MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#122476 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Babiš je nevinen! Už víme odkud vítr fouká!

2018-01-11 16:52

#122475: - Re: Re: Re: Re: Re: Babiš je nevinen! Už víme odkud vítr fouká! 

Ty znáš jediné rozhodnutí, jediný dokument, který prokazoval, že jsou zloději? 

Já znám dvě rozhodnutí podepsaná Zemana z kterých jasně plyne, že je zlodě. První se týká "privatizace" MUS, kde 46 % akcií společnosti s hotovostí na účtu 14 mld. vyměnil za 650 mil. Buď byl ožralý jak mužik a nevěděl co dělá, nebo je idiot, nebo oboje dohromady, neb to prostě záměrně kradl, čemuž by nasvěčeovalo to, že dehonestoval veřejně předsedu fondu národního majteku, který chtěl zpět získat majoritu v MUS vykoupením akcií od obcí. 

Pak je také utajované rozhodnutí vlády, které "privatizuje" russácký dluh v objemu 140 mld., které logicky podespal Miloš Zeman - není zřejmé, za kolik byl rusáckých dluh prodána a kam do bývalého rusákova byl prodán. 

Co se týče Bureše, právě komentuji jeho moc povedenou zlodějinu  - ukradení EU dotací a moc se u toho bavím, protože je přesně jak jsem čekal. 

Tak a teď ty, dolož jedinou krádež pánů Kalouska, Havla, Schwarzenberga. 


Nepřihlášený uživatel

#122477 Re: Tedy ještě jednou, jak by řekl pan Kalousek.....

2018-01-11 16:54

#122474: - Tedy ještě jednou, jak by řekl pan Kalousek..... 

Bureš se teď zaručeně bude odvolávat na to, že mu všechno schválil "znalec" :-)

Český zákon č.47/2002 Sb., o podpoře malého a středního podnikání

"Paragraf 2

Malí a střední podnikatelé

Za malého a středního podnikatele se pro účely tohoto zákona považuje podnikatel, který splňuje kritéria stanovená přímo použitelným předpisem Evropských společenství."

"Paragraf 4

(1) Poskytování podpory musí být v souladu s pravidly pro poskytování veřejné podpory."

Nařízení Rady (ES, Euratom) č. 2988/95 ze dne 18. prosince 1995 o ochraně finančních zájmů Evropských společenství


Nepřihlášený uživatel

#122478 Tady Bureš zase sdělí - tak mi to neměli přidělit :-)

2018-01-11 16:55

3. Jednání, u nichž je prokazatelné, ze jejich účelem je získání výhody v rozporu s cíli práva Společenství použitelného v daném případě umělým vytvořením podmínek vyžadovaných pro získání uvedené výhody, vedou k tomu, že se uvedená výhoda buď neudělí, nebo odejme."

Nařízení Komise (ES) č. 70/2001 ze dne 12. ledna 2001 o použití článků 87 a 88 Smlouvy o ES na státní podpory malým a středním podnikům


Nepřihlášený uživatel

#122479 Že to Bureš 23.3.2016 v té Sněmovně proflák, že to "vlastnily" jeho povedené dětičky, švagr, milenka

2018-01-11 16:58

Interpretace termínu "společné jednání"

Uživatelská příručka k definici SME z 24. února 2016 vydaná Evropskou komisí obsahuje následující interpretaci termínu "jednají společně": "v rámci propojení prostřednictvím fyzických osob podle čl. 3 odst. 3 přílohy doporučení o SME se rodinné vazby pokládají za dostatečné pro konstatování, že fyzické osoby jednají společně." V této interpretaci komise odkazuje na Rozhodnutí komise ze dne 7. června 2006 o státní podpoře č. C-8/2005, kterou se Německo chystá poskytnout ve věci Nordbrandenburger Umesterungs Werke NUW, (Úř. věst. L 353, 13. 12. 2006, s. 60). Toto rozhodnutí uvádí, že při hodnocení propojení mezi podniky, které jsou vlastněny/ovládány rodinnými příslušníky se kromě rodinných vazeb musí posoudit i další hlediska, např. jejich obchodní vazby a organizační propojení. Z tohoto pohledu byl analyzován přesah registrovaných obchodních činností v období 2007-2008 a skutečných obchodních vazeb mezi společností Farma Čapí hnízdo a.s. a společnostmi ve skupině Agrofert v období 2009-2010 v části 2.3.13 této zprávy.

.....teď v tom tak trochu lítá :-) Znalec mu to asi zapomněl napsat do znaleckého posudku :-)


Nepřihlášený uživatel

#122480 Tady to začíná být docela ostré :-)

2018-01-11 16:59

Dobrá víra v českém právním řádu

Český právní řád uvádí množství interpretací termínu "dobrá víra".

Nejvyššího soud České republiky v rozsudku ze dne 28. 4. 1997 sp. zn. 2 Cdon 1178/96 uvedl, že "Posouzení toho, zda držitel je se zřetelem ke všem okolnostem v dobré víře, že mu věc nebo právo náleží, nemůže vycházet jen z posouzení subjektivních představ držitele. Dobrá víra držitele se musí vztahovat i k okolnostem, za nichž vůbec mohlo věcné právo vzniknout, tedy i k právnímu důvodu ("titulu"), který by mohl mít za následek vznik práva."

Nejvyšší soud České republiky v rozsudku z 31. 3. 1998 sp. zn. 3 Cdon 395/96 uvedl, že "okolnostmi, které mohou svědčit pro závěr o existenci dobré víry, jsou zpravidla okolnosti týkající se právního důvodu nabytí práva a svědčící o poctivosti nabytí."


Nepřihlášený uživatel

#122481 A to oni by ti s amnézií rádi poskytli, ale není co :-)

2018-01-11 17:01

Během vyšetřování měly dotčené osoby - paní Mayerová a pan Nenadál - a důležití svědci - pan Knotek a pan Procházka - možnost poskytnout vyšetřovatelům OLAF dokumenty, které by prokázaly, jak se společnost kvalifikovala jako SME v dotčeném období: v době podání projektové žádosti a v průběhu realizace projektu. Při této příležitosti získal OLAF kopie kupních smluv z 31. prosince 2007 a 16. února 2008. Tyto smlouvy ale nepředstavují dostatečné důkazy ohledně vlastnictví společnosti v průběhu celého sledovaného období. S ohledem na druh akcií se jejich majitel mohl změnit ze dne na den. Z toho důvodu domnělý SME status společnosti a práva a povinnosti z něj vyplývající vyžadoval dlouhodobé potvrzení skutečného vlastníka společnosti ze strany zástupců společnosti - např. smlouvami o uložení akcií uzavřenými mezi majiteli akcií a právníky, bankami apod.

Podle Uživatelské příručky k definici malých a středních podniků (str. 14):

"Podniky, u nichž došlo ke změně vlastnictví, je nutno posoudit na základě vlastnické struktury v době uskutečnění transakce, nikoli v době uzavření účtů za poslední období. Ke ztrátě statusu SME proto může dojít okamžitě."


Nepřihlášený uživatel

#122482 Tady jim Bureš sdělí, že v roce 1980 byl agentem StB a tudíž je to pro něj irelevantní :-)

2018-01-11 17:05

V této věci by OLAF chtěl poukázat na rozsudek Evropského soudního dvorů č. 60/79 Denkavit ze dne 27. března 1980, bod 16: "Výklad pravidla práva Společenství, který Soudní dvůr podává při výkonu své pravomoci, kterou mu přiznává článek 177, v případě potřeby objasňuje a upřesňuje význam a dosah tohoto pravidla tak, jak musí být nebo jak mělo být chápáno a používáno od okamžiku, kdy vstoupilo v platnost. Z toho vyplývá, že takto vyložené pravidlo práva Společenství musí být použito správním orgánem v rámci jeho pravomocí i na právní vztahy vzniklé a založené před rozsudkem Soudního dvora, jímž je rozhodnuto o žádosti o výklad."


Nepřihlášený uživatel

#122483 Předtím byla sazba 6 - 12 let :-)

2018-01-11 17:06

Český zákon č. 40/2009 Sb., Trestní zákoník

OLAF upozorňuje, že odkazuje na ustanovení Trestního zákoníku, který vstoupil v platnost v roce 2010 (a nebyl platný v rozhodném období 2007-2010) s ohledem na běžnou praxi použití takového právního rámce v trestním řízení, který je výhodnější pro obviněné.

"Par. 212 - Dotační podvod

(1) Kdo v žádosti o poskytnutí dotace, subvence nebo návratné finanční výpomoci nebo příspěvku uvede nepravdivé nebo hrubě zkreslené údaje nebo podstatné údaje zamlčí, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.

(2) Stejně bude potrestán, kdo použije, v nikoli malém rozsahu, prostředky získané účelovou dotací, subvencí nebo návratnou finanční výpomocí nebo příspěvkem na jiný než určený účel.

(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 a byl-li za takový čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán.

(4) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 větší škodu.

(5) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci l nebo 2 jako člen organizované skupiny,

b) spáchá-li takový čin jako osoba, která má zvlášť uloženou povinnost hájit zájmy poškozeného, nebo

c) způsobí-li takovým činem značnou škodu.

(6) Odnětím svobody na pět až deset let bude pachatel potrestán,

a) způsobí-li činem uvedeným v odstavci l nebo 2 škodu velkého rozsahu, nebo

b) spáchá-li takový čin v úmyslu umožnit nebo usnadnit spácháni trestného činu vlastizrady (§ 309), teroristického útoku (§ 311) nebo teroru (§ 312).

(7) Příprava je trestná."

"Par. 260 - Poškození finančních zájmů Evropské unie

(1) Kdo vyhotoví, použije nebo předloží nepravdivé, nesprávné nebo neúplné doklady nebo v takových dokladech uvede nepravdivé nebo hrubě zkreslující údaje vztahující se k příjmům nebo výdajům souhrnného rozpočtu Evropské unie nebo rozpočtů spravovaných Evropskou unií nebo jejím jménem anebo takové doklady nebo údaje zatají, a tím umožní nesprávné použití nebo zadržování finančních prostředků z některého takového rozpočtu nebo zmenšení zdrojů některého takového rozpočtu, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

(2) Stejně bude potrestán, kdo neoprávněně zkrátí nebo použije finanční prostředky, které tvoří příjmy nebo výdaje souhrnného rozpočtu Evropské unie nebo rozpočtů spravovaných Evropskou unii nebo jejím jménem.

(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 větší škodu.

(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 jako člen organizované skupiny,

b) spáchá-li takový čin jako osoba, která má zvlášť uloženou povinnost hájit zájmy Evropské unie, nebo

c) způsobí-li takovým činem značnou škodu.

(5) Odnětím svobody na pět až deset let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 škodu velkého rozsahu."

Multikulturní obohacení

#122484

2018-01-11 17:07

Opravený park v přerovské romské čtvrti ničí vandalové už před kolaudací

 

To se divím. :D Ještě by to chtělo nějaké muslimáky, aby jim s tím pomohli.


Nepřihlášený uživatel

#122485 Také se mi to tak vždy připadalo, tedy především potom, co to Bureš nažvanil do steno záznamu ....

2018-01-11 17:14

S ohledem na platnou legislativu a precedenční právo, OLAF došel k závěru, že rodinné vztahy mezi osobami zapojenými do vlastnictví Farmy Čapí hnízdo a.s. a Agrofert Holdingu a.s. se jeví tak, že umožňují těmto osobám pracovat společně tak, aby vykonávaly vliv na obchodní rozhodování dotčených podniků, což neumožňuje na tyto podniky pohlížet jako na na sobě ekonomicky nezávislé subjekty.

.....23.3.2016 :-)


Nepřihlášený uživatel

#122486 A stíhány jsou, tedy je vše v pořádku.....

2018-01-11 17:17

OLAF zastává názor, že dotčené osoby - společnost IMOBA a.s. (právní nástupce společnosti příjemce dotace Farma Čapí hnízdo a.s.) a její statutární zástupci v té době, paní Jana Mayerová, rozená Nagyová, a pan Josef Nenadál, poskytli nepravdivé informace v projektové žádosti, když uvedli, že žadatel, společnost Farma Čapí hnízdo a.s., neprošla žádnými změnami ve srovnání s předchozím účetním obdobím, které by mohly mít dopad na kvalifikaci společnosti jako SME. Dále tím, že poskytli pouze část kopie smlouvy o půjčce uzavřené s českou pobočkou banky HSBC, zástupci společnosti žadatele zatajili národním orgánům informace, které měly zásadní význam pro proces ověření kvalifikace žadatele pro podporu SME. Tyto činy mohou být stíhány národními soudními orgány jako porušení par. 212 a 260 českého Trestního zákoníku. Národní soudní orgány mohou zohlednit informace získané během vyšetřování úřadem OLAF při jejich dalším postupu.


Nepřihlášený uživatel

#122487 Členové ANO ŠtB 2011 už hromadně pálí členské knížky.....

2018-01-11 17:19


Nepřihlášený uživatel

#122488 Re:

2018-01-11 17:21

#122444: -  

VRÁNA K VRÁNĚ VŽDYCKY SEDÁ


Nepřihlášený uživatel

#122489 Teď by tedy sázkové kanceláře měli vypsat kurz na makroamnestii Babiše Zemanem :-)

2018-01-11 17:26

Andrej Babiš dá v prezidentských volbách hlas Miloši Zemanovi. Doporučení pro voliče ANO dát nechtěl


Nepřihlášený uživatel

#122490

2018-01-11 17:28

Češi volí Miloše, ne suchara Drahoše!


Nepřihlášený uživatel

#122491 Je takové zábavné, jak o zveřejnění zprávy OLAF mlčí oba Babiš-Plelsovy Blesky :-)

2018-01-11 17:30

.....prostě jako by zpráva snad ani neexistovala :-)


Nepřihlášený uživatel

#122492 Re:  Pořád jsi ještě neřekl ty ani nikdo jiný, proč by měl jakýkoliv Čech volit ....

2018-01-11 17:32

#122490: -  

 

.....zločince, porušovatele volebního zákona a tedy porušovatele Ústavy a také velezrádce Miloše Zemana. 

Žádný agument v sosuladu s Ústavou, obecnou mravností, kulturností v této diskusi ani v žádné jiné po celéme internetu ani v žádné veřejném zdroji nepadl. Dokonce ani Zeman sám není a nebyl nikdy schopen říci jediný důvod v souladu se zákony této země a Ústavou proč by měl být volen. 

Tedy bych řekl, pokud jsi Čech, Zemana ve skutečnosti ani volit nemůžeš, bylo by to v rozporu se zákony, obecnou slušností i Ústavou. 


Nepřihlášený uživatel

#122493 Re:

2018-01-11 17:35

#122490: -  

  1. Osa Bureš-Ovar je na světě.

Nepřihlášený uživatel

#122494 Zpráva OLAF fakt dobrý, Bureš prodával ZZN na Silvestra 2007 :-)....

2018-01-11 17:36

...dotačný výzva byla vypsána 20. prosince 2007  a od 1.prosince 2007 se tvářili, že to s karuselem Agrofert nemá nic společného :-), tedy alespoň to tvrdili těm, co schvalovali dotaci :-). 

Babiš, tak se povedl, řekl bych, že Agrofert není nic jiného než karusel na prodej akcií podniků po časovém testu držení zhodnocovanými "znalci". Vypadá to, že karusel Agrofert je jedna gigantická zlodějská parta. 

Vlastenci volí Miloše Zemana!

#122495 Volte číslo 7, volte Miloše Zemana!

2018-01-11 17:39

Sedmička je šťastné číslo!


Nepřihlášený uživatel

#122496 Re: Re:

2018-01-11 17:40

#122493: - Re:  

Na světě je osa Kraďousek - Rittig.

Mafián Rittig byl propuštěn z vězení díky Havlově amnestii...


Nepřihlášený uživatel

#122497 Re: Re: Re: Rittig je především produkt oposmluvní zlodějské bandy Zeman-Klaus....

2018-01-11 17:51

#122496: - Re: Re:  

.....tam zbohatl, ne před tím. Za komunistů to byl vekslák a asi také zloděj, neboť měl manko v obchodě, kde dělal vedoucí, to ho přivedlo do kriminálu. 

Poslankyně ANO ŠtB 2011 když mluví o mafiích tak zjevně vůbec netuší, co to madie je a proto asi je členkou mafie ANO ŠtB 2011, která se od té komunistické mafie už neliší vůbec ničím. 


Nepřihlášený uživatel

#122498 Re: Projektovat si vlastenectví do oplzlého komunistického nácka Miloše Zemana je zvrácenost.....

2018-01-11 17:52

#122495: Vlastenci volí Miloše Zemana! -  

Pořád jsi ještě neřekl ty ani nikdo jiný, proč by měl jakýkoliv Čech volit ....

2018-01-11 18:32

 

#122490: -  

 

.....zločince, porušovatele volebního zákona a tedy porušovatele Ústavy a také velezrádce Miloše Zemana. 

Žádný agument v sosuladu s Ústavou, obecnou mravností, kulturností v této diskusi ani v žádné jiné po celéme internetu ani v žádné veřejném zdroji nepadl. Dokonce ani Zeman sám není a nebyl nikdy schopen říci jediný důvod v souladu se zákony této země a Ústavou proč by měl být volen. 

Tedy bych řekl, pokud jsi Čech, Zemana ve skutečnosti ani volit nemůžeš, bylo by to v rozporu se zákony, obecnou slušností i Ústavou. 


Nepřihlášený uživatel

#122499

2018-01-11 18:53

Při troše štěstí by mohl Eman skončit hned v prvním kole pretidentských voleb.


Nepřihlášený uživatel

#122500 Re:

2018-01-11 19:11

#122499: -  

Bylo by to samozřejmě ideální. Miloš Zeman prokázal, že je zločincem.  Babiš prokázal, že je zločincem, je potřeba to jasně říci a jasně také říci co s tím udělat. 

Opravdu není možné, aby si tady russáci prostředníctvím Zemana s Babišem dělali s touto zemí co je napadne.