MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#127426 Skutečně spolčení neokomunistů, neonacistů a ultra-komunistů je pro tento stát obrovskou destrukcí..

2018-03-06 07:07

 

 

Okamura už nechce být bezvýznamný a daří se mu to. Babiš si ho drží v záloze při jednání o koalici, pro hlasy si k němu chodí i ostatní

....to je naprostá jistota, obzvláště když Miloš Zeman ve svém myšlení i konání koncentruje nacismus s komunismem. 


Nepřihlášený uživatel

#127427 Vyspělost demokracie nedělají referenda, ale vzdělání (soulad znalostí, kultury a mravnosti) ....

2018-03-06 07:09

 

....občanů. 

Švýcaři v referendu odmítli zrušení koncesionářských poplatků

Švýcaři v nedělním referendu jasně odmítli zrušení koncesionářských poplatků za veřejnoprávní rozhlas a televizi. Proti jejich zrušení hlasovalo 71,6 % oprávněných voličů. Informovala o tom agentura ATS.

.....způsob, jak vláda získává informace od občanů mohou být různé, jedním z nich jsou jistě i referenda, které ale nemohou provázet žádné lživé kampaně, jako se to bohužel stalo v Británii, kde si evidentně naběhli na hybridní válku russáků. 

Mimochodem, jaký by tedy měl být důvod pro zrušení koncesionářských poplatků zde, když není ve Švýcarsku, kde navíc v rámci kampaně referenda bylo představeno, jak by se veřejnoprávní media financovala bez koncesionářských poplatků.

Tady jsou šílené návrhy na zrušení poplatků provezeny především snahou o zrušení veřejnoprávních medií, což je absurdní.

Švýcaři zároveň odsouhlasili 84,1 % hlasů zachování daně z přidané hodnoty a přímé federální daně, jež jsou dvěma hlavními zdroji příjmů Švýcarské konfederace. Volební účast přesáhla 54 %.

Švýcarské domácnosti posílají ročně 451,10 franku (9800 korun)  společnosti Billag, která je vybíráním koncesionářských poplatků pověřena. Proti poplatkům se postavila iniciativa „No Billag”, která si vymohla konání referenda. Zastánci poplatků tvrdili, že by jejich zrušení mohlo v zemi se čtyřmi úředními jazyky výrazně omezit provoz veřejnoprávních médií a oslabit demokracii.

Veřejnoprávní mediální skupina SRG SSR, která zastřešuje několik rozhlasových a televizních stanic, je financována ze 75 % z koncesionářských poplatků. Zaměstnává - přímo či nepřímo - asi 13 500 lidí.


Nepřihlášený uživatel

#127428 Re: StB byla formou mafie a Babiš byl jejím velmi aktivním placeným členem....

2018-03-06 07:12

#127313: -  

 

stejně tak KSČ nebylo nic jiného než forma mafie a i té byl Babiš horlivým členem. Není divu, že si návyky přenesl i do dalšího života, viz. např. steno záznamy ze Sněmovny, kdy poslanec soc. dem. naprosto jasně dokládal, jak mu Babiš vyhrožoval jakýmsi spisem, který si na něj vede a potvrzují to další poslanci. 

Tedy ČT u které nejsi schopen prokázat jedinou lež, kterou by kdy poblikovali a pokud už se tak stalo, tak jí jasně nevyřešili omluvou, je těžko "mafií", když prostě o veřejném prostoru informují pravdivě. 

Pokud Bakalu považuješ za gaunera, pak by měl být Miloš Zeman tebou charakterizován jako masový vrah, neb ten "zprivatizoval" russácký dluh 140 mld. neznámo za kolik, neznámo komu, kamsi do russákova - tedy ho prostě ukradl. Stejně tak má obrovský problém s MUS, kde vyměnil 650 mil. za 14 mld. hotovost a přidal k ní ještě doly, stroje, uhlí a prolamování těžebních limitů. 

Nezaznamenal jsem, že by jsi Zemana takto charakterizoval, naprav to. Také laskavě dokaž, že jakékoliv noviny, které označuješ za "Bakalovy" vůbec kdy napsaly nějakou lež. Bude to pro tebe snadné, jako je pro mne snadné dokládat lži z projevů Miloše Zemana. 

Rád ti sem lži Miloše Zemana napíšu, když napišeš jedinou lež z jakýchkoliv novin, které jsou ve vlastnictví Bakaly, což vůbec navíc neznamená, že by ona media ovlivňoval, min. u toho nikdy nebyl chycen na rozdíl od Babiše a Přibilem, kde to nedávno sám potvrdil, když tvrdil o jeho textu, že vyšel v dnes, přitom se to nikdy nestalo.  


Nepřihlášený uživatel

#127429 Kriminální imigrant StBák Bureš - marketingový bavič.....

2018-03-06 07:18

Babiš: Proč to není hotové?

Na dlouhé povídání ale neměl evidentně náladu, při všech svých zastávkách během dne připomínal ze všeho nejvíce šéfa, který přijel zkontrolovat své podřízené, o nichž byl přesvědčený, že nedělají tak rychle a levně, jak by si představoval. Když ho primátor zval ještě na následnou prohlídku rekonstruovaného místního kina, které patřilo k největším v Evropě, Babiš nabídku odmítl a hned pokračoval v přísném tónu.

"Já to kino znám. Byl jsem tam v minulosti. Kdy ho začnete dělat? A na co čekáte dva roky?" zpovídal Adámka, který tvrdil, že na vině jsou památkáři, kteří posuzují návrh rekonstrukce. "Ježíši, s památkáři. Kde je?" hledá Babiš mezi lidmi kolem ministra kultury Ilju Šmída, pod kterého památkáři spadají. Šmíd hned slibuje, že se na to podívá.


Nepřihlášený uživatel

#127430 A tady komunistický nácek pouští z kriminálu nájemného vraha a jeho Zemanovna .....

2018-03-06 07:51

Rodina adoptovala devět sourozenců, aby mohli zůstat pohromadě

Ještě před nedávnem byli Peggy a Jacob Smithovi z Floridy bezdětní. Nyní jim doma pobíhají čtyři děti a Jacobovi rodiče bydlící jen o několik domů vedle jich mají dalších pět. Rodina vyslyšela přání dětského domova, který nechtěl rozdělovat devět sourozenců, kteří si k sobě vytvořili silné citové pouto.

....jej dokonce navštěvuje v kriminále a obdivně na něj zírá a vřele s ním podává ruku. To přitom nájemného vraha odsoudily snad všechny soudy v ČR a na všech úrovních včetně Ústavního a psychologové dali nespočty dobrozdání, že resocializace je nereálná. 


Nepřihlášený uživatel

#127431 To by bylo, aby se neokomunista, bývalý nomenklaturní komunista a StBák nedohodl ....

2018-03-06 07:54

Babiš chce sesazení Ondráčka z čela sněmovní komise pro kontrolu GIBS. Komplikuje mu to spojenectví s KSČM

.....s nomenklaturním komunistou a StBákem Filipem, když se komunista a trestně stíhaný StBák Babiš vřele dohaduje s neonacistou T. Okamůrou. 


Nepřihlášený uživatel

#127432 A co neonacista T. Okamůra, komunistický nácek Miloš Zeman, StBák Filip a trestně stíhaný StBák.....

2018-03-06 08:09

.....Babiš, ti nepřijdou podpořit konfidenta VB? Je to tu už opravdu naprosto šílené. Komunistická pakáž uz ztratila jakoukoliv soudnost, své odporné udavačství, aktivní komunistické členství vydává 28 let po Listopadové a opravdu velmi sametové revoluci za přednost, přitom už 19.12.1989 už "nikdo" v KSČ nikdy nebyl. 

Bojovníci se při příležitosti slavnostního večera na Masarykovu počest sejdou v Brožíkově síni Staroměstské radnice. Spojení spolku pečujícího o odkaz veteránů druhé světové války s dědictvím klíčové postavy vzniku samostatného Československa na první pohled dává smysl. Na druhou stranu může vyvolávat rozpaky s ohledem na to, že předseda svazu Jaroslav Vodička byl členem KSČ a, jak upozornilo Echo24.cz, konfidentem Veřejné bezpečnosti.

Před rokem 1989 se systém Masarykův odkaz z paměti veřejnosti snažit vytlačit, případně ho vylíčit jako příslušníka buržoazie odtrženého od lidu. Předseda Vodička se naopak svérázným způsobem k Masarykovi hlásí. „Blízké mi je, a vždy bude, Masarykovo usilování o demokratický a současně sociální stát, o něco, co bychom mohli nazývat demokratickým socialismem,“ vysvětlil serveru Lidovky.cz s tím, že svaz na něj vzpomínal i loni.

---------

V které zemljance je vlastně zalezlý russký trotl Miloš Zeman a jakou samohonkou zahání to jeho odporné černé svědomí za všechny zlodějiny a zločiny, kterých se dopustil? 

 


Nepřihlášený uživatel

#127433 Tady sedí velmi pravděpodobný mafián přímo ve Strakovce......

2018-03-06 08:45

„Slovensko objevilo mafii,“ psala zahraniční média. Nabízela se otázka, zda k podobnému „objevu“ nemůže dospět i Česko. Podle expertů je pravděpodobné, že ano. Bylo by prý naivní předpokládat, že Česká republika byla a stále je nedotčeným ostrůvkem v oceánu zemí bývalého východního bloku, kterými prorůstají vlivná a nebezpečná chapadla italských mafiánských organizací.

....copak je "normální" aby na jednu fyzickou osobu trestně stíhanou bylo napsáno 70 mld. a nespočet firem, aby on sám vykřikoval, že se nemůže pamatovat kde co koupil a prodal, když za 20 let koupil a prodal více než 700 firem, tedy každých 10 dní jednu po celých 20 let? 

Karusel Agrofert s majetkem 70 mld. nepodléhá dohledu burzy, je to naprosto absurdní. 

Je to takové KGBácko - mafiánské rustikální "podnikání" celého karuselu Agrofert, minimálně po přečtení výročních zpráv. Babiš, díky tomu, že je to celé napsané na jednu fyzickou osobu vypadá spíše jako luxusní bílý kůň než cokoliv jiného. Agrofert měl cizí jmění v roce 2014 v objemu cca 56 mld. přičemž z výročních zpráv vůbec nebylo jasné, odkud pochází, a pouze cca 20 mld. bylo z bank. Tedy kam jdou výnosy z těchto peněz je neznámé, nedohleddatelné neprůkazné.  

Karusel Agrofert připomíná velmi karusel Agrokor z Chorvatska, který už zkrachoval a jeho podobně "průlehný" vlastník už sedí v kriminále. Tady police stále váhá, ale těžko říci nad čím, když je Babiš trestně stíhaný a jeho trestně stíhaný "spolupachatel" a důvěrník vyhrožuje vyšetřovateli z pozice předsedy poslanců ANO StB, že jej "dostane do tepláků". Pokud by toto udělala jakákoliv jiná trestně stíhaná osoba, okamžitě by seděla ve vyšetřovací vazbě a police by okamžitě zjišťovala, jakými prostředky a způsoby by chtěl kriminalizovat vyšetřovatele, Faltýnek se přitom dál veřejnosti prezentuje jako politická celebrita. 

Vlastenec

#127434 Suďme zrádce!

2018-03-06 09:08

Celá ta včerejší šaškárna byla pečlivě připravena Sorosem! Pozavíráme havlisty!!!


Nepřihlášený uživatel

#127435 Re: Suďme zrádce!

2018-03-06 09:09

#127434: Vlastenec - Suďme zrádce! 

Nezapomeň se zastavit pro Staníka, T. Okamuru a Roznera a zajděte si společně na státní zastupitelství, budou z vás mít obrovkou radost. 

Vlastenec

#127434 Suďme zrádce!

2018-03-06 10:08

Celá ta včerejší šaškárna byla pečlivě připravena Sorosem! Pozavíráme havlisty!!!


Nepřihlášený uživatel

#127436 Re: Suďme zrádce!

2018-03-06 09:17

#127434: Vlastenec - Suďme zrádce! 

I toto je přece tvůj příspěvek "vlastenče"

 

Občané ČR
Nepřihlášený uživatel

#125828 Re: Re: Havel už od útlého dětství vyrůstal mezi esesáky a StBáky, byli to prostě "ujovia" .....

2018-02-17 15:57

#125805: - Re: Havel už od útlého dětství vyrůstal mezi esesáky a StBáky, byli to prostě "ujovia" ..... 

Bláboly zlodějské a vlastizrádné pražské kavárny jsou každému u prdele. My si raději na vlastizrádnou pražskou kavárnu brousíme nože.


Nepřihlášený uživatel

#127437 Eurohujeři dostali opět na prdel

2018-03-06 09:29

Výsledky italských voleb jasně ukázaly vztyčený prostředníček totalitní bolševické multikulti EU.


Nepřihlášený uživatel

#127438 Re: Eurohujeři dostali opět na prdel

2018-03-06 09:33

#127437: - Eurohujeři dostali opět na prdel 

Spíše ukázal, že prodej hrnců šmejdy má výsledky, pokud se na to použije masivní marketing z velké části financovaný z russákova. 

Ale máš naprostou pravdu, je to vážné pro EU, pro bezpečnost a je potřeba to v rámci partnerství v EU řešit. 

Co je ale jisté, že populisté italští nemají ani tu nejmenší chuť reálně vystupovat z EU a ani z eurozóny, což teď po volbách budou svým voličům "vysvětlovat" :-). 

Všem politikům v Itálii a to i populistům, náckům, komoušům je naprosto jasné, že samostatně v Evropě Itálie ani žádný jiný stát jednat nemůže, natož aby mohl řešit jakoukoliv svojí vlastní krizi. Vyrůstali v demokracii, ví jak se vyvíjela, rozumí jak souvisí demokracie s vývojem morálních a mravních hodnost s židovstvím, křesťanstvím a islámem a to přesto, že tyto znalosti zneužívají k odpornému populismu. To je velký rozdíl, mezi politickými sektáři a populisty na východě, ti skutečně netuší, co je demokracie, jak se vyvíjela spolupráce v Evropě, jak souvisí naše zákony s vírou v absolutní smysl existence života na Zemi tedy s židovstvím, křesťanství a islámem a jak se tato náboženství promítají do našich zákonů a našich životů. Toho samozřejmě velmi zneužívá ruská propaganda vyvolávání nenávisti a spikleneckých teorií.

Přesně využívají absolutní neznalosti historie Evropy a Světa tak, jak s ní komunisté manipulovali ve školství po dlouhá desetiletí.  Občané na východě, kteří se nedovzdělali, jsou dodnes pod vlivem nesmyslů, které komunisté o vývoji myšlení, kultury a mravnosti nažvanili v komunistickém školství. Mnozí z těchto občanů se úplně ztrácejí v časové ose událostí a věří nesmyslům, že komunistické rusko vyhrálo II. světovou příčemž vůbec netuší, že jí přímo rozpotalo a že např. komunistické gulagy byly předobrazem vyhlazovacích táborů nacistů, že komunistické rusko umožnilo Německu porušovat Versaillesko smlovu tím, že s ním už v roce 1922 uzavřeli smlouvu v Rapallu a tuto smlouvu rozvíjeli i v době, kdy byl Hitler u moci. Netuší, že USA dodávaly Rusku každý den stovky automobilů a tisíce a tisíce litrů paliva od prvního dne, kdy nacisté překročili společně dohodnutou hranici s russáky na jimi společně okupovaných územích Evropy.

Netuší mnohé, naznají naší Ústavu, volební zákony natož, aby znali i jen základní věci o administrativě EU a správě sdíleného veřejnho prostoru v EU, proto volí komunistického nácka Miloše Zemana a slovenského nomenklaturního komunistu a trestně stíhaného StBáka Babiše. Netuší, že není rozdílu mezi StB, gestapem, NKVD, KGB, Stasi či Rudými khméry, zločinnost těchto organizací je totožná stejně jako je totožná zločinnost KSČ, KSSS, NSDAP atd. 

To je ale skutečně každému na západ od našich hranic naprosto jasné a to přesto, že i účelově zneužívají masivní russáckou propagandu, tedy aktuální hybrídní informační válku, kterou russácí vedou proti západu a EU. Je to ubohé, ale je logické, že se toho chytí, mají propagandu "zadarmo", byť cena je vlastně děsivá předevší pro jejich voliče, viz. jen to co se tu děje dnes na Hradě a ve Strakovce a jak děsivě to odrazuje jakéhokoliv investora a to i ty, kteří zde již jsou a i úspěšně s velkým profitem podnikají, např. zahraniční banky. Riziko samozřejmě v dalších investicích zohledňují a stejně zohledňují riziko i v tom, jak zajišťují současné investice. 

 

Vlastenec

#127439 Re: Re: Suďme zrádce!

2018-03-06 09:55


Nepřihlášený uživatel

#127440 Re: Vyspělost demokracie nedělají referenda, ale vzdělání (soulad znalostí, kultury a mravnosti) ...

2018-03-06 10:25

#127427: - Vyspělost demokracie nedělají referenda, ale vzdělání (soulad znalostí, kultury a mravnosti) .... 

Zřejmě je švýcarská televize poněkud diametrálně odlišná od naší ČT! Kdyby totiž mohlo proběhnout podobné referendum i u nás a já doufám, že jednou i proběhne, tak bude většina lidí pro zrušení poplatků a ČT půjde konečně zaslouženě do kopru! Protože taková žumpa se podporovat občany nedá!


Nepřihlášený uživatel

#127441 Re: Re: Vyspělost demokracie nedělají referenda, ale vzdělání (soulad znalostí, kultury a mravnosti)

2018-03-06 10:30

#127440: - Re: Vyspělost demokracie nedělají referenda, ale vzdělání (soulad znalostí, kultury a mravnosti) ... 

A čím chceš doložit, že by dle teba byla ČT nemravná, nekulturní, neposkytovala pravdivý obraz o dění ve veřejném prostoru? 

Každý ti dnes opravdu může prokázat, že majitel TV Barrandov nestoudně lhal, nic takového ovšem u ČT prokázat nemůžeš, ale klidně se o to pokus, nic ti v tom nebrání. Jen přitom nesmíš lhát jako Soukup, to skutečně možné není. 

Soukup na Barrandově přes hodinu útočil na ČT. Pomluvám se budeme bránit, vzkazuje televize

Tedy ty nespoléháš na objektivní zhodnocení placení poplatků a případně jejich výše, ale spoléháš na nevzdělanost a manipulovatelnost občany, čím skutečně přesně dokládáš to, co tu chce udělat extrémista T.Okamura a to je skutečný rozdíl, mezi referendy ve Švýcarsku a tím, co tu chce provozovat T. Okamura, což již doložil předloženým zákonem ve Sněmovně. 

Švýcarská televize se ničím neliší nejen strukturou, ale také procesem na zpracovávání a publikování informací, od kterékoliv veřejnoprávní televize v Evropě. Mimochodem právě tím, že existuje předem daný, ověřitelný proces na zpracování informací a jejich publikování se liší standardní zdroje informací od populistických či dokonce třeba rusko propagandistických. 

Ta media, která dopředu sdělují, jak bude s informacemi nakládáno, jak budou ověřovány a jakým procesem budou zařazovány k publikování, které osoby proces řídí a kdy a jak mají konat se také plně podřizují zákonům ČR a zákonu o šíření informací. 

Spiklenecká media, media šířící lži, nesmysly totiž žádný takový proces nezveřejňují a dokonce jej "jako nemají", neboť se schovávají za to, že jsou to "názorová media" a "publikují "jen" názory" tedy nikoliv fakta - viz. Parlamentní listy, Aerone, Blisty atd. atd. atd. tím se totiž vyhýbají trestnému činu šíření poplašné zprávy, neboť prostě lži, které si vymýšlí označují za "názor".  www.zvolsi.info

Opravdu není nic složítého oddělit důvěryhodné zdroje informací od nedůvěryhodných. 

-----------

TV Barrandov a poslední úlet Soukupa je ale jiná kategorie, neboť televize Barrandov se při žádosti o povolení vysílat přímo zavazuje k dodržování zákonů ČR a tedy i nešíření poplašných zpráv. To co předvedl Soukup v jeho pořadu o ČT ovšem jasně fatálně porušil a spáchal nejspíše odporný trestný čin. Jediný trest, který za to může přijít od RRTV, je odebrání licence, neboť tak Soukup nejednal zdaleka poprvé, další by již měla řešit policie, státní zástupci a soudu, neboť je evidentní a dokladovatelné, že šířil lži, které těžce poškozovali a poškozují ČT a veřejný prostor v České republice. 

Evropan

#127442 Re: Ne že bych žádnému sportovci a tím spíše úspěšnému navzdory systému nepřál.....

2018-03-06 10:36

#127420: - Ne že bych žádnému sportovci a tím spíše úspěšnému navzdory systému nepřál..... 

ad : Babiš dává (??) Sáblíkové naději na stadión

Slibem nezarmoutíš. Takových slibů navíc Martina během svého života už slyšela určitě dost. je ale vidět, že silné osobnosti jako Martina Sáblíková nebo karolína Erbanová se prosadí i bez kolaborace s estébáky. Ale kdyby to dal ze svého, to bych ho ocenil ...

Evropan

#127443 Re: Suďme zrádce! Do gulagu s nimi!

2018-03-06 10:39

#127434: Vlastenec - Suďme zrádce! 

To vám včera v Russku zase něco uteklo! Vlaďka se bude moc zlobit, že jste se nezastali jeho věrných mlátiček dřív a celé to včas nezarazili.


Nepřihlášený uživatel

#127444 Re: Re: Ne že bych žádnému sportovci a tím spíše úspěšnému navzdory systému nepřál.....

2018-03-06 10:57

#127442: Evropan - Re: Ne že bych žádnému sportovci a tím spíše úspěšnému navzdory systému nepřál..... 

Babiš a "ze svého"? Babiš především vůbec neví, co je "jeho". Žije v představě komunisty, že když je vlastníkem právnické osoby, je vše oné právnícké osoby "jeho", což je naprostý nesmysl, neboť mu např. nepatří daně, které má právnická osoba zaplatit.  Babiš si ale nejen myslí, že "všechno vlastní" ale také tak jedná. Viz. korunové dluhopisy jím emitované a jím nakoupené, které státu způsobují škodu 30 mil. korun ročně na neuhrazené dani. 

Typicky své jednání předvedl v dotačním podvodu s Čapím hnízdem a tím, jak o tom mluvil ve Sněmovně. 

Tvrdil např., že "dětem" dal peníze na projekt, ve skutečnosti jim žádné zdaněné a hotové peníze nedal, ale firma jím vlastněná ručila dětem za úvěř, přičemž jim ještě "šikovně" prodal projekt za 16 mil. korun, který předtím pořídl za 8 mil. korun, pokud vůbec připustíme nejspíše jeho další lež, že to děti vlastnily. Ze zprávy OLAF dokonce ani nevyplývá, že by jeho děti kdy dokladovatelně "farmu" vlastnily. 

Tedy já bych nadšen nebyl, kdyby Babiš Sáblikové postavil halu "ze svého", neboť je naprosto zřejmé, že by to z jeho skutečně zdaněných peněz nikdy nebylo, přestože by to vydával za "jeho", bylo by to z daní, které by nikdy nezaplatil.

Babiš je myšlením komouš, to je naprosto zřejmé, vůbec není schopen pochopit, že jeho podnikání garantujeme my všichni občané tím, že dodržujeme zákony této země, on žije v představě, že pro něj žádné zákony neplatí, stejně jako to dělají komunisté, když své zločiny udělají beztrestnými tím, že si dají "vůdčí úlohu KSČ" do Ústavy. 

A toto je skutečně jen příklad Babišova "podníkání":

https://youtu.be/WTMxs1XKouw

 


Nepřihlášený uživatel

#127445 Kalousek je jako vždy vtipný a přesný....

2018-03-06 11:19

 

Ve sněmovně právě probíhá instruktážní demonstrace pro poslance ANO, jaký postoj mají vůči svému předsedovi zaujmout.

 

---------

Je úžasné jakou obrovskou změnou prošel pan Kalousek po rozvodu a vedle pana Schwarzenberga. Z afektovaného, nudně otravně dlouhého "žvanila" v úžasnou osobnost, která každým rokem je lepší a lepší. Stručný, vtipný, bez afektu, s jasnou argumentací. 

Kdo z nás v jeho věku se ještě budeme vyvíjet k lepšímu?  Pan Kalousek je obrovská odobnost a co je podstatné, je to dnes již chodící encyklopedie Sněmovny a to má obrovskou hodnotu. 


Nepřihlášený uživatel

#127446 Stop svobodným volbám!

2018-03-06 11:21

Svobodné volby jsou moc hezká věc, akorát nikdy nevíte kdo vyhraje.


Nepřihlášený uživatel

#127447 Re: Kalousek je jako vždy vtipný a přesný....

2018-03-06 11:24


Nepřihlášený uživatel

#127448 Re: Suďme zrádce!

2018-03-06 11:31

#127434: Vlastenec - Suďme zrádce! 

"Totalita bude bita, Fico, Bureš od koryta"!


Nepřihlášený uživatel

#127449 Re: Stop svobodným volbám!

2018-03-06 11:33

#127446: - Stop svobodným volbám! 

Proto je také komouši okamžitě zrušili :-). 

Vážnou otázkou svobodných voleb ale je, dodržování pravidel hry. Např. Miloš Zeman porušoval volební zákon tak, že to Nejvyšší správní soud naprosto jasně konstatoval, přesně řekl, v jaké paragrafy porušil, kde lhal on, jeho tým atd. Pak ovšem z toho všeho NSS ovšem usuzuje, jeho nestoudné lhaní, lhaní jeho týmu a příznivců nemělo vliv na dostatečný počet voličů, aniž by jakkoliv doložil jasnou metodikou, jak k takovému názoru dospěl. 

Je to absurdní, ale je to tak. Soud, který má dohlížet na dodržování zákonů u voleb - což je naprosto klíčové, ve své kontrolní úloze selhává. 

Další věcí je dodržování Ústavy. Všichni a to opravdu asi naprosto všichni občané ČR cítíme, že Babiš nedodržuje ústavní slib tedy, že bude jednat ve prospěch všech občanů ČR. Někteří namítnou, nemožné, ale ve skutečnosti to není nijak složíté, stačí přeci jen dodržova Ústavu jako celek, neboť přece naplnění Ústavy jeji dodržování politiky (logicky i občany) je ku prospěchu nás všech. Zeman ale není schopen prokázat, že jeho jednání je v souladu s celou Ústavou a vymlouvá se na to, že:

-Ústava mu nestanovuje temíny - absurdní když má jednat bez zbytečného odkladu

-není z Ústavy odpovědný za své konání - také absurdní pokud mluvíme o celé Ústavě

-je absolutně beztrestný - viz. podivné financování druhé volební kampaně a opět vyjádření dohledového orgánu, že právě díky absotluntní beztrestnosti Zemana není koho postihovat za porušování volebního zákona a způsobu financování kampaně. 

Tedy problém není s respektováním výsledků voleb, pokud jsou dodržována pravidla hry. Zeman, Stbák Babiš, T.Okamura i nakonec StBák Filip ovšem nemají problém s porušováním volebního zákona, lhaním o oponentech a lhaní o sobě. 


Nepřihlášený uživatel

#127450 Re: Re: Suďme zrádce!

2018-03-06 11:35

#127448: - Re: Suďme zrádce! 

Česko skutečně není Rusko, byť si Zeman s Babišem přejí a vše pro to také konají.