MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#117051 Bumbál opěr lže stejně jako Russia Today

2017-10-13 05:44

„Když zkusíme vrátit Krym zpět Ukrajině, vyvolá to evropskou válku.‘ Jen cituji, nic víc. Takže vy chcete riskovat evropskou válku?,“ prohlásil Zeman v úterý na evropském plénu, kde ve svém projevu mluvil o nefunkčnosti sankcí proti Rusku či ruské anexi Krymu jako o uzavřeném příběhu. Zeman se při tom odvolal na bývalého německého protějška Joachima Gaucka, který měl tuto tezi vyslovit při příležitosti 25. výročí Sametové revoluce.

Před třemi lety se 17. listopadu v Praze potkali nejvyšší představitelé mimo jiné Německa, Polska či Maďarska. Hromadný prezidentský program toho dne zahrnoval i diskusi na Právnické fakultě Univerzity Karlovy, kde prý Gauck před hrozbou konfliktu v Evropě v případě navrácení Krymu varoval. LN však přímo od zdroje ověřily, že taková slova z úst předposledního prezidenta Německa nezazněla.

https://www.lidovky.cz/peroutka-2-0

Bumbál opět lže, ale nikoho už to nepřekvapuje. Na Albertově něco slyšel, ale asi měl zalehlé uši z toho, jak ho tam mládež vypískala.

Zločiny kapitalismu USA

#117052 Příběhy bezpráví

2017-10-13 05:47

USA ruší dotace zdravotním pojišťovnám, které dostávaly za slevy pro chudé

To je super svoboda, když nemáte na doktora. :-)


Nepřihlášený uživatel

#117053 Zeman je nepochybný psychopat a russký trotl.....

2017-10-13 05:49

Problém se Severní Koreou by vyřešilo komando, které zabije Kima, tvrdí Zeman

Situaci v Severní Koreji by mohlo vyřešit komando, které by zabilo Kim Čong-una, prohlásil ve čtvrtek v televizi Barrandov prezident Miloš Zeman. Výhružky, které americký prezident Donald Trump směřuje k této zemi, o nich si Zeman není jist, zda nejsou spíše směšné než produktivní.

.....jak jednoduše to vypadá, tak jednoduše by to dalo russákům spoustu argumentů. Zeman tím hladí své polodementní a dementní příznivce. 

Kdyby to  totiž tak bylo, jak snadné by bylo kdysi poslat Stalina na onen svět, Husáka, Brežněva. Zeman je nepochybný russký trotl. 


Nepřihlášený uživatel

#117054 Re: Příběhy bezpráví

2017-10-13 05:51

#117052: Zločiny kapitalismu USA - Příběhy bezpráví 

 Zíješ v představě komunistického idiota, že když si nebudeš platit zdravotní pojištění, že se ti o něj komunistická pakáž postará? 

Občané ČR
Nepřihlášený uživatel

#117055 Pan prezident mluví za nás, za Čechy, Moravany a Slezany!

2017-10-13 05:51

Pan Ing. Miloš Zeman CSc. je nejlepší prezident republiky od roku 1918!


Nepřihlášený uživatel

#117056 Re: Bez problémů se shodneme na tom, že jestli je a bylo něco naprosto zbytečného....

2017-10-13 05:55

#117055: -  

 .....tak to je komunistická ekonomie. To přesně nacionální komunista a russký trotl Miloš Zeman vychodil.  Psát tedy k jeho jménu Ing. a CSc. je skutečně čirá zhovadilost, je to nevzdělané a nevzdělatelné hovado, které nikdy v jeho prochlastaném, prohuleném, prolhaném a pro-oplzlém životě nevyprodukovalo jedinu korunu daní, daně doslova jen a jen kradl. viz. ukradení 14 mld. z MUS a ukradení 100 mld. ruského dluhu právě Milošem Zemanem. 

Recyklujte nepotřebný papír!

#117057

2017-10-13 05:58

Je třeba všechny nepotřebné volební lístky vyhodit do modrého kontejneru na papir a ponechat si pouze volební lístky SPD Tomia Okamury, které jako jediné patří do volební urny!


Nepřihlášený uživatel

#117058 Russáci musí ještě Zemana vytěžit co to jde, přijdou ještě daleko větší hrůzy.....

2017-10-13 05:59

Peroutka 2.0? Zeman se spletl. Gauck pro LN potvrdil, že o evropské válce kvůli Krymu nemluvil

......přijde makroamnestie Babiše, přijde celá řada dalších hrůzných věci se Zemanem. Senát by tomu měl předejít a poslat Zemana konečně před Ústavní soud. 

 


Nepřihlášený uživatel

#117059 Re: Nehraj si na idiota?

2017-10-13 06:00

#117057: Recyklujte nepotřebný papír! -  

 Ty jsi snad nečetl jeho volební materiály? Vždyť je komouš střižený náckem, nic jiného to není. 

Koho znáš dalšího z pitomiovy bandy? Kdo z nich má i jen minimální předpoklad býti ministrem, zná např. i jen takový základ, jako je jednací řád Sněmovny, procesní stránku přijímání zákonů, lhůty které jsou s tím spojeny? 

Nebo snad toužíš po nějaké komunisticko nacistické revoluci psychopatem Pitomiou? 

Osobní setkání i jen letmé potkání je stejně odporné jako s Babišem. Pokud k nim člověk přistupuje s neutrálním postojem, je výsledkem setkání velmin nepříjemný pocit. 

Jsou to velmi podivní lidé a zblízka jsou opravdu dost odporní. Nakonec jako každý člověk, co vlastně nepřetržitě lže sobě, druhým, dokonce si ze lží udělá výdělečný podnik. 


Nepřihlášený uživatel

#117060 Stát skutečně rozdělili dva rušští trotlové a psychopati, to je smutná realita.....

2017-10-13 06:04

Mečiar ví o únosu Kováčova syna něco, co my ne, věřil, že je spasitelem Slovenska, říká Nvotová

dnes | Mečiar později cítil, že ho národ odkopnul, tvrdí Tereza Nvotová, režisérka dokumentu o slovenském expremiérovi, který vstupuje do slovenských kin. To, kam jsme se dnes dostali, není dobré. Abychom dnešek změnili, musíme se podívat do minulosti, vysvětluje motivaci, která ji vedla k natočení filmu.


Nepřihlášený uživatel

#117061 Zeman zničil veřejný prostor v ČR.....

2017-10-13 06:18

Stoupá počet skoků pod vlak. Šetření nehod vázne, náklady neúměrně rostou

......provázejí to samozřejmě negativní jevy, je zvláštní, že tomu tak nebylo v době odbytové krize a je tomu dnes, kdy je růst hdp. Jedním z vysvětlení je to, co tu způsobil Miloš Zeman svým ruským trotlováním, vyvolávání nenávisti, atd. 

 

Nevol jako debil

#117062 Re: Re: Nehraj si na idiota?

2017-10-13 07:03

#117059: - Re: Nehraj si na idiota?  

 U nás jsou plný popelnice od ostatních lístků, takže idiot jsi ty! Tomio Okamura dostane minimálně 10% hlasů!


Nepřihlášený uživatel

#117063 Re: Re: Re: Nehraj si na idiota?

2017-10-13 07:58

#117062: Nevol jako debil - Re: Re: Nehraj si na idiota?  

 Volby jsou skvělé:

Pitomio Okradmůra není volen proto, že by byl demokratem a osobou mravnou, kulturní se znalostmi, bude volen protože je to komunistický nácek. To, jestli si to jeho voliči neuvědomují, je druhá věc, ale je to realita, že jej nevolí proto, že by to byl slušný člověk, volí jej právě proto, že je to psychopat, zloděj a lhář. 

Evropan
Nepřihlášený uživatel

#117064 Re: Re: Re: Nehraj si na idiota?

2017-10-13 08:10

#117062: Nevol jako debil - Re: Re: Nehraj si na idiota?  

Zatím to vypadá na 7%, protože je tady 7% debilů jako ty. Ale i to je hrozné. 7% hlasů pro člověka, který je v politice jen proto, aby se napakoval, a reálně se ani nesnaží dělat nic s výjimkou snah o referendum o vystoupení z EU, za což mu ale zjevně zase někdo platí. Naprosto dutohlavá figurka, kterou normální lidé snad nemohou volit. Vždyť je to tak průhledné ...


Nepřihlášený uživatel

#117065 Volby jsou naprosto skvělé......

2017-10-13 08:17

....přesně vlastně říkají kdo a co je:

Babiš je StBákem, celý život tak jedná a to se také projevuje v ANO StB - jejich voliči je volí právě proto, nemyslí si o Babišovi a ANO StB, že jsou demokraty, kteří znají a respektují principy, volí je právě proto, že je porušují, neznají a bláhově si myslí, že jim to zajistí prosperitu. Jako každá lež má i Bureš s ANO StB krátké nohy, ale v politice se krátkost bohužel počítá na roky. 

Zeman je velezrádce a má kolem sebe bandu ruských trotlů - je to zřejmé, ale proto je také volen, jen malá část jeho voličů žije v představě, že je demokratem. Vidí, že je zločinec, ale opět žijí v představě, že je zločinec bude zastupovat lépe, než člověk kulturní, mravný a vzdělaný. 

Pitomio Okradmůra - se profiluje jako komunistický náce a části občanů to imponuje, jsou komunistickými nácky, přestože by to o sobě nikdy neprohlásili. Tváří se, že komunisty a nácky jsou všichni ostatní jen ne oni. Přesto volí komunistického nácka Pitomio Okamuru. Neví tedy kdo jsou jsou, co to vlastně je demokracie a jaké jsou její základní principy. 

Lidovci jsou voleni proto, že mají tradiční obrovskou členskou základnu, ale na druhou stranu samozřejmě oslovují voliče, kteří si přejí, aby křesťané byli zastoupeni i v politice. Je to správné, křesťanství a židovství je skutečně fundamentem naší společnost a demokracie bez mravního fundamentu je skutečně odporně zneužita např. komunisty k získávání moci, obelhávání voličů. Tedy voliči lidovců vědí proč je volí, mají na to jasný, konzistentní názor založený na morálce, kultuře a znalosti demokracie. 

Komunisté naproti tomu nejsou voleni proto, že by si jejich voliči mysleli, že demokracie je správná. Jsou voleni právě proto, že jejich voliči touží po komunistické totalitě. Je to do velké míry tím, že koministé stále mají v názvu komunisté a tím propagují zločineckou komunistickou ideoologii a relativizují zločiny komunismu. Tedy jejich voliči si z velké části komunismus idealizují a relativizace zločinnosti, které provovází jakékoliv politické sektářství jim jejich touhu po odporné totalitě omlouvá. Jsou to lidé, kteří neví co je dobře a co špatně. 

Tedy vše je jak má být - žijeme ve společnosti, která neprošla debolševizací, není schopná rozpoznávat co je dobré a co není dobré, komunistické školství se záměrným zkreslováním historie v tom občanům udělalo velký zmatek. 

Volby to naštěstí velmi přesně ukazují a to je na nich vlastně to nejskvělejší. 


Nepřihlášený uživatel

#117066 Re: Re: Re: Re: Nehraj si na idiota?

2017-10-13 08:17

#117064: Evropan - Re: Re: Re: Nehraj si na idiota?  

 Drž hubu, ty dementní neomarxisto!


Nepřihlášený uživatel

#117067 Re: Re: Re: Re: Re: Nehraj si na idiota?

2017-10-13 08:19

#117066: - Re: Re: Re: Re: Nehraj si na idiota?  

 Pitomia Okradmůru nebere vážně ani idiot Faltýnek a to je co říci.....


Nepřihlášený uživatel

#117068 Pitomio Okradmůra je "novým" Sládkem.....

2017-10-13 08:25

.....nic jiného to není, podobně jako se ANO StB profiluje jako post komunistická ODS v době, kdy jí velel ruský trotl Václav Klaus. 

https://www.volby.cz/pls/ps1996/u4

Tedy pokud by si jejich voliči prohlédli minulost a podívali se z toho může být, logicky nikdy nemohou volit ANO StB (rozpad na několik stran) a až po letech jakž takž vzniká pod značkou ODS cosi smysluplného. Nemohou volit ani Pitomio Okradmůru viz to, co předvádí komunistický cenzor Sládek dnes, také vykradl svojí vlastní stranu podobně jako Pitomio Okradmůra. 

Dokonce i procenta odpovídají, opakuje se stav roku 1996. Zločinnost Klause i Sládka jsou dnes naprosto jasné, nikdo je nezpochybňuje, to je věc na které se shodne opravdu celá společnost.

Přesto část zmatených lidí stále opakuje stejné chyby, když přijde nějaký StBák - ruský trotl či "politický komunistický "spasitel"" a znovu jdou a znovu mu chtějí dát hlas, přitom vlastně jsou to ti, kteří ani neznají nikoho dalšího z ANO StB a Pitomia Okradmůry party, většina ani neví, že Pitomio Okradmůra je tak jeho pochybná zkratka, kterou si klidně spletou se šílenou zločineckou bandou rusských trotlů - Zemanovců. 

Naštěstí je ještě dost času si to uvědomit a naštěstí je společnost opravdu velký kus od komunistické totality. Dorostli mladí lidé, kteří už demokracii rozumí, jediné tedy je, aby si také uvědomili, že je potřeba jít volit. Uvědili si, že prostest prosperitu nezajistí, že skutečně existují hodnoty, které dnes ODS, socani, lidovci, TOP reprezentují a jsou to strany, které mají stanovy a lidi, kteří rozumí tomu, jak spravovat veřejný prostor, mají znalost zákonů, vědí co je rozpočet, vědí jak obtížné je cokoliv ve veřejném prostoru prosadi, ale především jsou to skutečně lidé, kteří žijí své životy, ne životy někoho jiného a to se všemi klady i negativy. 

Demokracie je totiž reálný život, to co předkládá např. Pitomio a Bureš jsou náhražky, divadlo, totalita a už od roku 1996 je to zřejmé. 

Snad tedy volby nedopadnou jako v roce 1996, snad Okradmůra bude mít daleko méně a stejně tak i ANO StB, ale je možné, že do dopadne obdobně. Bohužel dnes mandáty ve Sněmovně počítají úplně jinak, rušští trotlové Klaus se Zemanem změnili přepoče hlasů na mandáty tak, že první dvě největší strany zíkávají křesla na úkor menších vítězů voleb, byl to zločin, dnes je to zřejmé proč to uděli i proč je to zločin. 

Evropan

#117069 Re: Re: Re: Re: Re: Nehraj si na idiota?

2017-10-13 08:46

#117066: - Re: Re: Re: Re: Nehraj si na idiota?  

Nevím, proč mi zrovna ty, soudruhu, nadáváš do neomarxistů. Nehraj si na idiota!


Nepřihlášený uživatel

#117070 StBáctví devastuje StBáka.....

2017-10-13 08:46


Nepřihlášený uživatel

#117071 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nehraj si na idiota?

2017-10-13 08:49

#117069: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Nehraj si na idiota?  

 Voliči Okradmůry i Bureše vůbec netuší "čí jsou" ......

 


Nepřihlášený uživatel

#117072 Titulky

2017-10-13 08:52

Babišův Blesk n.2 - Babiš minulost nepřepsal, ale voliče to neovlivní, píše slovenský tisk

HN - Babišovi zatrhli falšování dějin. Pokud voliče netrápí zneužívání politické moci pro vlastní bohatnutí, nebude jim vadit ani StB


Nepřihlášený uživatel

#117073 I kdyby volby skutečně dopadly podobně jako v roce 1996.....

2017-10-13 09:02

....kdy ANO StB skutečně hraje tehdejší post bolševickou ODS tehdy vedenou už tehdy ruským trotlem Václavem Klausem (podobnost s Babišem je zarážející), tak snad nehrozí nové "oposmluvní kupčení" mezi ANO StB a socany, tam už jsme se snad opravdu posunuli o velký kus kupředu. 

https://www.volby.cz/pls/ps1996/u4

Není navíc pravděpodobné, že ANO StB přeleze 20 %, volit StB je skutečně absurdní a vliv to spíše mít bude. Neboť ti, kteří se s Babišem osobně setkali si uvědomí, že je osobní setkání s ním jeho uhýbavý pohled, těkání, pocukávání ramen a obecně dosti "zvláštní pocit", který vyvolá má vlastně naprosto jasnou a čitelnou příčinu, je to celoživotní lhář, zločinec - StBák. 

Je také zřejmé, že do celé věci se ještě budou velmi intenzivně vkládat russáci a tedy banda zločinců na Hradě. 


Nepřihlášený uživatel

#117074 Franta Čech je jen ubohý lhář, který uvěřil své vlastní představě o jeho vlastích lžích o něm samém.

2017-10-13 09:09

Ztráta paměti Františka Ringo Čecha? Podepsal, nebo nepodepsal s Jiřím Schelingerem antichartu?

12. 10. | Našli jsme fotku, kde Ji​ří​ Schelinger​ ​antichartu​ už téměř podepisuje. Jak to tedy je? Trpí František Ringo Čech ztrátou paměti? Trochu jsme se na to podívali.


Nepřihlášený uživatel

#117075 Paktovat se s StBákem je logicky vždy velmi nebezpečné, je naprosto zřejmé, že dříve či později.....

2017-10-13 09:16

Mayerová převzala obvinění v kauze Čapí hnízdo. Je vymyšlené a účelové, tvrdí

 

......StBák přivede takové lidi do velkého průšvihu, dnes jsou to Faltýnek, Mayerová, bratr jeho milenky a dnes manželky, manželky atd. atd. Tito lidé budou jen a jen přibývat. Nedávno to byl dokonce Brabec, který musel celou věc hodit na "úředníka který se spletl" a bude to čím dál horší. Podobné je to s rusským trotlem Miloše Zemana o kterého by kdokoliv jen trochu dbalí cti, morálky a vlastní duševní hygieny neopřel ani kolo natož, aby s ním jakkoliv spolupracoval.