MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#147126 zemandrtálče vzpamatuj se

2019-04-28 17:19

#147075: - Havlisti vědí hovno! 

Ty hlupáku, celý svět nám V.Havla záviděl a ty tady píšeš takové kraviny. 


Nepřihlášený uživatel

#147127

2019-04-28 18:17

Tuhle "petici" založili "liberálně-demokratičtí" džihádisté.

Rainbow warrior

#147128 Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2019-04-28 18:30

Havel Forever !!!
Peace and Love !!!
Green Peace !!!
Rainbow People !!!
Free Cannabis !!!
Free Tibet !!!
Support Music !!!
Support Movies !!!
Support Books !!!
Support Trains !!!

Vote for Pirates, Vote for Greens
Vote for Democracy and human rights

P.Kováč

#147129 Já podporujem Huawei a čínsku obchodnú silu

2019-04-28 18:59

Takže už sú nepriateľom nielen Rusi, ale i Číňania....che che. So SŠA až do trpkého konca. Ale túto vojnu iste vyhrajeme: Stačí na Rusov a číňanov pustiť pár zamindrákovaných, atrofovaných pošukov od klávesnice na plný úväzok....a ruský Specnaz a čínska armáda budú utekať kade ľahšie. Alebo nie ?

Kedže mi "demokrati" zmazali príspevok/pravda im zjavne nevonia - ale na to sme si už zvykli/, dávam opätovne článok o Tibete....tomto objekte vrúcnej lásky pravdoláskarskej spodiny. Prečítajte si, čo to bol za režim: posledný OTROKÁRSKY štát na svete - kde ľuďom za sebemenšie priestupky vypichovali oči a odtínali ruky. Bolo to peklo na Zemi - a tie fotografie sú otrasné.


Nepřihlášený uživatel

#147130 Re: Já podporujem Huawei a čínsku obchodnú silu

2019-04-28 19:01

#147129: P.Kováč - Já podporujem Huawei a čínsku obchodnú silu 

Kováč : měl by jste raději pomlčet, vycházíte z naprosto pochybných propagandistických zdrojů a jen papouškujete to co už se věčně omílá od roku 1959 doposud. Avšak námahu zjistit si něco skutečně autentického, tu už si zřejmě nedáte. Mimochodem poslední otrokářské státy na světě jsou v Africe a do 70.let to byl například Omán nebo ještě v 60.letech Bhútán. I to Mongolsko, které mělo do roku 1924 stejný teokratický feudální systém jako Tibet, mělo určitou formu otroctví. Přesto tyto země požívají své nezávislosti. Nikdo nemá právo druhé zemi vnucovat násilím své ideové či tržní reformy a natož ji obsazovat. A vy jakožto Slovák mějte stále na paměti, že nebýt nás Čechů, tak jste stále jen pouhými župami v Horních Uhrách, protože na rozdíl od Tibetu, který i ve svazku s Čínskou středověkou říší požíval velkou formu autonomie a svobody(asi tak podobně jako České Země v rámci Římskoněmecké Říše), tak Slovensko a slovenský národ po 1000 let vůbec neexistovalo, takže pane Kováč, pozor na silná slova, akorát ze sebe děláte trapného ovarovského hlupáka.

Evropan

#147131 Re: Já nepodporujem Huawei a čínsku obchodnú silu

2019-04-28 19:35

#147129: P.Kováč - Já podporujem Huawei a čínsku obchodnú silu - koho to zajímá? 

Jestliže vám vyhovuje systém, kdy nepohodlné lidi s nepohodlnými názory mlátí na ulici nebo je posílají do psychiatrických ústavů, vydejte se na východ a nezastavujte se ani na Slovensku ani na Ukrajině. A pokud byste dojel až do Číny, tak se blíží 30. výročí událostí na náměstí Nebeského klidu, kam proti demonstrujícím lidem poslali tanky. Dodnes se po náměstí po šesté večerní hodině nesmí nikdo kromě policajtů svobodně pohybovat. Doporučuji přečíst si knihu spisovatele Liao I-wu s názvem "Kulky a opium". Vyšla česky, tak to snad zvládnete.

Šťastnou cestu!

 

SPD

#147132

2019-04-28 19:40

Další obrovský skandál v ČT. Bývalá redaktorka ČT Alex Mynářová přesně popsala mafiánské praktiky, jak se tvoří reportáže pořadu Reportéři ČT, který vede Marek Wollner: „Když jsem pracovala v ČT, vždycky jsem si myslela, že práce investigativních reportérů je velmi náročná a nebezpečná. Když jsem to zažila na vlastní kůži z druhé strany, změnila jsem názor. Takový investigativní reportér to má náramně jednoduché. Dostane od někoho - třeba neziskové organizace - spis, který má svou reportáží zdramatizovat. Reportér to udělá, okoření nestydatou drzostí, ta nezisková organizace podá trestní oznámení (na toho, kdo měl být cíleně reportáží poškozen) a všichni jsou slavní. To, že v reportáži nesedí skoro nic, vyšetřování pak nic neprokáže a celé to vlastně má sloužit úplně jinému účelu, než je pravda a veřejná služba, je už všem úplně jedno. Viďte, Adélo Paclíková, Vojtěchu Srnko, Davide Ondráčko z Transparency international?“

A já mohu tento doslova zločinný ČT jen potvrdit. Právě pořad Reportéři ČT mě jako první před několika lety osočil, že prý „tuneluji“ hnutí Úsvit. Lidé si přede mnou uplivávali na ulici a byl jsem za zloděje. Následné policejní vyšetřování ale ukázalo, že jsem nic nevytuneloval. Nikdo se mi neomluvil. Cílem všeho bylo pouze to, aby sluníčkáři vyřadili z politiky vlasteneckou stranu a Tomia Okamuru. To se jim ale nepovedlo.

Mimořádně arogantní vedoucí redaktor zmanipulovaných pořadů České televize Reportéři ČT a 168 hodin Marek Wollner navíc před měsícem veřejně označil prezidenta Miloše Zemana slovem „zloser“. Předsedu Senátu Kuberu (ODS) pak označil za „obecního idiota“ a předsedu Sněmovny Vondráčka (ANO) za „pucfleka“. Jsou to sice moji političtí konkurenti, ale proti takovým manýrům se musím prostě lidsky ohradit. Tento lepšolid Wollner se také otevřeně zapojuje do politiky, když nedávno společně s další redaktorkou Norou Fridrichovou veřejně podpořili politickou reklamní kampaň na podporu současné politiky EU. To vše zcela odporuje platnému Kodexu ČT, který vyžaduje nestrannost. Vedení ČT však situaci neřeší, protože je to jedna „parta“. Co si o tom myslíte?

Navíc, ani na opakovanou veřejnou výzvu odmítají tito nejznámější redaktoři České televize Marek Wollner, Nora Fridrichová a Václav Moravec, kteří neustále ve svých pořadech špiní politicky nepohodlné názorové oponenty, zveřejnit své platy, které berou z vašich koncesionářských poplatků, jelikož se proslechlo, že berou každý z nich z vašich peněz v řádu milionů ročně. Je jedno, kolik berou lidé v soukromé televizi, ale pakliže je někdo placen z veřejných peněz jako je ČT, tak by měli občané vědět, co si platí a za kolik. Stejně jako jsou veřejně známé a dohledatelné platy politiků. Ale Wollner, Fridrichová i Moravec to tají. Ví proč. A vedení ČT je v jejich čachrech kryje.

Wollner z pořadu Reportéři ČT je dokonce takový srab, že nechal odstranit ze stránek ČT svůj email, aby mu lidé nepsali, přestože ho platíte. Stejně tak nechal vymazat kontakt na sebe ze stránek ČT Václav Moravec. A kdyby jste náhodou chtěli napsat přímo vedení ČT, tak email na generálního ředitele ani na ředitele zpravodajství na stránkách ČT také nenajdete, aby je koncesionáři nemohli obtěžovat!

Přitom právě tito redaktoři, kteří jsou doslova probruselskými aktivisty, neustále žádají transparentnost na ostatních a zároveň lžou ve svých pořadech o nepohodlných oponentech, aby je pošpinili (Otázky Václava Moravce, Reportéři ČT, 168 hodin). A souhlasíte mimo jiné s tím, že ČT začerňuje smlouvy, aby veřejnost nepoznala, komu a za kolik se dávají milionové zakázky na výrobu pořadů? A že kontrola hospodaření ČT je zcela mimo veřejnou kontrolu? Myslím, že občané mají právo vědět, jak se nakládá s jejich penězi, které jsou nuceni platit ČT. Co si o tomto jejich jednání myslíte Vy koncesionáři ČT?

Hnutí SPD dlouhodobě poukazuje na nešvary v ČT, která nedodržuje zákon o vyváženosti vysílání, a hospodaření je netransparentní. Proto jsme neustále terčem jejich pomluv a cenzury. Například Václav Moravec mě již čtyři roky (!!) nepozval do svého pořadu. To znamená, nikoliv že jsem odmítl jeho pozvání, ale on mě ani nepozval. Z ČT se stala další politická strana plná probruselských a protinárodních politických aktivistů. SPD navrhuje zrušení koncesionářských poplatků a změnu ČT na státní příspěvkovou organizaci, jejíž hospodaření bude pod kontrolou Nejvyššího kontrolního úřadu (NKÚ), což dnes není. A pakliže není ČT vyvážená a manipuluje s informacemi jako dosud, tak vůbec postrádá smysl, aby existovala.

A mimochodem, nepovedený dokument Bratři Okamurové, který měl za úkol mě pomluvit a který je nyní terčem kritiky i od filmových kritiků, byl také financován z peněz ČT, tedy z Vašich peněz. Kdo o tom rozhoduje? A jak? To nikdo z nás neví...


Nepřihlášený uživatel

#147133

2019-04-28 20:29

Dnes jsme si u památníku v Ostravě Porubě připomněli 74. výročí osvobození Poruby Rudou armádou od německé okupace. Osvobození Poruby bylo součástí tzv. Ostravsko-opavské operace, při níž za 57 dní bojů, Rudá armáda osvobodila 16 měst a přes 600 obcí, včetně Poruby.

Děkujeme a nikdy nezapomeneme.


Nepřihlášený uživatel

#147134 To je opravdu skvělá příležitost pro všechny slušné občany Ukrajiny. Banderovce nebrat!

2019-04-28 20:33

Na Ukrajině tvoří velké fronty lidí, kteří se snaží získat ruské občanství 

 

Ruský prezident Vladimir Putin by neměl počítat s tím, že se mnoho Ukrajinců rozhodne požádat ve zrychleném řízení o ruský pas. Tuto zoufalou lež napsal na facebook nově zvolený prezident Volodymyr Zelenskyj, který zároveň nabídl ukrajinské občanství Rusům. :-)

V Rusku se ovšem nikde fronty na ukrajinské banderovské občanství nestojí. :-)

 
Evropan

#147135 Re:

2019-04-28 20:44

#147132: SPD -  

Alex Mynáčová, Alex Mynářová, ... není to manželka kancléře hradního ožraly, tedy toho kancléře, co za ýádnou cenu nemůže dostat bezpečnostní prověrku? No to asi bude důvěryhodná osůbka. Navíc ty její kontakty s ožralou a jeho nohsledy a práce se Soukupovizí. kdo jiný by se mohl snížit k pomlouvání bývalých kolegů. No ale když Mynář poručí ...

 

Evropan

#147136 Re: To je opravdu skvělá příležitost pro zbytek slušných občanů Ruska!

2019-04-28 20:47

#147134: - To je opravdu skvělá zpráva! Ani jeden zájemce. 

Sputnik krouží po obloze a pípá zprávy, které chce russký neofašista slyšet. Ale kdo by tak asi stál o občanství zkorumpovaného státu s kolabující ekonomikou?

 


Nepřihlášený uživatel

#147137 Za memorandum si nic nekoupíme

2019-04-28 20:53

Eman , jako obvykle, dojednal v Číně leda tak "kulový"


Nepřihlášený uživatel

#147138 Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2019-04-28 20:54

#147128: Rainbow warrior - Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Hlavně ten free cannabis, že? Zfetovaní havloidní zrajdyvrhové, patolízalové a řiťolízalové humanitárního vraha a do českého prostoru vyzvaraceného západního vrha, nechutného rezavého zvratka.


Nepřihlášený uživatel

#147139 Re: Havloidi podporují banderovské neonacisty na Ukrajině a islámistické teroristy v Sýrii!!!

2019-04-28 20:55

Očitý svědek

#147140 Re: To je možné snad jen u nás v Kocoukrově

2019-04-28 22:39

#147091: Evropan - To je možné snad jen u nás v Kocoukrově 

Ten cikán provokoval, ti dva si ho zprvu nevšímali, včil začal jim nadávat do moravských buranů, tak se prostě ti dva přiopilí chlapi ohnali. Zcela normální a logické vyústění situace, to, že ten debil začal ještě pak vyhrožovat a vyřvávat, že je poslanec, svědčí jen o jeho debilitě!

Ten, který ví!

#147141 Re: Re: To je možné snad jen u nás v Kocoukrově

2019-04-29 03:47

#147140: Slepý svědek - Re: To je možné snad jen u nás v Kocoukrově 

Tak tohle vy si na Moravě povídáte, když chlastáte do rána ve sklípku? Tak to se nedivím, že vás ráno doktor profackuje, když k němu přijdete s tím, že vás bolí hlava. Nás tady v Čechách doktoři nemlátí. Je to možná námět, co by měl doktor dělat s hradním ožralou. Na to však čeští doktoři nemají koule. Mají strach, že je ožrala zase zapomene v Číně.

 


Nepřihlášený uživatel

#147142 Re:

2019-04-29 03:53

#147132: SPD -  

SPD je spolek křupanů.

hnUS
Nepřihlášený uživatel

#147143

2019-04-29 07:35

Židovskou rodinu vyhodili z letadla. Prý kvůli tělesnému zápachu

 

Společnost American Airlines vyhodila z letadla židovskou rodinu. Personál jako důvod uvedl, že si ostatní cestující stěžovali na nepříjemný tělesný pach. Podle Yossiho Adlera, který se s manželkou a dcerou vracel z Miami do Detroitu, se ale jednalo o náboženskou diskriminaci, napsal server Independent.

Pán Bůh nenávidí havloidy z pražské kavárny!!!

#147144 Tak si ten déšť užijte, džihádisti z pražské kavárny! :D

2019-04-29 08:05

Kavárenský protidemokratický Spolek milion chvilek pro havloidní dementy dnes pořádá svou další ubohou protidemokratickou demonstraci. Je zajímavé, že tak hnusně, jako dnes, nebylo v Praze hooodně dlouho...

Skutečný Evropan

#147145 Re: Re:

2019-04-29 09:23

#147142: - Re:  

Chceš dát do držky havlistický grázle?!

ZASTAVME HAVLODINÍ ZLODĚJE!!!

#147146 Bravo! Celá zlodějská demožumpa musí skončit za mřížemi!

2019-04-29 09:31

Soud potrestal solární barony ze severu Čech. Dva členové ODS dostali po sedmi letech


Nepřihlášený uživatel

#147147 Re:

2019-04-29 09:36


Nepřihlášený uživatel

#147148 Re: Hloupé stádo pseudočecháčků a jeho fýrerové z pekelné čtveřice na čele s odporným ovarem

2019-04-29 09:44


Nepřihlášený uživatel

#147149 Re: Hloupé stádo pseudočecháčků a jeho fýrerové z pekelné čtveřice na čele s odporným ovarem

2019-04-29 09:46


Nepřihlášený uživatel

#147150 Re: Hloupé stádo pseudočecháčků a jeho fýrerové z pekelné čtveřice na čele s odporným ovarem

2019-04-29 09:54