MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

bureš patří do vazby

#133001 Re: Proč se vlastně mají ministři, navíc nepřetržitě, potkávat s trestně stíhanou osobu? ....

2018-06-30 06:58

#132978: - Proč se vlastně mají ministři, navíc nepřetržitě, potkávat s trestně stíhanou osobu? .... 

Ano, Bureš patří do vyšetřovací vazby. Nechíápu, jak může být trestně stíhaný člověk premierem.. To už je na tom snad lépe ten Kajinek ( aktualně ještě 6 let podmínka ) a může snad z fleku prezidentovat...


Nepřihlášený uživatel

#133002 Re:

2018-06-30 07:00

#132998: -  

tak to je opravdu zavažná diagnoza


Nepřihlášený uživatel

#133003 Re: Re: Proč se vlastně mají ministři, navíc nepřetržitě, potkávat s trestně stíhanou osobu? ....

2018-06-30 07:01


Nepřihlášený uživatel

#133004

2018-06-30 07:03

Tato středa se stala mezníkem v dějinách Českých zemí. Skončila první Česká republika a začala republika druha. Při přechodu z první na druhou republiku Československou došlo k omezení demokracie, k opuštění odkazu Tomáše Garrigue Masaryka a jeho demokratických zásad. A všichni víme, že výsledkem tohoto vývoje byla zkáza, která se později za protektorátu a během čtyřicátých let úplně naplnila.

Obchází-li někdo třeba berní zákon ve snaze zachránit svoje peníze před fiskusem, je tvrdě trestán. Nyní ale dochází k obcházení Ústavy České republiky, základního zákona našeho státu. Prezident republiky nejmenoval vládu navrženou premiérem, na což výslovně podle Ústavy nemá nárok, na rozdíl například od Rakouska či Polska. Samozřejmě nevíme, na čem se potichu s Babišem domluvili, ale tímto činem se naše republika mění z parlamentní demokracie v poloprezidentský systém.
Ještě jednou , došlo k porušení Ústavy. Zdá se, že pro nás je důležitější, když někdo obchází daňové zákony, než že někdo porušuje základní zákon České republiky.


Nepřihlášený uživatel

#133005 Re: Re: Re: Proč se vlastně mají ministři, navíc nepřetržitě, potkávat s trestně stíhanou osobu? ...

2018-06-30 07:04

#133003: - Re: Re: Proč se vlastně mají ministři, navíc nepřetržitě, potkávat s trestně stíhanou osobu? .... 

ČAPÍ... ČAPÍ... ČAPÍ... ČAPÍ.... ČAPÍ... ČAPÍ....ČAPÍ...BUREŠ TY PUDEŠ

 

 


Nepřihlášený uživatel

#133006 To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?

2018-06-30 07:32

Malá dostala od Babiše šanci. Když funkci nezvládne, tak ji vymění

Premiér Andrej Babiš (ANO) v pátek odpoledne uvedl do úřadů poslední dva ministry. Kromě Petra Krčála (ČSSD) na ministerstvo práce a sociálních věcí uvedl jako poslední Taťánu Malou (ANO) do resortu spravedlnosti. Ta se před novináři snažila vyvrátit pochybnosti v souvislosti s její diplomovou prací, koncipientskou praxí i odbornými schopnostmi.


Nepřihlášený uživatel

#133007 Re: Re: Re: Proč se vlastně mají ministři, navíc nepřetržitě, potkávat s trestně stíhanou osobu? ...

2018-06-30 07:35

#133003: - Re: Re: Proč se vlastně mají ministři, navíc nepřetržitě, potkávat s trestně stíhanou osobu? .... 

Tobě snad připadá noromální že jsou ministři vystaveni styku s trestně stíhanou osobou? 

To si opravdu rád hraješ na idiota? Ty se snad rád stýkáš s osobou trestně stíhanou? Proč to děláš? 

Proti zločinnosti nás primárně nechrání policie, soudy a armáda, proti zločinnosti nás primárně chrání nase sociální vazby, hygiena vztahů, do které bez nejmenších pochybností patří, že se nestýkáme s lidmi, kteří páchají trestnou činnosti, jsou trestně stíháni.  Je to naprosto přirozený způsob jednání občanů, obrana proti kriminalitě. 

Ve skutečnosti se nestýkáme už s lidmi, kteří nám lžou, kteří nás podvedli, kteří se chovají podivně, např. na první pohled utrácejí více než kolik mohou vydělat, podivně podnikají, není zřejmé, jak jejich podnikání započalo, kteří mají velmi podivné známé, atd. atd.  Tím se kriminální prostředí logicky koncentruje na lidi, s kterými se nestýkáme a tudíž se stává pro policii daleko lépe čitelné. 

Proto je opravdu velkou hloupostí a relativizací hodnot, když se ministři stýkají s trestně stíhanou osobou, která je dokonce úkoluje či jim dokonce platí jako zaměstnancům a to přesto, že se jedná už v principu o lidi prapodivné, protože jsou z ANO StB. 


Nepřihlášený uživatel

#133008 Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?

2018-06-30 07:38

#133006: - To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?  

Mám takový pocit , že si s paní Malou ještě hodně užijeme, ale nebude to nic pěkného.. Taková malá ambiciozní potvůrka


Nepřihlášený uživatel

#133009 Re: Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?

2018-06-30 07:45

#133008: - Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?  

V pohodě, Malá je daleko pitomější, než si dokonce myslí i Babiš a to je opravdu co říci. Pokud by totiž Babiš její hloupost odhadl správně, v pudu sebezáchovy by se jí sakra rychle zbavil. 

Je mu to jasné asi tak na polovic, neb Babiš-Pleslův Blesk I - tedy idnes už na tom, jak se Malé zbavit docela intenzivně pracuje :-).  Bureš si nechává otevřená zadní vrátka, kdyby ho Malá chtěla vydírat a kdyby ho chtěla zatáhnout do těch debilit, které společně s manželem páchají na nešťastných lidech. 

Bude to velká legrace nic vážného, přesto se legislativní rada vlády logicky otřese v základech, to je jisté. Kvůli tomu si tam Malou Bureš umístil i kdyby tam měla být 14 dní. 

Mimichodem je vlastně naprosto skvělé, že už s Babišem nikdo alespoň trochu "potentní" (Pelikán, Stropnický) nic mít nechce (Pelikán je přitom ještě extra velké hovado a Stropnický nakonec jeho vstupem do ANO StB také), má už jen lidi naprosto hloupé, maškary, šašky naprosté šílence jako je Metnar s jeho 27 letou náměstkyní, šíleného pitomce na zdravotnictví, který vyměnil ředitelku na Bulovce aby za měsíc potom, zatkli ředitele, kterého jmenoval, ovara Brabečka co už si hledá uplatnění a nechává zastavět super úrodnou půdu na jihu Moravy, PPP zlodějiny Ťok, kdy PPP zlodějinami kradl už idiot Zeman, maškary z MPSV, MMR, které bezpečně vůbec neutší, co se kolem nic děje.

ANO StB je ve finále, je složeno jen s debilů, jejich poslanci raději vůbec nic neřikají, nikde nevystupují raději se stali neviditelnými.  

ANO StB už se řítí do kanálu, neb to co napáchají lidé, které Babiš jmenoval, tak to bude masakr, neb není ani těch nejmenších pochybností, že tuhle partu okrade každý jen trošku potentnější úředník a oni se mu pod to ještě rádi podepíší :-) a nechají se za to v klidu zavřít, až policie a především státní zástupci začnou fungovat normláně, tedy až Bradáčová placená z karuselu Agrofert půjd do ........  neboť je to ona, která všechny zlodějiny (dotace, korunové dluhopisy, využívání půdy, který jim nepatří, přeprodeje firem uvnitř karuselu.....) kryje, záměrně je nevyšetřuje. 


Nepřihlášený uživatel

#133010 Re: Re: Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?

2018-06-30 08:06

#133009: - Re: Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?  

Pelikán se Stropnickým měli aspoň nějakou úroveň. Proto se oba od špinavce Bureše elegantním způsobem odprostili.. Každý po svém..


Nepřihlášený uživatel

#133011 Re: Re: Re: Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš

2018-06-30 08:12

#133010: - Re: Re: Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?  

ANO StB, skutečně Pelikán a Stropnický uměli ddržet příbor a věděli kterou vidličku použít na dezert, bohužel jsou to jinak naprosto stejná hovada jako kterýkoliv řadový poslanec ANO StB či Malá, rozdíl je bohužel opravdu jen v tom, že umí cizí jazyk na trochu komunikativní úrovni a mají alespoň základní úroveň vystupování na veřejnosti, neb přece nikdo soudný nemůže do ANO StB vstoupit, to je snad naprosto jasné, každému, kdo se na Babiše podívá a když ne na Babiše tak na výroční zprávy karuselu Agrofert. 

Všichni kdo vstoupili do ANO StB jsou stejné typy, které vstupovali do normalizační KSČ. Je to naprosto tentýž druh prospěchářství, touhy po moci a rozhodování o druhých, je to naprosto tatáž ubohost a dokládá jí i jistá masovost, tedy podlehnutí ubohému lhaní Babiše a jeho party z Agrofertu, následně po prohlédnutí z toho plyne naprostá bezradnost a snaha o "zneviditelnění", poslnacům ANO StB je naprosto jasné, že podepsali smlouvu se zločincem, bylo to jasné i normalizačním komoušům a bylo to jasné všem komoušům, kteří vstoupili po volbách v roce 1946. Těm předtím lze snad jejich hloupost prominout vstoupovali po druhé světové válce či před ní a přestože pan Čapek jasně popsal zločinnost komunistů, ne každý to tehdy musel chápat, čím ani tehdejší komouše nijak neomlouvám. 

 


Nepřihlášený uživatel

#133012 Na seznamu byl Poche, že Bureš napsal, že idiot Zeman může jmenovat, koho chce, je věc absurdní.....

2018-06-30 08:21

Na seznamu ministrů od Babiše byl Poche i Hamáček, řekl Zeman

.....žádné alternativy na ministerské posty Ústava nepřipouští. To není potom návrh vlády, to je jen a jen bordel. 

Evropan

#133013 Havel = komunistická píča!

2018-06-30 08:37

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL

HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL HAVEL


Nepřihlášený uživatel

#133014 Re: Havel = komunistická píča!

2018-06-30 08:40

#133013: Evropan - Havel = komunistická píča! 

Jj zloději nicků, tvá patologie zloděje a je naprosto zjevná. Zloděj je přece idiot, je zvláštní, že takovou věc nechápeš u soudruha StBáka slovenského krminálního imigranta Babiše či zloděje stovek miliard Zemana. 

Na druhou stranu je to symptomatické, neboť zloděj i jen nicku žije v představě, která ho nutně musí ničit, že všichni ostatní jsou taktéž zloději :-). 

Normální lidé nekradou proto, že by je za to zavřeli, normální lidé nekradou proto, aby nemuseli žít v představě, že všichni okolo kradou. Nic složitého na tom opravdu není zloději nicků.

P.S. Tobě snad připadá pohlavní orgán ženy i v podobě piktogramu jako cosi odpudivého? Co je vlastně odpudivého na lidském těle? Trpíš nějakými šílenými deviacemi ne nepodobným těm Miloše Zemana a jeho Zemanovny? 


Nepřihlášený uživatel

#133015 Aneb PPP zlodějiny soudruh Ťok opět v akci. Tam kde jdou dotace od státu se krade nejlépe dokonce...

2018-06-30 09:06

České dráhy si musí uvědomit, že jejich vlastníkem je stát. Budeme měnit dozorčí radu, aby se firma připravila na otevírání trhu, říká Ťok

.....v hotovosti. 


Nepřihlášený uživatel

#133016 Malá je opravdu ještě větší debil, než jsme všichni čekali?

2018-06-30 09:07

Nemohu vyloučit, že jsem v diplomové práci zapomněla uvést některé citace. Záměrně to ale nebylo, hájila se Malá, když ji Babiš uvedl do úřadu


Nepřihlášený uživatel

#133017 Aneb komunistická pakáž opět ukazuje, jak chce zavést Marx-lininsko-hitlerovskoku totalitu.....

2018-06-30 09:09

Dolejš: Využít sporu uvnitř pravice o Babiše k prosazení alespoň něčeho z programu KSČM je racionální tah


Nepřihlášený uživatel

#133018 Naprostá záhada ovšem je, že Andrej Babiš dosud nebyl obviněn v okrádání státu pomocí korunových ...

2018-06-30 09:12

Policie v souvislosti s nemocničními zakázkami obvinila další čtyři lidi, pro dva chce žalobce vazbu

.....dluhopisů vydaných osobami spojenými, tedy dluhopisy vydal jako Adnrej Babiš Agrofert a Andrej Babiš si je následně koupil, čímž ročně okrádá stát na daních o 30 mil. korun, tedy za 5 let této zlodějiny je na 150 mil. zlodějiny, což je zlodějina, která by nikomu jinému neprošla. Je to snad tím, že je Bradáčová placená karuselem Agrofert? 


Nepřihlášený uživatel

#133019 Miloš Zeman ukradl nejen 120 mld. russáckého dluhu, ale také MUS....

2018-06-30 09:18

Aktivisté vnikli do dolu Bílina, na místě zasahuje policie i těžkooděnci

30. června 2018  9:12, aktualizováno 10:43
Dvacítka aktivistů vnikla brzy ráno do dolu Bílina na Mostecku. Dalších několik stovek lidí vyrazilo na pochod proti těžbě uhlí. Část demonstrantů se od průvodu oddělila a vstoupila do areálu, policie se je snaží zadržet. Firma Severočeské doly musela pozastavit těžbu.

.....ke zlodějině v MUS přidal navíc prolamování těžebních limitů. Dnes je naprosto jasné, že je potřeba se zlodějinami Miloše Zemana definitivně skoncovat. To je naprosto jisté.  Důležité je i to, kdy Zeman kradl MUS, kde byla ukradena 14 mld. hotovost na rekultivace!!!! bylo to o prázdninách 1999. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

 


Nepřihlášený uživatel

#133020 Re: Re: Re: Re: Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí B

2018-06-30 12:31

#133011: - Re: Re: Re: Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš 

Muselo to byt s Burešem jen pro silné žaludky. Stropoš už asi nechtěl vědět víc, než je nutné...


Nepřihlášený uživatel

#133021

2018-06-30 14:10

Dneska hraje poslední africký tým, Argentina ale i tak postoupí...


Nepřihlášený uživatel

#133022 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyho

2018-06-30 14:36

#133020: - Re: Re: Re: Re: Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí B 

Přesně, jeho předposranost mu kape z každého pohybu jeho těla. Je mu naprosto jasné, že je Babiš zločinec a nechce s ním být spojován, ale klidne se od toho zločince nechá uplatit velvyslaneckým postem a bude držet hubu, je to lidský ubožák. 

 


Nepřihlášený uživatel

#133023 Tedy je to vážená paní Merkelová, kdo je schopná za EU jednat a řešit živelnou migrační krizi.....

2018-06-30 14:40

Merkelová se domluvila s 14 zeměmi na rychlejším vracení migrantů, Babiš dohodu popírá

Při jednání o migraci získala německá kancléřka závazek 14 zemí, že zlepší kontrolu migrace a urychlí repatriaci migrantů. Je to uvedeno v osmistránkové zprávě pro vedení německých křesťanských stran CDU a CSU, uvedla v sobotu agentura DPA. Přijímat vrácené se podle dokumentu uvolila i Česká republika, Praha to popírá.

.....idioti Zeman s Babišem neudělali vůbec nic, jako ti nejodpornější ubožáči jen někde vzadu vykrikovali ty nejodpornější hovadiny, stejně jako ten poslední pitomec v týmu, co kritizuje lidi, kteří skutečně něco dělají. 


Nepřihlášený uživatel

#133024 Re: Tedy je to vážená paní Merkelová, kdo je schopná za EU jednat a řešit živelnou migrační krizi...

2018-06-30 16:12

#133023: - Tedy je to vážená paní Merkelová, kdo je schopná za EU jednat a řešit živelnou migrační krizi..... 

Zprávu DPA dementovalo už i Maďarsko, tak si počkej na vyjádření ostatních států...


Nepřihlášený uživatel

#133025 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí

2018-06-30 16:27