tisíce radikálních islamistů. Když říkají tisíce, tak věřte, že jich budou desetitisíce! A pohraniční agentura Frontex nečinně přihlíží, jak každý víkend dovážejí lodě neziskovek do Itálie týden co týden desítky tisíc dalších mužů. Kde jsou sliby, že oni budou chránit vnější hranici Evropy? Tyto údaje a chování neziskovek tzv. alternativní média zveřejňují více jak rok. Za to byla osočována ze lží. Dnes již i ostatní zveřejňují podobné informace. Opět se ukazuje, že nám politici lžou. Žádná ochrana neexistuje. Dovoz muslimů pokračuje. Lži a pokrytectví. No chtělo by to další summit....
Řešení je proto jednoduché. Navrhuji České televizi ať pro tzv. speciály o teroristických útocích zřídí speciální kanál, O práci budou mít postaráno....Budou analyzovat proběhlé útoky, ukazovat statistiky mrtvých a raněných, odborníci budou radit, jak se máme v případě útoku chovat, politici budou na obrazovce k tématu s vážnou tváři kondolovat... A protože útoky budou pokračovat, a bude jich přibývat, tak se může ČT stát průkopníkem v pokrytí této tematiky. Třeba se tohoto nápadu chytnou i jiná, spřátelená lživá média v ostatních evropských zemích. Aspoň v něčem budeme první...

FAKE NEWS!!!

#110707

2017-06-08 00:34

CNN je často kritizována, že její zpravodajství i publicistika jsou až příliš pod vlivem ideologie multikulturalismu a politické korektnosti. Teroristické útoky v Londýně však podle kritiků odhalily, že americká zpravodajská televize je ochotna pro šíření dvou výše zmíněných ideologií dokonce i podvádět. Rakouský deník Kronen Zeitung, britský deník The Sun, německý internetový server Tagesschau a další média vznášejí vážné obvinění.

Jen několik desítek hodin po teroristickém útoku měli reportéři CNN přímo v Londýně organizovat mírové muslimské demonstrace, aby tak svým divákům vykreslili muslimy v co nejlepším světle. Nebylo by to ostatně poprvé, kdy se CNN snaží překroutit realitu. Častým terčem kritiky je zejména její nepříliš objektivní přístup k prezidentovi Donaldu Trumpovi, proti kterému zpravodajská televize zcela nepokrytě vede kampaň od začátku jeho vstupu do politiky.

Pozornost také vzbudila loňská reportáž CNN z Francie, která se věnovala exodu židovského obyvatelstva do Izraele. Přestože je zřejmé, že francouzští Židé opouštějí zemi kvůli nárůstu radikalizace muslimů, politicky korektní televize ve svém textu ani jedno nezmínila slovo „muslim“ nebo „islám“. Až doposud CNN jakoukoli kritiku na svoji adresu odbývala očerňováním svých odpůrců. Nyní je však její pozice složitější, protože o aktuální aféře nepíšou jen okrajová, ale zcela mainstreamová média.

„Skutečně skvělá scéna,“ cituje rakouský deník Kronen Zeitung slova reportéra CNN, která měl pronést přímo na „spontánně“ organizované demonstraci muslimů. Přestože se američtí novináři snažili, dokázali shromáždit pouze jedenáct muslimských „herců“, mezi kterými bylo sedm žen, jedno malé dítě a čtyři muži. Jak rakouský deník glosuje, rozjaření reportéři CNN si ve svém nadšení vůbec nevšimli, že jejich podvodné jednání si kolemjdoucí natáčejí na své mobily.

Reportérka CNN Becky Andersonová mezitím televizním divákům barvitě popisuje „realitu“, kterou společně se svými kolegy vytvořila. „Přímo za mnou můžete vidět protestující, kteří drží nad hlavou transparenty s nápisy jako ‚ISIS prohraje‘,“ píše britský deník The Sun. Ačkoli důkazy hovoří poměrně jasnou řečí, ani při svém posledním přešlapu nehodlá CNN přiznat barvu. Oficiálně zatím vedení televize mlčí a je nepravděpodobné, že by mocné médium podvod přiznalo.


Nepřihlášený uživatel

#110708 Re:

2017-06-08 01:08

#110703: Patriot -  

 Nebudeš ty xenofobní "pornoherec"?


Nepřihlášený uživatel

#110709 Re:

2017-06-08 01:10

#110701: Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!! -  

 A tebe to evidentně sere...Zalez do nory, sysle!


Nepřihlášený uživatel

#110710 Vrať se do hrobu!

2017-06-08 01:16

#110703: Patriot -  

 Jsi dementní, senilní xenofobní geront!


Nepřihlášený uživatel

#110711 Re: Re: Proislámská propaganda

2017-06-08 01:18

#110702: Evropan - Re: Proislámská propaganda 

 Pro vaše info o těch hodných muslimech. V roce 1997 jsem strávil 2 roky v Británii. Z toho rok v "neexistující no go zoně". Tam panovalo právo šária a nepsané pravidlo s policii. Britská policie měla politický úkol klid, takže v praxi dohoda fungovala takto - britská policie tam nelezla a muslimové tam žili podle svého a nedělali bordel. Já jako východoevropan (teda něco mín, ale to jsem byl i pro Brity) jsem byl "očekován" a po zjištění, že jsem křestan ( tedy člověk svaté knihy společně s Židy) jsem musel slíbit žít dle práva šária. To jsem mohl odpřisáhnout na Bibli. Tím mně přijali mezi sebe a musel jsem v souladu s koránem platit za ochranu ještě s jedním Polákem (židem). Dostal jsem práci a odváděl 50 pencí z hodinové mzdy. Za ten rok jsem viděl nespočet do krve a bezvědomí zbitých mladých bílých Britů co tam zavítali, střílzliví i ožralí a začali vykřikovat, že Británie je jejich země. Tolik k těm hodným míromiluvným muslimům co máme chápat a integrovat v ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#110712 Zrušíme EET

2017-06-08 01:19

#110705: -  

 Totalita bude bita!


Nepřihlášený uživatel

#110713

2017-06-08 02:48

Volím SPD, také protože má k ideologii teroristů nekompromisní postoj.


Nepřihlášený uživatel

#110714

2017-06-08 04:28

Kalousek se Sobotkou zadlužili ČR o bilión KČ!

USA = IS!

#110715

2017-06-08 04:37

V úterý mezinárodní koalice vedená Spojenými státy zaútočila na syrské provládní sily v Al-Tanfu v jižní části země a zabila dva vojáky. Washington vysvětlil své činy tím, že prý vojáci a technika„představovali hrozbu pro koaliční síly a partnery“.

 

Prosyrské síly v Al-Tanfu nebyly poprvé terčem útoků ze strany Američanů a jejich spojenců - k podobné události došlo 18. května.

 

Nový úder Washingtonu zabíjel syrské vojáky! 

Rozčílený Lavrov: Úder americké koalice v Sýrii byl ilegální!

 

„Krev syrských synů, Syrské arabské armády a jejích spojenců není levná, a schopnost udeřit na jejich (USA) pozice lze ve stejnou hodinu v Sýrii a jeho okolí, pokud to bude zapotřebí, s ohledem na raketová a další vojenská zařízení,“ cituje RIA Novosti prohlášení syrských spojenců.

 

Štáb označil koaliční akci za „zbabělou agresi“ a doklad o „pokrytectví USA v boji proti terorismu“.

 

Absenci vojenské reakce Damašku vysvětlil„sebekontrolou“, ale zdůraznil, že bude jednat v případě, že USA budou překračovat „červenou čáru“.

 

Moskva ostře kritizovala postup koalice. Ministerstvo zahraničních věcí se domnívá, že údery mají negativní vliv na vývoj „pozemní“ situaci a na politické urovnání syrské krize. Ministr Sergej Lavrov řekl, že cílem útoku se stali vojáci, kteří se snažili zabránit teroristům vyhodit do povětří mosty mezi Sýrií a Irákem. 

Evropan

#110716 Re: Re: Re: Proislámská propaganda

2017-06-08 04:57

#110711: - Re: Re: Proislámská propaganda 

Tento blábol vám mám věřit? Vždyť jen opisujete okamůrovská xenofóbní hesla. Byly tady příspěvky, jak je to zlé v Německu. Byl jsem tam několikrát, a pravda je jinde. Opisují se tu no-go zony v Paříži, ale i tam nic takového není. Dvě muslimské čtvrti jsou v Bruselu, ale tam chodí mnoho turistů, protože jsou tam levné kavárny. Bohužel na tamních tržištích se čile obchoduje s českými a slovenskými pistolemi. A Londýn, kde jsem, pravda, nebyl, mi tady budete popisovat jako město osídlené muslimy vyznávající právo šaría? Vždyť jejich muslimský primátor je větší demokrat než náš lžiprezident. No neuvěřím vaší propagandě ani náhodou. Prostě další HOAX, který sem vkládají placení přispěvatelé.

Evropan

#110717 Re:

2017-06-08 05:02

#110715: USA = IS! -  

Není to náhodou tak, že protiislámská koalice zaútočila na asadovské vojáky, kteří se spojili s Daeš (nebo islámským státem, jak tady příšete) v boji proti demokratickým syrským povstalcům, kteří hromadného vraha Al-Asada ohrožují více než Daeš?

Ale i tady platí : Za vším hledej Russáky.

VÝTAČ

#110718

2017-06-08 07:24

CHCY TU MÝT MYLYON YMYGRANTŮ, PROTO BUDU VOLYT DRAHOŠE!


Nepřihlášený uživatel

#110719 Re:

2017-06-08 09:01

#110718: VÝTAČ -  

 NEJSI TY MYLOŠ?


Nepřihlášený uživatel

#110720 Rudé trenky nad Hradem

2017-06-08 09:07

"Na Hradě markýrují šlechtu, rozdávají tam vyznamenání na teplákové soupravy a přitom sedí ve zlatých křeslech a k tomu pijí vodku" říká Týc ze skupiny Ztohoven. A má pravdu!

Zničte ten teroristický hnUS!

#110721 Tak na co kurva čekají?

2017-06-08 10:00

KLDR je už schopná zasáhnout americké území balistickou střelou s jadernou hlavicí.

 


Nepřihlášený uživatel

#110722 Re: Tak na co kurva čekají?

2017-06-08 10:04

Samozvaná banderovská neonacistická junta

#110723 Antisemitská oblíbenkyně pražské kavárny...

2017-06-08 10:14

Poslankyně Nejvyšší rady Naděžda Savčenková se domnívá, že Ukrajinci budou mít mnohem jednodušší život, pokud od moci zmizí politici z minulých let.

 
Uvedla to ve vysílání televize NewsOne.

Všimla si, že Kyjev i nadále posílá lidi na smrt, ale současná vláda země, podle jeho názoru není připraven zemřít za tento národ. V tomto ohledu politička řekla, že situace na Ukrajině bude mnohem lepší, když se obětují ti, kteří jsou nyní u moci v zemi.


„450 lidí v parlamentu, téměř tolik v kabinetu a na ulici Bankova. Pokud zničíme až tisíc lidí, a to je méně než Ukrajina ztratila ve válce, tak na Ukrajině bude mnohem jednodušší žít,“ zdůraznila Savčenková.
Nuke the USA!
Nepřihlášený uživatel

#110724

2017-06-08 10:16

Amíci se prý snaží šetřit při náletech v Sýrii civilisty. Akorát tam působí nelegálně, neboť na rozdíl od Rusů nemají souhlas syrské legitimní vlády. Takže jejich nálety zelených mužíků na dovolenéí jsou čistý státní terorismus. Ovšem podle výkladu USA oběti Rusů jsou prý vraždy, ale oběti Američanů jsou prý omyly.

José

#110725 Dobrá zpráva

2017-06-08 10:34

USA zařadily areál, kde se konal slavný Woodstock, mezi kulturní památky.