MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

bořivoj pauk

#138826 Pravda o čecháčkovském pronárodě a o russáckém barbarstvu

2018-10-01 13:37

Jak dlouho se ještě vydrží ruský car s čínským chánem na sebe usmívat ??? Co myslíte ?
Chlastoslovanské barbarské Russácko, s jeho pátými kolonami užgryndaných, podlézavých, vlastizrádných a neproduktivních azbuckých čechomužiků, frankomužiků a balkánomužiků, musí být bohužel i s pomocí Číny zlikvidováno (demontováno) v zájmu světové civilizace. Stejně jako Islámský stát, který rovněž přebírá štafetu bolševizmu. A stejně jako dříve francouzské třetí císařství, osmanská říše a německá třetí říše či japonské císařství. Čínský chanát přijde na řadu později. Řešení na konci příspěvku.
Blbou Evropu budou muset zachraňovat opět USA (i bez Trumpa) jako v obou světových válkách ?
Čína bude jejich hlavním spojencem ? Blbí čecháčkové budou jenom čumět na drát.
Prolhané, lenivé, ožralecké, expanzivní, cynické azbucké byzantské Rusko zůstalo mentálně na úrovni mongolského a hunského Tatarstánu (včetně temného a vůči carovi tradičně podlézavého pravoslaví, velmi podobného islámu), nedotčeno západní civilizací, úmyslně odděleno azbukou a širokorozchodnou železnicí. Zakrslý Putin sedí holou řití na hromadě rezavých raket, ponorek a tanků, pro které nemá odbyt ani jako šrot a proto usilovně hledá nového partnera Adolfa, se kterým by si opět rozdělil Evropu a soutěžil s ním v počtu gulagů, pogromů a vypálených parlamentů. K tomu účelu používá různé azbucké "trojské koně" (foldynovské Srbsko, Řecko). Také protievropský islám. Brzo bude muset platit nahromaděným zlatem za obyčejné žrádlo. Zato má miliony zadubených, hladových a zamindrákovaných mužiků, ověšených uloupenými hodinkami a oplechovaných bezcennými dobyvatelskými metály udělenými těm přeživším, kteří raději riskovali střelbu soudruhů převážně do vlastních řad, než by šli na jistou smrt do gulagu. "Psí hlas do nebe nevolá" (ruské přísloví). Jejich stavy by potřeboval snížit aby je nemusel živit. Proto jim slibuje válečnou kořist. Brzy však předá Sibiř Číně na splátku svého dluhu (podobně jako kdysi Američanům Aljašku), případně jako výsledek pročínského referenda Sibiřanů. Z Ruska zůstane feudální chlastoslovanský skanzen s dřevěnými matrjoškami, zlatem okovanými blechami vystavenými v Kremlu, a potměšilými zablešenými cirkusovými medvědy na motorkách, obohacený olezlými a odulými putinovskými agentskými čecháčky, kterým Putin rád poskytne asylovou kvótu.
Český loupeživý bachratý komunizmus vznikl a trvá jako vazalství vůči feudální Moskvě, bez ohledu na to, jaký satrapa ji zrovna ovládá a jako vlajkou zrovna mává. Ubozí, kolaborantští a neschopní Švejkovští modroknížkoví Čecháčkové se potřebují schovat za sukně někoho silnějšího a přitom kulturně zaostalejšího - aby vůči němu neměli mindráky (jako vůči Západu).
Začal s tím úlisný agent a rozvraceč EU - kleptoman Klaus a jeho poskoci hájkové, zahradilové a insemínové. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ten ale ještě nestihl lézt zároveň do řiti i Číńanům. Řešením je celková změna paradigmatu politiky na celém světě (viz závěr).
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie i ekonomické výkonnosti. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených rakouských válečných dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle a ješitně vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Děti se mu rovněž moc nevyvedly. Pravda vyděsí !!!
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
https://www.parlamentnilisty.cz/.../Borivoj-Pauk-PRAVNI...

bořivoj pauk

#138827 Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-10-01 14:21

Sudety, (podobně Horní Uhry, polské Slezsko), nikdy nechtěly být dobrovolně součástí umělého, podvodně vzniklého, separatistického husitsko-bolševického čecháčkostánu. Výsledkem mstivého a loupeživého odsunu původního obyvatelstva - namísto předtím mu odepřeného plebiscitu - je jejich současný žalostný a vydrancovaný stav, plný putinovské či čecháčkovské lůzy. Zplundrovaného parazitického čecháčkostánu, zamořeného jaderným a těžebním uhelným odpadem nebude žádná škoda. Je to boží trest za zlovolné a podlé vyhnání původních obyvatel, kteří nedostali ani autonomii. Jakékoli naředění bolševické lůzy neruskými a nečínskými cizinci je jenom prospěšné.
Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem tupého a kolaborantského čecháčkostánu za Ural, kam dávno patří, a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap. Tak jako se Kosovo odtrhlo od azbuckého Titova Srbska aby skončilo v náručí ještě primitivnější Albánie - tak se čecháčkostán a slovenskostán odtrhly od civilizovaného Rakousko-Uherska, aby skončili přesunem do ruských stepí nebo až za Ural a budou rádi, až jim Putler stanoví dostatečné uprchlické kvóty do jimi samoobslužně zbudovaných gulagů v Akci Z.
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie, založené na bratrovraždách a zákeřných záludnostech. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou. Viz Václav Perokrad.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených rakouských dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Ani děti se mu moc nevydařily. Pravda vyděsí !!! Mnichovská dohoda: Čecháčkové si svůj stát nevybojovali ale vysomrovali na západních velmocech a stejným způsobem o něj přišli. Kdo se ani nepokusí ubránit sám, musí po zbytek života platit výpalné "osvoboditelům". Čecháčkové se musí na někoho vymluvit. Patří za Ural.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce separatistické, jepičí a neživotné ČSR: TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
https://www.parlamentnilisty.cz/.../Borivoj-Pauk-PRAVNI..


Nepřihlášený uživatel

#138828

2018-10-01 16:06

Eman je pro naši zemi určitým "bezpečnostním rizikem".


Nepřihlášený uživatel

#138829 Protože dostal teplé místočko od ANO StBáka Babiše v zahraničí.....

2018-10-01 16:15

Stropnický složil poslanecký mandát, skončil i ve vedení ANO

Z vedení hnutí ANO odešel bývalý ministr zahraničí a obrany Martin Stropnický, složil také poslanecký mandát. Za měsíc by měl odletět do Izraele, kde bude působit jako český velvyslanec. Informoval o tom server Blesk Zprávy, Novinkám to potvrdil jak Stropnický, tak předseda poslanců ANO Jaroslav Faltýnek.

.....je to stouto bandou opravdu vééééélká legrace. 


Nepřihlášený uživatel

#138830 EU v které 60 mil. Britů měly vždy tak velké slovo, že nikdo ani necekl, když si chtěli nechat libru

2018-10-01 16:17

Britský ministr zahraničí přirovnal EU k vězení a k Sovětskému svazu

Britský ministr zahraničí Jeremy Hunt v neděli během prvního dne výroční konference Konzervativní stany v Birminghamu přirovnal chování Evropské unie k Sovětskému svazu, který také nechtěl nechat odejít jednotlivé republiky. Řekl to, když hájil stávající britský plán odchodu z EU.

.....EU, díky které kterýkoliv občan Británie může naprosto svobodně pracovat na území celé EU?  Ten člověk je snad idiot? 

Karolina Stonjeková

#138831 Převzato z facebooku autorky

2018-10-01 16:49

EVROPSKÉ PARADOXY
Po událostech minulého týdne máme jasno! Zloduchem roku se stává maďarský premiér Viktor Orbán. 
Je totiž autoritář a navíc hrozba takzvané liberální demokracie, který odmítá přijímat imigranty a neváhá se postavit proti špičkám Evropské unie. Fakt, že nebýt posledně zmiňovaných dvou bodů, nebyl by Orbán nikdy obviňován z těch prvních dvou, ponechme nyní stranou, protože o maďarském premiérovi a jeho politice jsme už v posledních dnech slyšeli mnohé.

Co ale zůstalo našim očím a uším poněkud skryté, je hlavní postava anitorbánovského tažení v Evropském parlamentu, čtyřiačtyřicetiletá poslankyně Judith Sargentiniová. Nepodívat se na tuto dámu i její politickou stranu blíže, by byla věčná škoda, protože tyto informace poskytují o současném stavu Evropské unie několik velmi zajímavých informací a přinášejí několik ještě zajímavějších paradoxů.

Domovská strana Sargentiniové, zvaná Groen Links, vznikla v roce 1989 sloučením 4 stran: Pacifistické socialistické strany, Politické strany radikálů, Evangelické lidové strany, a tu největší perličku si nechme na konec – Komunistické strany Nizozemska. 
Sama Sargentiniová se pak politicky profilovala na takových tématech, jako je boj třeba s klimatickou změnou, podpora migrace, či ženská emancipace. A jak sama přiznává, již jako dítě se s rodiči účastnila demonstrací proti umisťování jaderných zbraní.

Stojí za to zdůraznit, že strana Groen Links nikdy od svého založení nebyla ve vládě a bez ohledu na aktuální preference, zatím nikdy v celostátních volbách nezískala přes 10 % hlasů. V posledních volbách do Evropského parlamentu pak domovská partaj europoslankyně Sargentiniové získala pouze 6,9 % hlasů a o dvě procenta a jednoho europoslance si tak pohoršila oproti volbám v roce 2009.

Sečteno, podtrženo: Opakovaně demokraticky zvolený premiér Orbán byl na koberečku před dámou, která s jakýmikoli exekutivními funkcemi nemá žádné zkušenosti. Žena, jejíž strana nikdy nepřekročila 10 % je hlavním kritikem politika, jehož uskupení naopak nikdy za posledních 16 let nekleslo pod 40 % hlasů.

A naší pozornosti by neměl uniknout ani fakt, že muž, který byl na konci 80. let jednou z předních postav studentského antikomunistického hnutí, nyní stojí proti europoslankyni, jejíž strana z podstatné části vznikala právě na idejích komunismu.

A to je ten největší paradox vůbec! Že onen pověstný evropský mainstream dnes nereprezentuje antikomunistický ochránce konzervativních hodnot, ale naopak dáma z extremně levicové strany s komunistickými kořeny. Jestli je zrovna toto pro Evropskou unii dobrá zpráva, na to nechť už si odpoví každý sám.


Nepřihlášený uživatel

#138832 Pan prezident má pravdu!

2018-10-01 18:31

Cikáni do práce!

Evropan

#138833 Re: Převzato z facebooku autorky - proč?

2018-10-01 19:32

#138831: Karolina Stonjeková - Převzato z facebooku autorky 

Největším paradoxem dnešní doby je to, že lidé se neřídí informacemi, které se v současné době dají snadno ověřit, ale smyšlenými názory z facebooku nebo diskusních skupin. Karolína Stonjeková se snaží aktivně hrát svoji roli Jany z Arku, či spíše z Čapího hnízda svojí přecitlivělou obranou slovenského eštébáka a jeho názorů. O názorech paní Stonjekové se jinak nedozvíte nic, snad až na to, že je zástupkyní projektu "Dobrá duše" a kontaktní e-mail má na agenturu Media Trust.

http://dobra-duse.cz/kontakty.html


Nepřihlášený uživatel

#138834 Rudé trenky nad Hradem.

2018-10-01 20:07

#138832: - Pan prezident má pravdu! 

MILOŠ MÁ OČI V SLOUP!


Nepřihlášený uživatel

#138835 Re:

2018-10-01 20:32

#138828: -  

Co s tebou, Emane?


Nepřihlášený uživatel

#138836 Pan prezident je dobrý člověk.

2018-10-01 21:40

Prezident Zeman předal šek opuštěným dětem. Na více než dva miliony

Prezident Miloš Zeman v pondělí už poněkolikáté finančně podpořil opuštěné děti. Na Hradě předal symbolický šek ve výši 2 300 000 korun Fondu ohrožených dětí, takzvanému Klokánku. Šek převzal ředitel této organizace Jan Vaněk. Zeman splnil slib a Klokánkům věnoval přebytek svého volebního účtu z prezidentských voleb.
 

„Vzpomínám si na výrok Davida Camerona, který říkal, že parlamentní demokracie je krásná, jenom kdyby každý rok nebyly volby. A já bych tento výrok parafrázoval a řekl bych: parlamentní demokracie je krasná, a když na účtech něco zůstane, zaplať pánbůh, že to můžeme dát těm nejpotřebnějším, což jsou v daném případě děti,“ uvedl na Hradě prezident republiky.

Na jeho volebním účtu zbylo vše, co tam dárci poslali, tedy 4 600 000 korun. „Rozdělil jsem tuto částku na dvě poloviny, ale ujišťuji vás, že obě poloviny se dostanou dětem. Jedna prostřednictvím Klokánku a druhá prostřednictvím nadace mé ženy, kde mimo jiné bude dotace na auta, protože postižené děti potřebují auta. Nicméně když už jsme s panem ředitelem tady, rád bych konstatoval, že pomoc Klokánkům nemůže být redukována pouze na dary prezidenta republiky, ale že tato pomoc by měla být systematická. Vážím si toho, že paní bývalá ministryně práce a sociálních věcí Němcová zřídila pracovní skupinu právě na pomoc těmto ohroženým dětem, a pan ředitel mě informoval o tom, že nová paní ministryně Maláčová tuto pracovní skupinu zrušila. Překvapilo mě to, protože od sociální demokratky bych nic takového neočekával, a předpokládám, že v dohledné době o tom s paní ministryní budu mluvit,“ prozradil Miloš Zeman.

„Nyní už mi dovolte, abych předal panu řediteli tento šek, což je ta zmíněná polovina výnosu z volební kampaně při prezidentské volbě, a popřál Klokánkům, aby se jim dařilo, aby byli šťastní a aby měli radost ze života,“ dodal prezident.

Miloš Zeman podporuje Klokánky už roky, na činnost neziskové organizace starající se o opuštěné děti věnoval miliony korun. Prostředky vybírá v rámci svého nadačního fondu. Většinu z darované částky tvoří peníze samotného prezidenta, který do fondu posílá od nástupu do úřadu v roce 2013 třetinu svého platu. Menší procento pak tvoří finance od víceméně drobných dárců.

Prezident původně založil nadační fond s jiným účelem, peníze chtěl věnovat na splácení státního dluhu. Zeman si podle svých slov pochopitelně uvědomoval, že příspěvky na výši dluhu České republiky budou mít vliv zcela nepatrný, ale šlo o symbolické gesto, které mělo dát jasně najevo, že dluh není v pořádku, a vyzýval další politiky, aby se k jeho činnosti přidali. 

Později konstatoval, že až na drobné výjimky nikdo z politiků nepřispěl, a proto přehodnotil účel nadačního fondu, rozhodl se prostředky vynakládat smysluplněji a podpořit české sirotky. 

Naposledy věnoval Klokánkům prezident Zeman na počátku letošního ledna dva a půl milionu korun. Už tehdy slíbil, že přebytek svého volebního účtu využije stejným způsobem, neboť zákon jasně říká, že peníze mají být využity na charitativní účely.


Nepřihlášený uživatel

#138837 Je dobře, že byl Německý dobytek vyhnán.

2018-10-01 23:16

Sudetští Němci nešetřili ani české děti. Stříleli do nich, lámali ruce a znesvěcovali ostatky

 



 

Nepřihlášený uživatel

#138838 Re: Re: Re:

2018-10-01 23:20


Nepřihlášený uživatel

#138839 Re: Re: Re: Re:

2018-10-02 00:07

#138838: - Re: Re: Re:  

Macron je xenofilní buzna. 


Nepřihlášený uživatel

#138840 Re: Je dobře, že byl Německý dobytek vyhnán.

2018-10-02 04:03


Nepřihlášený uživatel

#138841 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-10-02 04:06

#138839: - Re: Re: Re: Re:  

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#138842

2018-10-02 04:17

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#138843 Re: Pan prezident je dobrý člověk.

2018-10-02 04:46

#138836: - Pan prezident je dobrý člověk. 

Co je pro něho 2 mega.. Za 30 let v politice si jistě nakradl až až


Nepřihlášený uživatel

#138844 Re: Re: Pan prezident je dobrý člověk.

2018-10-02 04:49

#138843: - Re: Pan prezident je dobrý člověk. 

Xenofobní rasistický opilec?

Evropan

#138845 Re: Tvrdit, že hradní ožrala je dobrý člověk, je hoax..

2018-10-02 04:59

#138836: - Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem. 

Tento propagandistický příspěvek jakoby vytvořený hradním slizounkem postrádá dvě informace :

1) Hradní ožrala není ze zásady tak hodný. Poskytnutí peněz na dobročinnost mu přikazuje zákon.

2) Stejně velkou část peněz nevyužitých při volební kampani dostane jeho žena, která je podle ožraly mimo jiné použije na dotace na pořízení automobilů pro postižené děti. Tak ať se děti projedou!

Evropan

#138846 Re: Je dobře, že byl russký dobytek vyhnán.

2018-10-02 05:06

#138837: - Je dobře, že byl russký dobytek vyhnán. 

Sovětští vojáci při osvobození Československa zabíjeli civilisty a znásilňovali české ženy. Civilisty zabíjeli i při invazi v roce 1968. Je zajímavé, že naprosto stejně se chovali russáčtí vojáci při válce v Čečensku o padesát let později. Verbež zůstane verbeží.

 


Nepřihlášený uživatel

#138847 Re: Pan prezident je dobrý člověk.

2018-10-02 07:01

#138836: - Pan prezident je dobrý člověk. 

Oplzlý lhář může být "dobrý člověkem"? Jak se taková věc přihodí?  Zdroje Zemanovy kampaně jsou velmi pochybné, příspěli mu na kampaň lidé, kteří ani náhodou nemají žádnou žádnou možnost takovými částkami přispět, alespoň podle jejich vlastních zázanamů v justici.cz.  Zeman je zločinec, zloděj stovek miliard ne dobrý člověk, viz. i jen ukradení MUS a russáckého dluhu v objemu 140 mld. 


Nepřihlášený uživatel

#138848 Re: Re: Pan prezident je dobrý člověk.

2018-10-02 07:23

#138843: - Re: Pan prezident je dobrý člověk. 

Kolik jsti dal ty, zmrde? A za tu pomluvu půjdeš sedět!!!


Nepřihlášený uživatel

#138849 To jako Bureš nabídl Karlovi Šlechtové nabídl, že na bude Burešovi hrát premíérku?

2018-10-02 07:24

....úžasný. 

Šlechtová: Babiš mě zklamal, byla jsem loajální, nabídku být premiérkou nekomentuji


Nepřihlášený uživatel

#138850 Re: Re: Re: Pan prezident je dobrý člověk.

2018-10-02 07:25

#138848: - Re: Re: Pan prezident je dobrý člověk. 

To jako žiješ v představě, když se prohání na gumáku po rybníku, že Miloš Zeman není zloděj? A kdo tedy kradl o prázdninách 1999 MUS a kdo kradl 140 mld. russáckého dluhu? To snad nebyl Miloš Zeman?