MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141426 Russácký zmetek sliboval hory s horákam, plakal, tvrdil, že když bude v kriminále.....

2018-11-12 08:21

Opilý Rus v Praze zabil autem ženu, po propuštění na kauci už k soudu nepřijede

Ruský občan Oleg Gubin (40), který o silvestrovské noci v opilosti v centru Prahy srazil a smrtelně zranil svým mercedesem kolumbijskou turistku (26), se nehodlá účastnit soudního řízení. Cizinec zmizel do vlasti a je stíhán jako uprchlý.

.....jeho podnikání zkrachuje a on nebude mít z čeho platit odškodné a polodementní soudkyně mu nejspíš za úplatek věřila, že když dívku zabil autem za tři mega, že je mego na kauci dostatečná zaruka, že vše splní a dnes je zřejmé, že nesplní nic. 

I Bureš s KGBákem Zemanem jsou snad důvěryhodnější, než tito dva zločinci a to je co říct, to jsou přitom opravdu excelentní lháři, možná bych snad byl schopen i uvěřit Ovčáčkovi, jen ne to, že ten russák neuteče a odškodní pozůstalé po oběti. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#141427 Vlastně je vše jak má být, když totiž slovenský ŠtBák mluví o terorismu, je na to vlastně odborník..

2018-11-12 08:48

 

 

Babiš se v Paříži krátce setkal s Trumpem, pak hovořil o terorismu

....viz výcvik, podpora, i reálné teroristické činy StBáků v době komunistické totality, byť to vlastně zprvu vypadalo, že StBák mluvící o terorismu na oslavě konce první světové války je vlastně naprostá hovadina, ale pořád lepší, než kdyby ty nesmysly žvanil KGBák. StBácký odborník na terorismus, to je prostě jiná káva, přestože to s koncem první světové války má společného asi tolik jako komouší s demokracíí. 


Nepřihlášený uživatel

#141428 A co to, že je Zeman se zemanovci placen agenty GRU, to právníkům nevadí?

2018-11-12 08:56

Zeman rozezlil právníky. Nelíbí se jim medaile pro ředitelku školy ve sporu o hidžáb

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

 


Nepřihlášený uživatel

#141429 A jaké argumenty má vlastně asi také pološílená Nina Nováková?

2018-11-12 09:07

Členka SPD i šiřitelka fake news. Kdo je žena, která varuje zákonodárce před úmluvou


Nepřihlášený uživatel

#141430 pro nechápavé socany a jinou levicovou pakáž

2018-11-12 09:40

Přerozdělováním žádné hodnoty nevznikají, ba právě naopak je jím vznik mnoha omezen a další lidi to žene do závislosti a velmi snadno to může mít negativní psychologické a následně sociální dopady. Každý člověk, i zvíře vyššího druhu, potřebuje mít první zázemí aby si troufl například přivést na svět potomstvo, u lidí je třeba jakési zázemí aby si mohli se dovolit zapojit pořádně do veřejného života, politiky, správy věcí veřejných… Přerozdělování vede jen k tomu že lidé musí více pracovat aby dosáhli toho stejného z a delší čas a za více námahy, jenom protože mají zvyšovat životní úroveň někoho kdo ji chce mít vyšší, ale není ochotný pro její dosažení konat, z toho vzniká frustrace a eventuálně rezignace velké části lidí a vůbec další negativní dopady.
Například je dost velký problém v tom jak chtějí řešit levicové strany „solidaritu“ v daních, pokud lidi se zdejším nadprůměrným příjmem zdaníte podobně jako ve Skandinávii, tak by si tam mohli stoupnout do fronty na dávky, vzhledem k provázanosti s vnějším světem jim tak zmenšujete výrazně životní úroveň, pak vymýšlíte dávky a pod. Podle mne je mnohem lepší řešení snížit daně skupinám s nižším příjmem, tím rozpočet ztratí celkem málo, ale lidem zbude o něco víc a to už může být značný rozdíl. Ale děje se tak? Ne. A to se tu bavíme o stovkách, nebo jednotkách tisíc korun. Oblíbené téma je zvyšování minimální mzdy, pokud ji zvednete o pár stovek, znamená to ale o dost vyšší náklady pro zaměstnavatele, reálný nárůst o 500Kč čistého měsíčně ale můžete realizovat snížením daňové sazby zaměstnanci, zaměstnavateli přitom nevznikne náklad navíc. Nevím teď třeba jaký počet lidí tu minimální bere, ale pokud by to byl milion, tak je výpadek na straně rozpočtu, o těch 500Kč měsíčně, je jen 6 mld za rok. Tolik, kolik bylo rozházeno za levné cestování. Proč by měl stát vybrat >6mld a ty pak se značnou režií vracet, místo toho aby je raději nevybral? Ale lidé mohou tyto peníze využít pro zvýšení své životní úrovně.
Nebo co se týče starobních důchodů, tak jak je to nastaveno je to letadlo, pyramida, ponziho schéma, ten systém je se současnou demografií, která je dále ničena odvody státu, nestabilní, i když máme teď nějaký přebytek na daných účtech, je to výjimka daná nízkou nezaměstnaností, ale dlouhodobě není stabilní, vstupuje do něj méně plátců, než je vybírajících, co je třeba je aby se lidé naučili si šetřit, investovat, státní důchod by měl sloužit jen k tomu aby lidé nešli o žebrácké holi, ne k udržování vyšší životní úrovně, k tomu by měli lidé si naspořit, nebo mít možnost si přivydělat. Nějak. Ale hlavní díl by měl být na lidech, ne na státu. Uvědomuji si že prostě jsme zdědili rozvrácenou sociální strukturu, že tu pak řádila mafie levných úvěrů a exekutoři, kteří využívali naivnosti/hlouposti lidí, o tom milionu v exekuci vím, ale to přerozdělování nevyřeší. Naopak to přerozdělování to může dále zhoršovat tím že se lidem pro odvody hůře spoří a musí si tedy brát úvěry na pitomosti jako pračka.


Nepřihlášený uživatel

#141431 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-12 09:42

#141416: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska  

Všichni vědí, Pauku, co jsi zač. Tady ti nikdo lichotit nebude.

bořivoj pauk

#141432 Pravda o čecháčkovském pronárodě a o russáckém barbarstvu

2018-11-12 09:43

Jak dlouho se ještě vydrží ruský car s čínským chánem na sebe usmívat ??? Co myslíte ?
Chlastoslovanské barbarské Russácko, s jeho pátými kolonami užgryndaných, podlézavých, vlastizrádných a neproduktivních azbuckých čechomužiků, frankomužiků a balkánomužiků, musí být bohužel i s pomocí Číny zlikvidováno (demontováno) v zájmu světové civilizace. Stejně jako Islámský stát, který rovněž přebírá štafetu bolševizmu. A stejně jako dříve francouzské třetí císařství, osmanská říše a německá třetí říše či japonské císařství. Čínský chanát přijde na řadu později. Řešení na konci příspěvku.
Blbou Evropu budou muset zachraňovat opět USA (i bez Trumpa) jako v obou světových válkách ?
Čína bude jejich hlavním spojencem ? Blbí čecháčkové budou jenom čumět na drát.
Prolhané, lenivé, ožralecké, expanzivní, cynické azbucké byzantské Rusko zůstalo mentálně na úrovni mongolského a hunského Tatarstánu (včetně temného a vůči carovi tradičně podlézavého pravoslaví, velmi podobného islámu), nedotčeno západní civilizací, úmyslně odděleno azbukou a širokorozchodnou železnicí. Zakrslý Putin sedí holou řití na hromadě rezavých raket, ponorek a tanků, pro které nemá odbyt ani jako šrot a proto usilovně hledá nového partnera Adolfa, se kterým by si opět rozdělil Evropu a soutěžil s ním v počtu gulagů, pogromů a vypálených parlamentů. K tomu účelu používá různé azbucké "trojské koně" (foldynovské Srbsko, Řecko). Také protievropský islám. Brzo bude muset platit nahromaděným zlatem za obyčejné žrádlo. Zato má miliony zadubených, hladových a zamindrákovaných mužiků, ověšených uloupenými hodinkami a oplechovaných bezcennými dobyvatelskými metály udělenými těm přeživším, kteří raději riskovali střelbu soudruhů převážně do vlastních řad, než by šli na jistou smrt do gulagu. "Psí hlas do nebe nevolá" (ruské přísloví). Jejich stavy by potřeboval snížit aby je nemusel živit. Proto jim slibuje válečnou kořist. Brzy však předá Sibiř Číně na splátku svého dluhu (podobně jako kdysi Američanům Aljašku), případně jako výsledek pročínského referenda Sibiřanů. Z Ruska zůstane feudální chlastoslovanský skanzen s dřevěnými matrjoškami, zlatem okovanými blechami vystavenými v Kremlu, a potměšilými zablešenými cirkusovými medvědy na motorkách, obohacený olezlými a odulými putinovskými agentskými čecháčky, kterým Putin rád poskytne asylovou kvótu.
Český loupeživý bachratý komunizmus vznikl a trvá jako vazalství vůči feudální Moskvě, bez ohledu na to, jaký satrapa ji zrovna ovládá a jako vlajkou zrovna mává. Ubozí, kolaborantští a neschopní Švejkovští modroknížkoví Čecháčkové se potřebují schovat za sukně někoho silnějšího a přitom kulturně zaostalejšího - aby vůči němu neměli mindráky (jako vůči Západu).
Začal s tím úlisný agent a rozvraceč EU - kleptoman Klaus a jeho poskoci hájkové, zahradilové a insemínové. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ten ale ještě nestihl lézt zároveň do řiti i Číńanům. Řešením je celková změna paradigmatu politiky na celém světě (viz závěr).
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie i ekonomické výkonnosti. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených rakouských válečných dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle a ješitně vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Děti se mu rovněž moc nevyvedly. Pravda vyděsí !!!
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:

bořivoj pauk

#141433 Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-11-12 09:45

Sudety, (podobně Horní Uhry, polské Slezsko), nikdy nechtěly být dobrovolně součástí umělého, podvodně vzniklého, separatistického husitsko-bolševického čecháčkostánu. Výsledkem mstivého a loupeživého odsunu původního obyvatelstva - namísto předtím mu odepřeného plebiscitu - je jejich současný žalostný a vydrancovaný stav, plný putinovské či čecháčkovské lůzy. Zplundrovaného parazitického čecháčkostánu, zamořeného jaderným a těžebním uhelným odpadem nebude žádná škoda. Je to boží trest za zlovolné a podlé vyhnání původních obyvatel, kteří nedostali ani autonomii. Jakékoli naředění bolševické lůzy neruskými a nečínskými cizinci je jenom prospěšné.
Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem tupého a kolaborantského čecháčkostánu za Ural, kam dávno patří, a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap. Tak jako se Kosovo odtrhlo od azbuckého Titova Srbska aby skončilo v náručí ještě primitivnější Albánie - tak se čecháčkostán a slovenskostán odtrhly od civilizovaného Rakousko-Uherska, aby skončili přesunem do ruských stepí nebo až za Ural a budou rádi, až jim Putler stanoví dostatečné uprchlické kvóty do jimi samoobslužně zbudovaných gulagů v Akci Z.
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie, založené na bratrovraždách a zákeřných záludnostech. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou. Viz Václav Perokrad.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených rakouských dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Ani děti se mu moc nevydařily. Pravda vyděsí !!! Mnichovská dohoda: Čecháčkové si svůj stát nevybojovali ale vysomrovali na západních velmocech a stejným způsobem o něj přišli. Kdo se ani nepokusí ubránit sám, musí po zbytek života platit výpalné "osvoboditelům". Čecháčkové se musí na někoho vymluvit. Patří za Ural.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce separatistické, jepičí a neživotné ČSR: TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google


Nepřihlášený uživatel

#141434 O Andrejově "vkusu" hovoří už jeho "luxusní" restaurace, kde to vypadá jak v krematoriu.....

2018-11-12 09:46

Lidový vkus premiéra Andreje Babiše


Nepřihlášený uživatel

#141435 Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě !!!

2018-11-12 09:46

#141392: Bořivoj Pauk - Pravda o čecháčkovském pronárodě !!! 

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovští vepříci a vepřice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.


Nepřihlášený uživatel

#141436 ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-11-12 09:47

Monsignor Pihatý Pitha Belzebub IV. je největší zrůda a pekelník I.kategorie. Mele otřesné bludy, zvedá své pařáty, hrabat by chtěl zase odpustky na vatikánské bordely a pokladnice, šířit strach a nenávist mezi ovčáctvo své a dovolávati se boha jako trestajícího. Ó bojte se boha, vy nebožátka !!! Fráterníci to oni sami tíhnou ke všem peklům, arciďáblové !!


Nepřihlášený uživatel

#141437 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-12 09:47

#141431: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska  

Nejsme ani Pauk, tedy oni "všichni, co vědí" je tedy vlastně kdo, když to nejsi ani ty?  :-), nějaká banda psychopatů jak Ochcáček s Forejtem dohromady? 


Nepřihlášený uživatel

#141438 Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-11-12 09:49

#141369: - ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Ať táhne do pekel ten dementní dědek plesnivej. On má tak co blábolit za nesmysly a lži, šířit paniku, hrůzu a nenávist. Tohle těm fráterníkům vatikánskejm jde nejlépe. Jsou horší než bolševici a náckové dohromady. Celá staletí tady vládla a poroučela tato sebranka z Vatikánu, její vůdce Papež - Místobůh krájel světadíly a země a uděloval je jako dary svým nejvěrnějším fanatikům - co následovalo - zničení vyspělých kultur a civilizací v Americe, ničení nesčetných domorodých společenství po celém světě, genocida, plundrování, rabování ve jménu Boha. Hrůzný teror všude možně, upalování, mučení, zabíjení, zastrašování a ponižování, ukrutné vybírání odpustků na církevní vrchnost - na jejich plné pokladnice, měšce, soukromé bordely a perverzní zábavy, do dnešních dnů prznění a týrání dětí. Ničit, křižovat, pálit - to jim jde dobře. Místo aby se ctila láska a přátelství mezi lidmi bez rozdílu, tak se vyvolávají běsy války, zabíjení a slepého fanatismu víry. Jak nesmírně ubohé je to kázání a chvástání dědků fráternickejch včetně tohoto starého Pihatky belzebubského.


Nepřihlášený uživatel

#141439 Toto jsou vůdcové jelimanů českých !!!

2018-11-12 09:50

Ovar chcípá na zadušení zvratky a jelitami
Agronetvor se rozkládá v kosteleckou směs
Kikina má náběh na bankovní mrtvici
Pitomio si roztahuje otvory kvůli dešikmení
a všichni jsou práskáni rudobelzebubskými biřici
po svých odporných pérdelích.


Nepřihlášený uživatel

#141440 Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-11-12 09:50

#141436: - ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Zkus tu úmluvu raději analzyzovat a zkus analyzovat vazby katolické církve na spiklenecké terie russácké hybridní války, misto abys tu pořád dokola kopíroval ten tvůj šílený blábol. 

Bylo by ku prospěchu tobě, konečně bys třeba zjistil, proč Piťha lhal, bylo by to ku prospěchu katolické církve, bylo by to možná ku prospěchu všech, obzvláště pokud bys analýzu provedl věcně správně. 


Nepřihlášený uživatel

#141441 Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-11-12 09:56

#141438: - Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

"Jsou horší než bolševici a náckové dohromady. " Co to vlastně zkoušíš russácký trotle? 

Co je naprosto jisté, že Svět je v principu postaven na existenci absolutního dobra, tedy pokud jsme si takovou představu dokázali vytvořit, je absurdní tvrdit, že nemá smysl jí rozvíjet, neboť je naprosto evidentní, že ideál absolutně dobrého smyslu bytí myslících lidí na Zemi naprosto jednoznačně správný, pravidvý, přičemž je zřejmé, že důležité věci v životech lidí jsou právě ty, které nelze hmatatelně uchopit, vidět, změřit, jako je přítelství, úcta, důvěra, vzdělání - ani to nejde dost dobře pochopit, kultura, morálka, soulad kultury, morálky a znalostí jako pojem vzdělanost, atd. atd. 

Představa, že ideál absolutně dobrého smyslu bytí na zemi, bude nahrazena vírou ve zlaté tele - tedy politické sektářství, co jich jich hloupí lidé na Světě vyprodukovali a bude to ku prospěchu lidí, je představa absurdní již tísíce let od putování pouští a snad každé století má nějakou zkušenost se sektářskou debilitou, velkého rozsahu, minulé století právě s komunismem a nacisme, které přetrvalo nejen v russákově do dnešních dní.   

Tedy bud v klidu, ač je samozřejmě organizace církevní tvořena lidmi, kteří se jistě mnohdy jen jako věřící tváří a přitom jsou to sektáři, nic to nemění na věci, že vlastní organizace má zásadní význam mimo jiné proto, že udržuje v případě katolické církve kontinuitu a znalosti o rozvoji lidského myšlení právě v oblasti absolutně dobrého smyslu bytí na této Zemi. Totéž samozřejmě platí o Židech, muslimech, budhistech, hinduistech atd. kolik různých verzí rozpracování myšlení k dobru vzniklo. 

Chápání a srozumitelnost myšlenky absolutního dobra je opravdu rozdílná, co je ale všude stejné je popírání absolutního existence absolutního doba a tomto popírání generování různých vraždných sekt, přičemž to vypadá, že komunismus je z těchto sekt nejhorší a ničím se neliší od nacismu, vyznavači této sekty naprosto volně přechází mezi nacismem a komunisme či dokonce kombinují zrůdnost obou těchto sekt, viz. tvůj příspěvek.  


Nepřihlášený uživatel

#141442

2018-11-12 10:17

Migrační krizi schválně rozputaly elity, aby změnily složení populace Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#141443 Dement Ovar a čínský klavír

2018-11-12 10:19

Tohoto zmetka ovarovýho, kolaboranta hnusnýho a podlézavce největšího jistě učila hrát na klavír soudružka učitelka Ťiang Čching v krásných dobách čínské maoistické kulturní revoluce.


Nepřihlášený uživatel

#141444 Re: Dement Ovar a čínský klavír

2018-11-12 10:20

#141342: - Dement Ovar a čínský klavír 

Soudružka učitelka Ťiang Čching si odběhla od Velkého Kormidelníka do prognosťáku aby ukázala mladému Ovarovi tu správnou rudou maoistickou kundu, nu a od té doby ho má ten dement ovar ovarovič jasně vytrčenýho směr rudý východ - čím perverznější a brutálnější režim, tím lépe.


Nepřihlášený uživatel

#141445 Re:

2018-11-12 10:26

#141442: -  

Ty považuješ za elitu zločinckou organizaci KGB v russákově? Od kdy je to elita? Náš právní řád o těchto zločincích hovoří naprosto jasně jako o zločincích. 

Byla to KGB která masivně po tisících školila lidi v používání teroru a terorismu k získání moci. Důsledky jsou opravdu hrozné. 

Co je skvělé, že migrace je lidem opravdu vlastní po desítky tisíc let jestli ne daleko déle, ale přesto stačí objasnit potenciálním migrantům, že místo kam se chystají migrovat je sice opravdu velmi krásné, ale také velmi drahé, neboť je velmi industriální a tedy vyžaduje velmi sofistikované znalosti k tomu, aby imigran uspěl, přičem jazykové znalosti jsou jen nutným základem. (StBák Babiše s jeho českoslovenštinou je výjímka potvrzují pravidlo, navíc je to imigrant čistě kriminální). Tedy jen tímto vysvětlením paní Merkelová praktícky eliminovala hybridní russáckou válku vedenou proti západní Evropě v oblasti migrace a tedy i eliminovala živelnou migraci. 

Co je jisté, že do EU ročně tak jako tak 500 000 lidí přijde a je naprosto jisté, že z ní také statícíce lidí ročně odcházejí, někteří zpět domů, jiní do jiných částí světa a jiní bohužel umírají, tedy ti co přicházejí jen nahrazují ty co odcházejí v dlouhodobém horizontu je to bilance v podstatě vyrovnaná, když v EU žije 550 mil. lidí.  Není na tom nic nepochopitelného, neetického, nemravného, nekulturního, je to naprosto přirozené chování lidí svobodně se rozhodujících o svých životech a spiklenecké teorie a vyvolávání nenávisti hybridní russáckou válkou na tom opravdu nezmění vůbec nic a to je na EU a demokracie vlastně to nejkrásnější a proto se také hybridní válka soustředila na podstatu a snaží se vyvolat dojem, že demokracie není správný způso správy veřejného prostoru a to i tím, že si v ČR dopravili KGBáky Zeamana na Hrad a StBáka do Strakovky, neboť oba se dostali k moci porušováním volebního zákona, lhaním o sobě a politických oponentech. 


Nepřihlášený uživatel

#141446 Re:

2018-11-12 10:28

#141442: -  

Ve valento russko listech tedy výkladní skříni hybridní russácké války v češtině je opravdu možné napsat jakýkoliv blábol a je bohužel realita, že čím větší blábol to je, tím mu KGBák Miloš Zeman více věří a více jej propaguje, má to nejspíše jako russácký trotl v popisu "práce". 


Nepřihlášený uživatel

#141447 Re: Re: Dement Ovar a čínský klavír

2018-11-12 10:35

#141444: - Re: Dement Ovar a čínský klavír 

Nesnižuj se na úroveň komouše a KGBáka Miloše Zemana, nemáš to zapotřebí. 

Bohatě stačí když tu napíšeš, to co je pravda, že jeho šíleným "hraním" zničil dojem z jinak jistě skvělého hubeního nástroje a tím zničil do velké míry také pověst výrobce v Číně. Je to prostě nevzdělaný a nevzdělatelný idiot, dá se od něj očekávat zločinnost. lži, zlodějiny, nemravnost a nekulturnost, nic jiného. Překvapit může jen mírou ubohosti, vulgárnosti, oplzlosti.

To, že bude páchat zločiny jeden za druhým je holý fakt jeho patologické osobnosti. Je to realita, kterou předvádí v politice od té doby, co se v ní objevil. 

Na druhou stranu propagace životní příběhu soudružky Ťiang Čching má cosi do sebe, pornografická hvězdička Kačenka Zemanová má k takové kariéře slibně nakročeno :-). 


Nepřihlášený uživatel

#141448 Část Britů si naběhla na lživou pro-brexit kampaň a výsledek je, se teď straně diví.....

2018-11-12 10:51

Přistěhovalci ztrácejí zájem o práci v Británii

S blížícím se termínem brexitu klesá zájem přistěhovalců o práci ve Velké Británii. Počty zahraničních zaměstnanců se v posledních měsících snižují a firmy mají problém obsadit volné pozice, uvedl server BBC.

.....co je na věci špatné, že se budou divit čím dál více co si nadrobili a je vcelku velmi pravděpodobné, že se Británii vlastně vůbec nepodaří brexit dokončit a tedy Skotsko bude platit eurem dříve, než vůbec Británie z EU reálně vystoupí. 


Nepřihlášený uživatel

#141449 Tedy nastává další fáze, odškodnění za neoprávněné stíhání.....

2018-11-12 10:57

Vrchní soud zrušil tresty v kauze opencard

Pražský vrchní soud zrušil odsuzující část verdiktu nad někdejším pražským primátorem Tomášem Hudečkem (dříve za TOP 09) a dvěma radními v kauze opencard. Soudci rozhodli, že pražský městský soud dospěl při posuzování případu k nesprávným právním závěrům. Odvoláním dalšího z exprimátorů Bohuslava Svobody (ODS) se soud nezabýval, neboť jeho stíhání bylo kvůli poslanecké imunitě přerušeno a zrušení verdiktu se jej tak netýká.

.....např. v případě bývalého primátora Hudečka by odskodnění mělo být v rozsahu tak velkém, že by umožnilo opětovné spuštění jeho politické kariéry, tedy mělo by se počíta v miliardách korun, když tu Babiš vynakládá stamiliony jen na kampaň v komunální politice. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141450 Re: Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě !!!

2018-11-12 10:59

#141435: - Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě !!! 

Zrůdný to pronárod vedený pekelnou čtveřicí Agronetvor, Ovar, Pitomio a Kikina