MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#116476 Re: Re: Re:

2017-10-01 08:39

#116468: - Re: Re:  

 Co to je za strašidelné debility, vždyť to nedává vůbec žádný smysl? 

Navíc je to nějaký šílený anonymní blog. 

Můj příspěvek přesně koreluje se zprávou mezinárodního soudu, který byl k Ukrajině zřízen, jen jsem svůj příspěvek publikoval několik měsíců před závěry tohoto soudu, byť tam skutečně drobnou odchylku mám, schválně, jestli jí objevíš. 


Nepřihlášený uživatel

#116477 Re: Re: Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 08:43

#116475: Evropan - Re: Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme! 

 Souhlasím, přesto je dobré mu některá slova a jednání připomínat, řekl bych. 


Nepřihlášený uživatel

#116478 Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 08:45

#116469: Multikulturní obohacení - Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme! 

 Lidé nebo spíše voliči nacionálního komouše Miloše Zemana? Burešův Blesk to je opravdu síla. 


Nepřihlášený uživatel

#116479 Proč se k Babišovi chová policie tak laskavě?

2017-10-01 09:07

J.X. DOLEZEL  PÍŠE....

Jakožto známý zločinec, který byl obviněn z šíření toxikomanie anekdotou, mám jasnou představu, jak takové sdělení obvinění probíhá. Nebo - jak probíhalo v mém případě. Nyní se zahajuje trestní stíhání Andreje Babiše, a já s podivem zjišťuji, že policie postupuje výrazně laskavěji a šetrnější než v mé cause. Že by byly policejní postupy zásadně odlišné pro různé obviněné?

 
 
Když vydala Poslanecká sněmovna Andreje Babiše policii ke stíhání, říkal jsem si, jak asi bude ten za všech okolností arogantní chlapík navyklý na moc peněz i na moc politickou snášet vcelku ponižující úkony, které sdělení obvinění provázejí. A najednou koukám, že je to jinak. V pátek media zveřejnila, že policie sdělila obvinění v cause Čapí hnízdo, a to tou formou, že poslali obviněným dopis. Sakra, jak je to možné? Babiš je podezřelý z toho, že okradl Evropskou unii o padesát milionů korun. Já byl obviněn z toho, že jsem šířil toxikomanii otištěním anekdoty, která pravila, že lépe uvidíte, když budete zkouření. No a když policie došla k závěru, že jsem spáchal trestný čin - když dostala pologramotný posudek znalce, který to říkal - postup byl následující:  Nejdříve mi můj vyšetřovatel, který mne už předtím ve věci vyslýchal, zatelefonoval, že mne potřebuje ještě dovyslechnout a že mám druhý den přijít na policii.

Bylo mi to pochopitelně divné, protože dovyslechnout člověka, který nevypovídá, je poměrně těžké - ale přesto jsem jako spořádaný občan uposlechl důstojníkovu výzvu a v určený čas u něj na policii byl. Nejdříve mi dal přečíst obvinění a podepsat, že jsem ho převzal - měl papír předpřipravený už před mým příchodem. Poté zavolal trojici urostlých mladých policistů z vedlejší kanceláře (asi aby mne v případě potřeby snadno přeprali) a ti mne policejním autem odvezli do Bartolomějské. Když jsem z auta vystoupil, šli všichni tři těsně kolem mne a za mnou připraveni, kdybych začal prchat. V Bartolomějské mi v neutěšené cimře pěkně sejmuli otisky prstů a zamatlali mi přitom ruce černou barvou - neměli scanner a otisky snímali jako v 19. století. Poté mi odebrali vzorek DNA výtěrem z úst (což bylo vzhledem k tomu, z čeho jsem byl obviněn, zvlášť důležité) a pak mne vyfotografovali do zločineckého alba. Následně jsem musel ukazovat tetuáž a technik si fotil mé kérky. To celé trvalo asi dvě hodiny a já jsem samozřejmě - u vědomí, že toto je normální postup - vše bez námitek a diskuse strpěl. A domníval jsem se, že takhle to při sdělení obvinění je normální.  

No a pak v pátek večer koukám, že Babiše ani akutně nepředvolali na policii, ani ho neeskortovali do policejní laboratoře, ani mu nesejmuli otisky, ani si ho nevyfotografovali do zločineckého alba, ani mu nevzali vzorky DNA, ale poslali mu dopis.  A tak nevím: Byla policie v mém případě příliš přísná? Proč by, nejsem paranoidní. Takže odlišný postup k Babišovi bude nejspíše dán tím, že majitel Kosteleckých uzenin, MF Dnes a hnutí ANO prostě z podstaty své existence má nárok na zvláště šetrné, jemné a citlivé zacházení i v momentě, když jej stíhají za zlodějinu. 

CZEXIT!!!
Nepřihlášený uživatel

#116480

2017-10-01 09:18

Katalánské referendum se zvrhlo v násilí, policie nasadila gumové projektily

Totalita bude bita! Smrt EU!


Nepřihlášený uživatel

#116481 Re: Re: Re: Re:

2017-10-01 09:24

#116476: - Re: Re: Re:  

 Tvoje debility nedávají žádný smysl. Navíc jsi jen anonymní idiot.


Nepřihlášený uživatel

#116482 Re: Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 09:27

#116473: - Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme! 

 Co také čekat od muslimského znásilňovacího prasete, než lživé dobroserské bláboly vycucané z prstu? U nás jsou znásilnění ojedinělé případy. Žádný příklad hromadného znásilnění ve vašem muslimském stylu spácháné českými občany neexistuje, chápeš to, ty primitivní odprorné prase? 

 

Realita je taková, že v loňském roce policie šetřila jen 598 případů znásilnění, kolik z nich spáchali přivandrovalí Rumuni, Ukrajinci a cikáni se už raději neuvádí...


Nepřihlášený uživatel

#116483 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-10-01 09:45

#116481: - Re: Re: Re: Re:  

 Pro BIS ani náhodou :-), stejně jako ty. 

Debilita, kde je každé události datum, kdy se udála a je to sadno ověřitelné a navíc je to až na drobnost naprosto stejné jako závěry mezinárodního soudu pro Ukrajinu? 

Nenech se vysmát. 


Nepřihlášený uživatel

#116484 Re: Re: Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 09:47

#116482: - Re: Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme! 

 

 Co pořád idiote řešíš? 

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Měj respekt ke každé oběti podobně jako jí máme my, kdo alespoń trochu myslíme a nepodléháme debilitám ruského smradlavého trotla Miloše Zemana.


Nepřihlášený uživatel

#116485 Přes 300 000 Čechoslováků zahynulo za II. světové války.....

2017-10-01 10:31

Badatelé mají data o Češích zavřených v sovětských lágrech. Poprvé získali rozsáhlé materiály z ruských archivů

 
 
  • Muzeum Slovenského národního povstání v Banské Bystrici předalo českým badatelům obrovskou kartotéku Čechoslováků zavřených v sovětských lágrech během druhé světové války.
  • V táborech určených hlavně pro válečné zajatce Rusko drželo 70 tisíc občanů Československa, v kartotéce jsou jména 38 tisíc těchto lidí.
  • Výzkumníci se tak vůbec poprvé dostali k tak rozsáhlým materiálům z ruských archivů.

.....z toho bylo 270 Čechoslováků židovského vyznání či byli k židovskému vyznání přiřazeni nacisty. A rusácká pakáž z ČSR odvlekla 70 000 lidí?  Jak ještě někdo tyto zločinecké komunisty může nazývat osvoboditeli? Co k takovému tvrzení kteréhokoliv z idiotů vede? Katyň odporná ruská komunistická pakáž "osvobozuje" dodnes. 


Nepřihlášený uživatel

#116486 Ředitel finanční správy v ČR kryje možná až 5 mld. roční daňový podvod s korunovými dluhopisy.....

2017-10-01 10:34

Exšéf vietnamské OceanBank dostal trest smrti za milionové podvody. Špatná správa státních peněz je v zemi závažný zločin

 
 
  • Soud odsoudil bývalého generálního ředitele vietnamské banky k trestu smrti za podvody v hodnotě milionů dolarů.
  • OceanBank, kterou řídil, částečně vlastní stát. Špatné hospodaření se státními penězi se ve Vietnamu pokládá za zvlášť závažný zločin.
  • Podle Amnesty International patří Vietnam mezi státy provádějící nejvíce poprav na světě.

.....už vlastně pátý rok. Tedy celková daňová ztráta se již dnes může pohybovat kolem 20 mld. korun a přesto je stále "ředitelem" finanční správy. 


Nepřihlášený uživatel

#116487 Snad už konečně Bureš i Babiš odtáhnou do karusele....

2017-10-01 10:38

Policie zahájila trestní stíhání v kauze Čapí hnízdo. Koho se týká, ale žalobce nesdělil

 
 
  • Žalobce dostal od policie usnesení o zahájení trestního stíhání v kauze Čapí hnízdo. Nebyla sdělena žádná jména ani to, kolik lidí má být obviněno.
  • V souvislosti s případem vydala sněmovna ke stíhání šéfa ANO Andreje Babiše a místopředsedu Jaroslava Faltýnka.

.....a to policie dosud možná ani nešetří tresní oznámení, které podala Finanční správy z důvodu korunových dluhopisů  a už vůbec nešetřtí, že je Agrofert jeden velký karusel na prodej akcií po časovém testu zhodnovaných "soudními znalci" točítí se kolem Imoby se 400 mil. dluhy. 


Nepřihlášený uživatel

#116488 Re:  Rusácké "kulturní obohacení".....

2017-10-01 11:01

Czexit!

#116489 Před 79 lety Německo, Maďarsko a Polsko za podpory Velké Británie a Francie ukradlo ČSR Sudety!

2017-10-01 11:17

Stejně tak dnes nám chce ten zkurvený západ přidělit tisíce nelegálů!


Nepřihlášený uživatel

#116490 Re: Před 79 lety Německo, Maďarsko a Polsko za podpory Velké Británie a Francie ukradlo ČSR Sudety!

2017-10-01 11:41

#116489: Czexit! - Před 79 lety Německo, Maďarsko a Polsko za podpory Velké Británie a Francie ukradlo ČSR Sudety! 

 

Co pořád řešíš idiote?

Celá nacistická letecká armáda byla nejen v Rusku vyzbrojena ale také v rozporu s Versaillskou smlouvou i vyškolena. 

Oba státy proto v roce 1922 uzavřely v Rapallu smlouvu o obnovení diplomatických styků, zřekly se vzájemné náhrady válečných škod a zahájily hospodářskou a vojenskou spolupráci. Rusové získali moderní technologie, lokomotivy, stroje i těžké zbraně a Němci mohli v Rusku cvičit letectvo, tankové a dělostřelecké jednotky, což bylo ze strany Německa (SSSR ani jeho předchůdce účastníkem Versailleské smlouvy nebyl) porušením Versailleské smlouvy. Na smlouvu z Rapallu navázala Berlínská smlouva[1]která trvala ještě tři roky po nástupu Adolfa Hitlera k moci, až do roku 1936, kdy nebyla Berlínská smlouva dále prodloužena.

A to ani není řeč o tajných dodatcích smlouvy z Rapallu a k Berlínské smlouvě. Prasárnu Ribbentrop-Molotov rušští komonunisté s Hitlerem nepřipravovali týden, ale roky. 

 Pakt Ribbentrop-Molotov je smlouva o neútočení mezi nacistickým Německem a Svazem sovětských socialistických republik, podepsaná v Moskvě 23. srpna 1939. Pojmenování paktu vzniklo z příjmení dvou vyjednavačů: Hitlerova ministra zahraničních věcí Joachima von Ribbentrop a Vjačeslava Molotova, který byl lidovým komisařem (ministrem) zahraničí v stalinském Sovětském svazu.

 

Mnichovská dohoda (neboli Mnichovská zrada či Mnichovský diktát[pozn. 1]) byla dohoda mezi Německem, Itálií, Francií a Velkou Británií o odstoupení pohraničních území Československa Německu. Byla dojednána 29. září 1938v Mnichově (ve všech jazykových verzích pak byla podepsána po půlnoci, tj. 30. září 1938).

 

Tedy Russák je vždy velmi věrohodný okupant, ale sakra nevěrohodný spojenec a osvoboditel. 


Nepřihlášený uživatel

#116491 Re: Re:  Rusácké "kulturní obohacení".....

2017-10-01 11:48

#116488: - Re:  Rusácké "kulturní obohacení"..... 

 Jj soudružka Konečná mluvila zrovna v OVM o "připomínání si osvoboditelů" a je velká klika, že nedodala z Russákova. 

Za války zahynulo cca 340 000 Čechoslováků z toho bylo 270 000!!!!! Čechoslováků, které nacisté přiřadili k židovské národnosti a russácká komunisticko-nacistická pakáž odvlekla v roce 1945 do russáckých gulagů 70 000 lidí a teď předali informace o 38 000 z nich a my jsem pak vyhnali třetinu Československa tedy 3 mil. Němců. 

Je z komunistické pakáže opravdu na zvracení a Zeman s Klausem přitom opravdu doslova lížou řiť KGBákovi Putlerovi. 

 


Nepřihlášený uživatel

#116492 Bez EU budeme s 10 mil a exotickým jazykem a praktickou neznalostí cizích jazyků.....

2017-10-01 11:51

Představa, že je Evropská unie bezpečná, je zcestná, Francie se účastnila rozvrácení režimu v Libyi a teď je tam situace ještě horší než předtím, tvrdí František Matějka ze strany Referendum o Evropské unii. Dodává, že to poslední, čeho bychom se chtěli dočkat, je společná evropská armáda. Jako Česko jsme prý v Unii v menšině, nejsme schopni si unijní diplomacií cokoliv vydobýt, a proto bychom měli co nejdříve vystoupit.

.....ve většině. Co je to za střešného debila Matějku? 

Evropan

#116493 Re:

2017-10-01 12:13

#116480: CZEXIT!!! -  

V Katalánsku zasahuje policie EU? O tom jsem ještě neslyšel. To sorry ako ... asi nějaký HOAX. Navíc Katalánci z velké většiny chtějí být okamžitě po osamostatnění členy EU. Necítíš se trochu jako hlupák?

Evropan

#116494 Re: Re: Re: Rumunské, ukrajinské a russké špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 12:18

#116482: - Re: Re: Rumunské, ukrajinské a russké špíny v ČR nechceme! 

Koukám, že ty ses fakt nepovedl. Už několikrát jsem upozornil na případ, a tak ještě naposledy :

Sexuální otrokyni, která jim bude kdykoli k dispozici, si podle obžaloby plánovali pořídit tři muži na Jihlavsku. Unesli proto osmnáctiletou dívku čekající na zastávce na svého přítele, kterou poté znásilnili.

https://brno.idnes.cz/unos-divka-jihlavsko

Žádní muslimové, žádní přivandrovalci, žádní cikáni ... bílí Češi jak poleno. A prasata k neuvěření. A ty se k nim můžeš připočítat, protože podle tebe nic takového neexistuje.


Nepřihlášený uživatel

#116495

2017-10-01 12:23

Cílené pokusy o islamizaci se už týkají i Česka, tvrdí kurdská aktivistka

 

I zde se najdou 2 vlastizrádci, kteří se o ní pokoušejí! Měla by zakročit BIS.


Nepřihlášený uživatel

#116496 Re:

2017-10-01 13:24

#116495: -  

Neboj, už tě mají v hledáčku. Jenom čekají, čekají, čekají ...


Nepřihlášený uživatel

#116497 Re: Před 79 lety Německo, Maďarsko a Polsko za podpory Velké Británie a Francie ukradlo ČSR Sudety!

2017-10-01 14:10


Nepřihlášený uživatel

#116498 Re: Re:  Rusácké "kulturní obohacení".....

2017-10-01 14:12

#116488: - Re:  Rusácké "kulturní obohacení"..... 

 Serte hovna podle norem, ruské hovno je vám vzorem!


Nepřihlášený uživatel

#116499 Bureš tady zavedl EET a kontrolní hlášení.....

2017-10-01 16:33

 

 Podle ní Estonsko ročně ušetří až dvě procenta svého HDP právě díky rozvinutému systému digitálních služeb občanům.

......které je tak drahé, že při růstu HDP bude rozpočet ve schodku desítky miliard korun. Tedy systémy nepřinesly zvýšený výběr daní pouze pravděpodobně generují náklady státní správě. Pokud by ČR uspořila na státní správě také 2 % HDP. znamenalo by to úsporu 100 mld. korun. !!!!!!

 

Změna bydliště či podání daňového přiznání trvají v Estonsku tři minuty, díky on-line úřadům ubylo úředníků. Česko zemi marně dohání

 
 
  • Estonci na evropském digitálním summitu v Tallinnu představili fungování své státní správy, která s občany a firmami komunikuje rychle a jednoduše prostřednictvím internetu.
  • V oblasti takzvaného e-Governmentu je pobaltská země premiantem EU. Česko v oblasti naopak za ostatními zaostává.
  • Zástupci vlády uvádějí, že český stát už propojil počítačové systémy svých úřadů a první digitální zlepšováky si občané vyzkoušejí v příštím roce.

Nepřihlášený uživatel

#116500 Chovanec nakonec předvedl alespoň minimální nadhled.....

2017-10-01 17:31

Zemanovy výroky k Čapímu hnízdu jsou součástí jeho kampaně, míní Chovanec

Ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) považuje výroky prezidenta Miloše Zemana ke kauze Čapí hnízdo za možnou součást jeho kampaně. Uvedl to v neděli v Otázkách Václava Moravce. „On se také uchází o hlasy voličů a ta debata o Čapím hnízdě je z mého pohledu součástí předvolební kampaně pana prezidenta,“ podotkl.