MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135601 Re: Re: Re: Re: Ceuta nebo Sparta ... ono je to jedno!

2018-08-03 21:12

#135594: - Re: Re: Re: Ceuta nebo Sparta ... ono je to jedno! 

 Někteří jurodivci věří, že bys tím pomohl světu. 

ALE! Nenech se od nich vyhecovat. Dobře ti radím.


Nepřihlášený uživatel

#135602 Re:

2018-08-03 22:52

#135590: Smrt fašistické Pražské kavárně! -  

Ty patříš na uzavřené oddělení psychiatrické léčebny, debile. 


Nepřihlášený uživatel

#135603

2018-08-04 00:24

Jaroslav Hutka si svou písní sám podepsal svůj ortel. Je to neúprosné pravidlo. Co zlého přeji druhým, samotného mne dostihne.

Smrt Pražské kavárně!
Nepřihlášený uživatel

#135604 Havloidi jsou odporný zlodějský hnůj

2018-08-04 01:23

Bakala ke sněmovní komisi k OKD nepřijde...

 

Multikulturní obohacení

#135605

2018-08-04 02:00


Nepřihlášený uživatel

#135606 Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-04 02:32


Nepřihlášený uživatel

#135607

2018-08-04 03:02


Hutka je slizký parazit jehož morální hodnota nesahá ani na měrku!!


Nepřihlášený uživatel

#135608

2018-08-04 03:03

Co to má ten Hutka za koňský ohon? Jak by řekl soudruh Lukeš z Bostonu: kdo máš dlouhý vlas, nechoď mezi nás!


Nepřihlášený uživatel

#135609 Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-04 05:39

#135502: Karma - Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny... 

Co ti pořád připadá špatné na pravdě a lásce? 

Jako existuje lež a nenávist, je naprosto jasné, že existuje pravda a láska a je jistě naproto jasné, že pravda a láska je ta lepší varianta. 

Je tedy jistě lepší demokracie než totalita a protože jistě budeš naprosto nekonkrétně namítat, jaká že je ta EU nedemokratická tak tomu předejdu tím, že naprosto konkrétně napíšu, proč jsme si EU udělali super a proč je EU celosvětově etalonem důstojného života na zemi a především důstojné správy veřejného prostoru. 

 

Tak já uvedu konkrétně, proč jsme si EU úžasnou udělali a proč jí úžasnou udržujeme, není lepší místo k životu na Zemi.  

Vytvořili jsem si v EU platformu, která nám umožňuje nepřetržitě diskutovat a především reaálně spravovat společný veřejný prostor v EU. Pravidelně se scházejí premiéři - Evropská rada, ministři - Rady ministrů, komunisaři delegovaní národními státy dokonce úřadují nepřetržitě EK, stejně tak přimo volený Evropský parlament EP. 

Každý, kdo dnes v ČR cokoliv vyrobí, to zítra může nabídnout 550 mil. lidí. Neřeší schodu norem, neřeší cla, neřeší měnu (byť tady s korunou musí řešit kurzové riziko), neřeší dopravu, celní sklady a podobné komplikace spojene se clem, neřeší, kde to vyrábí. 

Občan s občanským průkazem se pohybuje po celé EU neomezeně a to včetně dětí, neboť i ty mají možnost získat občanský průkaz a platí to dokonce i o několika státech mimo EU. 

Občan s jazykovými znalostmi se dnes rozhodne, že pojede zítra pracovat např. do Franice a zítra tam skutečně pracuje, nic mu v tom nebrání. 

Pokud je občan vážně nemocný (unikátně) a zdravotní péče na jeho onemocnění je k dispozici v EU, je tam odeslán a ošetřen. 

Pokud je občan v sociální nouzi, je o něj postaráno, pokud je občan nezaměstnaným, je o něj postaráno. 

Pokud je občan mimo EU "napaden" je pod ochranou nejen svého národního státu ale také EU. Každý konzulát národního státu mu poskytne pomoc, pokud v dané oblasti není zastoupení ČR. 

Ochrana trhu, potravin, harmonizace norem, .... to vše zajišťuje občanům celosvětově unikátní ochranu potravin prodávaných v rámci EU a nejen potravin, prakticky jakéhokoliv zboží. 

Skvělá dostupnost pravdivých informací ze správy veřejného prostoru, vědeckých poznání, kultury, atd. Jsou volně k dispozici rozhodnutí vlád, steno záznamy z parlamentů, volně dostupná statistická data států EU a mnohých dalších okolo mimo Ruska, všechny zákony volně přístupné k elektronickému hledání, národní informační zdroje - levize, rádia, rozpočty vlád, krajů, obcí, kantonů. hrabství.....

 

Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i s Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russákova. 


Nepřihlášený uživatel

#135610 Re: Re: Pan Kalousek udělal velmi správné rozhodnutí, po letech kdy byl pomlouván, je to nutnost....

2018-08-04 05:41

#135597: - Re: Pan Kalousek udělal velmi správné rozhodnutí, po letech kdy byl pomlouván, je to nutnost..... 

To jako, jestli jsou doklady jak Šlouf s Klausovou přebíraly peníze? Těžko říci, tyhle doklady má Smetka někde v trezoru, pro případ poslední záchrány, nejspíše, pokud vůbec Šlouf s Klausovou připouštěli, aby nějaké doklady vznikaly, o čemž pochybuji. Řekl bych, že jen přenášeli peníze. 


Nepřihlášený uživatel

#135611 Russáci si dělají na Slovensku co chtějí a my tu máme agenty ruských zpravodajských služeb....

2018-08-04 05:51

Slovenskem otřásá únos Vietnamce. Opozice žádá demisi vlády a stíhání Kaliňáka

.....přímo na Hradě a to nejspíše včetně Miloše Zemana a nikdo se nad tím nepozastavuje. 


Nepřihlášený uživatel

#135612 Je skutečně velmi zvláštní, že vznikla komise k privatizaci OKD a nevznikla komise k privatizaci MUS

2018-08-04 06:46

Bakala ke sněmovní komisi k OKD nepřijde. Obává se zneužití své výpovědi

....přitom cena zaplacená za 46 % MUS vždy byla a je absurdní 650 mil. korun a co je děsivé, k této ceně byl přidán podíl 46 % na 14 mld. hotovosti, která je dnes v majetku Švýcarska. Pro srovnání za menšínový podíl v OKD bylo zaplaceno 4,1 mdl. korun. 

Proč i toto neřeší parlamentní vyšetřovací komise je záhada. Nabízelo se, že je to již trestně stíháno ve Švýcarsku a vyšetřováno v ČR. 

Dnes se dozvídáme, že i OKD je vyšetřováno v ČR. Tedy tento důvod proč nemít komisi i pro "privatizaci" MUS je lichý. 

Velmi problematické je i v této věci lhaní Miloše Zemana v době volební kampaně. 

Stejně jako je vyšetřovací komise k OKD, měla by tedy být vyšetřovací komise k MUS, ale také vyšetřovací komise k privatizaci 140 mld. ruského dluhu, které skončily kdesi v bývalém CCCP za neznámo kolik a neznámo kde. Rozhodnutí vlády k této věci je dodnes utajováno, "privatizaci" dělala vláda Miloše Zemana. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#135613 A tady opravdu extrémně hloupá "neministryně" Nováková propaguje energetickou závislost na russku...

2018-08-04 07:14

Světový výkon solárních a větrných elektráren dosáhl 1000 gigawattů

Celosvětový instalovaný výkon solárních a větrných elektráren překročil koncem června milník 1 000 gigawattů (GW), tedy výkon odpovídající 1 000 temelínských reaktorů, informovala agentura Bloomberg NEF. Odhaduje, že do pěti let se výkon těchto zdrojů zdvojnásobí. V Česku nyní výkon obnovitelných zdrojů přibývá jen pomalu.

....přičemž problém je i technický, další 2GW jaderného reaktoru by se stavěli možná 10 alespíš 15 let. Pak by možná 40 let zdroj existoaval, ale dodával by energii sotva 30 let, neboť zbytek jsou odstávky, zavážení paliva, atd. atd.  Následkě by byl zdroj 20 let likvidován - první jaderná elekrárna dosud nebyla v ČR zlikvidována a likviduje se již skoro 30 let. 

Co více, elekrárna vygeneruje odpad, který musí být skladován 1000 let tak, aby s ním ideálně nic živé nepřišlo do styku. 

Do elektrárny je potřeba nepřetržitě po dobu životnosti nakupovat palivo. 

Tedy jeví se to jako čírá zhovadilost, řešit jaderný blok i proto, že díky jeho dlouhodobým odstávkám, musí být plný výkon duplikován jinými operativnějšími zdroji energie. 

Německo staví ročně!!!! 2,8 GW ve větrnících a k tomu jen v dotovaném pásmu 800 MW v solárech., přičemž životnost větrníků je 15 let, kdy jsou následně nahrazovány technologicky efektivnějšími zařízeními s vyšším výkonem (tedy zjednodušeně lehčími turbínami).

A co je jisté, pokud nebude foukat vítr a nevyjde slunce nebude nikdo na zemi, kdo by potřeboval elektrickou energii. To je naprostá jistota. 


Nepřihlášený uživatel

#135614 Pan Kalousek udělal velmi správné rozhodnutí, po letech kdy byl pomlouván, je to nutnost.....

2018-08-04 07:22

 

To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.  

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich


Nepřihlášený uživatel

#135615 Titulek v Babiš-pleslově blesku II. je velmi zavádějící.....

2018-08-04 07:30

Kritika od Babiše? Nečas, Topolánek a Kalousek v tom byli ještě horší, vzpomíná šéf NKÚ

....neboť evokuje dojem, že Nečas, Topolánek a Kalousek hospodařili hůře, než trestně stíhaný StBák Babiš, ale podstatě je v tom, že Nečas, Topolánek a Klaousek kritizovali NKÚ a jejich vyjádření dle Kaly tvrději, než křivopřísežník Bureš. Hospodaření Bureše je tedy stále nejjděsivější ze všechn co tu kdy od revoluce bylo a jen díky štěstí okolní prosperity ještě republika funguje. 

„Podle Světového ekonomického fóra je Česká republika v hodnocení konkurenceschopnosti ekonomiky na 31. místě, ale z pohledu výkonnosti veřejného sektoru až na 100. místě ze 137 posuzovaných zemí. Jsem přesvědčen, že tento údaj by se měl stát předmětem soupeření politických stran, soupeření o to, která navrhne lepší program pro smazání takového rozdílu,“ upozorňuje.

Trestně stíhaný StBák Babiš tu zjevně za asistence Rusů a Číňanů uslikuje o oligarchizaci českého veřejného prostoru, zjenvě proto také vyvolává dojem, že on "nic tresného nespáchal". 


Nepřihlášený uživatel

#135616 Re: Re: Re: všechny nenávistné svině spojte se

2018-08-04 08:16

#135609: - Re: Re:

To už jsi sem poslal 99x. Čím víckrát to sem posíláš, tím větší máš pocit, že tomu sám nevěříš. Co jsi udělal ty sám?  Tlachal.


Nepřihlášený uživatel

#135617 Re: A tady opravdu extrémně hloupá "neministryně" Nováková propaguje energetickou závislost na russk

2018-08-04 08:20


Nepřihlášený uživatel

#135618 Re: Psychopat Jákl....

2018-08-04 08:30

#135568: - Psychopat Jákl....  

A neorganizujete? EU je výkladní skříní dobrovolné, samoorganizované  islamizace. A ty jsi toho všeho svinstva praporečník, ty .....  .


Nepřihlášený uživatel

#135619 Re: Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-04 08:34

#135616: - Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny... 

Ty seš ubožák.. Nikdy by ses nezmohl na slušný odstavec. Tento pán - autor příspěvku  135609, má všechny všechny příspěvky hodnotné, smysluplné, obohacující a na rozdíl od tebe PRAVDIVÉ , rád si je vždy přečtu..


Nepřihlášený uživatel

#135620

2018-08-04 09:16


Nepřihlášený uživatel

#135621 Re: Re: Re: Re: Re: všechny nenávistné svině ...

2018-08-04 09:25


Nepřihlášený uživatel

#135622 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-04 10:16

#135621: - Re: Re: Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny... 

Od té doby, co je KGBák Miloš Zeman na Hradě a trestně stíhaný StBák ve Strakovce jsou skutečně lidé, kteří si pletou propaganu s pravdou a tedy lež s pravdou, dokonce je tu 15 % lidí, kteří Zemanovi věří jeho lhaní a vydávají toto lhaní za pravdu. Není to jistě nějaké extra velké číslo, ale bohužel existuje. Zjevně koreluje s počtem lidí, kteří se nechávají okrádat šmejdy, tedy lháři. 

V mém příspěvku o EU, je jen a jen realita. Není tam nic zveličeno a také tam není nic umenšeno. EU je bez nejmenších pochyb úžasné místo k životu právě proto, že je to celosvětový etalon důstojné správy veřejného prostoru. Důstojné vyvážení svobody a odpovědnosti. 

Pokud jsi našel v mém příspěvku jedinou lež, tak neváhej a sděl mi to. Rád to prozkoumám a zjistím jak to je. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135623 Re: Re: Psychopat Jákl....

2018-08-04 10:20

#135618: - Re: Psychopat Jákl....  

Pokud jsem si jakýmkoliv rozhodnutím my v EU rozhodli o "samoislamizaci", není nic jednoduššího, než to doložit, neboť všechna rozhodnutí v rámci EU jsou veřejná, dokonce přeložna do češtiny. 

Pokud žádné takové rozhodnutí neznáš, tak neexistuje.  Např. v Rusku si ani nemůže přečíst steno záznamy z jednání tamního parlamentu, natož aby občan mohl zjistit jak je sestaven rozpočet ruska, přesto si Rusko hraje na demokracii, má parlament, vládu, dokonce má i statistický úřad, ale ten také vlastně nic nezveřejňuje. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135624

2018-08-04 11:30

Myloš má oči v sloup.


Nepřihlášený uživatel

#135625 Re:

2018-08-04 11:31

#135603: -  

Nebudeš soudruh Sibyla?