MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#138526

2018-09-25 12:54

Nemám číslo na Andreje, tak posílám alespoň odkaz na oficiální hradní twitterové stránky :

https://twitter.com/Hrad0fficial

 


Nepřihlášený uživatel

#138527

2018-09-25 13:01

Rusofobie a fanatický antikomunismus pražské kavárny jsou jak vystřižené z Mein Kampfu.


Nepřihlášený uživatel

#138528

2018-09-25 13:43

PŘÍZNIVCI MIGRANTŮ CHTĚJÍ SVÉ ODPŮRCE VĚŠET.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BYQ_zcKXNdw


Nepřihlášený uživatel

#138529 Re: Re: Re: Re: VLASTENCI VOLÍ SPD!

2018-09-25 16:25

#138515: - Re: Re: Re: VLASTENCI VOLÍ SPD! 

Ty jsi Havlův smradlavý opilecký pšouk.


Nepřihlášený uživatel

#138530 USA jsou vsem k smichu!

2018-09-25 16:28

Kouzelna chvile nastala, kdyz Trump zapomnel ze nemluvi ke svym oveckam, zacal se chvastat svymi uspechy a cele valne shromazdeni OSN se mu zacalo smat...

 

Nepřihlášený uživatel

#138531 Re: Je dobré ti tedy připomenout....

2018-09-25 16:33

#138527: -  

....že to byl Hitler společně se soudruhem Stalinem russáckým to komunistickým zločincem, kteří rozpoutali II. světovou válku a byla to NKVD plná russácké pakáže, která spáchala vůbec první genocidu II. světové války vražděním v Katyni, když předtím společně okupovala s nacisty Polsko.  


Nepřihlášený uživatel

#138532 Re: Re: Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém....

2018-09-25 16:41

#138522: - Re: Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém.... 

Volby více vítězů nenabízejí nikdy. Vždy je vítěz jen jeden, byť jeho vítězství může být vítězstvím špatným, neb nemá koaliční potenciál. 

Ale Váš názor je do velké míry sugestivní. Vypadá to, jako by volby dávaly více vítězů voleb. 

V demokracii totiž platí jednoznačně to co komunisté nikdy nepochopí, že vítěz voleb nesmí ničit natož zničit demokracii, tedy není žádný problém se pro koholiv respektovat vítěze voleb, ale lze to jedině za předpokladu, že daný vítěz rozvíjí demokracií, neničí ji. 

Váš názor plyne z toho, že současní vítězové z posledních let jsou zločinci, jeden je KGBákm Miloš Zeman a druhý StBák krminální imigrant Babiš, kteří ničí demokracii. S tím logicky nemůže být spokojen nikdo a pokud jsou s tím pokojeni jeho voliči, je zřejmé, že vůbec nepochopili smysl Ústavy, volebních zákonů a demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#138533 Komunistická pakáž na Ondráčkovi předvádí moc, ale ten se přitom již dávno slovy idiota Zemana.....

2018-09-25 16:45

Ondráčka ochránily hlasy ANO, SPD, KSČM a Bendy. Nestíhejte ho, řekl výbor

......podělal. 


Nepřihlášený uživatel

#138534 Cikáni nám to tu chtějí rozvrátit?

2018-09-25 16:47

Přijměte sirotky, neútočte na Romy, vyzval. A dočkal se odpovědi: My Češi se nevzdáme, vše je jinak

 

 

 


 

Kdybyste chtěli vědět, proč pan Miko píše takové věty, jako "Sirotky dovezeme... jsem toho plnej", je to normální komplex neschopnosti sžít se majoritní společností a proto ji mění k obrazu svému. Romskému.

Místo toho, aby pan Miko šel k lidem, kteří tady v ČR vykrádají sociální systém 100+1 způsoby a vysvětlil jim, že majoritní společnost je nepřijme, dokud se chovají tak, jak se chovají (a zná to každý, kdo si bez levičáckých klapek na očích projde tzv. vyloučené lokality. Jak chcete čistit Předlice, když současně na bagristu z oken padají čerstvá lejna?!) a že není normální, aby si po narození dítěte vzala toto dítě do péče babička - ne, že by nemělo matku, nebo snad otce, ale protože za to dostanou další pěstounské přídavky... Ne, místo toho pan Miko, který má normální práci a měl by se jí věnovat, aby ostatním ze své komunity ukázal, že to jde, sděluje do novin: "Po měsíci v Kanadě moje žena po měsíci řekla, že se konečně necítí méněcenná, zatímco tady stále ví, jak se na ni okolí dívá skrze prsty. Tam to tak neměla, cítila se tam zcela svobodná. Ale z Kanady jsme pak odjeli, když byla z politických důvodů zavedena víza, a po krátkém pobytu v Anglii jsme se vrátili do Čech."

A to je to nejkrásnější - Kanada, oh, Kanada, země zaslíbená... No a proč prcháte? Aha, nikdo Vás neutlačuje, tak hajdy domů! Šmitec, vyřízeno. Přejeli do Anglie (jasně a jsem si jist, že celou tu dobu, co cestovali, tak jim ČSSZ nebo Úřad práce nevyplatil ani korunu, že?!), ale vlastně... - no, nakonec jsou tady, v ČR, v nejhorší zemi pod Sluncem, kde by od Čecha sirotek jitrnici nevzal.

"Syn hraje fotbal a slyší, když rodiče říkají: "hele, támhleten černej"." - jasně. Já když 3x v životě hrál fotbal, tak na mě řvali "Hele, támhleten ušatej" nebo "Hele, támhleten gramlavej". Asi rasismus... ??

Miko, jeden je černej, druhej je bílej - a co jako? Tak nás snad Bůh stvořil, máš s tím problém? Kdo je tady rasista?! Však si vzpomeň, jak nám nadáváte?!

Doporučení:

1/ žijte jako normální majorita tohoto národa a nepokoušejte se to změnit, protože na etnickou změnu jsme HODNĚ citliví! "Jsme Češi! Nikdy se nevzdáme, slyšíte? Nikdy!" To byla poslední slova parašutistů, která zazněla z krypty pravoslavného chrámu sv. Cyrila a Metoděje v Praze roku 1942 a to z nás ani skrze Hate Free nevtlučete.

S poctivým Romem, co chodí do práce atd. jsem nikdy neměl žádný problém. Dost problémů jsem měl s těmi ostatními, co si myslí, že je naší POVINNOSTÍ o ně pečovat.

2/ pokud tady z toho chceš udělat Karáčí, které je Vaší mentalitě mnohem bližší, zkus to - dopadne to špatně, viz Kandel, Offenburg, Chemnitz a bude hůř. Když do ČR importuješ Sýrii, nebude z toho multikulturní ČR, ale druhá Sýrie - násilí, válka. Křivda se v islámu neodpouští, je to otázka cti. Zejména fakt, že sem chceš importovat islámskou mentalitu, kdy ten kulturní okruh je tak odlišný, že se pak ani vy Romové nebudete stačit divit - to bude ekrazit.

Sami Romové se Tě pak přijdou zeptat, co jsi to tady s tou zemí udělal...?! Ale - to bude za dlouho. Za dlouho, které tak mohutně přibližuješ...

 


Nepřihlášený uživatel

#138535 Hamáček si hraje na idiota?

2018-09-25 16:49

Zatím jsme s Babišem nenarazili na problém, naplňuje mě to optimismem, tvrdí Hamáček


Nepřihlášený uživatel

#138536

2018-09-25 17:10

Havel-prdel!

Jiří Pospíšil

#138537

2018-09-25 17:25

ČT JE ODPORNÁ VLASTIZRÁDNÁ ŽUMPA!!! ZAKAŽME JÍ!!!


Nepřihlášený uživatel

#138538 To již dávno víme, že dnes musíme soudruhy hledat na západě.

2018-09-25 17:54

Marxismus obchází Británii. Labouristé chtějí dát část firem pracujícím


Nepřihlášený uživatel

#138539 Re:

2018-09-25 18:05

#138490: -  

Otázky pro Erika Taberyho

Šéfredaktor Respektu Erik Tabery o mně mimo jiné napsal, cituji:

„Tento ,odborník na média´ vyzývající už léta ke zničení veřejnoprávní televize ohýbal v RRTV tak pilně zákony, aby pomohl Vladimíru Železnému ukrást za podpory Zemana a Klause americkým vlastníkům TV Nova, že následná arbitráž odsoudila Česko k desetimiliardové pokutě za selhání v ochraně investic. Štěpánek pak odešel s ostudou nejen z rady, ale i z ODS. Ta s ním a jeho způsoby ostatně nechtěla mít nadále nic společného. Štěpánek se za to svým bývalým kolegům mstil v různých konspiračních komentářích na internetu.“

Víc jsem si toho přečíst nemohl, neboť zbytek článku je zpoplatněný, a to by mi musela ruka upadnout. Ale i tohle stačí, abych panu Taberymu položil několik otázek.

Jak se ničí veřejnoprávní televize? Tím, že si někdo dovoluje k ní být kritický?

Které zákony jsem ohýbal? Jak a kdy?

Jak jsem to ohýbání v třináctičlenné radě, jež je kolektivním orgánem, ve kterém se o všem hlasuje a vždy rozhoduje většina, zařídil?

Jak jsem mohl Železnému něco pomoci ukrást, nota bene s Klausem a Zemanem, když televize (držitel licence CET 21) patřila jemu, a pokud někdo něco v této kauze zcizil nebo chtěl zcizit, tak spíše druhá strana, konkrétně Ronald Lauder, který v rámci prodeje Novy, respektive společnosti CME, chtěl kupující společnosti SBS prodat i vysílací licenci Novy, která mu ovšem nepatřila?

Má také český podnikatel právo hájit své obchodní zájmy, nebo snad pan Tabery tohle právo přiznává pouze americkému byznysmenovi?

Jak mohla rada, ve kterém jsem zasedal, něco zavinit, když po celou dobu onoho sporu mezi držitelem licence CET 21 a jeho servisní organizací ČNTS nikdy o ničem, co by se tohoto sporu týkalo, nerozhodovala a nehlasovala, neboť šlo o obchodní spor, jehož rozhodování patřilo do kompetence soudů, nikoli regulačního orgánu?

Jakým konkrétním krokem jsem já, potažmo RRTV, neochránil Lauderovu investici?

Představuje si snad pan Tabery, že jsme měli společnosti CET 21 sebrat licenci a předat či přepsat ji jen tak hala bala na nějakou společnost pan Laudera? Jak bychom to asi obhájili před soudem, který by samozřejmě následoval?

Představuje si snad pan Tabery, že RRTV měla ten obchodní spor rozhodnout místo soudu?

Jak mohla RRTV do onoho sporu mezi držitelem licence a jeho servisní organizací vstoupit, když o jediný nástroj, jak by to snad šlo, totiž s odvoláním na licenční podmínku č. 17, jež původně upravovala vztah mezi držitelem licence a jeho servisní organizací, ji připravila hloupá novela zákona o vysílání (301/1995 Sb.) z pera Hany Marvanové a spol., jež provozovatelům vysílání nadělila zrušení všech neprogramových licenčních podmínek, stačilo si o to jen požádat, a ta licenční podmínka už prostě neexistovala?

Ví pan Tabery, že jsme proti této novele já osobně i celá rada protestovali a do posledního dechu bojovali?

O jaké ostudě to pan Tabery mluví, když skutečnost je taková, že jak pozdější šetření speciální sněmovní vyšetřovací komise, tak šetření Policie ČR jakékoli zavinění prohrané arbitráže ze strany RRTV vyloučilo a soudy odvolání členů RRTV následně opakovaně zrušily pro jeho nezákonnost?

Ví pan Tabery, že teď právě dobíhá poslední soud, který určí, jak vysoké bude naše odškodnění za nezákonné odvolání?

Jak pan Tabery přišel na to, že po mém odchodu z rady se mnou ODS nechtěla mít nic společného, když skutečnost je taková, že právě vláda ODS mě v roce 2006 jmenovala členem Rady Českého telekomunikačního úřadu?

Co je to konspirační komentář? Že by snad cokoli, s čím pan Tabery nesouhlasí?

Neměl by si pan Tabery všechny ty kauzy napřed nastudovat, než o nich zase bude psát?

Nezbláznil se pan Tabery? Neleze mu ta chorobná nenávist k lidem, kteří zastávají jiné názory než on, tak trochu na mozek?

 

Mgr. Petr Štěpánek


Nepřihlášený uživatel

#138540 Re: To již dávno víme, že dnes musíme soudruhy hledat na západě.

2018-09-25 18:26

#138538: - To již dávno víme, že dnes musíme soudruhy hledat na západě. 

Protože se z východních komoušů stali náckové, neb posledním stádiem komunismu je nacismus? 


Nepřihlášený uživatel

#138541 Udělat kandidáta na primátora z lichváře s obytným mostem byl super tah, jen tak dál ANO StB.....

2018-09-25 18:29

ANO loví lídra jako králíka z klobouku, koalice je riziko, říká Pospíšil

25. září 2018  19:43
Před sebou má první volby v pozici předsedy TOP 09. Jiří Pospíšil kandiduje v Praze spolu se Starosty a lidovci a je přesvědčen, že spojenectví, které propaguje na billboardech s Hanou Kordovou Marvanovou, může obnovit celostátní spolupráci TOP 09 a STAN. „Ale už to nebude TOP 09 s podporou STAN, bude to rovnocenný vztah,“ říká v rozhovoru MF DNES s volebními lídry Jiří Pospíšil.
 
.......na druhou stranu se jistě ale najdou voliči StBáka Babiše, který pitomec s obytným mostem jistě zaimponoval :-)

 


Nepřihlášený uživatel

#138542 Re: Re: To již dávno víme, že dnes musíme soudruhy hledat na západě.

2018-09-25 18:31


Nepřihlášený uživatel

#138543 Re: Re: Re: To již dávno víme, že dnes musíme soudruhy hledat na západě.

2018-09-25 18:33

#138542: - Re: Re: To již dávno víme, že dnes musíme soudruhy hledat na západě. 

Zeman s Babišem jsou bez nejmenších pochyby jakási zrůdná kombinace komunismu a nacismu a obtížně se určuje, který z nich je víc nácek a který víc komouš. 


Nepřihlášený uživatel

#138544

2018-09-25 18:57

Kde vidíte hranici toho, co si vůči panu prezidentovi dovolují havloidi a kavárenská žumpa?


Nepřihlášený uživatel

#138545 Re: Ty skutečně nazýváš prezidentem komunistu, velmi pravděpodobného KGBáka, zloděje....

2018-09-25 19:10

#138544: -  

.....stovek miliard viz. ukradení russáckého dluhu 140 mld. "privatizací" kamsi do bývalého russákova, ukradneí 14 mld. MUS a vlastní "privatizací" MUS, masivní zadlužování státu bezprecedentní rychlostí 100 % nárůst dluhu za 4 roky?

Pro to děláš? Tobě není jasné, že se zločinec Miloš Zeman dostal k moci porušováním volebního zákona? 

Ty snad jeho jednání schvaluješ? Proč to děláš? Protože neznáš Ústavu ČR a volební zákon? 


Nepřihlášený uživatel

#138546 Kampaň pro brexit byla postavená na lžích, russké hybridní válce proti demokracií....

2018-09-25 19:15

Druhé referendum o brexitu je stále ve hře. Labouristé o něm hlasovali na svém sjezdu

....a Británie dnes nemá mnoho cest, jak z toho ven. Jisté je se z brexitu nic pozitivního vykřesat nedá, snad jen ponaučení, jak nebezpečná je hybridní russácká válka vedená u nás např. ve valento-russko listech a jejich celebritách. 

 


Nepřihlášený uživatel

#138547 Re:

2018-09-25 19:16

#138516: -  

Leda tak pod vlajkou zrádců. Takovou loď je třeba okamžitě potopit!

Bořuivoj Pauk

#138548 Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-09-25 19:43

Jak dlouho se ještě vydrží ruský car s čínským chánem na sebe usmívat ??? Co myslíte ?
Chlastoslovanské barbarské Russácko, s jeho pátými kolonami užgryndaných, podlézavých, vlastizrádných a neproduktivních azbuckých čechomužiků, frankomužiků a balkánomužiků, musí být bohužel i s pomocí Číny zlikvidováno (demontováno) v zájmu světové civilizace. Stejně jako Islámský stát, který rovněž přebírá štafetu bolševizmu. A stejně jako dříve francouzské třetí císařství, osmanská říše a německá třetí říše či japonské císařství. Čínský chanát přijde na řadu později. Řešení na konci příspěvku.
Blbou Evropu budou muset zachraňovat opět USA (i bez Trumpa) jako v obou světových válkách ?
Čína bude jejich hlavním spojencem ? Blbí čecháčkové budou jenom čumět na drát.
Prolhané, lenivé, ožralecké, expanzivní, cynické azbucké byzantské Rusko zůstalo mentálně na úrovni mongolského a hunského Tatarstánu (včetně temného a vůči carovi tradičně podlézavého pravoslaví, velmi podobného islámu), nedotčeno západní civilizací, úmyslně odděleno azbukou a širokorozchodnou železnicí. Zakrslý Putin sedí holou řití na hromadě rezavých raket, ponorek a tanků, pro které nemá odbyt ani jako šrot a proto usilovně hledá nového partnera Adolfa, se kterým by si opět rozdělil Evropu a soutěžil s ním v počtu gulagů, pogromů a vypálených parlamentů. K tomu účelu používá různé azbucké "trojské koně" (foldynovské Srbsko, Řecko). Také protievropský islám. Brzo bude muset platit nahromaděným zlatem za obyčejné žrádlo. Zato má miliony zadubených, hladových a zamindrákovaných mužiků, ověšených uloupenými hodinkami a oplechovaných bezcennými dobyvatelskými metály udělenými těm přeživším, kteří raději riskovali střelbu soudruhů převážně do vlastních řad, než by šli na jistou smrt do gulagu. "Psí hlas do nebe nevolá" (ruské přísloví). Jejich stavy by potřeboval snížit aby je nemusel živit. Proto jim slibuje válečnou kořist. Brzy však předá Sibiř Číně na splátku svého dluhu (podobně jako kdysi Američanům Aljašku), případně jako výsledek pročínského referenda Sibiřanů. Z Ruska zůstane feudální chlastoslovanský skanzen s dřevěnými matrjoškami, zlatem okovanými blechami vystavenými v Kremlu, a potměšilými zablešenými cirkusovými medvědy na motorkách, obohacený olezlými a odulými putinovskými agentskými čecháčky, kterým Putin rád poskytne asylovou kvótu.
Český loupeživý bachratý komunizmus vznikl a trvá jako vazalství vůči feudální Moskvě, bez ohledu na to, jaký satrapa ji zrovna ovládá a jako vlajkou zrovna mává. Ubozí, kolaborantští a neschopní Švejkovští modroknížkoví Čecháčkové se potřebují schovat za sukně někoho silnějšího a přitom kulturně zaostalejšího - aby vůči němu neměli mindráky (jako vůči Západu).
Začal s tím úlisný agent a rozvraceč EU - kleptoman Klaus a jeho poskoci hájkové, zahradilové a insemínové. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ten ale ještě nestihl lézt zároveň do řiti i Číńanům. Řešením je celková změna paradigmatu politiky na celém světě (viz závěr).
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie i ekonomické výkonnosti. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených rakouských válečných dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle a ješitně vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Děti se mu rovněž moc nevyvedly. Pravda vyděsí !!!
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
https://www.parlamentnilisty.cz/.../Borivoj-Pauk-PRAVNI...

ocean of wisdom

#138549 Pravda a Láska zvítězí nad Lží a Nenávistí

2018-09-25 19:47

Havel Forever !!!

Love and Peace !!!

Green Peace !!!

Free Tibet !!!

Free Cannabis !!!

Rainbow Pride !!!

Support Books !!!

Support Movies !!!

Support Music !!!

Support Trains !!!

Beatles Forever !!!

ABBA Forever !!!

 

Vote for Democracy, Vote for Liberty, Vote for Peace and Love

Vote for Pirates, Vote for Greens

Down with Hate, Down with Chinese Imperialism

Jiří Pospíšil

#138550 Re: Pravda a Láska zvítězí nad Lží a Nenávistí

2018-09-25 20:26

#138549: ocean of wisdom - Pravda a Láska zvítězí nad Lží a Nenávistí 

Chcípni, ty mrdko havlistická!!! Jseš ostudou této země!!!