MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#133301 Re: Re: EU je na straně nacistické pučistické ukrajinské junty, která masově vraždí na východě Ukraj

2018-07-06 06:13

#133294: - Re: EU je na straně nacistické pučistické ukrajinské junty, která masově vraždí na východě Ukrajiny! 

Británie se po brexitu opravdu strašně diví, že jak moc na ní prší a to je stále ještě součástí EU, jak se stala vesnici a hlavně jak moc lživá byla kampaň pro brexit, tedy jak moc si naběhli na russáckou propagandu vyvolávání nenávisti a spikleneckých teorií proti demokracii. 


Nepřihlášený uživatel

#133302 Re: Re: Život Čecha nemá pro fašistické vrahounské zrůdy ze západu žádnou cenu!!!

2018-07-06 06:15

#133284: - Re: Život Čecha nemá pro fašistické vrahounské zrůdy ze západu žádnou cenu!!! 

Zkoušíš trpělivost BIS a státního zastupitelství russácký trotle? 

Nepřihlášený uživatel

#133284 Re: Život Čecha nemá pro fašistické vrahounské zrůdy ze západu žádnou cenu!!!

2018-07-05 20:32

#133258: CZEXIT! - Život Čecha nemá pro fašistické vrahounské zrůdy ze západu žádnou cenu!!! 

Celá ta smradlavá fašistická Anglie by měla být vyhlazena Novičokem. 


Nepřihlášený uživatel

#133303 StBák Bureš za tu dobu navýšil svůj majetek o 40 mld. korun tedy majetek za 4 roky .....

2018-07-06 06:29

Centrální nákupy ušetřily státu dvě miliardy, jednotlivé úřady je přesto cupují

Téměř dvě miliardy korun uspořil stát na tzv. centrálních nákupech za dva roky. Uvádí to zpráva ministerstva financí pro vládu, kterou Právo získalo. Další stamilióny ušetřily v rámci centrálních nákupů i jednotlivé resorty.

...... v pozici ministra zdvojnásobil, roční rozpočet státu je cca 1 200 mld. a hdp je 5 000 mld. 

Jo tak ono to tvrdí ministerstvo, tak to může napsat prakticky cokoliv. 

„Celkový finanční objem nákupů realizovaných prostřednictvím nadresortních veřejných zakázek dosáhl v letech 2016 a 2017 4,6 miliardy korun. Celkové dosažené úspory oproti původním cenám dosáhly 1,9 miliardy korun, tj. více než 40 procent,“ tvrdí v dokumentu ministerstvo. 

Ono to nebude proti "původním" cenám, ale nejspíše proti cenám navrženým. I text v novinkách je velmi nepřehledný, jak bývají všechna "statistická" vyjádení MF.  Jen na telekomunikacích, které poskytují dumpingové ceny se dá roční "úspora" vyjádřit číslem např. 300 000 mil. korun, neb probi běžnému tarifu 400,-/měsíc stát nakupuje za 50-80,- /měsíc což při počtu desítek tisíc úředníků prakticky samo o sobě generuje úsporu 500 mil ročně a tedy za čtyři roky 2 mld. :-)

Švindlerová je taková filutečka v těch statistických údajích :-)

Centrální nákup sw navíc nezavedl Bureš či Švindlerová, ale dávno před nimi možná Tupolánek a možná už dávno před ním socani, pak Šiška dnes sedí za to, že přes tuto rámcovou smlouvu vytvořil a rok provozoval hlavní systém MPSV a pořídil jej za směšných cca 220 mil korun, tedy polovinu toho, co si tam ročně účtuje OK systém jen na "údržbu". 

Počítače za miliardy, mobily váznou

Jako úspěšné hodnotí MF centrální nákupy softwaru, které organizovalo ministerstvo vnitra. Uzavřeny byly rámcové smlouvy v hodnotě 8,86 miliardy korun bez DPH a podle zprávy MF se tím v následujících letech má ušetřit 2,65 miliardy korun.

Tedy Švindllerová dělá marketing nikoliv reálné úspory či zvýšení produktivity ministerstva. 

 


Nepřihlášený uživatel

#133304 Konečně snad budeme mít normálního arcibiskupa, Duka je opravdu šílený blb.....

2018-07-06 06:41

Nestačí hltat informace, které nabízejí falešný pocit, kázali věřícím Graubner s Dukou

Padesát tisíc věřících navštívilo od středy do čtvrtku Dny lidí dobré vůle na Velehradě u Uherského Hradiště. Většina z nich si ve svátek slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje nenechala ujít poutní mši svatou slouženou na nádvoří velehradské baziliky hlavním celebrantem kardinálem Dominikem Dukou a olomouckým arcibiskupem Janem Graubnerem.


Nepřihlášený uživatel

#133305 Brexit jen v Land Roveru ohrožuje investici 2,4 bil. korun, tedy dva rozpočty této země.....

2018-07-06 06:44

Tvrdý brexit by podle šéfa Jaguar Land Rover v Británii ohrozil investice automobilky za víc než dva biliony korun

....jen pro představu, kde bychom asi byli bez členství v EU :-/. 


Nepřihlášený uživatel

#133306

2018-07-06 07:36


Nepřihlášený uživatel

#133307 To je velmi dobrá zpráva, že společnosti začíná docházet, že kriminální imigrant Babiš je ....

2018-07-06 07:40

Sokolové představili první hromadné skladby, cvičilo jich 15 tisíc. Babiše diváci vypískali

.....kriminálním imigrantem, že Stbák Babiš je Stbákem Babišem, že nomenklaturní komunista Babiše je nomenklaturním komunistou, že trestně stíhaný Babiš je skutečně trestně stíhanou osobou, kdy po přečtení zprávy OLAF se jeho stíhání jeví minimálně jako velmi opraváněné. 

Možná i část vnímavější části společnosti již vnímá i jeho okrádání státu pompocí osoby spojené Babiš-Agrofert nejen korunovými dluhopisy. 

Části společnosti již evidentně dochází jeho odporné lhaní u voleb, které mu někteří uvěřili a část z nich jim věří dodnes, přestože je každoročním deficitem v době masivního růstu HDP a prakticky nulové nezaměstnanosti okrádá dnem i noci. 

Snad už se věci vrací k normálu, snad už občanům dochází, že je tu roky vodila russácká propaganda spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti a je potřeba s tímto definitivně skončit. 

Nestačí hltat informace, které nabízejí falešný pocit, kázali věřícím Graubner s Dukou

Padesát tisíc věřících navštívilo od středy do čtvrtku Dny lidí dobré vůle na Velehradě u Uherského Hradiště. Většina z nich si ve svátek slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje nenechala ujít poutní mši svatou slouženou na nádvoří velehradské baziliky hlavním celebrantem kardinálem Dominikem Dukou a olomouckým arcibiskupem Janem Graubnerem.


Nepřihlášený uživatel

#133308 Re: Nedělej si iluze, komunisté se ničím od nacistů neliší, proto dnes společně ruku v ruce kráčí

2018-07-06 07:46

#133306: -  

.....komunista Filip a neonacista Okamura s člověkem, který v sobě koncentruje víc než kdo jiný komunismus s nacismeme Milošem Zemanem, neboť je pro něj naprosto přirozené se pohybovat v extrému a přecházet z role "hodného" komunisty do ještě "hodnějšího" nacisty, který všechny své oponenty symbolicky spálil na Pražském hradě, podobně jako to udělali před ním už nacisté i komunisté.  

Vytváříš si snad zdání, že je komunistická totalita něco "lepšího" než nacistická totalita? 

cs.wikipedia.org/wiki/Rapallská_smlouva_(1922)

Díky Rapallské smlouvě Německa s komunistických russákovem došlo k tomu, že Německo nemohlo projít procesem pochopení zločinů I. světové války. Nebyla to celosvětová krize, bylo to komunistické Rusko, které stvořilo Rapallskou smlouvou Hitlera. 

Komunistické rusko umožnilo porušovat Versailleskou smlouvu především ve vyzbrojování a vícviku nacistického letectva a obecně vyzbrojování Německa, neboť komunistické rusko umožnilo Němeku mít zbrojní výrobu na jeho území. 

Společné rozpoutání II. světové války CCCP a Německem okupací Polska je jen logický důledek výše uvedeného, stejně jako gulagy jsou předobrazem vyhlazovacích táborů nacistů. 


Nepřihlášený uživatel

#133309 Ti, kdo otrávili Litviněnka poloniem po sobě zanechali a zanechávali stopy.....

2018-07-06 08:02

Za otravou novičokem stojí zřejmě náhoda. Nedotýkejte se cizích předmětů, varují Brity

Britský pár, který byl v kritickém stavu hospitalizován po otravě nervově paralytickou látkou typu novičok, manipuloval s kontaminovaným předmětem. Ve čtvrtek večer to oznámil britský Scotland Yard. Proti prvnímu případu z letošního března, kdy byl zasažen dvojí agent Sergej Skripal a jeho dcera, to tak nyní podle britských médií vypadá na nešťastnou náhodu než na cílený útok.

.....radioatkivní látky tak, že by je bylo možné vystopovat až do jejich bydliště, kde následně nejspíše zemřeli podobně jako Litviněnko. Tedy věc je velmi podobná otravě Litviněnka a je to děsivé, co si velmi pravděpodobně Putin dovolil ve Velké Británii.  Je opravdu nejvyšší čas, aby se ČR zbavila opravdu šíleně nadrozměrné russácké ambasády v Praze a to i az cenu, že náš velvyslanec bude součástí zastoupení EU v Rusku a naše zastupitelství na čas díky recipročním krokům Kremlu bude zavřeno.

Nic horšího, než na čas zavření obou ambasád, vypořádání majtků, které russáci ukradli v ČR a nikdy nevrátili se stát vlastně nemůže. Pokud by russáci ambasádu díky směšně malému počtu našich lidí v Rusku zavřeli, ČR podobně zavřela ambasádu ruskou zde. Nic dramatického by se nestalo, ale Česká republika by se zbavila velmi vážných problémů - masivní kriminální russácké imigrace a masivní spionážní a propagandistické činnosti Ruska, které provádí z našeho území po celé střední a západní Evropě, což vyplývá z veřejných částí zpráv BIS. 


Nepřihlášený uživatel

#133310 Kde byl včera zalezlý russácký trotl Miloš Zeman, když Sokolové cvičili v Praze?

2018-07-06 08:07

XII. slet 1994[editovat | editovat zdroj]

Byl uspořádán na podstatné části (vyřazena byla severní kratší tribuna, podle níž byly počátkem 90. let nově zbudovány tréningové tenisové kurty) velkého Strahovského (Masarykova) stadionu v prvním červencovém týdnu a zúčastnilo se jej 23 000 cvičenců, z nichž 1800 přijelo ze zahraničí. Slet, který byl přímo přenášen Českou televizí, podpořil svou účastí i prezident Václav Havel, který měl na stadionu 5. července 1994 zahajovací projev. Na všesokolský slet přiletěla i řada hostů ze zámoří a mezi nimi i Jana Kánská, dcera dr. Milady Horákové. Hlavní sletové dny na Strahově proběhly 5. a 6. července 1994 za krásného letního počasí. Sletu předcházel velký průvod Sokolů Prahou po nábřeží a také přes Václavské náměstí. K sletu byl vydán Supraphonem Sokolský zpěvník, v němž byla zveřejněna nejen sletová znělka, ale i 22 dalších písní s textem i notovým zápisem (Kmochovy sokolské pochody). Některé jsou slovensky, mnohé jsou známé národní písničky (Rožnovské hodinyTen Chlumecký zámek atd.)

Dokonce i russácký trotl Klaus se účastnil sletů Sokola, byť jistě nikoliv s nadšením. 

Další slety 2000 a 2006[editovat | editovat zdroj]

V letech 2000 a 2006 byly uspořádány v Praze další všesokolské slety (XIII. v červenci 2000 zahajovaný prezidentem ČR Václavem Havlem, který se zúčastnil obou hlavních sletových dní a XIV. všesokolský slet za přítomnosti prezidenta Václava Klause na Strahově ve dnech 1. až 7. července 2006, kde cvičila také Slovenská bratislavská župa Masarykova). Odehrávaly se již na menším strahovském Rošického stadionu. Novinkou byla však večerní a noční vystoupení (7. 7. 2006 končilo pro velký úspěch až ve 24 hod.) za umělého osvětlení, které na velkém Masarykově státním stadionu již nemohlo být realizováno. Oběma sletům v Praze předcházely slety župní.


Nepřihlášený uživatel

#133311 Co russáčtí "vlci", kam zalezli? Kam zalez velký russácký trotl od socanů soudruh Foldyna, "velký"

2018-07-06 08:51

Foto: Harley-Davidson slaví v Praze 115. výročí. Ulicemi duní tisíce motorek

...."motorkář"? 


Nepřihlášený uživatel

#133312 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-06 09:19

#133290: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Četbou spikleneckých teorií se moudrým nestaneš stejně jako se nikdo nestane ekonomem četbou Marxova Kapitálu. 

Tedy je potřeba zopakovat již vyřčené, co tvůj příspěvek do velké míry potrvrzuje. Nápad s přímou většinovou volbou prezidenta skutečně nekoreluje s Ústavou ČR, neboť ta neposkytla změnou volby zároveň dostatečnou ochranu demokracii, aby kandidát nemohl lhaním ovládnout ústavní pozici, což je důsledek dnes naprosto zřejmý. 

S většinovým systémem musí být logicky spojena velmi striktní ochrana nejen volebního systému, ale vynucení, aby účastnici volebního systéstému byli striktními demokraty, neboť v opačném případě by hrozilo, že se k moci dostanou zločinci např. za pomoci lží. 

To je příklad ČR, která zavedla většinový systém pro volbu prezidenta a k moci se dostal zločinec o kterém dokonce Nejvyšší správní soud správně konstatuje, že porušoval volební zákon, ale neudělal již krok další, aby ho z voleb vyřadil. To je vážné selhání systému, ochrany demokracie v případě většinového volebního systému. 

Podobně strikně, vyřazením z voleb by logicky v případě většinového volebního systému musel dopadnout StBák, nomenklaturní komunista a kriminální imigrant Babiš, neboť je to StBák, slovenský nomenklaturní komunista a kriminální imigrant - dnes je trestně stíhanou osobou. 

Tedy máš naprostou pravdu, aplikace většinového systému na volbu prezidenta v ČR není v korelaci s naší Ústavou  ČR a tudíž zde způsobila celou řadu vážných problémů, to myslím naprosto jasně vyplývá z naší diskuse. Dala by se dnes velmi pravděpodobně  o tom napsat velmi dobrá diplomová i disertační práce nejen z politologie ale i mezioborové práce z teorie řízení systémů. 


Nepřihlášený uživatel

#133313 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-06 09:25

#133293: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Dokonce i kdyby tvůj výplod měl reálný základ, nic by to neměnilo na faktu, že stabilitu systémů tvoří dlouhodobá stabilita základních mravných pravidel do kterých samozřejmě patří i parametrické nastavení volebního systému a logicky i jeho ochrana tak, aby se občané nemohli dostat pod vliv masivní propagandy a lží, které by ohrozily samu podstatu demokracie a např. zvolením komunistů, kteří na 40 let nejen v ČR zrušili systém svobodných voleb, ať už jsou parametricky nastaveny jakkoliv. 

Demokracie je úžasná právě v tom, že je to reálný život. Máme reálný parlament, který reálně rozhoduje o zákonech, podle kterých se řídíme, máme reálné soudy, policii, armádu, kteří reálně konají, aktuálně tu nemáme žádnou reálnou vládu, což je důsledkem zločinnosti Zemana a Babiše, nikoliv systému voleb.  

Není to komunistický "cirkus" hraní si na demokracii, kde sice existoval parlament, vláda, soudy, policie, armáda, ale reálně rozhodoval kdosi prapodivný, možná na to narážíš, že je cosi "skryto" co "vidí jen "vidoucí" :-).

V demokracii nic takového není, každá skupina s jakýmikoliv problémy může kdykoliv své problémy identifikovat, popsat a přijít s jejich řešením či řešení alespoň po zbytku společnosti požadovat. 

Např. tato petice jasně vyjadřuje názor na jednání Miloše Zemana a petenti požadují po většinové společnosti, aby to nějak řešila. Zatím to vypadá, že to většinové společnosti je lhostejné, nic to nemění na věci, že možnost pro řešení existuje. 

Ty dokonce naprosto svobodně přispíváš do této diskuse a prezentuješ ono "neviditelné" co tě trápí a přitom žiješ v představě, že je to "skryto", je to vlastně ve své podstatě naprosto legrační. 

Celá řada petic zde požaduje věci jiné další. Je to dobře, má to velký smysl už jen v tom, že tvá představa "čehosi skrytého" v demokracii je vskutku absurdní. 

 


Nepřihlášený uživatel

#133314 Re: Re: Bez ruských podnikatelů by Karlovy Vary dopadly jako lázně Kyselka.

2018-07-06 09:26

#133292: - Re: Bez ruských podnikatelů by Karlovy Vary dopadly jako lázně Kyselka. 

Ty znáš nějakého russáckého "podnikatele", který by v ČR kdy zaplatil nějakou daň či se staral o majetek? Který to je? 

Ty znáš dokonce obecně nějakého russáckého "podnikatele" v ČR, který zde poctivě podnikal?

Že ty máš takovou představu o Andrejovi Burešovi? Ten je ale rusák jen jménem, jinak je to kriminální imigrant ze Slovenska nikoliv z russákova a poctivého na něm není vůbec nic.  

.........

Já znám russáckého "podnikatel" co tu přejel v opilosti mladou dívku na přechodu autem za 2 mil., šílená soudkyně ho pustila z kriminálu na kauci 1 mil korun, protože plakal jak ho to mrzí a jak víc nemá a tento zločinec pak zmizel kamsi do russákova, aniž by i jen odškodnil pozůstalé oběti. 

A to je jen pověstná špička ledovce kriminálního jednání russácké pakáže na našem území. 

Nadřízení prověří postup žalobkyně v kauze Rusa, který přejel cizinku


Nepřihlášený uživatel

#133315 Re: 33 000 "zaměstnanců" karuselu Agrofert za 4 roky zvýšili majetek Andreje Babiše.....

2018-07-06 09:47

#133303: - StBák Bureš za tu dobu navýšil svůj majetek o 40 mld. korun tedy majetek za 4 roky ..... 

Centrální nákupy ušetřily státu dvě miliardy, jednotlivé úřady je přesto cupují

Téměř dvě miliardy korun uspořil stát na tzv. centrálních nákupech za dva roky. Uvádí to zpráva ministerstva financí pro vládu, kterou Právo získalo. Další stamilióny ušetřily v rámci centrálních nákupů i jednotlivé resorty.

....o 40 mld. a celá státní správa, spravující 1 200 mld. ročně byla konáním Babiše za 4 roky schopna zvýšit produktivitu o 2 mdl. korun? 

Něco se tu fatálně nedaří. Babiš buď masivně Agrofertem vykrádá tento stát, nebo ve státní správě není schopen dělat nic smysluplného, když jeho konání v době masivního růstu HDP generuje státu 50 mld. deficit a "úspory", které ještě vykazuje velmi prapodivně jsou v řádech stovek milionů, pokud by ovšem rozumný čtenář vůbec byl ochoten uvěřit, že nějaké existují reálně a ne jen "statistickou" či "metodickou" manipulací ministryně Švindllerové. 

Je skutečně obrovský nepoměr nárůstu soukromého majetku ministra financí o 40 mld. na dvojnásebek s vykázanou "úsporou" celé státní administrativy - vlády za čtyři roky v objemu 2 mld., přičemž i ono "vykázání" je věcí velmi spornou.  


Nepřihlášený uživatel

#133316 Re: Co russáčtí "vlci", kam zalezli? Kam zalez velký russácký trotl od socanů soudruh Foldyna, "vel

2018-07-06 10:00

#133311: - Co russáčtí "vlci", kam zalezli? Kam zalez velký russácký trotl od socanů soudruh Foldyna, "velký" 

V tomhle státě se po válce vyráběly nejlepší motocykly na světě.  Harleye jsou jen neforemná monstra pro snoby.


Nepřihlášený uživatel

#133317 Re: Re: Co russáčtí "vlci", kam zalezli? Kam zalez velký russácký trotl od socanů soudruh Foldyna,

2018-07-06 10:09

#133316: - Re: Co russáčtí "vlci", kam zalezli? Kam zalez velký russácký trotl od socanů soudruh Foldyna, "vel 

Řekl bych, že tvá představa a realita jsou jen přáním myšlenky. 

Jedna konstrukce motorky byla skutečně poměrně zajímavá, ale neřekl bych, že byla nějak extra unikátní a dokonce i extra dobře řemeslně zpracovaná. Konstrukce navíc zdaleka není z doby poválečné a rozmanitost výroby byla opravdu ubohá. 

Tedy buď v klidu, technická úroveň motocyklů v celém západním technicky vyspělém světě logicky musela být vždy daleko zajímavější a technicky lepší, než cokoliv co tu produkovali komunisté a to už z principu komunistického způsobu otrávení občanů a či nemožnosti sdílení znalostí s ostatním vyspělým světem a tedy i nemožností prověření správnosti řešení.  

Co je ovšem naprosto jisté, že russácký nacionalistický idiot "noční vlk" jezdící na amerických a japonských strojích vykřikující russácká naconalistickáí je vskutku naprosto zhovadilost, obzvláště, když se obléká do symbolů Ameriky, stejně jako je zlhovalistoí, když to obdivuje a obhajuje soudruh russácký trotl socan Foldyna. Na tom opravdu není nic těžkého k pochopení. Je jen dobré se zamýšlet, odkud taková zhovadilost pramení. 

 


Nepřihlášený uživatel

#133318 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-06 10:23

#133312: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Nenapadl jsem ani jedním slovem většinovou volbu presidenta, ani ji nedával do jakékoliv souvislosti s ústavou. To děláš opakovaně jen ty. Tuto dezinterpretaci odmítám od samého začátku.

    Vysvětloval jsem, proč se volební systém relativní většiny dobrý, a v čem je současný systém voleb do poslanecké sněmovny špatný. Tento důvod nepochází z právnické bubliny, proto právníci na něj nikdy nemohou přijít. Není však o nic méně relevantní, a funguje nezávisle na používaném právním systému.


Nepřihlášený uživatel

#133319 Andrej Babiš dle jeho vlastních slov za 20 let nakoupil či prodal 700 firem.....

2018-07-06 10:27

Policie: Kočka a spol. uklidili své firmy na nedohledatelné cizince

.....tedy žádný troškař, každých 10 dní nakupuje či prodává firmu a to plných 20 let tedy dělá to zjevně i nyní.  Mnohé prodeje a nákupy se jistě odehrají uvnitř karuselu agrofert, kde se se ziskem prodává v situaci, kdy skončí časový test pro držení akcií, nyní je dvouletý. Přijde tedy "soudní znalec" - Agrofert ani jeho součásti nikdy nebyly vystaveny skutečnému trhu - burze, tedy hodnotu "určují" soudní znalci - a navýší hodnotu držených akciíí vcelku jak je potřeba, ze zisku z prodeje do jiné části karuselu Agrofert se neplatí daň, tedy kupující vydal peníze za firmu, hodnota nákupu sice není celá "v nákladech" (pouze se odpisuje či případná ztráta firmy se hodí) kupujícího, ale bude v situaci, kdy se karuselový obchod za dva roky zopakuje s jiným kupujícím a prodávající opět nezaplatí daň ze zisku a na straně kupujícího se tím vygeneruje náklad a tak pořád dokola. 

 


Nepřihlášený uživatel

#133320 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-06 10:34

#133318: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Na příkladu "zvolení" Zemana, který porušoval volební zákon a Ústavu ČR dokládám, jak špatný výsledek může takový systém dát, pokud není v korelaci s Ústavou a ochranou demokracii, občanů, před porušováním volebního zákona. 

Miloš Zeman prokazatelně porušoval volební zákon, jak správně konstatuje Nejvyšší správní soud. Důsledky Zemana v ústavní pozici jsou pro tento stát nedozírné, už jen tím, že nemáme vládu více jak půl roku. 

Nevysvětlil jsi nikdy, proč by tebou preferovaný volební systém měl být lepší než jakýkoliv jiný, pokud je v souladu s vnímáním práva v dané oblasti a logicky i v souladu se základním pravidlem - zákonem tedy Ústavou daného regionu, vždy za předpokladu, že Ústava i pravidla jsou demokratická v souladu s Všeobecnou deklarací lidských práv a parametrické nastavení je dlouhodobě stabilní. 

Jasné je z naší diskuse jediné, stabilitu tvoří dlouhodobě stabilní pravidla, nikoliv jejich parametrické nastavení a to i proto, že tvou preferovaný volební systém je v prostředí s pravděpodobně nejdelší stabilitou vůbec. S parametrickým nastavením se systém vždy vyrovná, někdy dříve někde později za předpokladu, že jsou parametry mravné, kulturní a v souladu s vnímáním práva.

Proto je Zeman zločinec, neboť svévolně pravidla stabilní napadá, okopává či dokonce mění, porušuje, atd. Totéž platí pro zločince Babiše, neboť je vskutku absurdní navrhnout mnistra zahraničí a pak napsat dopis, ať si idiot z Hradu vybere koho chce. 

Systém volby do Sněmovny byl skutečně KGBáky Zemanem a Klausem zničem v době oposmluvního kupčení (fatálního a dlouhodobého porušová Ústavy - tedy soutěže politických stran). Drtivou většinu jejicih ničení zachytil Ústavní soud, ale bohužel ponechal naprosto nesmyslnou parametrickou změnu, tedy zničení přepočítávání křesel ve Sněmovně na úkor menších vítězů voleb ve prospěch větších vítězů voleb. Což hned při další volbě způsobilo poměrně značné problémy a pokud by byl přepočet původní, pravicová koalice by měla jasnou většinu. 

Tento přepočet velmi komplikuje situaci i nadále bez ohledu na to, jak velký volební výsledek získavají dva hlavní vítězové voleb. 

Co je ale daleko podstatnější, že např. lhaní ANO StB nebylo Nejvyšším správním soudem postiženo, to je věc daleko závažnější z hlediska výsledků voleb, důsledky jsou děsivé, trestně stíhaný kriminální imigrant a StBák, člověk bez negativního lustračního osvědčení v pozici premiéra bez důvěry mnoho a mnoho měsíců, přičemž každý úředník úřadu vlády se musí prokázat negativním lustračním osvědčením, tedy evidentně zde selhává dokonce opakovaně ochrana demokracie a nás občanů proti zločincům, kteří se samozřejmě i do politiky tlačí, viz parta lidí kolem Zemana, kde snad už nikdo nedisponuje bezpečnostní prověrkou státu v realavantní úrovni, tedy jsou nedůvěryhodní pro stát a tedy pro nás občny, neboť jak je zřejmé, občané tvoří stát.  

............

Volební systém je nedílnou součástí právního systému demokracií, tedy představa, že funguje "nezávisle" na prvním systému je snad dokonce z říše debility, neboť logicky dodržování volebního systému (vulgárně jakéhokoliv systému veřejné správy) je striktně svázáno s občany a systémem a ochotou dodržování právo právě občany, neboť dodržováním práva si vzájemně garantuje a neptřetržitě potvrzujeme, že dodržování práva celou společností bude ctěno a zároveň tím také zviditelňujeme nedodržování právě pro ty, kdož jsou odpovědni za postih nedodržování práva, musí být pro ně nedodržování viditelné.

I zde můžeme tedy poukázat na to, jak destruktivně se chová russácký trotl Zeman k dodržování práva a jak odporná je např. symbolika spálení předtím již zničeného uměleckého předmětu, který symbolizuje ve společnosti politickou oponenturu odpornému jednání Miloše Zemana a můžeme do jisté míry již nyní předjímat, jaké destruktivní důsledky na společnost a vnímání práva má a bude mít jednání Miloše Zemana i dávno potom, co po něm "ani pes neštěkne".  

 


Nepřihlášený uživatel

#133321 Re: Re: Re: Co russáčtí "vlci", kam zalezli? Kam zalez velký russácký trotl od socanů soudruh Foldy

2018-07-06 12:57

#133317: - Re: Re: Co russáčtí "vlci", kam zalezli? Kam zalez velký russácký trotl od socanů soudruh Foldyna,  

Zkus s tou půltunovou kraksnou vyjet mimo silnici, a pak si cintej pentli.  Produkci motocyklů komunisti poslali do kytek za Novotného.


Nepřihlášený uživatel

#133322 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-06 13:07


Nepřihlášený uživatel

#133323 Pohrdejme zrádci!

2018-07-06 15:26

#133307: -

Čůrácké sokoly je třeba zakázat!

království !!!

#133324 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-07-06 15:28

Zrůdná pekelná čtveřice se svými nohsledy - stvůrami z bahna zla a utrpení, podporováni tupým vymaštěným stádem ovčanů generace internetové debility - toť vizitka stavu zemí koruny české.
Pryč se zločinci škodící planetě zemi !
Pryč s glajchšaltem moderní doby !
Pryč s konzumní tupostí a leností !
Pryč s hysterií a internetovou hloupostí !
Pryč s nenávistí, fanatismem, xenofobií !
Pryč se závistí, zlomyslností, zlobou a záští !
Pryč s pýchou, nadutostí a egoismem.
Svoboda volby !!
Alternativy pro život !!
Šance pro všechno živé na planetě zemi !!

království !!!

#133325

2018-07-06 15:29

Netvoři, zrůdy, stvůry, zabijáci lidství a všech pozitivních hodnot - toť tupé stádo ovčanů s diagnózou internetové debility a lenivého konzumního kreténismu - typické voličstvo pekelné čtveřice z bahna všeho utrpení světa.