MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135676 Re: Re: Re: Re: Jakl....

2018-08-05 12:40

#135599: - Re: Re: Re: Jakl....  

Stejně jako existuje lež, tedy exisuje i pravda. Relativizace těchto pojmů není dobrá a typicky jí dělájí lháři např. Miloš Zeman či Andrej Babiš, Putin, ....

Parlament neřeší pravdu či lež, řeší správu veřejného prostoru. Tedy je vskutku velmi hloupé politickým stranám přisuzovat pravdivost či nepravdivost. Snad autentičnost, tedy soulad ideálů strany - základní směrování s realitou, to lze, pak je v projevu takové strany i jistá pravdivost. 

Správa veřejného prostoru není konflik pravdy se lží, obecně se dokonce v drtivé většině vůbec nejedná o konflikt, neboť argumenty pro drtivou většinu věcí, které musíme ve veřejném prostoru spravovat jsou srozumitelné prakticky komukoliv. 

Ideálně by správa veřejného prostoru měla probíhat tak, že na změnách zásadních - neparametrických je potřeba mít shodu napříč politickým spektrem ideálně shodu absolutní, kdy parametry si může ta či ona strana určit následně podle preferencí svých a mandátu, který k tomu má, vše logicky jen a pouze v souladu s Ústavou. Opozice asi bude obtížně navrhhovat parametrickou změnu, která byla proti směrování vládnoucí koalice a je to vlastně v pořádku. Na druhou stanu je velmi krátkozraké o vládní koalice delat neparametrické změny přímo proti opozici, neboť je naprosto jasné, že tím páchají zločin na velké části obyvatel, které opozice zastupuje.  

Jistě to ale nemění nic na tom, že jednotliví politici mohou být lháři a používat (zneužívat) lež, viz. lhaní KGBáka Miloše Zemana či Stbáka Adnreje Babiše. Tam se dostáváme ale k porušování Ústavy, neboť ta takové jednání zapovídá. Nedovoluje politikům lhát při získávání moci, tam to řeší volební zákon, ale nedovoluje jim lhát ani následně v přůběhu mandátu, neboť se jistě všichni shodneme, že lež není ku prospěchu žádného občana této země ani vlastního lháře, byť tím jistě mnohdy získává krátkodobý prospěch a v případě KGBáka Zemana i Stbáka Babiše dokonce oblibu, což je poněkud absurdní. 


Nepřihlášený uživatel

#135677

2018-08-05 13:03

PANA PREZIDENTA REPUBLIKY NEDÁME, PRAŽSKOU KAVÁRNU ZBOURÁME!

Neliberální demokrat
Nepřihlášený uživatel

#135678 Re: Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně"....

2018-08-05 13:59

#135666: - Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně".... 

Jestli pískneš, tak ti takovou fláknu, že přijdeš s botama od sněhu.


Nepřihlášený uživatel

#135679 Re: Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně"....

2018-08-05 15:32

#135666: - Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně".... 

Tak si jdi za Kalouskem, debile z pražský kavárny!

ocean of wisdom

#135680 Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 15:59

Havel Forever !!!
Free Tibet !!!
Green Peace !!!
Peace and Love !!!
Free Cannabis !!!
Prague Pride !!!
Support books !!!
Support trains !!!
Beatles forever !!!


Nepřihlášený uživatel

#135681 Re: Re: Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně"....

2018-08-05 16:09

#135679: - Re: Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně".... 

Pan Miroslav Kalousek je dnes nejen odbornou, ale také morální autoritou. 

StBák Babiš na něj nechal sepsat hanopis, z kterého se mu nidky nepodařilo nic potvrdit a to přesto, že na to používal stovky milonů korun a nejspíše desítky lidí. 

Dnes je tedy jasné, že je pan Miroslav Kalousek nejprověřenější osobou v této zemi a je nutné to respektovat. 

Byl to také pan Miroslav Kalousek, který tuto zemi provedl odbytovou krizí v Evropě i USA s nezaměstnaností nižší, než měl Miloš Zeman v době růstu HDP a to  o  celé tři procentní body. Co více dokonce i době krize nezadlužoval pan Kalousek zemi rychlostí, kterou jí zadlužoval Zeman v době růstu HDP (100 % nárůst dluhu za 4 roky - 1998-2002)

Tedy je potřeba pana Miroslava Kalouska velmi respektovat a jasně StBákovi a KGBávi říci, že hanopis, který nechali stvořit je jen a jen blábolem. 


Nepřihlášený uživatel

#135682 Re: Re: Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně"....

2018-08-05 16:10


Nepřihlášený uživatel

#135683

2018-08-05 16:13

A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd

 


Nepřihlášený uživatel

#135684 Re: Pokud si občané sami aktivně vymývají mozek debilitami z neonacistické SPD.....

2018-08-05 16:21

#135683: -  

.....je to stále lepší, než když jim je vymývá facebook tím, že jim vnucuje stejné debility, které produkuje neonacistická SPD. 

Je to prosté, aktivní vyhledávání debilit v konečném důsledku totiž vede k  poznání, že se jedná o debility a to je velmi dobře. 

..................

Vzhledem k tomu, že SPD šíří spiklenecké teorie, lži a nenávist, je velmi pravděpodbné, že aplikace porušila pravidla google play a tedy bude velmi brzo vyřazena. Podobné je to u Applu, kde Apple dokonce explicitně říká v parafrázi - "To, že šíříte závadový obsah pomocí aplikace víte velmi dobře vy sami". V případě šíření debilit z neonacistické SPD to samozřejmě SPD ví velmi velmi dobře, že šíří závadový obsah.  

Naninstalovat si navíc trojského koně z SPD do telefonu, tak to by člověk musel být naprostým magorem. Mohu se už nyní vsadit, že aplikace min. sleduje polohu uživatele a min. se snaží dostat k citlivým datům v telefonu.  Podle reakce si to 381 lidí naistalovalo a 380 zase odinstalovalo. 

 
 
skutečný národovec

#135685 Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 16:22

#135680: ocean of wisdom - Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Těžký to boj hippies, zelených a jiných sluníček proti nestvůrám a zrůdám z pekel všeho utrpení světa.
Vládne tu temnota pod taktovkou Ovara, Kikiny, Pitomia a Agronetvora. Prostě přesně ta Lež a Nenávist.

A proč ?? Protože tu žije masa hloupých primitivů podléhajících lenivému konzumnímu kreténismu a internetové debilitě. To není ta správná a nebojácná část národa, ale vystrašená a vystresovaná lůza, které se mnohem lépe vládne, když neumí používat mozky a jiné orgány.

rainbow warrior

#135686 Re: Re: Re: Odpovídáš sám sobě, buzno!

2018-08-05 17:11


Nepřihlášený uživatel

#135687 Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 18:21

#135685: skutečný národovec - Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Tato věta :

"Těžký to boj hippies, zelených a jiných sluníček proti nestvůrám a zrůdám z pekel všeho utrpení světa. Vládne tu temnota pod taktovkou Ovara, Kikiny, Pitomia a Agronetvora."

je projev nenávisti adresný proti konkrétním lidem a vlastně i skupině obyvatel, kterým tito agresivní sluníčkáři vyčítají zákonité obavy z migrantů, kteží prokazatelně vraždili. Co na takové agresivní projevy říkají jiné sluníčkové organizace, například "Hate free"?

 

 

Hate free

#135688 Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 18:29

#135687: - Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

My nic, hájíme obyvatele jen tehdy, když jsou barevní, transsexuálové, homosexuálové, nebo jiní úchylové. Jiné lidi my také nenávidíme. Navíc nám zařízli dotace, tak teď kouříme penisy migrantům, děláme jim děvky, slízáváme po nich plivance a zvratky. Na jinou činnost nemáme od sponzorů zadání.

 

 

Irena

#135689 Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 18:49

#135687: - Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Teda Anonyme Vy jste neskutečný ubožák. Plácáte tady naprosté nesmysly. A ten národovec má celkem pravdu, většina zdejších pisálků by se nejraději schovala do svého pohodlí a volila bolševiky, kteří nechtějí žádné mise v zemích, kde se bojuje proti islámskému terorismu. Já ctím a nesmírně si vážím odvahy těch pár našich vojáků a jejich nasazení proti tomu islámskému fundamentalismu. Zatímco Vy Anonyme (a předpokládám, že jste zbabělý chlap bačkora) tady plivete jedovatou nenávist na všechny s jiným názorem. O vás bych si neopřela ani kolo. Fuj.


Nepřihlášený uživatel

#135690 Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 18:50

#135688: Hate free - Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

My v EU se velmi pečlivě staráme nejen o život nenarozený, kdy každá z budoucích matek prochází velmi pečlivým skreenigem, je školena jak se o budoucího potomka starat ještě v prenatálním věku, stejně tak se staráme velmi pečlivě o naše potřebné, invalidní, staré i přestárlé občany. Velmi pečlivě se staráme o nemocné i těžce nemocné a to dokonce ve spolupráci v rámci celé EU. Jsme schopni diagnostikovat velmi vzácné choroby, nepřetržitě vyvíjíme léčiva, atd. atd. 

Staráme se dokonce tolik, že jsme celosvětovým etalonem starostlivosti. Nikde jinde na Světě se nikdo tak nestará o své potřebné občany. 

Tedy nesnaž se vyvolat dojem, že někdo začal strádat, když Evropa - EU musela řešit živelnou migrační krizi, kterou pravděpodobně vyvolala russká propaganda (hybridní válka proti demokracii), neboť stačilo velmi málo - osvěta ve zdrojových zemích migrace, aby migrace prakticky ustala. 

Jestli máš potřebu nějaké péče, neváhej a dojdi si na sociální odbor tvé obce s rozšířenou působností.

Pokud ovšem žiješ v russákově a tupě tu děláš russáckou propagandu, tak to si opravdu nemáš kam zajít, ale to si vyřiď s Vladěnou Iljič Putlerem. 


Nepřihlášený uživatel

#135691 Není divu, v Praze už čtyři roky přebývá Krnda a ANO StB.....

2018-08-05 19:01

Ve městech chybí zeleň, voda i selský rozum. Kdo za to může

5. srpna 2018  1:00
O několik stupňů dokážou zchladit fasádu domu rostliny, které se po ní pnou. I v Praze je podle architekta Petra Leška plno staveb, jejichž architektura není tolik cenná, že by ji nemohla zeleň zakrýt, ideální by takový přístup byl podle něj pro panelové domy.
 

.....pak toho logicky v Praze chybí spousta, neb jak jinak s StBáky. 


Nepřihlášený uživatel

#135692 My víme jen "zhruba" kolik je tu russáckých zločinců agentů FSB, GRU a kdo ví čeho ještě?

2018-08-05 19:07

V Česku je zhruba 120 ruských diplomatů. BIS odhaduje, že třetina z nich jsou špioni

To je velmi smutné. 

Ruská ambasáda v Praze drží již delší dobu jeden důležitý rys: v rámci Evropské unie je jednou z největších. Zatímco například v šestkrát lidnatější Velké Británii působí zhruba osmdesátka ruských diplomatů, v Česku je jich dlouhodobě kolem sto dvaceti (další jsou v Brně a Karlových Varech). BIS odhaduje, že minimálně třetina jsou příslušníci ruských tajných služeb.

 

Nepřihlášený uživatel

#135693 Re: Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 19:19


Nepřihlášený uživatel

#135694

2018-08-05 19:25

Myloš má opět oči v sloup.

 


Nepřihlášený uživatel

#135695 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 19:26

#135693: - Re: Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

:-) politické neziskovky, koho tím máš na mysli? 

U nás tady v EU se politické uskupení musí registrovat na min. vnitra, dodržovat Ústavu a všechny další zákony, bohužel je dohled nedůsledný viz. např. lhaní Zemanovců, neonacstů z SPD, propagace komunisty KSČm, či trestně stíhaný lhář Andrej Bureš Babiš. 

Neziskové organizace placené z části státy zajišťují službu, kterou by jinak musel řešit stát a musel by jí řešit velmi komplikovaně a tedy i draze. 

S pojmem "politická neziskovka" si běž do russákova za Vladěnou Iljič Putlerovou. 

Sluníčkář

#135696 Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 19:27

#135689: Irena - Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Máte mou plnou podporu paní Ireno. Moji máti jednou zmlátil před obchodem chudák Rom. Byl vydírán závislostí na toluenu, pervitinu, předražených lepidlech na kola, co musel chudáček inhalovat, tak potřeboval peníze. Pravda je, že nemůže ta bolševická kráva od té doby chodit. Vždy když vidí na dálku nějakého krásného barevného svalovce, kterého bych láskou sněd, ta kráva se vždy strachy pomočí. Nenávidím ji za ten její strach! Měl ji ten krásný Rom raději zabít, komunistku.

Hate free

#135697

2018-08-05 19:29

My hájíme obyvatele jen tehdy, když jsou barevní, transsexuálové, homosexuálové, nebo jiní úchylové. Jiné lidi my také nenávidíme. Navíc nám zařízli dotace, tak teď kouříme penisy migrantům, děláme jim děvky, slízáváme po nich plivance a zvratky. Na jinou činnost nemáme od sponzorů zadání.


Nepřihlášený uživatel

#135698 Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 19:35

#135689: Irena - Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Ten člověk v příspěvku, na který jsem reagoval o misích nic nepsal.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#135699 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 19:38

Sluníčkář

#135700 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 19:39

#135695: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Máš moji plnou podporu. Moji máti jednou zmlátil před obchodem chudák Rom. Byl vydírán závislostí na toluenu, pervitinu, předražených lepidlech na kola, co musel chudáček inhalovat, tak potřeboval peníze. Pravda je, že nemůže ta bolševická kráva od té doby chodit. Vždy, když vidí na dálku nějakého krásného barevného svalovce, kterého bych láskou sněd, ta kráva se vždy strachy pomočí. Nenávidím ji za ten její strach! Měl ji ten krásný Rom raději zabít, komunistku.