MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Disident současného režimu

#140426 Re: Re: Re: Re: Čest památce pana prezidenta Václava Havla!

2018-10-28 22:16

#140425: Evropan - Re: Re: Re: Čest památce pana prezidenta Václava Havla! 

Ty jsi taky kretén, kterýho pěstovali StBáci, viď?


Nepřihlášený uživatel

#140427 Letos zase nic.

2018-10-29 00:39

Už vzal Herman svého polostrejdu Bradyho alespoň na sjezd sudetoněmeckého landsmanšaftu?


Nepřihlášený uživatel

#140428 Ještě, že na Hradě nebyla ta kráva Němcová a spol.

2018-10-29 01:18

Bez pražské kavárny to byla dnes na Pražském Hradě důstojná oslava.


Nepřihlášený uživatel

#140429

2018-10-29 01:53

MMU- Macron- Merkel Unie.


Nepřihlášený uživatel

#140430 Mají všichni své pozemky?

2018-10-29 02:04

Neukradl tu něco ten lupič Kiska?

Evropan

#140431 Re: Re: Re: Re: Re: Čest památce pana prezidenta Václava Havla!

2018-10-29 05:43

Evropan

#140432

2018-10-29 05:53

Zeman není velký státník, ale provinční žvanil. Svými móresy kazí 100. výročí Československa a je mu to jedno.

https://www.reflex.cz/zeman-neni-velky-statnik

 


Nepřihlášený uživatel

#140433

2018-10-29 06:11

"Právě jsem se vrátil z Hradu..."


Nepřihlášený uživatel

#140434 Re:

2018-10-29 07:51

#140433: -  

... a bylo co slavit?

 


Nepřihlášený uživatel

#140435 Re:

2018-10-29 09:23

#140411: Vlastenec -  

Odporné žvanění Ovara Dementoviče a prasečí pseudovlastenec u toho stříká blahem, ubožátko jedno jelimanský.


Nepřihlášený uživatel

#140436 Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta..

2018-10-29 09:31

#140417: - Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta...... 

Zalez nazpátek do kanálu fašistická svině, nebo uvidíš to rodeo!!! Neustále se pohybuješ na šikmé ploše a já s tebou slitování rozhodně mít nebudu!!!

Evropan
Nepřihlášený uživatel

#140437 Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta..

2018-10-29 09:48

#140436: - Re: Zeman vyznamenal rusského trotla Erica Besta.. 

Klídek! Víš přece, že ti soudruh doktor zakázal rozčilování. Praskne ti cévka, a co pak?

 

bořivoj pauk

#140438 odporní čecháčkové a zvláště zpovykaní pražáci !!!

2018-10-29 10:17

Na pomoc ztopořené, podělané a pomočené Praze:
Hrdinní, nezištní a všem pravdy přející čecháčkovští „boží“ bojovníci proti Bruselu !!!
Sledujíce váš neúnavný boj a „spanilé jízdy“ proti EU a Bruselocentrizmu za výlučnost České republiky, rozhodli jsme se my Moravané po vzoru bratrů Slováků nepřekážet vám v tomto boji a opustit vaši zfušovanou a rozkradenou vozovou hradbu. Požádáme o obnovení tradičního svazku s Vídní (k níž jsme měli vždy mnohem blíže než k vám - nejen kulturně a mravně, ale i municipální správou). Hodláme posléze vytvořit desátou rakouskou spolkovou zemi Moravu s vlastní zemskou vládou i zemskými zákony. Tím zároveň posílíme (ušlechtilý) slovanský živel spolu s Chorvaty a Slovinci v Rakousku. Nebudeme muset s vámi vést „falešné a prázdné“ diskuze, jako např. o zavedení Eura coby měny, nebo jiných civilizačních norem. Vám zůstane měnová kuriozita – Pražský groš (Pg) - namísto dosavadní vekslácké (Kč). K majetkovému narovnání vás pozveme do vily Tugendhat (po konzultaci s V. Mečiarem). Předběžně vám nabízíme, že s Muchovou epopejí si můžete odvézt i Dukovany (třeba na Letnou namísto Blobu, či k zapůjčení do Japonska). K tomu vám přidáme na památku brněnský žulový třicetitunový „vibrátor Primátor Onderka“ i s primátorem (včetně řetězu - ale jen řetězu kozího). Oba jsou bohužel nefunkční, avšak nezničitelní. Vlajku si klidně ponechte, na zakrytí celé vaší euroodpadové kotliny včetně těmi správnými osmahlými vlastenci a Novými Rusy „hrdinsky počeštěných“ německých Sudet. Místo vykastrovaného lva si můžete dát do znaku rudého kance s modrým ptákem nebo straku zlodějku a za hymnu vám může posloužit česká prostonárodní píseň: „Měl jsem tři prsty v prdeli. Zastrčený. Čížek mi tu prdel ukrad, nemám je teď už kam strkat. Jsem ztracený.“ Zato heslo rodáka Masaryka z hradního praporu bychom si vzali – vy si tam vyšijte třeba: „Nebát se krást !“ nebo "Pravda vyděsí !" (aspoň náhodní turisté budou náležitě poučeni – a to nejen pražskými taxikáři a kapsáři). Váš ovarový „ctnostný mocnář“ a ruský agent toho aspoň nebude mít tolik na únavné inspekční inkontinentní objíždění a pojídání osoleného kóšer chleba od starostů. Může být volen levně aklamací přímo na Koňáku. Na Vítkově v Maus-oleum je pro něj teď po ožraleckém Gottwaldovi místa dost. Když dáte kovošrotovému loupežníku a euroteroristovi Žižkovi do ruky raketu (tenisovou), nebo ukořistěné pero, případně jitrnici s becherovkou, ušetříte za novou sochu (při vašem krizovém hospodaření) a můžete prodražit Blanku, či jakýkoli jiný Klauzemanův český tunel. Vyvěsíme: „Češi nekrást tady“ (protože „Kdo nekrade, není Čech, hop, hop, hop“).
Blbečkové švejkovští čehúni! Nelíbilo se vám v Rakousku, tak budete součástí Německa nebo Ruska. Za Uralem vám bude nejlíp!
„Nadpartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a zakladatel jepičí ČSR TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
https://www.parlamentnilisty.cz/.../Borivoj-Pauk-PRAVNI...


Nepřihlášený uživatel

#140439 Je třeba konečně vymést tu starou odéesáckou íčkovu justiční mafii!

2018-10-29 10:30

V zemi, kde osoby léta popotahované a vláčené po všech možných policejních vyšetřovnách a soudech, konkrétně Iva Kohoutova a Alena Vitásková, zároveň dostávají vyznamenání od prezidenta republiky, není něco v pořádku. A nemyslím tím to vyznamenání.


Nepřihlášený uživatel

#140440 Re: Zeman vyznamenal rusského trotla Erica Besta......

2018-10-29 10:53


Nepřihlášený uživatel

#140441 Re:

2018-10-29 11:00

#140432: Evropan -  

...." Zeman svými postoji a nepozváním některých lidí de facto uráží instituce, města či kraje (včetně všech jejich obyvatel), v jejichž čele tito lidé stojí. O to paradoxnější je pak skutečnost, že když pak jede na své spanilé jízdy do krajů, chce, aby veškerou útratu za něj a jeho doprovod platily kraje či města. Adekvátní reakcí dotčených míst by proto mělo být Zemana v následujícím období vůbec nezvat. Ať si za ním jeho fanoušci jezdí na Hrad, do Lán nebo do tvrze na Vysočinu."  ...

Evropan

#140442 Re: Je třeba konečně vymést tu starou hradní russáckou mafii!

2018-10-29 11:04

#140439: - Je třeba konečně vymést tu starou hradní russáckou mafii! 

A já si zase myslím, že není v pořádku to vyznamenání. Alena Vitásková začala řešit solární barony až poté, co to odhalila česká televize, jinak by stavební povolení vydaná "zcela standardně" na silvestra neřešila. A to, že Iva Kohoutová dostane vyznamenání za to, že nepovolí muslimské dívce nosit šátek, tak to je státní vyznamenání docela málo, ne? To by dokázal každý.

Jen několik vět k tomu, v čem jednala Vitásková proti zájmům státu :

Celá kauza začala na Silvestra 2010. To byl poslední den, kdy mohli provozovatelé fotovoltaických elektráren získat licenci, která jim zaručovala o polovinu vyšší výkupní ceny elektřiny, než které začaly platit v následujícím roce. Na pracoviště energetického úřadu v Jihlavě tehdy dorazily žádosti o vydání licencí pro dvě Zemkovy elektrárny. Úředníci jim obratem vyhověli. Policisté však dnes tvrdí, že elektrárny dostaly povolení na základě zfalšované revizní zprávy. "Během vyšetřování se zjistilo, že obě elektrárny měly být dokončeny až v únoru a březnu 2011," říká státní zástupce. Stát tak při jejich podpoře dosud zbytečně připlatil desítky milionů korun.

Sama Vitásková do hry vstoupila až o několik měsíců později, kdy úřad vydaní licence opětovně prověřoval. Za řízení tehdy odpovídala úřednice, která měla podle policie blízko k provozovatelům Zemkových elektráren. A o tomto propojení údajně věděla i Vitásková, čímž měla znemožnit nestranný přezkum licence. "Měla informace o předchozích kontaktech své pracovnice se zástupci obou elektráren. Nijak na to však nereagovala, a tak její podřízená nemohla být vyloučena z rozhodování," dodává státní zástupce. Případ bude nyní řešit brněnský krajský soud.

https://ihned.cz/solarni-podvod


Nepřihlášený uživatel

#140443

2018-10-29 11:07

Včera prezident Zeman hovořil spatra, k věci a na úrovni. Tedy tak, jak by to většina současných politiků nedokázala, anžto mnohdy ani nedokáží pořádně přečíst, případně bez chyby překoktat jinými připravený text. Prezident tím dokázal, že i když musí chodit opatrně o holi, hlava mu slouží přenáramně (což je především nutné pro výkon jeho úřadu) a "do hrobu" se hned tak nechystá, což by mu mnozí "přesvědčení demokrati" ze srdce přáli.

Takže prezidentovi "příznivci" prostě musí najít něco špatného, a to něco je výběr vyznamenaných. Neříkám, že se mi všichni líbí. Já bych v některých případech sáhl po jiných. Jenže já nejsem prezident a je to prezidentovo výsostné právo do tohoto výběru promítnout své sympatie. Když kdysi prezident Havel vyznamenával občas poněkud obskurní postavy z disentu a své kamarády, nikomu ve veřejném prostoru to nevadilo. Protože šlo o Havla. Jenže stejně jako ten měl plné právo projevit svůj názor, má ho i Zeman. A vzhledem ke způsobu své volby možná ještě větší.

Nemusí se nám to líbit, ale měli bychom to respektovat. Protože to k výkonu funkce prezidenta patří. A zároveň to patří i k respektu v výsledku voleb a názorům svých spoluobčanů. I když s nimi třeba více či méně nesouhlasím. Howgh!

Evropan

#140444 Re:

2018-10-29 11:12

#140443: -  

A mohl byste ty obskurní postavy nějak konkretizovat?


Nepřihlášený uživatel

#140445 Re: Re: Zeman vyznamenal rusského trotla Erica Besta......

2018-10-29 11:45

#140440: - Re: Zeman vyznamenal rusského trotla Erica Besta...... 

A Zeman mohl vyhrát jen očerňováním konkurence. Best dělal Zemaneskovi užitečného idiota. Zemanesku má další zářez na pažbě:„ Jak jsem ochcal i BBC. Nebylo to nijak obtížné. Jsou to sralbotky. Blbí blamážisti a cintalové."


Nepřihlášený uživatel

#140446

2018-10-29 12:58


Pan Zeman je dobrej prezident a rozčiluje jen lidi, kteří mají hlavu proto, aby jim nepršelo do krku. Kteří jí potřebují jen na to, aby na ní mohli dát klobouk. A různou špinavou havlistickou a kavárensko povalečskou chátru, zkříženou s degenerovanou společností ochránců lidských práv.

Evropan

#140447 Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-10-29 13:10

#140446: -  

To musíš být docela v depresi, že těch lidí, kterými opovrhuješ, je v tomto státě většina!

 

bořivoj pauk

#140448 odporní čecháčkové a zvláště zpovykaní pražáci !!!

2018-10-29 13:16

Na pomoc ztopořené, podělané a pomočené Praze ???: Nikdy, nikdy !!!
Hrdinní, nezištní a všem pravdy přející čecháčkovští „boží“ bojovníci proti Bruselu !!!
Sledujíce váš neúnavný boj a „spanilé jízdy“ proti EU a Bruselocentrizmu za výlučnost České republiky, rozhodli jsme se my Moravané po vzoru bratrů Slováků nepřekážet vám v tomto boji a opustit vaši zfušovanou a rozkradenou vozovou hradbu. Požádáme o obnovení tradičního svazku s Vídní (k níž jsme měli vždy mnohem blíže než k vám - nejen kulturně a mravně, ale i municipální správou). Hodláme posléze vytvořit desátou rakouskou spolkovou zemi Moravu s vlastní zemskou vládou i zemskými zákony. Tím zároveň posílíme (ušlechtilý) slovanský živel spolu s Chorvaty a Slovinci v Rakousku. Nebudeme muset s vámi vést „falešné a prázdné“ diskuze, jako např. o zavedení Eura coby měny, nebo jiných civilizačních norem. Vám zůstane měnová kuriozita – Pražský groš (Pg) - namísto dosavadní vekslácké (Kč). K majetkovému narovnání vás pozveme do vily Tugendhat (po konzultaci s V. Mečiarem). Předběžně vám nabízíme, že s Muchovou epopejí si můžete odvézt i Dukovany (třeba na Letnou namísto Blobu, či k zapůjčení do Japonska). K tomu vám přidáme na památku brněnský žulový třicetitunový „vibrátor Primátor Onderka“ i s primátorem (včetně řetězu - ale jen řetězu kozího). Oba jsou bohužel nefunkční, avšak nezničitelní. Vlajku si klidně ponechte, na zakrytí celé vaší euroodpadové kotliny včetně těmi správnými osmahlými vlastenci a Novými Rusy „hrdinsky počeštěných“ německých Sudet. Místo vykastrovaného lva si můžete dát do znaku rudého kance s modrým ptákem nebo straku zlodějku a za hymnu vám může posloužit česká prostonárodní píseň: „Měl jsem tři prsty v prdeli. Zastrčený. Čížek mi tu prdel ukrad, nemám je teď už kam strkat. Jsem ztracený.“ Zato heslo rodáka Masaryka z hradního praporu bychom si vzali – vy si tam vyšijte třeba: „Nebát se krást !“ nebo "Pravda vyděsí !" (aspoň náhodní turisté budou náležitě poučeni – a to nejen pražskými taxikáři a kapsáři). Váš ovarový „ctnostný mocnář“ a ruský agent toho aspoň nebude mít tolik na únavné inspekční inkontinentní objíždění a pojídání osoleného kóšer chleba od starostů. Může být volen levně aklamací přímo na Koňáku. Na Vítkově v Maus-oleum je pro něj teď po ožraleckém Gottwaldovi místa dost. Když dáte kovošrotovému loupežníku a euroteroristovi Žižkovi do ruky raketu (tenisovou), nebo ukořistěné pero, případně jitrnici s becherovkou, ušetříte za novou sochu (při vašem krizovém hospodaření) a můžete prodražit Blanku, či jakýkoli jiný Klauzemanův český tunel. Vyvěsíme: „Češi nekrást tady“ (protože „Kdo nekrade, není Čech, hop, hop, hop“).
Blbečkové švejkovští čehúni! Nelíbilo se vám v Rakousku, tak budete součástí Německa nebo Ruska. Za Uralem vám bude nejlíp!
„Nadpartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a zakladatel jepičí ČSR TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
https://www.parlamentnilisty.cz/.../Borivoj-Pauk-PRAVNI...

zemští patrioti

#140449 Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-10-29 13:23

V těchto dnech si připomínejme i tisíciletou historii Českých zemí. Republika Československá trvala jen 68 let, ale monarchie v zemích Koruny České trvala skoro 1000 let. Vzpomínejme také na ty, kdož tu s námi v průběhu historie žili, na naše menšiny německé a židovské, které bohužel moderní historie brutálního fanatismu a totality zcela zničila. Vzpomínejme i na připojené země Slovensko a Podkarpatskou Rus, které věřily ve společný stát, ale ten projekt 1.Československé Republiky se prostě nezdařil. Nesmíme zapomenout na hrůzy nacistické okupace a posléze na příšernou bolševickou totalitu - obojí semlelo drsně zbylý národ český, který tu zůstal sám již bez svých bývalých spoluobčanů. Dnes sice máme opět svobodu a demokracii, ale opět se zvedá hydra nenávisti, fanatismu a xenofobie tentokrát živená moderními technologiemi z nichž mnozí dnešní lidé jsou již úplně zpitomělí a zdegenerovaní a nejsou s to udělat si nezávislý úsudek a naslouchat přirozeně svému instinktu. Z lidí se stávají roboti konzumu, bez srdce a emocí, s hlavou plnou čísel a kombinací nejvýhodnějších nákupů, slev a půjček či maximálně adrenalinových zábav znuděných již tím moderním stylem.Chce to více návratu k ryzímu lidství a citům. Ekonomika, peníze a chytré technologie nikdy nemůžou vyřešit odvěký lidský problém zlých a dobrých emocí, krutosti a barbarství, osamělosti a utrpení a hlavně neustálého honu za mamonem a mocí.


Ať žije tisíciletá monarchie Zemí Koruny České !!
Ať žije první republika Československá včetně krásné Podkarpatské Rusi !!
Ať žije svobodná Česká Republika a milovaný prezident Václav Havel !!
Ať žijí myšlenky svobody, lásky, respektu a úcty mezi lidmi naší země bez rozdílů !!!
Ať znovu získá nezávislost a svobodu i nám vzdálený, nepochopitelný a přeci blízký Tibet !!!
Ať se v naší krásné malé zemi bezhlavě neničí dědictví předků ve prospěch nenasytných developerů a adrenalinových znuděných zbohatlíků, nechť se udržují památky, tradice, naše skvělá hustá železniční síť včetně lokálek !!!
Nechť lidé více čtou knihy, chodí na filmy a poslouchají hudbu namísto úplné závislosti a hloupnutí z moderních technologií.

Toto vše přejme naší krásné malé zemi ve středu Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#140450 Re:

2018-10-29 13:57

#140446: -  

Miloš Zeman je první prezident, kterému opravdu naslouchám a hlavně rozumím.