MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135476 Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš všechny občany této země masivně okrádá......

2018-08-01 19:00

#135474: - Re: Re: Re: Andrej Babiš všechny občany této země masivně okrádá...... 

Je to názor, který je podložen např. tím, co říkala paní Marvanová, která má prokazatelně spis načtený. 

Mimo to, Klause ani Zemana nelze pomluvit. 


Nepřihlášený uživatel

#135477 Re: Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš všechny občany této země masivně okrádá......

2018-08-01 19:01


Nepřihlášený uživatel

#135478 Re: Re: Hromadné znásilnění v naší kultuře opravdu není normální, možná tak v Pražské kavárně.

2018-08-01 19:01


Nepřihlášený uživatel

#135479 Re: Re: Re: Hromadné znásilnění v naší kultuře opravdu není normální, možná tak v Pražské kavárně.

2018-08-01 19:04


Nepřihlášený uživatel

#135480 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš všechny občany této země masivně okrádá......

2018-08-01 19:05

#135477: - Re: Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš všechny občany této země masivně okrádá...... 

Zeman byl v prognosťáku až po revoluci, ale z toho jak jedná je velmi pravděpodobné, že byl KGBákem i Stbákem zároveň, tedy je pravděpodobné, že byl udavačem, který se malinko pohyboval a nezávislých strukturách. 


Nepřihlášený uživatel

#135481

2018-08-01 19:47

Americké úřady zasáhly proti ukrajinským hackerům, okradli 120 firem


Nepřihlášený uživatel

#135482 Re:

2018-08-01 21:08

#135481: -  

No vidíš, tady "chytrá" soudkyně pustila na kauci 1 mil. korun russáka co přejel pod vlivem alkoholu a kdo ví čeho ještě na přechodu mladé děvče v autě za dva miliony. 

Brečel jak "odškodní", "jak se firma bez něj neobejde" a ten zmetek utekl do russákova a slehla se po něm zem. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135483 Russáci vyškolili tisíce teroristů v osmdesátých letech, seznamy mají.....

2018-08-02 03:53

V Kaliningradu rozprášili buňku Islámského státu

Agenti ruské policie zadrželi v Kaliningradu na západě země devět členů buňky radikálů z Islámského státu (IS). Oznámilo to ve středu v Moskvě tiskové oddělení kontrarozvědky FSB. Na území kaliningradské enklávy vklíněné mezi Polsko a Litvu zadržení verbovali nové členy pro bojové operace v Sýrii.

......tedy není problém pro ně zjistit, kde se v russákově pohybují. Smutné na věci je, že tyto seznamy neposkytly nikdy demokratickým zemím a s největší pravděpodobností právě tyto lidi Putler aktivoval a tím vznikl IS. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135484 Rath se od Zemana liší opravdu jen tím, že byl v kriminále.....

2018-08-02 03:55

Volfová: Rath se rétorikou může srovnávat se Zemanem, Gazdík ať radši drží hu*u

.....to má slonice Volfová naprostou pravdu...


Nepřihlášený uživatel

#135485 Dva "nejpopulárnější" politici, jeden naprosto jasný StBá a druhý velmi pravděpodobný StBák.....

2018-08-02 04:10

Babišova popularita je nejnižší za čtyři roky. Druhým nejoblíbenějším politikem se stal Faltýnek

.....tak to je opravdu maso. 1,2 mil. komunistů z doby totality v ČR evidentně naprosto zmagořili. 


Nepřihlášený uživatel

#135486 Pan Kalousek udělal velmi správné rozhodnutí, po letech kdy byl pomlouván, je to nutnost.....

2018-08-02 04:15

To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.  

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich


Nepřihlášený uživatel

#135487 50 mld. deficit rozpočtu v době 100 % zaměstnanosti není "šlapající ekonomika"......

2018-08-02 04:17

 

 

Maláčová: Češi musí pocítit, že ekonomika šlape. Peníze na platy budou, když se politici dohodnou

.....tedy jestli něco nefunguje je to vláda. V takovém případě Češí musí říci, Babiši děláš to fakt blbě, táhni do russákova, neboť s deficitem 50 mld. nelze komunikoliv ve státní správě zvyšovat plat a je bohužel lhostejno, jestli mluvíme o učitelých, policistech, vojácích nebo třeba lidech závislých na státnním rozpočtu tedy např. důchodcích. 

Kdy jindy by měl být rozpočet přebotkový když ne v době růstu HDP, řízené inflace a prakticky nulové zaměstnanosti. V dobách, kdy nezaměstnanost byla na tehdejším minimu, tedy bezprostředně po vstupu do EU a došlo k masivnímu růstu HDP, měly jen zdravotní pojištovny desítky miliard přebytků na účtech a to právě díky vysoké zaměstnanosti tedy stavu, kdy za nezaměstnané neplatí zdr. pojištění stát, ale platí si ho sami, tedy je tam dvojí úspora - stát peníze nevydává a příjmy pojišťoven jsou navíc v takové situaci nad výší, kterou předpokládaly. 

Dnes tomu musí být obdobně, míra objemu je ale ještě daleko větší.  Přesto se tu neinvestuje ani do reprodukce majetku státu jak doložili pan Kala i StBák Babiš. 


Nepřihlášený uživatel

#135488 Jak se v nákladech projeví 5 let zpoždění, když cena je 300 mld. korun a doba stavby měla být....

2018-08-02 04:22

 

 

Dostavba jádra na Slovensku má skluz

Nejen v Česku se protahují přípravy na dostavbu jaderných bloků. Stejný problém mají na Slovensku. Oba nové bloky v elektrárně Mochovce na jihozápadě země měly být už pět let hotové.

....například 10 let? 50 mld. nebo snad 100 mld. Pro představu, rozpočet vlády v ĆR je cca 1 200 mld. ale pouze 200 mld. jsou volné prostředky nemandatorní, tedy prostředky o kterých vláda rozhoduje, ostatní jsou dopředu rozděleny zákonem. 

Je opravdu poněkud šílené cosi za 300 mld. stavět deset patnáct či dvacet let, pak to možná 40 let provozovat, vygenerovat provozem odpad, který musí být skladován 1 000 let, neb je lidem i zvířatům nebezpečný. Také je potřeba do toho vyrábět 40 let "palivo" má to výkon 2,1 GW a funguje to sotva 3/4 z roku, mnohdy je to dostavené i rok, tedy musí to být zálohováno stejným výkonem. 

Německo pro předstsvu každoročně nainstaluje ve větrnících 2,8 GW, postaví to za rok, k tomu každý rok postaví 800 MW v solárech. Je to za rok hotové, nic to neničí. za 10-15 let lze vyměnit bezbolestně za lepší technologii s lepším výkonem - účinností. Nepotřebuje to žádné palivo a co více, pokud nevyjde slunce a pokud nebude foukat vítr je naprostá jistota, že na Zemi nebude nikdo, kdo by elektřinu potřeboval. 

Tedy představy šílené "neministryně" Novákové vyznívají jako propagace závislosti ČR na russákovu. 

Evropan

#135489 Re: Hromadné znásilnění v naší kultuře opravdu není normální, říkají xenofóbové.

2018-08-02 04:23

#135472: Klasické multikulturní obohacení - Hromadné znásilnění v naší kultuře opravdu není normální, i když se děje? 

Co je to zase za xenofóbní žvást. Melete tu něco o Německu, kde jste zřejmě nikdy nebyl, a vůbec neberete na vědomí, že podobné prasárny se u nás dějí, i když si to nechcete připustit. Navíc ti chlapi si z dívky chtěli udělat sexuální otrokyni. Co by s ní asi udělali, až by je přestala bavit nebo až by dostali strach, že se to provalí? A spíš než na pražskou kavárnu bych je odhadl na voliče ožraly a eštébáka :

Krajský soud v Brně potrestal trojici mužů za únos a znásilnění mladé ženy z Jihlavska a několik dalších činů. Čtyřiapadesátiletého Josefa Dubského poslal soud na 12 let do vězení se zvýšenou ostrahou, jeho o rok mladšího bratra Karla na 10 let rovněž se zvýšenou ostrahou a jeho syna Josefa na 8 let s ostrahou.

https://www.novinky.cz/krimi/


Nepřihlášený uživatel

#135490 Co plyne z toho, co tvrdí pan Kala a StBák Babiš

2018-08-02 04:24

 
 
 

pan Kala

„V roce 2017 bylo vyčerpáno pouze 48 procent konečného rozpočtu kapitálových výdajů.Jedná se o nejnižší investice státu za posledních 12 let. Investiční podpora státu byla v roce 2017 dokonce nižší než v letech ekonomické recese,“ poznamenal. Rozpočet pro loňský rok připravil a z výrazně části dohlížel na jeho dodržování tehdejší ministr financí a dnešní předseda vlády Andrej Babiš. Poznatky šéfa NKÚ se snaží rozporovat.

StBák Babiš

„Zatímco výdaje v roce 2014 představovaly 74,1 miliard korun, v roce 2015 již 75,8 miliard korun, v roce 2016 78,5 miliardy korun a v roce 2017 rekordních 103,9 miliard. Vždy jsem apeloval na jednotlivé ministry, aby tyto rozpočtované výdaje čerpali.

.........................................

Pan Kala říká, že v roce 2017 bylo z kapitálových výdajů vyčerpáno 48 %, StBák Babiš tvrdí, že bylo rozpočtováno 103,9 mld. a zároveň říká, že vybízel ministerstva, aby to čerpala, že nečerpala tak z toho se StBák sám vyviňuje. 

Jak by tedy dopadlo plnění rozpočtu 2017, kdyby ministerstva tuto položku vyčerpala?

Státní rozpočet skončil v roce 2017 deficitem 6,151 mld. přesně dle statistického úřadu. Nevyčerpané prostředky z rozpočtové položky kapitálových výdajů představují 54, 028 mld. přesně. 

Tedy pokud by ministerstva toto vyčerpala, deficit by byl 60,17 mld., tedy o 10 mld. nad plánovaným deficitem. 

Co tedy ten komunistický křivopřísežník, StBák a trestně stíhaný podvodník Babiš vlastně řeší? Proč napadá pana Kalu? Copak je možné s prakticky nulovou nezaměnstnaností, růstem HDP "hospodařil" se 60 mld. deficitem státního rozpočtu? 

Babiš je snad idiot? Kde vůbec to hovado bere drzost napadat pana Kalu? To co říká pan Kala, že jednotlivé rozpočtové položky státního rozpočtu jsou jen formální a v průběhu se různě přesouvá z místa na místo je zjevně naprostá realita, neb i jen v porovnání jediné položky rozpočtová-plnění a konečné vypčtová rozpočtu plyne, že je rozpočet čeprán opravdu prapodivně. 


Nepřihlášený uživatel

#135491 Re: Re: Hromadné znásilnění v naší kultuře opravdu není normální, říkají xenofóbové.

2018-08-02 04:26

#135489: Evropan - Re: Hromadné znásilnění v naší kultuře opravdu není normální, říkají xenofóbové. 

To jsou nepochybní voliči KGBáka Miloše Zenana, jejich ubohost tomu přímo odpovídá. U voličů Zemana je navíc tento druh ubohosti přímo předpokládán a požadován. 


Nepřihlášený uživatel

#135492 Vítej v russákově v roce 1918.....

2018-08-02 04:32

Tři reportéři přišli o život. Sledovali ruské žoldáky z Vagnerovy armády v Africe a jejich napojení na extremisty

....v době bolševického převratu a zbídačení Rusů. 


Nepřihlášený uživatel

#135493 Nováková je důkazem, že StBákovi Babišovi již nikdo slušný .....

2018-08-02 04:39

 

 

Antiministryně Nováková: Bere komunisty, Okamuru, korporátní zájmy staví nad občana

.....se znalostmi a člověk kulturní a morální již opravdu ruku nepodá.

ANO StB má cca 70 poslanců a nejsou schopni z nich vybrat jediného ministra či ministryni. Co je to tedy za lidi ve Sněmovně za ANO StB, nějaká zločinecká pakáž, že je ani StBák nechce mít ve vládě? Ve Sněmovně ani na veřejnosti prakticky nemluví. 

ANO StB je v obrovském průšvihu a to odhlížím od toho, že banda mužských poslanců ANO StB vyloženě terorizuje poslance ostatních stran Sněmovny na chodbách, pokřikuje na ně, nabízí úplatky atd. Byť to mohou vydávat za žert, je odporná a nejspíše i organizovaná banda, páchající odporné zločiny. 

Evropan

#135494 Vytváří Putler další konflikt nebo jen hledá odbytiště na kalašnikovy?

2018-08-02 04:40

Dva novináři z Ruska a jeden z Ukrajiny byli v noci na úterý zabiti ve Středoafrické republice neznámými útočníky, kteří napadli jejich vozidlo. Podle ruské tiskové agentury TASS měli dva ze zabitých novinářské průkazy listu Izvestija. Prezidentský mluvčí Středoafrické republiky potvrdil, že se v blízkosti města Sibut našla těla tří osob „evropského vzhledu“, ale neznal jejich národnost ani profesi. Podle nezávislé televize Dožď natáčeli snímek o ruských žoldnéřích působících ve Středoafrické republice, a to z Vagnerovy soukromé vojenské společnosti, která nasadila nájemné vojáky na východě Ukrajiny či v Sýrii.

https://www.irozhlas.cz/smrt-novinaru

Tak russáčtí ozbrojenci ve Středoafrické republice? Že by chtěl Putler opět chránit nějaké své sousedy? A pomoc zajišťují ozbrojenci ověření v Sýrii a na Ukrajině? Je to prostě hnus.

Prokurátor

#135495 Re: Re: Re: Re: Re: Pražská kavárna všechny občany této země masivně okrádá......

2018-08-02 04:42


Nepřihlášený uživatel

#135496 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pražská kavárna všechny občany této země masivně okrádá......

2018-08-02 04:45

#135495: Prokurátor - Re: Re: Re: Re: Re: Pražská kavárna všechny občany této země masivně okrádá...... 

To, že H-systém byl vykrádaný Zemanem i Klausem se jeví jako velmi pravděpodobné, když se podíváme na to co dělají dnes, kam zmizel russácký dluh 140 mld. a jak byla privatizována MUS a jak o tom Zeman lhal ve volební kampani. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#135497

2018-08-02 05:04

Miloši, tyhle nespálíš! Rudé trenky zavlály nad Temží


Nepřihlášený uživatel

#135498 StBák a křivopřísežník na zdraví jeho dětí Andrej Bureš Babiš.....

2018-08-02 05:28

Někdejší šéf volebního štábu Donalda Trumpa Paul Manafort lhal s stavěl se nad zákon, když šidil Spojené státy o mnohamilionové částky na daních. Soudu v Alexandrii v americkém státě Virginie to během své úterní úvodní řeči řekli zástupci prokuratury, která chce docílit odsouzení lobbisty, jenž před soudem trval na své nevině. Proces je v médiích vnímán jako test týmu zvláštního vyšetřovatele Roberta Muellera, který vyšetřuje případné ruské ovlivňování amerických prezidentských voleb v roce 2016.

....tu jen tím, že si vydala a koupil jako osoba spojená korunové dluhopisy okrádá tento stát na daních o 30 mil. korun ročně a to přesto, že zákon o dani z přjmů definoval osobu spojenou už od 1. 1. 1992 a s tím samozřejmě i to, co taková osoba dělat nemůže, tedy v pricipu uzavirat mezi sebou obchody, které by vedly na kterekoliv straně osoby spojené ke snížení daňového základu. 

Babiš tu ale byl skoro 4 roky nadřízeným finančí správy, tak se ředitel finannčí správy poslancům doslova vysmál a nadále také vysmívá a tento zločin nijak nepostihuje, když je teď StBák dokonce premiérem. 

Karusel Agrofert jen loni pobral 2 mld. dotací, tedy v poměru k majetku je to přibližně 2 - 2,5 % a na daních celý karusel za celý rok 2017 zaplatil 740 mil. korun, tedy jen tímto jediným okradením občanů ČR jsou v plusu 1,26 mld. korun, tedy 1 260 mil. korun, viz. výroční zpráva karuselu Agrofert za rok 2017. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135499 Re:

2018-08-02 05:29

#135497: -  

To vypadá na trenky slonice Volfové. Nejsou kradené?


Nepřihlášený uživatel

#135500

2018-08-02 05:29

„Pusto a prázdno jde po Česku, lid zalez kamsi do sklepa, země se změnila v grotesku a z Hradčan už je jen žumpa,“ začíná skladbu Hutka. „Miloš je zhroucený a oči v sloup, z cigaret zvedá se štiplavý čoud, člověku je z toho hanba,“ poznamenává dále ve skladbě písničkář.

http://www.hutka.cz/new/html/_texty/milos_a_zubata.html