MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#122176 Bureš se slovenské ŠtB opravdu "velmi povedl", je nejvyšší čas, aby si ho Fico zase vzal zpátky....

2018-01-08 17:35

Rodinné vazby, porušování zákonů a účelový prodej akcií. Přečtěte si, co odhalil OLAF o Čapím hnízdě


Nepřihlášený uživatel

#122177 Se slovenským komunistou a ŠtBákem Babišem je to "také legračné" :-)

2018-01-08 17:37

 

 

  1. Policie a několik státních zastupitelství konstatuje že je dotačním podvodníkem a že k dotačním podvodům svedl celou řadu lidí včetně jeho rodiny
  2. Zpráva OLAF konstatuje, že je dotačním podvodníkem
  3. On sám ve svém projevu ve Sněmovně 23.3.2016 přesně popíše, jak dotační podvod páchal
  4. Sám vyzve Sněmovnu, aby ho vydala k trestnímu stíhání

ale zároveň říká, že to "všetko bolo legalne" a to přesto, že i Babiš ač komunista a ŠtBák chápe, že ozbrojená loupež legálně drženou zbraní z loupeže nic legálního nedělá. (Tedy já doufám, že to Bureš opravdu chápe, pokud by to nechápal, to by pak bylo jiná.)

Podobné je to s jeho daňovým podvodem emise a nákupu korunových dluhopisů. Také ve Sněmovně přesně vysvětlil jak tento daňový podvod páchá, ale také u toho tvrdí "že to všetko bolo legalne, že to všetko Kalousek".  I zde platí, že použil skutečně legální prostředek k nelegálnímu obohaceni a je velmi zvláštní, že Bradáčová v této věci nijak nekoná, skoro to už vypadá, že není na státním zastupitelství, ale v karuselu Agrofert. 

Voličům komunista a ŠtBák Babiš sdělil:

-ja něsom komunista a ŠtBák ja som "obeť totality" :-)

-ja něsom zloděj euro dotací to je účlovka

-ja něsom daňový podvodník, těch 13 mld. za poslední rok a 40 mld. za roky ve vládě tak to je všetko legalne to všetko zhodnotil "sůd" "soudní znalcovia" :-)

-ja som obeť justičnej mafie

a světě div se  15 % dospělých jde a hodí mu hlas a to by si člověk řekl, že se na celém světě nemůže takový idiot najít ani jeden. 

Nejabsurdnější na věci je, že má nejen voliče, ale také členy Agrofert-KSS-ŠtB-2011 hnutí a ti dokonce svorně tvrdí, že je potřeba "změnit demokracii"  - najít nové policisty, soudce, státní zástupce, nový OLAF, novou EK, EU,  pro které bude loupežné přepadení legálně drženou zbraní vrcholem demokratického jednání, protože je Babiš jejich "zlatým teletem". 

Evropan

#122178 Re: Re: Kdo neplní smlouvy? Russko bylo vždy neseriózní.

2018-01-08 18:03

#122174: - Re: Kdo na koho jako první uvalil sankce? A kdo teď brečí? :DDD 

Diskutujete tady o zprávě russké státní agentury RIA Novosti. Opravdu myslíte, že je ta debata potřeba? Cožpak to jsou nějaké informace, které mají reálný základ? Ať si Russko vystoupí ze všech organizací a zabetonuje se ve svých hranicích. Všem se pouze a jenom uleví.

Evropan

#122179 Re: Ale není to populista, komouš, StBák a zloděj, tak to ani náhodou :-)

2018-01-08 18:05

#122158: - Ale není to populista, komouš, StBák a zloděj, tak to ani náhodou :-) 

Vlaky pro důchodce a studenty zdarma? To přece před rokem zavedli Slováci, aby z jejich kolejí vytlačili konkurenci. Není asi náhoda, že to Bureš vymyslel poté, ce vrátil od Fica. Ale populista nééé, to Bureš určitě není. Dokonce je to prý pravicové opatření :)


Nepřihlášený uživatel

#122180 Re: Re: Ale není to populista, komouš, StBák a zloděj, tak to ani náhodou :-)

2018-01-08 18:15

#122179: Evropan - Re: Ale není to populista, komouš, StBák a zloděj, tak to ani náhodou :-) 

A to jsem nevěděl, že se takto zaskvěl i soudruh Fico :-). Mohl by si tam Bureše zase vzít a na chvíli, tak 5 let nepodmíněně, ubytovat. 


Nepřihlášený uživatel

#122181 Bylo by opravdu daleko lepší, aby se Zeman vůbec do druhého kola nedostal.....

2018-01-08 18:35

Zemana by ve druhém kole porazil Drahoš i Horáček. Topolánek by mu pomohl na Hrad

Ve druhém kole prezidentských voleb by v případě svého postupu prezident Miloš Zeman mohl prohrát. Jeho protikandidáta je připraveno volit 44 procent lidí, zatímco Zeman by oslovil pouze 39 procent dotázaných. Reálnou šanci porazit Zemana má Jiří Drahoš, ale bez šance nejsou ani Michal Horáček, Marek Hilšer nebo Pavel Fischer. Plyne to z šetření agentury STEM/MARK.

.....Zeman je už polomrtev, nikoliv položiv. Plácá hovadiny, který se směje i StBák Babiš a to přitom jednoznačně jeho život na svobodě závisí na tom, jestli ho Zeman makroamenstuje, problém zatím asi je v tom, že Bureš po Zemanovi chce, aby makroamnestoval i jeho povedenou rodinku. Faltýnka a ty ostatní by klidně do kriminálu poslal. 


Nepřihlášený uživatel

#122182 Re: Re: Re: Bylo by rozhodně lepší, kdyby Zeman vyhrál v prvním kole

2018-01-08 18:48

#122168: - Re: Re: Bylo by rozhodně lepší, kdyby Zeman vyhrál v prvním kole 

Co je jistota, že je Miloš Zeman polomrtvý smradlavý stařec trpící alkoholovou (drogovou) a stařeckou demencí díky jeho vlastnímu přičinění, jak prokázal hrozením pěstí o Vánocích z obrazovek televizí. Mimochodem i komunista  a StBák Babiš, tedy do jisté míry stejně smradlavá osoba, se ušklíbal, když mu Zeman "vysvětloval" že bude svíčková, kterou nikoho neurazí, ale že on má rád uzený jazyk, ale to zas nevěděl, jestli by to Babiš jedl. Bylo to opravdu už čiré zoufalství. 

Tam máme jistotu naprosto jasnou. Jestli někdo bude takovou kreaturu tedy volit, je to jeho nezodpovědné a dokonce i neústavní jednání, neboť nejedná odpovědně vůči sobě ani vůči celku. 


Nepřihlášený uživatel

#122183 Tak jak to je, včera vykřikovali se šaškem Faltýnkem, že nepřijdou na imunitní a mandátový.....

2018-01-08 18:53

Babiš ke zprávě OLAF: Určitě to nebudu číst, není to moje záležitost

Premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš nehodlá číst zprávu Evropského úřadu pro boj proti podvodům (OLAF) k dotaci pro Čapí hnízdo. Babiš v pondělí na tiskové konferenci po jednání vlády prohlásil, že to není jeho záležitost.

....výbor, dokud si to nepřečtou, dnes zase vykřikuje, že o svých zlodějinách číst nebude. Ten člověk už evidentně vůbec neví co říká. Ten už je na tom jak alkoholový a stařecký dement Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#122184 To je docela mazec - všichni obvinění v tom jedou v sazbě 5-10 let nepodmíněně samozřejmě....

2018-01-08 18:59

Komentář: Zpráva OLAF není utajovaná. Šlo o to, aby vyšla na veřejnost co nejpozději

dnes | Martin Fendrych, komentátor Aktuálně.cz, se vyjádřil k zprávě OLAF, jejíž kopii se nám podařilo získat. Fendrych poznamenává, že "zpráva OLAF není utajovaná, není na ní žádný znak, že se nesmí šířit. Čili je zvláštní, proč ministerstvo financí tuto zprávu prostě nepřeloží a nedá veřejnosti k dispozici". Na celý komentář se můžete podívat ve videu.

§ 260Poškození finančních zájmů Evropské unie

(1) Kdo vyhotoví, použije nebo předloží nepravdivé, nesprávné nebo neúplné doklady nebo v takových dokladech uvede nepravdivé nebo hrubě zkreslující údaje vztahující se k příjmům nebo výdajům souhrnného rozpočtu Evropské unie nebo rozpočtů spravovaných Evropskou unií nebo jejím jménem anebo takové doklady nebo údaje zatají, a tím umožní nesprávné použití nebo zadržování finančních prostředků z některého takového rozpočtu nebo zmenšení zdrojů některého takového rozpočtu, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci.

(2) Stejně bude potrestán, kdo neoprávněně zkrátí nebo použije finanční prostředky, které tvoří příjmy nebo výdaje souhrnného rozpočtu Evropské unie nebo rozpočtů spravovaných Evropskou unií nebo jejím jménem.

(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 větší škodu.

(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 jako člen organizované skupiny,

b) spáchá-li takový čin jako osoba, která má zvlášť uloženou povinnost hájit zájmy Evropské unie, nebo

c) způsobí-li takovým činem značnou škodu.

(5) Odnětím svobody na pět až deset let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 škodu velkého rozsahu.


Nepřihlášený uživatel

#122185  Heslo Miloše Zemana, komunistů, ANO ŠtB 2011 a neonacistů SpD je stejné -

2018-01-08 19:01

 
 

"Lež, nenávist, spiklenecká teorie a vulgarita přesvědčí každého idiota"


Nepřihlášený uživatel

#122186

2018-01-08 19:24

Havel = kunda

Evropan

#122187 Re:

2018-01-08 19:41

#122186: -  

Jsem rád, že také často vzpomínáte na pana Václava Havla. Byl to bezesporu nejvýznamnější státník naší teprve čtvrtstoletí staré demokratické republiky a dosáhl toho, že naše země měla velmi dobré jméno i v zahraničí. Václav Propiska Klaus a Miloš Bumbál Zeman naší zemi bohužel dělali a dělají jen ostudu, proto je potřeba dát ve volbách hlas těm, kteří se hlásí k demokratické havlovské tradici. Dobře se u voleb rozmýšlejte, komu dáváte svůj hlas.


Nepřihlášený uživatel

#122189 Re: Re: Ulevilo se ti.....

2018-01-08 19:48


Nepřihlášený uživatel

#122190 A my tu řešíme, jestli tu nějací dementní spoluobčané nezvolí polomrtvého alkoholového (drogového)..

2018-01-08 19:50

Do kosmu se úspěšně dostal nový tajný objekt. Co bude Zuma dělat?

8. ledna 2018  12:45
V pondělí ve dvě hodiny našeho času úspěšně odstartovala raketa Falcon 9 s tajným vojenským nákladem Zuma. Bylo to po měsících odkladů, které už trochu znervózňovaly příznivce SpaceX. V důsledku totiž odsouvaly očekávaný start úplně nové rakety Falcon Heavy.

....a stařecekého dementa Miloše Zemana znovu do pozice, případně jestli tento polodement na poslední chvíli nemakroamnestuje šíleného StBáka a komunistu Babiše.

ČR je opravdu v děsivém stavu po pěti letech lhaní, podvodů, oplzlostí, které tu Zeman s Babišem rozjeli a z kterých při správě veřejného prostoru udělali normu. 


Nepřihlášený uživatel

#122191 Re: Re: Re: Ulevilo se ti.....

2018-01-08 19:51

#122189: - Re: Re: Ulevilo se ti..... 

Tak s tím budeš muset za Zemanovou pornografickou hvězdičkou první dcerunkou Kateřinou. Tam zaručeně s tímto slovníkem uspěješ, bude jí to činit velké potěšení a bude jí to velmi vzrušovat, když to na ní budeš pokřikovat na veřejnosti, je na to zvyklá a považuje to za normální, ideálně když lidé okolo nejsou oblečeni a kopulují. Viz. její pornografický dokument, z které Miloš Zeman, Babiš a ty čerpáte svojí slovní zásobu. 


Nepřihlášený uživatel

#122192 Chcete zavařit comp? Horáček už zase veksluje...

2018-01-08 19:55

Horáčkův web mohl skrytě využít počítače návštěvníků k těžbě kryptoměny


Nepřihlášený uživatel

#122193 Představa, že by mladým podnikavým Čechům např. město půjčilo tělocvičnu k takovému pokusu.....

2018-01-08 19:59

První létající vanu na světě vyrobili dva bratři z Německa

Bratrská dvojice ztřeštěných vynálezců Johannes a Phillip Mickenbeckerovi vystupuje na sociálních sítích pod jménem The Real Life Guys a videa s jejich šílenými nápady jsou hitem internetu. Rok 2017 se nesl ve znamení vany – bratři z ní udělali sáně i ponorku, na konci roku si ale splnili sen největší. Vyrobili létající vanu, která unese člověka.

....se jeví vskutku trochu z říše sci-fi a to jsme skoro 28 let doby, kdy komunisti "odtáhli". V roce 2013 opět vrátili na Hrad a pak dokonce i v podobě ANO ŠtB 2011 i do Strakovky. 


Nepřihlášený uživatel

#122194 Re: Re: Ulevilo se ti.....

2018-01-08 20:00

#122188: - Re: Ulevilo se ti..... 

Nemusíš zdůrazňovat, jaký byl Havel zaprodanec. To už všichni vědí. Zvláště ten řád Al Husejna bin Aliho od sunnitských muslimů je velice vypečený, to se pak nelze divit jeho podpoře kosovským muslimským teroristům a jeho blábolům o humanitárním bombardování.


Nepřihlášený uživatel

#122195 A co Slovák Babiš, co z ČR dělá dojnou krávu?

2018-01-08 20:01

Za brutální ubodání barmanky z Rakovníku půjde Slovák na 12 let do vězení

Ke dvanáctiletému trestu odsoudil v pondělí okresní soud v Žilině Slováka Petra Kováče, který v roce 2003 v Rakovníku brutálním způsobem zavraždil barmanku Blanku B. Informovala o tom televize Markíza.


Nepřihlášený uživatel

#122196 Re: Re: Re: Ulevilo se ti.....

2018-01-08 20:03

#122194: - Re: Re: Ulevilo se ti..... 

Tobě vadí, že byl Václav Havel oceněn v Jordánsku? Skutečně si o sobě myslíš, že nejsi idiot? 


Nepřihlášený uživatel

#122197 Re:

2018-01-08 20:04

#122184: - 

Když to říká Bakalův havloidní bolševickofašistický zločinec a udavač StB Fendrych, tak to bude zcela jistě naopak.


Nepřihlášený uživatel

#122198 Re: Re: Re:

2018-01-08 20:07

#122178: Evropan - Re: Re: 

Tam jsou ale 3 zdroje, z toho 2 z EU, demente. Evidentně nejsi schopen přelouskat a pochopit ani jednoduchý článek. :DDD

Ale nic si z toho nedělej, to je u vás dementů z pražské kavárny norma, proto jste tak mimo realitu.


Nepřihlášený uživatel

#122199 Komentář: Zpráva OLAF není utajovaná. Šlo o to, aby vyšla na veřejnost co nejpozději

2018-01-08 20:24

Komentář: Zpráva OLAF není utajovaná. Šlo o to, aby vyšla na veřejnost co nejpozději


Nepřihlášený uživatel

#122200 Re: Komentář: Zpráva OLAF není utajovaná. Šlo o to, aby vyšla na veřejnost co nejpozději

2018-01-08 20:45