MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#142551

2018-11-26 20:11

Ano, přesně tak. Teď zrovna ten čínský rudý císař Si Ping Pong zkorumpoval filipínského diktátorského magora Duterte a oba naprosto serou na to, co si myslí obyčejní lidé na Filipínách, že nechtějí zaprodávat svou zemi za slizké čínské peníze. Tam kde cinkají rudé dračí zlaťáky, tam všechny korupční svině u moci (včetně našeho zrádného ovara u nás) hlasitě slintají a plazí se poníženě k dračím drápům rudého císaře.


Nepřihlášený uživatel

#142552 odporní pseudočecháčkové !!!

2018-11-26 20:15

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovský prasata a prasnice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten prasáckej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.

Pryč s pekelnou čtveřicí Agronetvorem, Ovarem, Kikinou a Debilotiem !!!! Pryč s rudohnědou chátrou jenž zasviňuje naší krásnou zemi !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#142553

2018-11-26 20:19

pekelná čtveřice v čele s maoistickým kreténem kanálníkem všech stok a spřadačem sítí z hnojového hedvábí.

Žeňte zrádnýho Ovara svinským krokem do hnojiště, kam patří !!!


Nepřihlášený uživatel

#142554 Ten ožrala se úplně zbláznil.

2018-11-26 20:28

Pro Kristapána !! Co to tam ten hradní kořala v tom izraelském Knesetu mele za naprosté krávoviny ??? On už se úplně zbláznil !!!!! Pomóóóct.


Nepřihlášený uživatel

#142555

2018-11-26 20:31

Veřejnoprávní média jsou prakticky obsazena lidmi s jedním názorem a neochotou respektovat názor jiný.


Nepřihlášený uživatel

#142556 Re: Ten ožrala se úplně zbláznil.

2018-11-26 21:02

#142554: - Ten ožrala se úplně zbláznil. 

Co konkrétně máte na mysli, ? Ožrala I. mele blbosti od rána do večera !


Nepřihlášený uživatel

#142557

2018-11-26 21:45


Nepřihlášený uživatel

#142558 Re:

2018-11-26 21:51

#142555: -  

Žádná media nesmí šířit poplašné zpráv, veřojnoprávní medium navíc má daleko přísnější kodex, tedy jeho primární úloha je informování o realitě a tedy ne o fixci. 

Za názorem musí být jasná a reálná argumentace a navíc musí být naprosto jasně zřejmé, jaké politické názory pozvaná osoba zastává. Úloha moderátora je, jasné lži odchytit a komentovat. Tedy primárně logicky nemohou být zváni lidé, kteří lžou z principu. 

Tedy příklad - pokud ti vadí, že v ČT zaznívá minoritně názor, že Krym není russáky okupován, je to proto, že to není názor ale lež. V době vzniky okupace byla tato lež velmi hojně diskutována a prokazována. 


Nepřihlášený uživatel

#142559 Re: Je to složité a dnes je na russákovu velmi dobře vidět.....

2018-11-26 22:56

#142538: -  

.....v jak obtížné situace byla celá Evropa, když Hitler masíroval Němce.  Jak obtížné bylo z vnějšku vysvělit národu, že to není v pořádku, co jim Hitler slibuje. 

Dnes jsem ale přeci jen o kus dál. Prošli jsem si studenou válku, jasně si západ určil hranice a je bohužel nutné to učinit znovu. Ukrajina je na tom bohužel ale tak, jako ČR v roce 1968 a Hitler Putin to ví, jen je celá Ukrajina na něj sakra velké soustou i proto, že se prostě brání a je ochotná vyhlásit stané právo, mobilizovat, je ochotná bojovat. My jsme ochotní nebyli, my jsme si svou zem nebránili, proto jí také russák za pomoci Zemana a Babiše masivně vykrádá. 

Německo může v této chvili nabídnou zkušenost, jak bylo Hitlerem zotročeno, jak bylo zavlečeno do války, jaký byl mechanismu, jak národ podlehl a to mohou Němci veřejně říci a říkají to. Příčinou totiž nebyl prvotně krize, ale totalitní partner russák, který umožnil Hilterovi vyzbrojit armádu, platil zlatem za takové běžné věci jako byla partní lokomotiva, vagóny, atd. atd.

Je znám mechanismu státních dluhopisů "prodaných" občanům, použítých čistě jen na zbrojení. I to je potřeba v russákově velmi pečlivě sledovat. Putin se od Hitlera opravdu prakticky ničím neliší. 


Nepřihlášený uživatel

#142560 Re:

2018-11-26 22:57

#142540: -  

Co je do ..... nekonkrétního na tom, že v době růstu HDP, nulové nezaměstnanosti, řízené inflace a růstu platů je čirá zhovadilost mít deficitní rozpoč. Co bys ještě konkrétnějšího chtěl? 

Něco se Stbákovi ale sakra nedaří, pokud v době např. zdravotní pojišťovny získavají abnormálně vysoké příjmy díky růstu platů a především díky tomu, že zaměstnanci si platí pojištění z mezd (tedy daleko vyšší, než min. placená za nezaměstnané státem) jsou v minusu stovky milionů korun. To fakt  vypadá, že to Ken na min. zdravotnictví masivně rozkrádá. 

Co je do pr..... nekonkrétního na stavu, kdy StBák zadluží stát min. o dalších 80 mld. a za stejnou dbbu ten zlodějský zmrd navýší majetek karuselu dle jeho vlastního vyjádření ve výroční zprávě o 40 mld. korun? Jak se takový komunistický zázrak vykradení státní rozpočtu dopr.... opravdu mohl udít? 

Jděte opravdu už s táím odpoprným Stbáckým idiotem někam do russákova a přesťaňte ničit tuto zem. 

Ano jsem opravdu rozloben, neboť je naprosto nepochybné a právě z makroekonomických dat, že Babiš doslova tuto zem vykrádá. To je naprosto evidentní. Horší je, že z ní nevykrádá jen peníze, ale i kulturu, morálku a vzdělanost, kdy mu je část občanů ochotna věřit, že je jako StBák, komouš a zloděj je člověkem morálním, kulturním či dokonce vzdělaným. 

...................................

Pan Drábek ty nebetyčný idiote se dokázal zbavit OK Systému, který dnes MPSV vysává jistě už min. o 600 mill. ročně jestli ne více. 

Dokázal za směšné peníze, proti tomu jaký rozpočtují nyní, postavit informační systém, provozovat jej a také díky němu vyplácet peníze potřebným. 

Dnes na to ministertvo projektu 1,5 mld. a nikam se nemůže pohnout, neb tam mají bandu, která používá stovky milinů, které od ministerstva dostává "za údržbu" na to, aby dostávali ještě více, neb zjevně jejich smlouvy jsou "nekonečné" a mají nejen inflační doložku, neb se jim rok od roku platby zvyšují. 

Fakt nevím co řešíš. Copak si takové hovado, že nedohlédneš, jakým zločincem Babiš je? 


Nepřihlášený uživatel

#142561 Re:

2018-11-26 22:59

#142540: -  

Ty debilní idiote, pan ministr Kalousek provedl tuto zemi odbytovou krizí s nezaměstnaností na úrovni 6 %, tedy o tři procentní body menší, než měl idiot Zeman v době růstu HDP 3 %. 

Co bys ještě chtěl více? Všude jinde okolo byla nezaměstnanost dvojciferná. Z post bolševických zemí jsme z krize vybruslili nejspíše nejlépe. Fakt nevím, co bys ještě chtěl dalšího? 

Aby pan ministr Kalousek honil karuselové zloděje? Jediný, který sedí v kriminále je ten, kterého dodal analytický tým pana Kalouska, ten jediný vůbec nějakého většího karuselového zloděje nejen odhalil, ale také policii poskytl dostatek důkazů, aby mohl být zatčen. 

Stbák Babiš s celou jeho "slvanou" kobrou, neodhalil jediného karuselového zloděje, který vůbec stát za odhalení a alespoň zaplatil ty lenochy z kobry. 

Fakt si už přesťaň srát na vlastní hlavu. Jinak se to říci nedá. 


Nepřihlášený uživatel

#142562 Zeman skutečně okradl stát, nikoliv Mosteckou uhelnou společnost.....

2018-11-26 23:01

 

2018-11-26 17:10

 

.....v tom má pan Koláček naprostou pravdu. Miloš Zeman vytuneloval stát, tedy naše peněženky, byl to Miloš Zeman kdo skutečně kradl, nikoliv pan Koláček a jeho "společníci". Oni řádně za privatizovaný majetek zaplatili, stejně tak řádně zaplatili za majoritní podíl, byť díky tomu, že Miloš Zeman jako předseda vlády a zástupce majoritního vlastníka nevykonával řádnou správu majetku a umožnil manažerům, aby platili penězi za podíl z účtu společnosti. 

Miloš Zeman je hlavní zloděj, nikdo jiný. Není možné prodad 46 % dolu za 650 mil. a přítom neokrát vlastníky - tedy občany tohoto státu. Miloš Zeman každého jednotlivého občana tohoto státu okradl min. o 1 000 až 1 200,-  jen touto jedinou zlodějinou.  Zdá se to jako relativně málo, aby bylo takto okradeno 10 mil. lidí. A okradení šli a pod vlivem russácké propagandy mu házeli hlasy. 

"Soud začal krátce po deváté hodině za účasti všech obžalovaných. Jako první přistoupil před soud Koláček, který se před více než deseti lety stal buddhistou. "Nejsem žádný zločinec, nikomu jsem neublížil, nikoho jsem nepoškodil," uvedl s tím, že "Mostecká nikdy nebyla vytunelována."


Nepřihlášený uživatel

#142563 A russácká pakáž právě rozpoutává válku v Černém moři.....

2018-11-26 23:02

Americká sonda přistála na rudé planetě

Průzkumná sonda InSight patřící americkému Národnímu úřadu pro letectví a kosmonautiku (NASA) přistála na Marsu. Ukazují to data, která dorazila do řídícího střediska i první snímek.


Nepřihlášený uživatel

#142564 A to je div, že nezmínil také pražskou kavárnu ten idiot.....

2018-11-26 23:09

Hamás je teroristická organizace, řekl Miloš Zeman na návštěvě Izraele

......jeho výrok bez nejmenších pochybností příspěl "k míru", vždyť je Zeman opravdu kretén. 


Nepřihlášený uživatel

#142565

2018-11-26 23:14

Dokončili skvěou práci potřebnou pro všechny lidi na planetě, aby se neradovali. 

A russák v moři u Ukrajiny níčí cizí lodě, vždyť jsou russáci jen a jen ubožáci. Co vůbec dělají na ISS vyvíjejí zbraně russáčtí smradi. 

Mosad

#142566 Re:

2018-11-27 01:57

#142554: -

Ty jsi skončil, antisemito! 

Mosad

#142567 Re:podpora terorismu?!

2018-11-27 02:20

#142564: - zmínil také pražskou kavárnu ten idiot..... 

Ty jsi také skončil, antisemito! 


Nepřihlášený uživatel

#142568 Re: Ten ožrala se úplně zbláznil.

2018-11-27 04:43

#142554: - Ten ožrala se úplně zbláznil. 

Bezvýznamná návštěva bezvýznamného státníka s chabou znalostí angličtiny.


Nepřihlášený uživatel

#142569 Re: Re:podpora terorismu?!

2018-11-27 04:44

#142567: Mosad - Re:podpora terorismu?!  

A ty jsi skončil na psychiatrii??


Nepřihlášený uživatel

#142570

2018-11-27 05:52

Owar Bureše stále ochraňuje, čert ví, co ti dva spolu mají nebo čím drží Bureš Owara v šachu.

To, že jsou oba zločinci je bez pochyby


Nepřihlášený uživatel

#142571 Re: Re:podpora terorismu?!

2018-11-27 06:14

#142567: Mosad - Re:podpora terorismu?!  

Antisemito? Co je na potřebě míru v Izraeli antisemitského. Každý Izraelec touží po míru, dělají pro to maximum. Pak tam přijede idiot a jednou větou zhatí diplomatická jednání trvající měsíce či roky. Vždyť je Miloš Zeman opravdu naprostý kretén. 


Nepřihlášený uživatel

#142572 Re:

2018-11-27 06:15

#142570: -  

Tohle zveřejnil Babiš - pleslův Blesk I. tedy idnes. 

 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ 3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#142573 Hlavním zlodějem, který kradl Mosteckou uhelnou společnost je bez nejmenších pochybností Miloš Zeman

2018-11-27 06:21

.....je totiž naprosto absurdní prodat 46 % dolu za 650 mil. a přidat k tomu 14 mld. hotovost na rekultivac. Během privatizace se nestarat z jakých peněz je pořizován většinový podíl. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#142574

2018-11-27 06:39

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#142575 Re: A to je div, že nezmínil také pražskou kavárnu ten idiot.....

2018-11-27 08:10