MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#121626 Prezident Zeman je repelentem osobností

2018-01-02 06:25

Dosluhující prezident pravidelně oceňuje vedle těch, kdo si úctu a vyznamenání beze všech pochyb zaslouží, také své podporovatele, politické milce, osoby, které se víc zasloužily o stát komunisty ovládaný než o ten současný.

Ten titulek mi opravdu přijde vtipný a vystihující!

https://www.lidovky.cz/veis

 


Nepřihlášený uživatel

#121627 Re: Re: Budete viset, havloidní pakáži! :-)))

2018-01-02 07:50

#121615: - Re: Budete viset, havloidní pakáži! :-))) 

Russácké spiklenecké servery skutečně velmi manipulují s veřejným životem v ČR.....

 

#121615: - Re:  

.....v tom máš naprostou pravdu. Miloš Zeman, Babiš i T.Okamura měli úspěch u voleb právě a jen proto, že manipulovatelné občany odporným lhaním zmanipulovali. 

Zeman jim neřekl, že kradl miliardy z MUS a destíky miliard z russáckého dluhu, dělal ze sebe demokrata, o kradení miliard z MUS dokonce nestoudně lhal a přisoudil je někomu jinému, o kradení desítek miliard z russáckého dluhu dokonce "taktně" mlčel.  

Babiš jim nesdělil, že je slovenský nomenklaturní komunista, StBák, zloděj euro dotací a daňový podvodní, naopak ze sebe udělal oběť totality i demokracie a přitom jen za 4 roky ve vládě, v politice navýšil majetek o 40 mld. 

T. Okamura jim nesdělil, že jeho návrhy jsou neonacistické, naopak se snaží vytvářet dojem, že referendum o všem je vrcholem demokracie, což je absolutní nesmysl, Hitler velmi intenzivně používal "referenda", komunisté také používají "referenda" a Putler ukradl Krym také "referendem". 


Nepřihlášený uživatel

#121628 Jednat se ani v principu nemohlo, vstup do EU a NATO je svobodným rozhodnutím státu.....

2018-01-02 07:57

Západ tahal Rusy s NATO za nos, píše Spiegel

Ačkoli západní politici na přelomu let 1990–91 ujišťovali Sovětský svaz vedený Michailem Gorbačovem, že se Severoatlantická aliance nerozšíří do střední a východní Evropy, američtí konzervativci tou dobou pracovali v zákulisí na pravém opaku. S odvoláním na odtajněné americké, britské a ruské dokumenty to napsal německý Der Spiegel. Gorbačov však už dříve uvedl, že v roce 1990 se o rozšiřování NATO vůbec nejednalo.

.....a svobodným rozhodnutím členských států u přijetí. 


Nepřihlášený uživatel

#121629 Bureš STB

2018-01-02 08:44

#121627: - Re: Re: Budete viset, havloidní pakáži! :-))) 

Babiš jim nesdělil, že je slovenský nomenklaturní komunista, StBák, zloděj euro dotací a daňový podvodní, naopak ze sebe udělal oběť totality i demokracie a přitom jen za 4 roky ve vládě, v politice navýšil majetek o 40 mld. 

Co na toto říct... Češi jsou národ takový, že závidí sousedovi to, že má zahradě o pět jablek víc na stromě, než on a že byl soused před 90. rokem pětkrát na dovolené v Jugošce, zatím co on jen na Macháči a u babičky v Třemošnici...Zvláštní,  závist u Čechů je opravda extra silná..

Pak je tedy s podivem, že tento národ dokázal zvolit zloděje Bureše STBáka, viz slovenský soud loni na podzim.. Nedá se to všechno vysvětlit ničím jiným, než druhou českou negativní vlastností a to HLOUPOSTÍ a NEINFORMOVANOSTÍ. Toto zřejmě způsobilo těch 30 procent ..

Za pár let  ( nebo měsíců ) budou všichni chytří, jako rádia a hlavně budou dělat hrozně udivené, že nevěděli, kdo je Bureš..

Přesně, jako jsou vždy udivení silničáři ze sněhové nadílky, která se dá v zimě přeci očekávat.


Nepřihlášený uživatel

#121630 Re: Re: Re: Re: Budete viset, havloidní pakáži! :-)))

2018-01-02 09:16

#121629: - Re: Re: Re: Budete viset, havloidní pakáži! :-))) 

Nemyslím si, že je to s občany ČR tak hrozné. Řekl bych, že proti nim stála profesionální manipulace a bylo použito velké množství prostředků. 

Dají se analyzovat text v Babiš-Pleslových Blescích I. II. (dnes, lidovky) kde se dá prokázat, že velmi sofistikovaně podrývá důvěru v policii, státní zástupce, soudy a ostatní státní instituce a pak k tomu Babiš "nabízí - stát jako firmu". 

Babiš je velmi nebezpečný manipulátor a využívá (přesněji zneužívá) vše co má k dispozici, tedy především obrovské množstvív nezdaněných peněz, jen díky korunovým dluhopisům to dělá 30 mil. ročně, které může naprosto volně roznášet v hotovosti, kam se mu zlíbi resp. kam Faltýnka pošle.  


Nepřihlášený uživatel

#121631 Re: Re: Nevydávej se za nikoho zloději nicků!

2018-01-02 09:19

#121625: Evropan - Re: Nevydávej se za nikoho zloději nicků! 

Čin povětčinou spáchal buďto nějaký nepřizpůsobivý, v jednom případě zřejmě také homosexuál. Mezi nepřizpůsobivými Romy a ostatními skutečně nelze dělat rozdíly, i když nepřizpůsobivých Romů je zjevná většina.

 

 

 

 

Evropan

#121632 Re: Re: Re: Nevydávej se za nikoho zloději nicků!

2018-01-02 09:54

#121631: - Re: Re: Nevydávej se za nikoho zloději nicků! 

Jestliže si opravdu myslíš, že čin povětšinou spáchal nějaký nepřizpůsobivý, tak který z těch případů to podle tebe byl? Můžeš mi sem vložit nějaký odkaz, podle kterého sis své informace ověřil? Nebo z tebe mluví jen neukojený rasismus?

Pomohu ti s hledáním :

Případ dívky z Horních Měcholup - podle zdroje obeznámeného s vyšetřováním je obviněným sedmnáctiletý student gymnázia. Napadenou dívkou je jeho spolužačka ze třídy, s níž měl mladík vztah. Dívka, s kterou se chlapec před napadením procházel po ulici, má na těle několik desítek ran. Předpokládám, že ty seš ze sorty lidí, kteří určitě nepřipustí, že by Rom mohl studovat gymnázium. Nebo se mýlím? No ale protože je mladiství, nic se o něm nedozvíme. jen, že se to podobá případu z Německa, který se tam stal před vánocemi, ale tam to byl imigrant z Afghánistánu, takže se o tom psalo nepoměrně víc, i když to bylo v Německu a ne v Čechách.

Ten druhý, jak předpokládám, je ten homosexuál, o kterém nevím proč píšeš. Opravdu homosexuálové vraždí lidi kolem sebe tím, že je ubodají? Takový případ se neřešil ani v Midsomeru, a to tam už měli snad všechny variace vražd.

Soud projednal brutální vraždou ženy v Dubí na Teplicku. Z činu je obžalovaný její vnuk Jakub Ševčík, který se k činu přiznal. Hrozí mu až výjimečný trest.  Pod odkazem se zkus na mladíka mrknou - určitě klasický Rom :(

https://www.novinky.cz/krimi/


Nepřihlášený uživatel

#121633

2018-01-02 10:33

Navážet se do Polska a Maďarska a přitom ignorovat střelbu gumáky do lidí v Katalánsku není vůbec pokrytecké.

 

Nepřihlášený uživatel

#121634 Je velmi zajímavé, že nikdo nikdy žádný věcný argument proti euru nepublikoval a nijak to nemění....

2018-01-02 10:45

Euro čeká další krize, je neudržitelné, varuje řecký exministr financí

Evropu čeká další ekonomická krize a společná měna v současné podobě je do budoucna neudržitelná. Ve své knize to píše bývalý řecký ministr financí Janis Varufakis. Upozorňuje na rostoucí dluh Španělska či problémy italských bank i politická rizika včetně brexitu, uvedl španělský deník El País.

....ani tento text. Je to smutné, tolik kritiků a žádná věcnost, jasný argument. Euru předcházela desetiletí používání společné měny ECU a všichni "kritici" se tváří, jako by to neexistovalo. US dolar používá roztodivná skupina států s velmi živelnými ekonomikami a problém v to není. 

Tedy někdo by měl přijít s jasným argumentem, ale je nepravděpodobné, že skutečně existuje. Je to zjevně jen kritika způsobu používání společné měny, ne kritika společné měny jako takové a tedy používání společné měny se jistě může a musí vyvíjet na tom opravdu není nic divného, přestože by pravidla měla být pokud možno co nejstabilnější v čase. 

 


Nepřihlášený uživatel

#121635

2018-01-02 11:15

Občané stále požadují prošetření havlistických zlodějen. Jedná se především o privatizaci OKD a Bechcerovky.

 

Nepřihlášený uživatel

#121636

2018-01-02 11:43

Ještě před "pár" lety dělali obstrukce s pracovním povolením pro pracovníky z východu a poté co poruší všechna pravidla a nechají se zaplavit nekompatibilními migranty, tak by chtěli, aby se na té sebevraždě podíleli i ostatní...


Nepřihlášený uživatel

#121637 Re: Privatizace OKD proběhla za 4,1 mld. za menšinový podíl, tedy v poměru k MUS.....

2018-01-02 12:14

#121635: -   Které občany máš na mysli? 

....které bylo "privatizováno" za 650 mil. je to ještě super pro stát výnosná privatizace, přestože jí socani pravděpodobně opravdu chystali stejně jako zlodějinu MUS. 

Becherovka proběhla stanardní privatizací. Stát nabídl cenu a ta byla akceptována. Víc se o tom prakticky nedá zjistit. 

Problémem je privatizace MUS, neboť tam skutečně byla ukradena 14 mld. hotovost na rekultivace.

To je opravdu velmi vážná věc především proto, že Zeman o privatizace MUS nestoudně ve volební kampani lhal, tedy je to z principu jeho lhaní věc velmi velmi problematická a Zeman měl být ve Švýcarsku souzen s ostatními pachateli této zlodějiny. 

Pokud by to nebyla zlodějina, Zeman by potřebu lhát neměl, věděl velmi dobře, že občany okradl, proto musel ve volební kampaní lhát a proto je také jeho setrvávání na Hradě vlastně jednou velkou prakticky skoro pětiletou velezradou - občany obelhal. 


Nepřihlášený uživatel

#121638 Re:

2018-01-02 12:26

#121635: -  

Já si myslím, že občané České republiky požadují především urychlené prošetření kauzy Čapí hnízdo a také by se rádi dozvěděli, jak to bylo s úkolováním novinářů v MF Dnes prostřednictvím novináře Marka Přibila.


Nepřihlášený uživatel

#121639

2018-01-02 12:52

Havel vyznamenal kromě svých kamarádů z hospody i svojí manželku. Tomu říkám zapeklitá situace. :-)


Nepřihlášený uživatel

#121640

2018-01-02 12:55

Ukrajinský pachatel loupežného přepadení u Globusu se k činu přiznal


Nepřihlášený uživatel

#121641 Re: Re:

2018-01-02 12:56

#121638: - Re:  

Tak to si myslíš špatě, takové havloidní kraviny občany nezajímají. Občany zajímají tou vaší havlistickou sebrankou ukradené miliardy.


Nepřihlášený uživatel

#121642 Re: Nikoliv na jeho návrh a co je daleko podstatnější....

2018-01-02 13:14

#121639: -  

....po martě Gottwaldové Zemanové nezbude nic, po paní Olze Havlové dodnes instituce fungují a dělají prospěšnou činnost. Ale to je pro Vás komouše samozřejmě věc naprosto nedůležitá, to jste tu 40 let předváděli naprosto dokonale snad každému. 


Nepřihlášený uživatel

#121643 Re: Re: Re: Pokud v této zemi je možné nějakého politika bezpečně označit za zloděje .....

2018-01-02 13:16

#121641: - Re: Re:  

.....desitek či dokonce stovek miliard, je to bez nejmenších pochybností Miloš Zeman, jen MUS a russácký dluh je dohroma 154 ukradených miliard. 

Proč si tedy takového odporného zloděje volil, je naprostá záhada. 


Nepřihlášený uživatel

#121644 Pokud policie sama nekoná, nejde to jinak....

2018-01-02 13:19

Horáček podal trestní oznámení : 

Kandidát na prezidenta Michal Horáček podal trestní oznámení kvůli pomluvě na poslance Zdeňka Ondráčka (KSČM). Vadí mu, že ho Ondráček obvinil ze spolupráce s StB.

.....ministr vnitra jasně identifikoval, že T. Okamura šíří poplašné zprávy, ale Lenička Bradáčová je asi někde zalezlá v karuselu Agrofert. 


Nepřihlášený uživatel

#121645 Setkání zlodějem desítek miliard Miloše Zemana s trestně stíhaným StBákem Babišem, to je hnus....

2018-01-02 13:23

Babiš s chotí Monikou dorazil do Lán na tradiční novoroční oběd s prezidentem

Premiér Andrej Babiš (ANO) s manželkou Monikou dorazili v úterý odpoledne na lánský zámek, kde poobědvají s prezidentem Milošem Zemanem a jeho chotí Ivanou.


Nepřihlášený uživatel

#121646

2018-01-02 13:47

Nevím, proč stěhovat Afriku do Evropy. Nejekonomičtější by bylo odstěhovat do Afriky Makrelu, Junckera a jim podobné. A taky všechny tzv. vítače.

 
Evropan

#121647 Re: Re: Re:

2018-01-02 13:52

#121641: - Re: Re:  

To mě osobně ale třeba kauza Čapí hnízdo zajímá naopak od kauzy OKD. Její hlavní aktér sedí na hradě, a než naše soudy něco rozhodnou, tak už bude někde na věčnosti. No a Becherovku náš lžiprezident vychlastal, tak co na ní chcete řešit? Navíc Becherovka byla prodána zájemci, který nabídl nejvyšší cenu. Dvě miliardy se vám zdají málo. Mně tedy vadí i těch 50 mil. Kč, které ukradl agent Bureš.

Současný vlastník Becherovky získal společnost v privatizaci, kterou uskutečnila poslední vláda Václava Klause, a to tři měsíce před svým pádem. Becherovku získala společnost Value Bill, která za ni ve dvou splátkách zaplatila dohromady dvě miliardy korun, což nebyla nejvyšší nabídka. Za názvem Value Bill se skrývala Patria Finance, francouzský (spíše však nadnárodní) velkovýrobce alkoholických nápojů Pernod-Ricard a Karel Schwarzenberg. Krátce po privatizaci se společnost Value Bill přejmenovala na Salb a manažersky Becherovku ovládl Pernod Ricard. Ten vzápětí odkoupil od Patrie a Schwarzenberga jejich podíly.

https://www.novinky.cz/ekonomika-likerka-jan-becher


Nepřihlášený uživatel

#121648 Re:

2018-01-02 13:53

#121646: -  

Co to meleš? To seš ozřalej jak Zleman už takhle brzo?

Dobrou chuť!

#121649 Konečně pořádná reprezentace státu

2018-01-02 14:19

Babiš s chotí Monikou dorazil do Lán na tradiční novoroční oběd s prezidentem


Nepřihlášený uživatel

#121650 Zeman je nemocný - neměl by kandidovat

2018-01-02 14:30

Ted jsem na netu nechtěně narazil na foto a video z včerejšího oběda v Lánech. Zemanova žena ( formální neb všichni dobře víme, že je to celé komedie. Vztah byl před 6 lety v rozkladu,  on tehdy na Vysočině, ona s dcerou v Praze . No je to celé taková groteska ..)  tam Zemana vyloženě táhne, je vidno, že on sám bez pomoci toho moc nenachodí. S trochou soudnosti, snad přeci opravdu nebude tak závažně nemocný Zeman kandidovat? Ruku na srdce Miloší Zemane, musíte se opravdu za každou cenu domstít a dovysmívat až do konce ? Nebylo by lepší se kandidatury vzdát a hrdě středem odejít a už si jen  užívat voňavého vzduchu na Vysočině ?..