MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#127401 Koho má na myslí novinářský pornograf Ovčáček, nikoho kdo by byl statečný proti okupaci 1968.....

2018-03-05 21:30

 

Stydím se za ty, kteří právě dnes nenávistně útočí na člověka, který byl statečně proti okupaci #1968 a komunistickému režimu #1989!

.....a komunistickému režimu 1989 nemůže mít ve svém okolí. Takoví lidé se s Ovčáčekem přece nemohou zahazovat, tedy on je nemůže znát. Koho tím tedy šílený Ovčáček myslel? 


Nepřihlášený uživatel

#127402

2018-03-05 21:35

Slováci již nadále nechtějí Sorosova zaprodance Kisku.


Nepřihlášený uživatel

#127403 Re: Kiska je Sorosův zrádce!

2018-03-05 21:36

#127400: - Kiska je Sorosův zrádce! 

To tvrdí ale člověk, který z prsatice udělal "hlavnů poradkyňu vlády" a z nekompetentního důchodce "hlavného bezpečáka štátu", novináře urážel, pohrdal jimi a také se tak veřejně vyjadřoval nejen, že by tak jen konal. 

Kiskův projev Fico těžce zkreslil. Nebylo v něm nic o tom, že by měl rekonstruovat vládu někdo jiný než Smer, nebylo tam nic o tom, že by pan Kiska jakkoliv přebíral moc. 

Jediné, co by rád věděl a společně s politiky tedy veřejnosti sdělil, jak navrátit důvěru v represivní složky státu, v soudy , aby při vyšetřování bylo zřejmé, že není nikým nekale ovlivňováno. 

To bylo vše - řekl, že možnosti jsou dvě, rekonstrukce vlády - to si musí zajistit Smer a nese plnou odpovědnost a pokud se k odpovědnosti nehlásí, předčasné volby o kterých se ale musí domluvit v parlamentu. 

Stačí si projev pana Kisky pustit. Byl věcný, nebyl s ním ani ten nejmešní problém. Fico ovšem jako populista projev zkreslil, tedy opět lhal. Není to nic nového, důvěru to ale v občanech logicky nezvýší. 


Nepřihlášený uživatel

#127404

2018-03-05 21:39

Sorosovo spiknutí a pokus o protiústavní puč na Slovensku je třeba důkladně prošetřit, vždyť i v ČR působí vlastizrádci napojení na tohoto mezinárodního zločince...


Nepřihlášený uživatel

#127405 Re:

2018-03-05 21:40

#127402: -  

To bych řekl, že Slovensko na něco takového vůbec nevypadá.  Dnes je to tak, že občané jednoznačně nedůvěřují ministrovi vnitra a premiérovi a není se co divit. 

Pokud vytvářet dojem, že je pan Soros špatný člověk je ubohost a krátkozrakost, neboť nikdo nikdy neukázal a tedy ani nezná žádnou instituci, které by Soros poskytl peníze a ona by páchala zločiny, byla nemravná či hanebná. 

To, že Fico není schopen odpověď na otázku "proč se vyjadřuje tak, že je jméno pana Sorose podivné" je právě dokladem, že to nemá reálný obsah. 


Nepřihlášený uživatel

#127406 Re:

2018-03-05 21:42

#127404: -  

Problém je, že nejsi schopen definovat jediný jeho zločin. Je to pro tebe jako komunistu či nácka jistě jen drobnost - tobě přece stačí, "že je to zločinec", stejně jako komunistům stačí, že jsou "kapitalisté imperialisté a zločinci" a náckům "že jsou ti či oni zločinci, ten či onen spisovatl, ten či onen věřící atd.". 


Nepřihlášený uživatel

#127407 Re:

2018-03-05 21:42

#127397: Slovan -  

A ty chuj.


Nepřihlášený uživatel

#127408

2018-03-05 21:46

Ondráček a jemu podobní jsou jenom odpadem této společnosti a zaslouží si naše opovržení!


Nepřihlášený uživatel

#127409 Slovenský nomenklaturní komunista a trestně stíhaný StBák, dotační a daňový podvodník....

2018-03-05 21:50

Na tiskové konferenci před setkáním s veřejností Babiš uvedl, že se během dne setkal s protesty. „V Kroměříži na mě někdo křičel. Ale jinak nic dalšího nebylo. Je nešťastné, když se nám tak daří, že jsou svolávány demonstrace a že je společnost stále rozdělená. Slíbil jsem, že budu společnost spojovat. Někteří lidé ale nechtějí slyšet mé vysvětlení,“ sdělil na otázku Práva.

....by tak leda mohl spojovat nějaké slovenské mafiány, ale těžko může administrovat veřejný prostor v ČR v souladu s ústavním slibem poslance a člena vlády, to nemožné, nejen proto, že nemá bezpečnostní prověkru ČR a nemá ani negativní lustrační osvědčení. Drtivá většina občanů této země má negativní osvědční, proč ho nemůže mít premíér? Je to snad načlověk, tedy komunistický StBák? 

Babiš už evidentně zešílel a trpí spasitelských syndromem, což je pro zločince jeho typu vlastně logické, snaží se tím zakrýt svojí zločinnost. 


Nepřihlášený uživatel

#127410 Re:

2018-03-05 21:51

#127408: -  

To je jednoznačné. Bohužel země neprošla skutečnou debolševizací a proto si dnes např. StBák Babiš myslí, že svým donašečstvím, aktivním členstvím v KSČ a přisluhováním v PZO ještě cosi "kladného" (není schopen definovat co) dělal. 

Dokonce žije v představě, že když krade daně pomocí korunových dluhopisů, je to "daňová optimalizace", když krade dotace, je to dokonce "služba veřejnosti" protože dotace sice ukradl, ale koupil si za ně část rekonstrukce memovitosti podniku, který vlastní, tak je všechno v pořádku. Problém je, že kdyby šlo ukrást hotovost, tak by to udělal, ale protože se dotace proplácí zpětně proti dokladům o uznatelných nákladech na dotační projekt, tam mu nic jiného nezbylo, než předložit doklady z rekonstrukce nemovistoti v které bydlí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#127411 Z pohledu Zemana, který si na inauguraci do úřadu v ČR uvázal ruskou trikoloru na krk....

2018-03-05 21:54

Česko není Rusko! Protestující proti zvolení komunisty do čela komise pro GIBS dorazili na Hrad

.....a to fyzicky nikoliv nějak "virtuálně" je bohužel Česko Ruskem přesněji russákove a skutenče je tu vláda Stbáků,

Je to smutné, absurdní, ale bohužel bolestně reálné, neboť všichni kdo sedí ve vládě vědí, že je Babiš slovenský nomenklaturní komunista a StBák. Velmi dobře vědí, že každý úředník úřadu vlády musi mít negativní lustrační osvědčení a mnozí vysoké bezpečnostní prověrky. Schvalují to, že je Babiš StBákem a nomenklaturním komunistou. Dokonce schvalují, že je podporuje neonacistická SpD a ultra komunistická KSCm, které také shodou okolností předsedá Stbák. To je opravdu naprosto šílené, co za šílená hovada tedy musí sedět ve vládě.  


Nepřihlášený uživatel

#127412

2018-03-05 22:09

Eman je agentem Pekingu.


Nepřihlášený uživatel

#127413 Re:

2018-03-05 22:10

#127412: -  

A nejen to, je i agentem Kremlu a dnes se jeví velmi pravdpodné, že jím byl už v roce 1968. Jeho celoživotní "postoje" a "jednání" jeho odporné lhaní tomu nasvědčují. 

Doslova České republice ukrást 140 mld. a vyměnit je neznámo za kolik, neznámo s kým kamsi do bývalého russákova. Rozodnutí vlády pak utajit a tvářit se, že je to "super obchod" to chce opravdu KGBáka v pozici tehdejšího premiéra. 


Nepřihlášený uživatel

#127414 Nemuseli říkat nic. Není to tak, že by se pak Kiska sešel s nějakým zločincem....

2018-03-05 22:19

Schůzka s Kiskou? Řešili jsme integraci Romů, vzkázal miliardář Soros

Americký miliardář a filantrop George Soros v pondělí ústy svého mluvčího reagoval na útok slovenského premiéra Roberta Fica na slovenskou hlavu státu Andreje Kisku. Potvrdil, že se s Kiskou loni v září setkal, řešili spolu prý integraci Romů. Odmítl rovněž, že by měl jakýkoli vliv na Kiskův projev, jak Fico opakovaně naznačoval.

....sešel se s mezinárodně uznávanou osobou, filantropem a finančníkem. Mohli si povídat o čemkoliv, třeba o podnikání, kam investovat, jaká bude budoucnost eura, obchodování na burze, nebo se mohli bavit o literatuře, umění, prostě o čemkoliv, je to jejich svobodná vůle. 

U nás se např. Zeman schází s takovými kreaturami jako je Petr Žantovský přispěvatel politického bulváru ruské propagandy Parlamentních listů, Zemanova žena si vřele podává ruku s nájemným vrahem, večeří v "márnici" (vypadalo to tak u Babiše) právě s trestně stíhaným, tedy kriminálním imigrantem ze Slovenska, přítelem Zemana je sexuální extrémista Forejt, vodí ho člověk, který dodnes nezveřejnil ani profesní životopis a na telefonu má nalepenu fotku zločince Putina a tak by člověk mohl vlastně pokračovat donekonečně, Zeman se obklopuje jen zločinci. 


Nepřihlášený uživatel

#127415 Vagenknecht má informaci, že StBák platil mlátičku Ondráčka.....

2018-03-05 22:44

 

Úžasné! Demonstrace kvůli tomu, že šéf holdingu a agent StB dopomohl mlátičce, příslušníkovi SNB a dobrému známému, kterého platil holding, získat křeslo pro dohled na GIBS, který by mohl zasáhnout ve vyšetřování dotačního podvodu šéfa holdingu a agenta StB.

....to by byla velmi zajimavá zpráva. Ale Babiše vlastně nic nerozhází, nedávno se přiznal v přímém přenosu, že Přibilovi nesmysly četl, aniž by vyšly v tom jeho "blesku" a vlstně se zase nic nestalo, jeho děti a vnoučata jsou dosud zdraví, tak nejspíše "opravdu" ty "noviny" nijak "neovlivňuje" :-/

Evropan

#127416 Re: Sdělovací prostředky by měly připomínat lednové události z roku 1989 více!

2018-03-06 05:43

#127391: -  

Nevím, jak tvrdé zákroky praktikují současné pořádkové jednotky. Když vynechám jejich poněkud "nevhodné" chování během návštěvy čínského prezidenta, kdy to vypadalo, že jsou řízeni z Číny, a zasahovali proti celkem poklidně demonstrujícím Čechům, které na území České republiky beztrestně napadali Číňani, tak jsem je zasahovat neviděl. Zvlášť jsem si nevšiml, že by někde vyváželi demonstrany za město, že by někoho mlátili obušky, že by do davu stříkali vodními děli, že by měli na čele nákladního auta instalované štíty proti demonstrantům. Možná byli tvrdí proti demonstrantům při jednání NATO v Praze. No ale jestli vzpomínáš na tuto akci jak si se šátkem přes obličej házel dlažební kostky, tak to sis tvrdší zákaz zasloužil. Já jsem ale v lednu 1989 na Václaváku byl, a ti Ondráčkovci byli fakt hovada. Sice byli pod dezinformačním tlakem jako ty teď, a nevěděli, proti komu zasahují, ale když mlátili i staré lidi, tak jim snad mělo být stydno. A asi i bylo, protože prý značná část kluků z té pohotovostní jednotky ještě během léta 1989 odešla. Bohuže na té straně mlátiček jsem měl tou dobou i kamaráda. Asi není dobré, když jsou kamarádi jen díky politikům postaveni proti sobě.

Evropan

#127417 Re: Agenti italské mafie Ndrangheta mezi Ficovými poradci?

2018-03-06 05:52

#127404: -  

Chceš snad říct, že slovenský prezident Kiska se sešel loni 20. září 2017 v New Yorku s americkým miliardářem Sorosem (za jehož peníze mimochodem studovat v Británii současný maďarský prezident Orbán) a plánovali tam vraždu mladého slovenského novináře a jeho přítelkyně? Ono se už tehdy na Slovensku mluvilo, že mezi poradci premiéra Fica jsou lidi, kteří se schází s italskou mafií a plánují zneužívání evropských fondů na podporu podnikání zemědělství? Pro tebe je asi čas hodně relativní veličinou. A nebo jsi prostě hlupák.

Fake News

#127418 Okamůra jedná se Sorosem - víme jako první!

2018-03-06 05:56

Špatně asymilovaný český Japonec Okamůra odjel do New Yorku na návštěvu amerického miliardáře Sorose, aby se spolu domluvili na stavbě památníku v místě nacistického vyhlazovacího tábora pro Romy v Letech u Písku a aby společně navrhli OSN mezinárodní den obětí holocaustu. Večer spolu uspořádají komorní vystoupení významného českého písničkáře Ortela v Carnegie Hall pro zdejší neonacistickou komunitu.


Nepřihlášený uživatel

#127419 Re: Re: Sdělovací prostředky by měly připomínat lednové události z roku 1989 více!

2018-03-06 06:33

#127416: Evropan - Re: Sdělovací prostředky by měly připomínat lednové události z roku 1989 více! 

"poněkud "nevhodné" chování" pří tom, co sem Zeman s Tvrdíkem navezdli bandu čínských zpravodajců, milicionářů a svazáků je ještě efemismus. 

Mimochodem Tvrdít vlastně veřejně spolupracuje s čínskými zpravodajci.  I na to se policie jen "tupě zírá". 


Nepřihlášený uživatel

#127420 Ne že bych žádnému sportovci a tím spíše úspěšnému navzdory systému nepřál.....

2018-03-06 06:37

Babiš dává Sáblíkové naději na stadión

Vláda má za sebou první výlet mimo Strakovu akademii. Návštěvu Zlínského kraje premiér v demisi Andrej Babiš v pondělí zakončil diskusí s veřejností na zlínské univerzitě.

......místo pro sportování, ale obávám se, že si StBák a slovenský nomenklaturní komunista jen na Sáblíkové "honí triko" a "rozdává z cizího" přitom velmi dobře ví "že ten na takovou věc nemá". 

Navíc je Babiš bez mandátu a trestně stíhaný, je velmi pravděpodobné že bude i obviněný a tedy by měl na soud čekat někde, kde nebude moci ovlivňovat svědky a kde jeho spolupachetl nebude moci vykřikovat, že vyšetřovatele pošle do tepláků. 


Nepřihlášený uživatel

#127421 Fico je stejný russácký trotl jako Orbán je asi přesnější....

2018-03-06 06:39

Fico se stal Orbánovým učněm, píše slovenský tisk

Slovenská média kriticky reagovala na projev premiéra Roberta Fica, který se snažil upřít pozornost veřejnosti na zářijové setkání prezidenta Andreje Kisky s americkým miliardářem maďarského původu George Sorosem v New Yorku. „Fico se stal učněm autokrata Viktora Orbána a začal se ohánět ikonickým jménem pro každého konspirátora: Georgem Sorosem,“ napsal deník SME.


Nepřihlášený uživatel

#127422 Slovensko varuje...

2018-03-06 06:52

Všichni kolaboranti se Sorosem musí být odsouzeni a popraveni.


Nepřihlášený uživatel

#127423 Re: Slovensko varuje...

2018-03-06 06:59

#127422: - Slovensko varuje... 

Že už si konečně ty ubožáku nezajdeš s T.Okamurou a Roznerem na státní zastupitelství, bylo by vám jasně vysvětleno, čeho se dopouštíte. 


Nepřihlášený uživatel

#127422 Slovensko varuje...

2018-03-06 07:52

Všichni kolaboranti se Sorosem musí být odsouzeni a popraveni.


Nepřihlášený uživatel

#127424 Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant .....

2018-03-06 07:02

#127354: - Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant ..... 

Nějak by to měnilo něco na tom, že je pan Kalousek dnes neotřesitelná morální i odborná autorita a to nejen v politice ale také ve státních financích a že je Babiš trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák? 

Tvůj příspěvek by dokládal velmi přesvědčivě, že je s veřejností odporně manipulováno trestně stíhaným kriminálním imigrantem a že si mu manipulace daří - to je velmi vážná věc a svědčí to o tom, že se zločinci Babišovi podařilo skutečně ovládnout stát podobně jako se to podařilo komunistů v roce 1948, tedy spáchal Únor 2018 společně se Zemanem. 

Dokládáš velmi přesvědčivě tvým příspěvkem, že Slovák Babiš páchá v ČR odporné zločiny včetně porušování Ústavy ČR. 

Andrej Babiš nechal o panu Kalouskovi napsat hanopis a z něj, přestože má přístup dokonce k jeho bankovním účtům, daňovým příznání atd a to včetně celé rodiny, přátel, spolupracovníků nepotrvrdil vůbec nic. Nula a to se o to snaží již skoro čtyři roky, dnes dokonce z pozice premiéra. 

Tím logicky potvrdil, že pan Kalousek je neotřesitelná morální autorita a také potvrdil, že je to politologická autorita, neboť dnes Babiš čelí trestnímu stíhání, paktuje se neonacisty a ultrakomunisty přesně jak to pan Kalousek předpověděl. 

Státní finance jsou v děsivém stavu pokud přihlédneme k tomu, že růst HDP, malobchodních tržeb a zaměstnanost jsou vysoko nad tím, na jakých hodnotách byl stavěn rozpočet. Tedy rozpočet by v takové situaci měl být v obrovském přebytku, růst výběru daní by měl korelovat s růstem HDP a růst výběru DPH by měl korelovat s růstem malobchodu, to se ale neděje, natož aby příjmy státu ještě reflektovali ultra vysokou zaměstnanost a masivní růst platů. 

Někdo tedy státní rozpočet rozkrádá. Stát není schopen daně efektivně vybrat či postihovat trestnou činnost při daňových podvodech. Není divu, sám Babiš si vydal korunové dluhopisy v objemu 1,5 mld., které si také sám nakoupil a tím okrádá stát o 30 mil. ročně na daních. Celkový objem této zlodějiny je ovšem až 5 mld. neboť bylo vydáno dluhopisů za 165 mld. při průměrném úroku 10 procent. Tedy jen za dobu, co je Babiš v politické pozici je to 20 mld. ukradených daní, jen v této jediné zlodějině, které se Babiš aktivně účastní. 

Tedy i v této věci je pan Kalousek odborná autorita, neboť provedl zemi odbytovou krizí s nezaměstnaností o 3 % body menší, než měl idiot Zeman v době růstu HDP 3 %. 


Nepřihlášený uživatel

#127425 Elektronickou verzi kuponu už tu jeden zloděj chtěl realizovat, jmenoval se Řebíček...

2018-03-06 07:05

 

 

Ťok chce o třetinu zdražit dálniční známky, elektromobily nebudou platit vůbec. Papírové kupony má navíc nahradit jejich digitální verze

....je to idiocie, hovadina, naprostá ubohost, neboť za jednu elektronickou krabičku ať by byla "sebelevnější" stát vytiskne a rozdistribuje 20 možná 30 známek, tedy teď řešit něco, co se možná vrátí za 30 let je opravdu nápad hodný idiota. 

Ťok už opravdu vypadá jako megazloděj a nebo jako nekonečný idiot, ale první je daleko pravděpodobnější. 

Elektronické dálniční známky jsou opravdu vrchol zlodějiny, nemají absolutně žádnou hodnotu, proto také na západ od nás nikdy nebyly zavedeny. 

Ťok už předkládá druhou mega zlodějinu - první je jednoznačná masivní zlodějina PPP projekt na část dálnice, tam není pochyb, že je to jenom o tom, ukrást obrovské množství peněz. 

Podobně je to s elektronickými dálničními známkami. Je to masakr.