MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141876 O Václavu Havlovi...

2018-11-16 17:54

 

2014-12-21 09:55

 

je obrovská škoda, že tu není. Zeman by v takovém případě nikdy neseděl na Hradě.....

Václav Havel nikdy žádnou modlou nebyl, ale byl člověkem, jasně si trvajícím na mravních principech demokracie, svobody jednotlivce i celé společnosti. Utkával se bohužel s odpornou zločineckou post bolševickou bandou nejspíše velmi intenzivně podporovanou z Ruska, viditelně reprezentovanými zločinci a komunisty Klausem a Zemanem. V tomto utkávání byl do velké míry dosti osamocen, neboť na politické scéně a s touto pakáží vždy museli menší politické subjekty nějak spolupracovat, aby vůbec země měla vládu. Úlohy, ale utkat se s touto pakáží, že vždy prezident Havel zhostil se ctí a to přesto, že jasně ve vypjatějších situacích věci pojmenovával velmi jasně. 

Podařilo se mu prosadit všchny zásadní demokratické instituce, jediné co nepodařilo ani do dnešních dnů, je základní zákon demoracie, tedy zákon o úřednících, který by oddělil politika od úředníka a postavil mezi ně v případě konfliktu moc soudní. 

Základním zákonem demokracie je to proto, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, žádná jiná možnost neexistuje. Občan se může covat libovolně, pokud mu to takové jednání zákon výslovně nezakazuje. Pro státní moc nic takového neplatí a proto úředník má vždy postup, jak má jednat, pokud jej nemá, nemůže jednat libovolně, ale naopak, nesmí jednat vůbec a je povinností politika, tedy zákon pro takový případ navrhnout a je také odpovědností politika, aby úředník se do situace kdy "nejedná" nikdy nedostal. Nemá-li ovšem úředník zastání u soudu proti politikovi, v případě kdy se striktně drží zákona a politik po něm "požaduje" "mírné uhnutí", pak v situaci, kdy politik má moc nad úředníkem fatální úřaduješ - zítra neúřaduješ vzniká opravdu prostředí děsivé, které ale velmi vyhovovalo a vyhovuje dvěma hlavním porevolučním komunistům Klausovi a Zemanovi. 


Nepřihlášený uživatel

#141877 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2018-11-16 17:55

 

2014-12-21 10:01

 

....bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana. 

 

Dopis mistopředsedy Zemanovců Radka Augustina panu Němcovi autorovi této petice, myslím,  koreluje s tím, v jakém stavu předávající našli Hrad 1.12.2014. Včetně StBáckého oslovení, překlepů a lží o tom, jak si "Miloš Zeman vypůjčil slovník svých oponentů" přičemž takovou oplzlost na veřenosti nikdo z politiků (snad ani z komunistů) nikdy nevyslovil a co více nikdo nic takového ani nezdůraznil opakováním. To platí i o těch, kteří občas vulgární slovo použijí, nikdy jen neopakují, není k tomu důvod, nezdůrazňují ono slovo a neříkají ono slovo proto, aby bylo vysloveno, ale proto, že má nějaký kontext. Milošova oplzlost byla jen a pouze oplzlostí Miloše Ubu. 


Nepřihlášený uživatel

#141878 Rusko mělo ve fondu, který honosně nazvalo "národního bohatství".....

2018-11-16 17:57

Kdepak je dnes konec fondu "národního bohatství" nejspíše byl vždy vykradený, ale devalvace russáckých bonů po okupaci Krymu vlastně byla záminkou říci, že se fond "poušil na sanaci devalvace russáckého bonu na polovinu" .....

2014-12-21 12:43

 

...100 mld. dolarů. USA má HDP 16 bil. dolarů a jen rozpočet centrální vlády USA je cca 3,5 bil. dolarů :-) 

Čína v USA drží aktiva v objemu cca 72 mld. dolarů, které jí tam "jen tak leží", je ale pravda, že USA drží obdobná aktiva Číny, tedy také cca 72 mld. dolarů a také tam jen tak leží. 

Nedivil bych, kdyby byl "fornd národního bohatství" KGBáckou pakáží ovládající Kreml vykraden, právě proto, že mu dali tak "honosný" název. Zlodějům KGBákům v Kremlu by to bylo podobné. 

Na co si  tedy Rusko vlastně hraje?

Řekl bych, že už název napovídá, že je to fond určení k rozkradní KGBákem V.I.Putinem a jeho bandou v Kremlu. 

Dnes zrovna jeden z nich stahuje peníze ze zahraničí a řekl bych, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že je měl právě z tohoto "fondu". 

Na každý barel, který i dnes Rusko vytěžilo doplácí cca 20 dolarů a musí plnit přitom slmouvy. Co vlastně tedy v Rusku ještě řeší, jediným jejich skutečným řešením je zastavení těžby. 


Nepřihlášený uživatel

#141879 O KSČ.....

2018-11-16 17:58

 

2014-12-21 12:44

 

dnešního pohledu je naprosot zřejmé, že KSČ neměla být jen právně označena za zločinnou, ale měla být také zakázána.  

Na relativizaci honodt postavili svojí kariéru prakticky všichni komunisté v této zemi, od Klause počínaje, před Zemana až k Babišovi. 

Komunistická ideologie je zločinná a jeji propagace je trestná, přesto je tu strana strana komunistická beztrestná, přestoře jakékoliv vystoupení poslanců této zločinné strany propaguje zločinnou ideologii.  Pokud by kdokoliv založil Fašistickou stranu ČR, neprošla by ani registrací na min. vnitra. 

Z mého pohledu tedy i dnes má smysl usilovat o to, aby komunisté z názvu své strany jakékoliv zmínky o komunismu vypustili a stejně tak, aby na svém domě neužívali symboly komunistické diktatury, tedy ony rudé hvězdy, co si tam věšeli (nevim, jestli je tam stále mají). 


Nepřihlášený uživatel

#141880  O demokracii....

2018-11-16 17:59

 

2014-12-21 12:49

 

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 


Nepřihlášený uživatel

#141881 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2018-11-16 18:01

....a jak o ně zase vlastně už přišel :-). 

2014-12-21 12:55

 

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče donašeči StB či alespon prospěchářstí členové KSČ také vlastně byli jen "oběti". Mnozí prospěcháři tedy také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou", nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje.

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie, práv a medicíny, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako kdysi KSČ (bolševici), cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šátky". 


Nepřihlášený uživatel

#141882 O totalitách a kdo války provokuje.....

2018-11-16 18:02

 

2014-12-21 12:58

 

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

Že to nevidíte, že je to jinak? Tak neváhejte a napište jak.


Nepřihlášený uživatel

#141883 O Ukrajině....

2018-11-16 18:03

 

2014-12-21 13:10

 

Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#141884 Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ Radka Augustina....

2018-11-16 18:06

.....dnes už je blb Augustin v české diplomacii, absurdní....

2014-12-21 15:21

 

...obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 


Nepřihlášený uživatel

#141885 Re: Re: Re: pryč s Ovarem do hnoje !!!

2018-11-16 18:14

#141870: - Re: Re: pryč s Ovarem do hnoje !!! 

Přesně tak demise pro Owara i Bureše!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#141886

2018-11-16 18:15

Pseudokauzy pražské kavárny každého jen otravují. Pan Babiš je dobrý premiér.


Nepřihlášený uživatel

#141887

2018-11-16 18:15

Naschle zitra v Praze..


Nepřihlášený uživatel

#141888 Re:

2018-11-16 18:16

#141886: -  

Odchod se do V. cenové Owarofile


Nepřihlášený uživatel

#141889 Re:

2018-11-16 18:25

#141886: -  

Jak může být StBák dobrý premiér, když v době růstu HDP, platů, technicky nulové nezaměstnanosti a řízené iinflace zadlužuje stát každý rok o desíkty miliard. 

Takovou věc snad přece může dělat jen nebetyčný kretén a nikoliv dobrý premiér, na tom se snad v klidu shodnene. 


Nepřihlášený uživatel

#141890 Vždyť si postavili "kosmodrom" proč z něj nelítají?

2018-11-16 18:27

Sojuz startuje k ISS. Poprvé od říjnové nehody

Z kazašského kosmodromu Bajkonur odstartovala nosná raketa Sojuz FG, která má vynést k Mezinárodní vesmírné stanici (ISS) nákladní loď Progress MS-10. Pro raketu to je první let k ISS od jejího selhání z 11. října, kvůli kterému se na vesmírnou stanici nedostali dva noví členové posádky.


Nepřihlášený uživatel

#141891

2018-11-16 18:47

Slonková s Kubíkem překonali veškerou mez drzosti, zavřeme je do kriminálu!

Evropan

#141892 Re:

2018-11-16 21:22

#141891: -  

Když policie nekoná, protože je paralizována kroky slovenského eštébáka, tak je to alespoň několik slušných a eštébákem zatím neplacených novinářů jako paní Slonková a pan Kubík, kteří prakticky dělají práci za naše neschopné "pomáhat a chránit", kteří tak maximálně zvládnou demonstrovat u švédské ambasády na základě fake news.

Jinak ne úplně nezajímavá souvislost s rokem 2002:

Policie odhalila chystanou vraždu novinářky deníku MF DNES díky přiznání muže, který měl Sabinu Slonkovou zabít. Kriminalistům se přihlásil den před provedením vraždy. Policie redaktorku ihned převezla do úkrytu, kde byla až do neděle. Během vyšetřování policisté obvinili a uvěznili bývalého generálního sekretáře ministerstva zahraničí Karla Srbu, jeho přítelkyni a dva zloděje z Prachaticka.

https://zpravy.idnes.cz/slonkovou-delily-od-smrti-hodiny

Karel Srba vystudoval pražskou Vysokou školu ekonomickou. Před Sametovou revolucí pracoval v ČSAV a je také veden v seznamech spolupracovníků StB pro krycím jménem Salima. Po převratu působil jako obchodní náměstek Pražského domu techniky či jako vedoucí finančního odboru ministerstva zdravotnictví, odkud byl v roce 1997 "odejit" kvůli škraloupu s půlmilionovou státní zakázkou. V roce 2002 (kdy připravoval vraždu novinářky Slonkové) byl generálním sekretářem Ministerstva zahraničních věcí. To bylo v době, kdy byl ministerm zahraničí Jan Kavan (ČSSD), který byl podezřelý ze spolupráce s StB pod krycím jménem Kato. Premiérem byl jistý Miloš Zeman, který o desetiletí vtipkoval s rusským diktítorem Putlerem o likvidaci novinářů. Je asi jasné, na čí straně je ten hnusný hyenismus.

Jo, lidská paměť, to je kurva, že?


Nepřihlášený uživatel

#141893 Re:  O demokracii....

2018-11-17 00:55

#141880: -  O demokracii.... 

   Dvě věci - přinejmenším - demokracie umí.  Opravovat chyby, jichž se dopustila, ale nejen to. Umí dokonce, a dost přesně, hledat řešení svých problémů, blízká těm nejlepším. 

    Právě toto z ní činí formu vlády, lepší než to, co už bylo - tu a tam - vyzkoušeno.

    Avšak všimněme si, že demokracie má vícero implementací. Tyto variety mají nutně jinou kvalitu. Asi není nejlepší vizitkou, když někde měli od války už 55 vládních kabinetů. Jako v Taliánii. Makaróni se pletou, když si myslí, že vrcholem všeho snažení je sestavit vládu.

     Vláda má vládnout  co nejlépe,  a s tím souvisí i to, že  po dobu trvání mandátu. To znamená, že Taliáni v tom jejich Taliánově mají  nějakou chybu zásadního rázu. A nejsou schopni to po sobě opravit. Ta jejich demokracie tak vypadá spíš jako nějaký perfidní padělek.

 


Nepřihlášený uživatel

#141894

2018-11-17 03:11

Miloš  má oči v sloup!

Evropan

#141895 Vzpomínejme na boj za demokracii a nezapomínejme, že zlo je stále mezi námi!

2018-11-17 06:40

Ještě v noci se u památníku demonstrace 17. listopadu na Národní třídě objevily kytice slovenského eštébáka a špatně asimilovaného Asiata. Je signifikatní, že se oba na Národní třídu bojí, ale zároveň je to ukázka neuvěřitelné drzosti, že se toho odváží zrovna oni. Jeden estébák a druhý nahnědlý nacionalista v den, kdy si připomínáme studentský boj proti fašismu a komunismu. Ještě by se mohl přidat hradní ožrala, který se Prahy bojí jak čert kříže, a budeme tam mít kompletní sebranku, proti které je opět třeba bojovat.

Naštěstí se našli soudní lidé, a ti jejich "pozdravy" přemístili tam, kam patří. Vzpomínejme na studenty, pana Václava Havla a devadesátá léta, kdy u nás byla skutečná demokracie, lidé byli k sobě slušní a nebyli ovládáni zaplacenými novináři a šiřiteli dezinformací.


Nepřihlášený uživatel

#141896 Re: Re:  O demokracii....

2018-11-17 08:20

#141893: - Re:  O demokracii.... 

Nikde na západě není dramatický problém, mimo jiné proto, že nevede k extrémismu, tedy tomu, aby vládu vedl nácek či Stbák a prezidentem byl russký troll přesněji trotl. 


Nepřihlášený uživatel

#141897 Proč zase do..... "řeší" takovou věc policie, má si všímat toho jak StBák Babiš okrádá...

2018-11-17 08:28

07:45 - Premiér Andrej Babiš položil věnec u památníku na Národní třídě kolem půl jedné ráno. Lidé je brzy ráno vzali a hodili do koše, stejně jako věnec od Tomia Okamury. Policie následně květiny z koše vyndala a odnesla pryč.

......občany této země např. pomocí korunových dluhopiců vydaných a koupených stejnou osobou za účelem neplacení daní na jedné strana zvýšení nákladů na straně druhé. To má do..... řešit policie a státní zástupci a ne když občané vyhodí kykty nějakého StBáka od panátníků, kde StBáci mlátili studenty tak, až tekla krev. 

Je vidět, jak je police zmatená. 

Vlastenec

#141898 Pohrdáme zrádci a pražskou kavárnou!

2018-11-17 08:59

Praha byla vždycky kolébkou totality, za druhé republiky fašismu, za protektorátu kolaborace, po únoru komunismu, po okupaci normalizace, po listopadovém převratu havlodebilismu a nyní neomarxismu!

Vlastenci do boje!
Nepřihlášený uživatel

#141899

2018-11-17 09:23

Patologická sedlina společnosti podporovaná TOP 09 a spol. už zničila, zneuctila a podupala vzpomínku na 21. srpen 1968. Teď doslova fašistickým způsobem poplivala 17. listopad 1939 a 1989. Musíme začít bránit demokracii a svobodu! Je za pět minut dvanáct!


Nepřihlášený uživatel

#141900

2018-11-17 09:25

Šibenice na Václaváku, útoky na výsledky demokratických voleb, pokusy o puč, revolverová žurnalistika, animální nenávist k Babišovi - Kalousek, Němcová a Pospíšil. Tak tím si připomínáme 17. listopad...