MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#115251 Ze Stropnického se stal idiot?

2017-09-17 18:59

 

 

Stropnický: Nejsme Babišovy ovce

Ministr obrany a místopředseda ANO Martin Stropnický v rozhovoru pro Právo řekl, že stojí za Andrejem Babišem, protože není důvod se zbavit nejlepšího hráče.

Ať si Bureš klidně generuje "neziskové projekty za milliardu", ale z jeho zdaněných, ne že si "neziskovost" bude odmazávat z daní. 

V názoru na Babiše má syn Stropnického naprostou pravdu. 

 

Naprosto jasná ÚČELOVKA

 

 

Je to přece naprosto jasné:

1. nejdřív si koupil statek a vypracoval projekt na jeho "revitalizaci" tedy Babiš

2. pak ale dětičky chtěly chovat koně, Andrej řekl OK prodávám vám cosi ZZN a to se ziskem pro Agrofert - Imobu, to prostě jinak nejde. 

3. děti to koupily a začaly podnikat, Andrej jim ručil imobou aby to mohly imobě zaplatit a ještě rozjet projekt a Imobě platit nájem ve statku. Děti na to  pobraly dotaci pro malé a střední podnikání

4. pak se to nějak "nedařilo", platit úvěr za nákup ZZN, platit úvěr na rekonstrukci a platit nájem Imobě, která jim za úvěry ručila je sktutečně nad síly jakýchkoliv dětí obzvláště, když přitom musí ještě jezdit na koni a na placení mají 80 lůžek a 100 míst v restauraci

5. Andrej řekl OK, tak já to udělám podle původního projektu "velkého" podnikání za 900 mil. a budu to do konce života "dotovat" - udržovat ve ztrátě, neb 80 lůžek a 100 míst v restauraci opravdu 900 mil. nevydělá ani za 100 let, to vidím i já (tedy andrej babiš) a budu tam bydlet, vždyť přece zbytek Agrofertu to v klidu může dotovat a budeme mít kde popít v klidu bez čumilů se spolupachateli.   

Tak kde je tam problém, "všetko je preca legálne som preca ten miliardár sorryáko" :-)

Miloš se té makroamnestii opravdu nedokáže vyhnout a to bude jeho "labutí píseň"  a pak už jej čeká jen karusel.


Nepřihlášený uživatel

#115252 Re:

2017-09-17 19:00

#115216: Poslední varování! -  

  Milošovi Zemanovi přece nikdo slušný dobrovolně, např. aniž by byl přinucen diplomatickým protokolem, ruku nepodává. Od něj dává ruce pryč snad už i Forejt s Ovčáčkem :-). 


Nepřihlášený uživatel

#115253 Re: Re: Re:

2017-09-17 19:09

#115237: Vlastenec - Re: Re:  

  Kroť se člověče. To, že si vlastenectví projektuješ do nacionálního komunisty MIloše Zemana z tebe nemusí dělat vulgárního idiota, jakým bez pochyby je Miloš Zeman


Nepřihlášený uživatel

#115254 Re:

2017-09-17 19:46

#115248: - 

To bys dopadl hodně špatně, kdybys v roce 1945 někde řekl, že nás SSSR okupuje, fašounský kolaborante. Si nějak moc vyskakujete a překrucujete dějiny, fašouni z pražský kavárny a spoléháte na to, že už skoro nežijí pamětníci. Jenže vlastenci vám to spočítají i s úroky.


Nepřihlášený uživatel

#115255 Re: Re:

2017-09-17 20:00

#115254: - Re:  

Vy, kolaboranti a senilové z KSČ?


Nepřihlášený uživatel

#115256 Kdo dal USA právo na někoho útočit?

2017-09-17 20:46

Vyčerpali jsme možnosti OSN. Problém s KLDR řešme vojensky, volají USA

A jak řekla Čína, pokud zaútočí KLDR, tak bude neutrální, pokud zaútočí někdo na KLDR, tak Čína Severní Koreji pomůže... 

 

3. světová válka se blíží... Máte pláštěnky a igelitové pytlíky na ruce? Plynovou masku asi nemáte a kryt také ne... Takže zalehnout nohama směrem k jadernému výbuchu! Pražská kavárna nic řešit nemusí, z Prahy bude mastný flek.


Nepřihlášený uživatel

#115257 Re: Re: Re:

2017-09-17 21:17

#115255: - Re: Re:  

 Ty bys měl chodit kanálama, havlisto!!!

Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!!

#115258

2017-09-17 21:58

Hostem Luboše Xavera Veselého v Pressklubu na Frekvenci 1 byl předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura

 

„Lidé mi nejčastěji říkají, že dochází na má slova, kdy jsem léta upozorňoval na migrační vlnu. Jako jediný jsem před pěti šesti lety varoval před islámským radikalismem,“ sdělil Okamura úvodem. Podle svých slov jezdí mezi lidi každý týden. „Pět set lidí mě vždy pochválí, jeden až dva mi řeknou, že jsem populista nebo xenofob. Takže toto je nejčastější negativum, které slýchám,“ podotkl.

Okamura pak také sdělil, že jeho strana prosazuje referendum o vystoupení z Evropské unie. „Občané by se měli sami rozhodnout o své budoucnosti. Ztratili jsme suverenitu. Jsme pod totálním diktátem,“ míní v této souvislosti Okamura. „V současné době už 80 % zákonů jsou zákony, které jsou nařízené z Bruselu,“ zdůraznil následně šéf hnutí SPD Okamura. 

Následně se rozčílil i nad tím, že například premiér Bohuslav Sobotka se podílel na rozkrádání majetku státu. „Podal jsem na něj i trestní oznámení za privatizaci OKD,“ podotkl Okamura. Dalším z tunelů podle něj byla privatizace vody, kdy SPD má v programu deprivatizaci vody. 

 

Následně Okamura připodobnil islám k nacismu. „My říkáme ne islámu. Je to ideologie,“ poznamenal Okamura. „Je to ideologie rasistická. Je to také náboženský fašismus. Zakazujeme prosazování šaríi a džihádu,“ zmínil Okamura.

„Všechny teroristické útoky, které jsme v poslední době zaznamenali, realizovali muslimové. Kdyby tady nebyli islámští radikálové, tak nezemřou stovky lidí,“ podotkl Okamura. 

Šéf SPD se pak vyjádřil rovněž k povolební spolupráci. „Soustředíme se plně na volby a na náš volební výsledek. Až pak uvidíme, kdo se dostane do Poslanecké sněmovny,“ sdělil Okamura s tím, že průzkumy nyní jeho strany dávají až 13 %. „Veřejné průzkumy jsou ale často zfalšované,“ poznamenal Okamura a vzpomněl na krajské volby, kdy se jim přiznávalo minimum procent a oni se přesto dostali do několika krajských zastupitelství. Okamura v této souvislosti pak také odmítl, že by byla jeho strana korytáři.

„Chceme, aby byla stejná výše důchodů jako minimální mzdy. Chceme také, aby se důchody zvyšovaly všem stejně,“ řekl k programu mimo jiné Okamura. „Chceme také podpořit slušné a pracující, nikoliv parazitující. Dlouhodobě pracovně schopným lidem, kteří jenom parazitují na dávkách, říkáme jasné stop,“ sdělil Okamura. 

„Průměrný plat učitelů by měl být na 130 % průměrné mzdy,“ dodal také Okamura. „Českou televizi, její hospodaření, by mělo spadat pod kontrolu Nejvyššího kontrolního úřadu. Proto si tam dělají, co chtějí,“ zmínil Okamura a zavedl by také přímou odvolatelnost a volitelnost ředitele veřejnoprávní televize. „Omezili bychom rádi byrokacii. Místo EET bychom zavedli daňový paušál. Tato vláda nechává několik set tisíc nepřizpůsobivých a ostatní, kteří pracují, dusí ještě víc. Na prvním místě by měli být pracující,“ sdělil Okamura. 

Závěrem pak zmínil i zákon o referendu, kvalitní potraviny i čisté životní prostředí. 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#115259

2017-09-17 23:19

Dejte bílým lidem hromadu cihel a postaví z nich město. Dejte město negrům a udělají z něj hromadu cihel.


Nepřihlášený uživatel

#115260 Re:

2017-09-18 05:47

#115259: -  

 To je skoro tak "chystré" jako ku.....a ruského trotla Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#115261 Re: Kdo dal USA právo na někoho útočit?

2017-09-18 05:48

#115256: - Kdo dal USA právo na někoho útočit? 

 Tobě vyhovuje, že zločinecký režim vyvinul zbraně hromadného ničení? 

Odkud jsi? KGBák z Kremlu? 

Schvalovat veta přijatých rezolucí RB OSN komunistickou totalitou, to je jako bych netušil, co to komunistická totalita je. Jako bych nevěděl, že komunistické Rusko umožnilo nacistickému Německu vyzbrojit a vycvičit celou leteckou armádu na území Ruska a tím porušovat Verasilleské dohody, jako bys nevěděl o masivním vraždení v komunistickém Rusku (gulagy a dnes vraždy novinářů, opozičních politiků nejspíše stále tisíců bezejmnenných politických vězňů) společné rozpoutání II. světové války do dnešních dnů okupace předválečného poslkého území - Katyň byla v před válkou v Polsku, dnes je v Rusku a mezi Ruskem a Polskem je ještě dnes Bělorusko. Toto území Rusové okupovali 1.9.1939, když společně s Hitlerem započali II. světovou válku. V Katyni povraždili volejenskou i civilní elitu Polska, jako počátek genocidy poláků, kterou provozovali celou dobu okupace až do roku 1989. 

Je asi potřeba, aby ses vzdělal, co jsou komunisté z Ruska za pakáž. 


Nepřihlášený uživatel

#115262 Re: Re:

2017-09-18 05:52

#115254: - Re:  

 Rusové masivně znásilňovali nejen politické prostředí v ČSR. To dělá samozřejmě okupant nikoliv osvoboditel, na tom opravdu není nic složité, to je realita "osvobození" rusáky v roce 1945, přičem Rusáci ještě 9 května tedy den po válce bombardovali továrny v Mladé Boleslavi. To už osvobozením nedá nezvat ani kdyby byl člověk fanoušek rusáků a jejich odporné přebujelé ruské ambasády v ČR a ještě odpornější ruské propagandy v parlametních (putlerových) listech.  


Nepřihlášený uživatel

#115263 Re:

2017-09-18 05:55

#115258: Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!! -  

 Rusové školili Araby a Afričany v používání teroru k získání politické moci, těmto proškoleným je dnes kolem 50 a jsou na vrcholu své zločinecké kariéry. Není divu, že chtějí svůj "podíl na slávě", obzvláště, když je rusáci nejspíše na počátku tisíciletí opět aktivizovali, viz. zničení mrakodrapů v USA extrémisty současný postupný nárůst ruské propagandy na internetu. 

To jen, že Okamura je jen ubohý extrémistický blábolista. 

Mimochodem, co jste vy z SPD zača jak si představujete dodržování pravidel jasně dokládají tvé debilní příspěvky s obrázky. Tato diskuse dle pravidel neumožňuje vkládat obrázky, tvůj příspěvek jasně dokládá, že pravidla nectíš, tedy je logické, že nectí ani SPD a tedy SPD je nebezpečné totalitní uskupení. 


Nepřihlášený uživatel

#115264 U Miloše Zemana není vůbec žádný problém prokázat minimálně jeho "afinitu".....

2017-09-18 06:15

V parlamentu je jeden fízl vedle druhého, řídí nás ruští agenti, paranoidní nejsem, říká Cibulka

......na ruské KGBáky v Kremlu. Výroční zprávy BIS jsou velmi výmluvé k tomu, jak to vypadá na Hradě a jaké lidi tam přitáhl Miloš Zeman. Stejně jak jsou velmi výmluvné rozsudky Nejvyššího správního soudu o porušování volebního zákona Zemanem a jeho týmem viz. např. vol. 39/2013. https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Z toho plyne, že část lidí ve Sněmovně bezpochyby s ruskými zpravodajci spolupracuje. 

201735334z-01
Nepřihlášený uživatel

#115265 Re: Re:

2017-09-18 06:37

#115263: - Re:  

 Označen trestný čin šíření nenávisti proti národu. 

Vlastenecká liga
Nepřihlášený uživatel

#115266 Re: Re: Re:

2017-09-18 06:47

#115262: - Re: Re:  

 Lžeš, ty nacistický prase. Za tohle budeš viset.


Nepřihlášený uživatel

#115267 Re: Re: Re:

2017-09-18 06:48

#115265: - Re: Re:  

 Není v příspěvku neávist vůbec k nikomu. Je tam popsán velmi pravděpodobný stav lidí z Hradu, tedy jejich spolupráce se zpravodajskými službami Ruska, tedy vlastizrádné jednání, což může vyplývat z výročních zpráv BIS. 

Žádná nenávist z toho nijak neplyne. Co z toho velmi plyne, ostražitost vůči totalitním zpravodajských službám obecně a v našem konkrétním případě ČR ostražitost proti ruským a čínským zpravodajcům, přičemž díky velikosti ruského velvyslanectví v ČR a ruské propagandě na našem území v češtině je zřejmé, že nebezpečnosti ruských zpravodajců je obrovská. 


Nepřihlášený uživatel

#115268 Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 06:50

#115266: Vlastenecká liga - Re: Re: Re:  

 Že to rovnou nepošleš na BIS, že se vůbec zdržuješ psaním do diskuse, když tvoje ani moje identifikace pro BIS není tím nejmenším problémem? 

Mimochodem, co tam vidíš jako lež, buď alespoň jednou konkrétní, že Parlementní listy nejsou Putlerovy listy? 

Mimochodem i o tobě a tvé aktivaci Milošem Zemana se zmiňují výroční zprávy BIS. Miloš Zeman skutečně aktivoval ve společnosti odporný extrémismu, v tom je tvůj pravidvý opravdu dokonale. 

Koho vlastně myslíš tím my? Miloše Zemana a tebe? Forejta, Ovčáčka, Zemana a tebe? Hlinovského, Mynáře, Nejedlého, Zemana a tebe? Buď konkrétní, nějakou imaginárně - reálnou rusku kavárnu z Hradu? 

Vlastenecká liga
Nepřihlášený uživatel

#115266 Re: Re: Re:

2017-09-18 07:47

#115262: - Re: Re:  

 Lžeš, ty nacistický prase. Za tohle tě pověsíme.

Fízlácká a justiční mafie! Policejní stát! Totalita!!!

#115269 Příběhy bezpráví - zločiny kapitalismu!!! Babiš je také nevinen!

2017-09-18 06:56

Monika a Klára Kramné zemřely spíš na zánět žaludku, tvrdí nový posudek

Vlastenecká liga

#115270 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 06:58

#115268: - Re: Re: Re: Re:  

Máš něco proti věšení nacistických vlastizrádných prasat? Ty tu pliveš na památku našich předků, kteří bojovali proti vám německým nacistickým prasatům.

Pojď si dát sraz, já ti to vysvětlím osobně, ty zkurvený skopčácký nacistický prase.


Nepřihlášený uživatel

#115271 Re: Babiš je také nevinen!

2017-09-18 07:07

#115269: Fízlácká a justiční mafie - Babiš je také nevinen! 

 Ani takto vytrženo z kontextu jasně neplyne, že důsledky záměrného konání, které bylo popsáno v minulých posudcích a rozsudcích nemůže mít v patologii důsledek, který je popsát jako "spíše zánět žaludku". 

O věci je známo velmi málo, důležitý je celý sled událostí, nikoliv jen posudek, který "spíše" uvádí příčinu jinou. 

Nijak to také nevyvrací stav, že příčin mohlo být více a není také zřejmé, jaké další "spíše" (průvodní) příčiny uvádí původní posudek. 

Tedy i z takto vytržené věci z celého kontextu není vůbec zřejmé, co se skutečně stalo a nemění to ale zároveň nic na původních posudcích - spíše je prostě jen spíše, není zřejmá přáčina a už proto, že nikomu dalšímu v resortu nebylo nic, minimálně o nějakých dalších a tím spíše závažných obtížích nebylo nikdy nic publikováno. I tak to pak vypadá na velmi izolovanou záležitost jednoho pokoje. 

Ale možné je skoro všechno i celoživotní agresivní recidivista nepřetržitě se ozbrojující na místě nájemné vraždy odsouzený nespočtem soudů včetně ústavního makroamnestovaný Zemanem nejspíše jako "dárek" jeho manželce čtenářce Blesku s představou, že tak pěkný člověk přece nemůže být nájemným vrahem, prostě se všechny soudy spletly. 

Sluníčkář

#115272 Re: Babiš je také nevinen!

2017-09-18 07:14


Nepřihlášený uživatel

#115273 Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 07:22

#115245: - Re: Re: Re:  

 Co to zase meleš, ty kriple? Co to má společného s negrama, kteří rabují a lynčují bělochy?


Nepřihlášený uživatel

#115274 Re:

2017-09-18 07:24

#115240: Multikulturní obohacení -  

 Dobytek imigrantskej.


Nepřihlášený uživatel

#115275 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 07:24

#115270: Vlastenecká liga - Re: Re: Re: Re: Re:  

Neplivu na památku nikoho.

Upozorňuji na to, že záměr Ruska ovládaného komunisty nebylo osvobození, ale naopak zachování si dobytých území a zavední odporné komunistické totality za použití teroru. To skutečně Rusové praktikovali na každém území na, které vstoupili od počátku II. světové války, kterou společně s nacistickým Německem započali 1.9.1939 okupací Polska a potvrdili hned na počátku povražděním více jak 20 000 Poláků v Katyni, kdy byla vražděna elita polského národa. 

Dnešní Polsko je posunuto o stovky kilometrů na západ a část území Polska je dnes dokonce na původním území Německa, přičem komunistické i současné Rusko si ponechalo  ponechává území, které dobylo společně s nacistickým Německem. To je realita. Katyň byla ještě 31.srpna 1939 polské město s tím se mnoho nenadělá. stejně jako se dnes už může jen Rusko do nekonačna omlouvat za to, že povraždilo více jak 20 000 největších Poláků té doby a to je to, co by Rusko mělo nepřetržitě dělat a nepřetržitě si v Katyni připomínat, podoboně jako si Německo připomíná koncentrační tábory II. světové války. 

Jestli by si Rusové měli připomínat i gulagy a masové vraždění i Čechů v těchto koncentrácích, o tom ať si Rusové rozhodnou sami, já bych rozhodně pro, stejně jak je nutné, aby by si Češi připomínali komunistické koncentráky na území ČR a oběti komunstického odporně dlouhého režimu. 

Upozorňuji na to, že spolupráce komunistického Ruska a Německa započalo hned po skončení II. světové války společným porušováním Versailleské smlouvy a pokračovala a ještě se zintenzivnila po získání moci Hitlerem. Fakticky došlo k tomu, že se celá německá letacká armáda vyzbroji a vycvičila v Rusku. To je také realita spolupráce komunistické a nacistické totality. 

To, že ruský občan či německý občan měl relativně malý vliv na vznik obou totalit je možné jistě diskutovat. Německo ovšem velmi pečlivě prozkoumalo, jak mohlo dojít ke vzniku tak hrůzné totality a občany tedy nepřetržitě vyzývá, aby nic takového nikdy již nedopustili. 

Současné Rusko jde naprosto opačným směrem a požaduje po občanech Ruska, aby podporovali totalitu, vojenské výboje současné ruské totality, tímto dnes Rusko bohužel velmi připomíná kdysi nacistické Německo.