MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141301 Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-10 16:30

#141286: - odporní pseudočecháčci 

To víš,  prošla tudy všeliká soldateska. Chamraď  z daleka i blízka.

Ty bys rád válčil s Čechy, ale ještě radši bys byl, kdyby to někdo udělal za tebe, co? 


Nepřihlášený uživatel

#141302 Miloš Zeman je russácko čínský donašeč......

2018-11-10 16:33

 

 

.....v Rakousku řeší russáckého agenta v tamní amádě 

Rakouskem otřásá špionážní skandál. Plukovník armády byl agentem Ruska

Zrušená prosincová cesta rakouské ministryně zahraničí Karin Kneisslové do Moskvy, předvolání ruského velvyslance na kobereček a intenzívní prošetřování. Rakouskem otřásá skandál, kdy čerstvě penzionovaný plukovník rakouské armády více než dvacet let pracoval jako špion pro Rusko, napsala agentura DPA.

 

A tady je russáckým udavečem přímo Miloš Zeman s přístupem ke všem utajovaným skutečnostem státu a zemanovci a nikdo tu žádnou "aféru" neřeší, to je velmi zvlášení.  

 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#141303 Re: Miloš Zeman je russácko čínský donašeč......

2018-11-10 16:35

#141302: - Miloš Zeman je russácko čínský donašeč...... 

Miloš Zeman je nepochybným russko čínským donašečem, požádejme senátory a poslance ať to vyřeší..

 

Důvěra v prezidenta klesla

Důvěra v prezidenta v říjnu klesla na 47 procent dotázaných oproti 51 procentům ze září. Podle průzkumu CVVM se nejvyšší důvěře tradičně těší obecní zastupitelé a starostové, jimž věří 58, respektive 57 procent lidí.

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#141304 Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-10 16:41

#141301: - Re: odporní pseudočecháčci 

Co je naprosto jisté, že se tu poměrně validní část občanů nechala obelhlat zločinci Zemanem a Babišem.  Projevili naprostou neznalost Ústavy a projevili neznalost volebního zákona a těmto dvěma zlodějům a zločincům donašečům zločincům dali hlas. Stali se spolupachateli jejich zločinnosti, podobně jako tomu bylo u komunistů v roce 1946. 

Naštěstí se zdá, že se díky velkému množství voleb v demokracii dají věci napravit a voliči dali v komunálních volbách jasně na srozuměnou, že StBáky už volit nechtějí a snad ani nebudou, platí to samozřejmě i nacistech a komouších. 

Budoucnost je ale taková, že StBáci na sebe strhnou voliče komoušů a nácků a podařilo se jim strhnout na sebe i socany, ale ani to jim v hlavní části komunálních voleb, tedy v Praze nestačilo. Dobrou zprávu pak je, že se komouši, náckové a socani nedostali do pražského zastupitelstva. 

Podobné to bude na úrovni státní již vlastně v dohledné době, neb předčasné volby by se mohly konat současně s volbami do EP. Bylo by ale dobré, aby levicový volič měl koho volit, tedy bylo by velmi dobré, aby socani našli mladé levicové politiky a stali se volitelnými a tedy levicoví voliči měli koho volit, neboť být na hromadě s Stbáky, komouši a nácky se jim asi moc nechce. 


Nepřihlášený uživatel

#141305 Zmrdovi Zemanovi jeho lži nevěří 19 % lidí, ale bohužel mu ty jeho debility věří ....

2018-11-10 16:42

 

 

....17 % je to absurdní, ale je to tak. Ostatní tak či tak pochybují o tom co ten šílený zmrd říká. 

Tedy je to pořád stejné, 15-17 % starších patnácti let tomu šílenému debilovi věří to jeho odporné lhaní. Ostatní mají pochybnosti a 19-22 % lidí, tomu debilovi nic nevěří. 

Je nejvyšší čas, aby to Senát a Sněmovna začaly řešit, Zeman má přístup k utajovaným skutečnostem státu a je nepochybné, že tyto informace donáší russáků i číňanům, je obrovským nebezpečím i pro EU. 


Nepřihlášený uživatel

#141306 Re:

2018-11-10 16:45

#141259: -  

Právě v tomto je přídaná hodnota, neboť po desítky let to do našeho právního řádu nebylo zakomponováno a co více, mnohé průzkumy svědčí o tom, že povědomí ve společnosti o násilí na ženách je v ČR zkreslené.  

"Pokud něco v naší legislativě chybí, nechť se to tam doplní. Pokud třeba nestačí kapacity policie, nechť se posílí. Pokud je nutné je ještě více proškolit, nic nebrání tomu, aby se tak stalo. "

Další přidaná hodnota je, že ochrana žen platí i v době válečného konfliktu, definuje tak válečný zločin a jak je známo, russák tu a nejen tady masivně  znásilňoval v době údajného "osvobozování".  Je to nutné tedy ukotvit a je to vůbec první ukotvení. 

Stačí si skustečně Istambulskou úmluvu přečíst, nic ti v tom nebrání. 

---------------

Sociální inženýrství bledne závistí. A ještě jsou navíc kritici Istanbulské úmluvy nálepkováni ze zpátečnictví, protizápadního směřování nebo z ignorantství či dokonce šovinismu, neb jim je násilí na ženách údajně lhostejné. 

 

Nikoliv. Proti Istambulské úmluvě např. katolická církev použila nepravdivou argumentaci a to nejen ústy Piťhy. Bohužel je katolická "argumentace" jak z russácké propagandy spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti. Bohužel je část katolické církve skutečně pod vlivem nesmyslů z valento-russko listů, Duka to prokázal mnohokrát a je to opravdu děsivé. Velmi se obávám, že jedním z počátku byla servilita představitelů katolické církve v době, kdy sem KGBák Klaus pozval zločince Medveděva. 

Věcný argument k odmítnutí úmluvy ve své podstatě opravdu neexistuje. Pokud ho znáš, ve tvém příspěvku jsi jej neuvedl. Navíc vůbec není zmíňován mnohaletý vývoj úmluvy a jednání o ní. 

Zajímavé na věci je jediné, že Istambulskou úmluvu resp. dohady o ní zneužil  zločinec, russácký trotl, agent a udavač Miloš Zeman k tomu, aby se vyjádřil zdánlivě "věcně". V případě takový vyjádření se nesmí zapomínat, že je Miloš Zeman primárně zločincem, zlodějem, russko čínským donašečem a velezrádcem, tedy i jeho vyjádření zdánlivě rozumné má své zločinné pozadí. 


Nepřihlášený uživatel

#141307 Konečně, na druhou stranu, mezinárodní platby v rámci EU jsou již poměrně dlouho relativně levné....

2018-11-10 17:24

Brusel chystá zastropování poplatků za mezistátní platby v eurech. Pro banky to bude citelná ztráta

.....díky tzv. SEPA platbě, tedy single payment area a tedy jako všechno v EU má svůj mnohaletý vývoj. Podobně jako Euru předcházela desetiletí úspěšného používání ecu i zastropování nákladů na bankovní převody uvnitř EU předcházelo mnohaleté používání SEPA platby. Pochybuji, že by někdo vůbec použíl jinou platbu než SEPA od té doby co byla zavedena, když je cena 25 korun. 

Nepřijetí eura v ČR stojí českou ekonimiku až 1% HDP ročně a to je děsivě mnoho, nebo podniky musí počíta s kurzovým rizikem. Další věcí, kterou nepřijetí eura ovlivňuje, jsou samozřejmě vysoké ceny zboží obecně a dostupnost, neboť i tam se projevuje kurzové riziko. Velký problém je se sboží s nízkou mírou ziskovosti, tam je prakticky nemožné, aby takové zboží v ČR vznikalo, vyrábělo se, neboť to přímo kurzové riziko znemožňuje.

Absence eura v CR je bohužel opravdu velmi špatná pro českou ekonomiku, pro naší konkurence - schopnost, pro bezpečnost. Je vlastně absurdní, že euro nebylo přijato proto, že tu KGBáka Klaus vytvořil lhaním atmosféru proti euru. 


Nepřihlášený uživatel

#141308 Re: Miloš Zeman je nepochybným russko čínským donašečem, požádejme senátory a poslance ať to vyřeší.

2018-11-10 18:20


Nepřihlášený uživatel

#141309 Re: Re: Miloš Zeman je nepochybným russko čínským donašečem, požádejme senátory a poslance ať to vyř

2018-11-10 18:32

#141308: - Re: Miloš Zeman je nepochybným russko čínským donašečem, požádejme senátory a poslance ať to vyřeší. 

To, že je Miloš Zeman financován russáckými agenty? To by snad měl vysvětlovat russácký trotl Miloš Zeman, já to za něj opravdu vysvětlit nechci a ani nemohu, nemám s jeho zločiny, velezradou, porušováním Ústavy i volebního zákona vůbec nic společného, Zemana jsem od vždy z důvodu jeho naprosto zjevného lhaní považoval za zločince a dnes se to zjevně potvrzuje. 

Mělo by mne to těšit, že jsem měl pravdu, ale věř mi, žádnou velkou radost nemám, neboť Miloš Zeman ohrožuje bezpečnost ČR i EU a to by skutečně měl vysvětlit nejen před Ústavním soudem, ale měl by to vysvěllit i policii ČR, bohužel jste s z něj udělali absolutně beztrestného, tedy jediný postih, který by mohl nastat je bohužel jen formální odsouzení pro velezradu a nemožnost další kandidatury a zbavení pozice. Uvězněn by Zeman bohužel nebyl a to přesto, že největší zlodějiny ve stamiliardách spáchal v pozici v které tresným byl. 

Přijde doba, kdy i russáci otevřou archivy a pak se naše děti dozví, jak gigantickým zločincem Miloš Zeman byl. 


Nepřihlášený uživatel

#141310 Re: Miloš Zeman je russácko čínský donašeč......

2018-11-10 18:42

#141302: - Miloš Zeman je russácko čínský donašeč...... 

Kdy bude zatknut Miloš Zeman a vedení zemanovců? 

Rakousko zatklo plukovníka podezřelého ze špionáže pro Rusko


Nepřihlášený uživatel

#141311 Re: Konečně, na druhou stranu, mezinárodní platby v rámci EU jsou již poměrně dlouho relativně levné

2018-11-10 18:45

#141307: - Konečně, na druhou stranu, mezinárodní platby v rámci EU jsou již poměrně dlouho relativně levné.... 

Lidé si neuvědomují, že euro nám může pomoci dohnat Německo, říká sociolog Prokop


Nepřihlášený uživatel

#141312 Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-10 19:10


Nepřihlášený uživatel

#141313 Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-10 19:15

#141301: - Re: odporní pseudočecháčci 

potrefená husa se ozvala, že přiblblej pseudočecháčku??


Nepřihlášený uživatel

#141314 Dement Ovar a čínský klavír

2018-11-10 19:21

Tohoto zmetka ovarovýho, kolaboranta hnusnýho a podlézavce největšího jistě učila hrát na klavír soudružka učitelka Ťiang Čching v krásných dobách čínské maoistické kulturní revoluce.


Nepřihlášený uživatel

#141315 Re: Kolik asi StBák a zloděj Babiš musel zaplatit, aby se s ním Kundera sešel?

2018-11-10 20:06


Nepřihlášený uživatel

#141316 Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-10 20:09

#141313: - Re: Re: odporní pseudočecháčci 

Tvůj  text  spíš evokuje tu nejhorší chásku,  co do Čech přišla loupit. Ty k ní patříš.


Nepřihlášený uživatel

#141317 Re: Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-10 20:27

#141316: - Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci 

reagovala opět potrefená nejhorší pseudočeská cháska, chátra loupeživá, která zde vše jen ničí a vydrancovává tisíciletou energii těchto zemí českých, tato chátra jejímž jsi jistě příslušníkem vzniká vnitřním křížením náckovských a bolševických genů smíchaných s nejmodernějšími technovymoženostmi dnešního konzumního světa - výsledek odporná vpravdě nelidská zrůda bez srdce a instinktů - toť pseudočecháčkovská lůza moderních časů vedená pekelnou čtveřicí Ovarem, Agronetvorem, Pitomiem a Kikinou.


Nepřihlášený uživatel

#141318 Re: Dement Ovar a čínský klavír

2018-11-10 20:32

#141314: - Dement Ovar a čínský klavír 

Soudružka učitelka Ťiang Čching si odběhla od Velkého Kormidelníka do prognosťáku aby ukázala mladému Ovarovi tu správnou rudou maoistickou kundu nu a od té doby ho má ten dement ovar ovarovič jasně vytrčenýho směr rudý východ - čím perverznější a brutálnější režim, tím lépe.

Skutečný Evropan

#141319

2018-11-10 21:22

Evropa je šokována tím, co se děje na Ukrajině!

Evropští senátoři jsou šokováni tím, co se děje na Ukrajině, řekl poslanec Nejvyšší rady Vadim Rabinovič po rozhovorech ve francouzském senátu televizi NewsOne.
Podle něj nechápou situaci se svobodou projevu na Ukrajině, zejména senátoři byli pobouření bitím novinářů.

„Říkají, že my (francouzští senátoři) budeme informovat francouzskou vládu, budeme informovat evropské struktury a, co je nejdůležitější, budeme sledovat situaci - pokud to bude pokračovat, pak nastane velmi vážná řeč o sankcích, osobních sankcí proti těm, kteří potlačují svobodu projevu. Oni (ukrajinští politici) mají strach z čeho? Mají strach z toho, že nebudou moci vstoupit do země a nikdo jim nepodá ruku, ale my to právě takto uděláme. Protože utlačovat svobodu projevu a říkat Evropě, že jsme demokraté, my nebudeme," zdůraznil poslanec na televizním kanálu NewsOne.

Telepolis: Kyjev zavírá nepohodlné novináře, ale Západ mlčí!

Počet případů nátlaků a obtěžování novinářů na Ukrajině jde do desítek. Mezi ně patří především pronásledování Igora Gužvy, redaktora internetového portálu „Strana.ua“, který byl zadržen v Kyjevě dne 22. června 2017 za podezření z vydírání, zatčení žitomyrského novináře Vasilije Muravického, obviněného ze zrady za publikování v médiích a také zatčení šéfa portálu RIA Novosti Ukrajiny Cyrila Vyšinského a prohlídky v kancelářích redakcí.

V neposlední řadě pak na Ukrajině došlo k několika vraždám nepohodlných novinářů, které se nikdy nevyřešily.


Nepřihlášený uživatel

#141320

2018-11-10 21:37


Nepřihlášený uživatel

#141321 Re:

2018-11-10 22:27

#141320: -  

V diskusi o zločinnosti, donášení russákům a číňanům zmrdem Milošem Zemanem tu děláš propagandu na klon valento-russko listů? To nemáš petici na podporu zmrda Miloše Zemana? 


Nepřihlášený uživatel

#141322 Re: Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-10 22:31

#141312: - Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci 

Myslíš si, že to snad bylo jinak? 

Je vskutku poněkud absurdní, aby země uprostřed Evropy měla na v pozici prezidenta agenta russáckých tajných služeb zmrda Miloše Zemana a premiéra slovenského StBáka, nomenklaturního komouše a taktéž zloděje Andreje Babiše. 

Nové volby jsem naprostou nutností, neboť dnes je naprosto nepochybné, že Zeman je placen russáckou pakáží a StBák Babiš je Stbákem, zlodějem a nomenklaturním komoušem, neb by jinak nebylo možé, aby vykrádal tuto zemi, neboť jak jinak si vysvětlit deficit rozpočtu v době, kdy je bezprecedentní zaměstnanost, růst mezd, hdp a řízená inflace než tím, že ten kdo rozpočet sestavuje je zlodějem masivně vykrádající rozpočet země, je opravdu pikantní, že je to slovenský StBák a komouš. 


Nepřihlášený uživatel

#141323 Re: Re: Kolik asi StBák a zloděj Babiš musel zaplatit, aby se s ním Kundera sešel?

2018-11-10 22:34

#141315: - Re: Kolik asi StBák a zloděj Babiš musel zaplatit, aby se s ním Kundera sešel?  

To jako, že si Kundera za setkání s Stbákem Babišem nenechal zalatit? Nejeví se to nijak pravděpodobným. Jiný důvod než peníze by Kundera k setkání se slovenským StBákem a kriminálním imigrantem mít opravdu nemohl. 


Nepřihlášený uživatel

#141325 Slovenský kriminální imigrant a StBák "na cestách" co od něj jiného čekat, vláda komoušů a StBáků...

2018-11-10 22:46

Babiš věnoval Macronovi obraz s motivem babylónské věže

Obraz českého malíře Zdenka Jandy s názvem Vizionáři a žháři předal premiér Andrej Babiš v sobotu francouzskému prezidentovi Emmanuelu Macronovi. Obraz s námětem hořící babylónské věže je osobním Babišovým darem francouzské hlavě státu, Janda je premiérovým přítelem.