MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Anonymous

#184251 Re: Tahle zlodějská protičeská hrůzovláda brzy padne!

2022-10-04 09:59

Občané ČR

#184252

2022-10-04 10:20

Pitomio je nám, stejně jako další Rusové, k smíchu.


Nepřihlášený uživatel

#184253 Re:

2022-10-04 10:22

#184245: -  

 Komunistická strana se lisuje z komunistů.

Politický geograf

#184254 Re:

2022-10-04 10:32

#184250: Vojenský analytik -  

 Stejně jako jí porazili vietnamští rákosníci z džungle.


Nepřihlášený uživatel

#184255 Re: Re:

2022-10-04 11:49

#184253: - Re:  

 A "Občanská demokratická" strana?


Nepřihlášený uživatel

#184256

2022-10-04 12:22

Spojené státy po únicích plynu z podmořského potrubí Nord Stream zdražily zkapalněný plyn a zvýšily jeho prodej...


Nepřihlášený uživatel

#184257 Re:

2022-10-04 15:18

#184256: -  

 HOAX!


Nepřihlášený uživatel

#184258

2022-10-04 19:35

Pražáci čuráci nasrat!


Nepřihlášený uživatel

#184259 Re:

2022-10-04 19:55

#184258: -  

 Vraťte nám Kaliningrad rusáci!


Nepřihlášený uživatel

#184260 ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!

2022-10-04 20:51

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - zákeřné vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1979 - zákeřné vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů většinového chanského národa
90.léta - podpora maoistických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu a drtivé glajchšaltování Hongkongu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.

2019-2021 - bezostyšné a záměrné rozšíření koronaviru po celém světě a sprosté vydělávání peněz na potížích celého světa, které tento zvrácený, zrůdný a prolhaný režim neustále způsobuje. Nadále pokračující devastace svobod v Hongkongu, napadání indických vojáků na hranicích , otřesné vyhrožování všem státům ohledně morální podpory Tchajwanu, Tibetu, Mongolska a Turkestánu.

2022- podpora zločinné putinovské agrese proti Ukrajině

XIZANG DULI, XINJIANG DULI, NEI MENGGU DULI, HONGKONG DULI, TAIWAN DULI

BO RANGCEN


Nepřihlášený uživatel

#184261 Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-10-04 20:52

जय हिंद प्रिय भारत और सब से ऊपर

与中华帝国在中间

Podpořme demokratickou Indii proti zkurvené totalitní ČLR, která může za celosvětovou hrůzu netopýří čínské pandemie. Pryč se zkurvenými čínskými šunty, pryč s debilními, bezduchými a šovinistickými Chany, pryč s odporným myšlením maoismu a sinocentrismu. Indie si zaslouží naší podporu.

Před 71 lety napadla komunistická čínská armáda nezávislý a mírumilovný buddhistický Tibet a od té doby ho nezákonně okupuje. Čínský komunistický režim je veskrze prolhaný, zločinný a celému světu nebezpečný, zasluhuje si to nejhlubší opovržení !!!!

Tibetský ozbrojený odpor formou guerillové války trval od začátku čínské invaze v roce 1950 hlavně ve východních částech Tibetu, kde mezi lety 1956-59 přerůstal ve vleklou a ničivou válku. Vyvrcholením těchto bojů pak bylo povstání v samotném srdci Tibetu, ve Lhase v březnu 1959. Po definitivní porážce všech tibetských ozbrojených oddílů na konci roku 1961 se další odboj přesunul právě za indické a nepálské hranice. V Nepálu bylo hlavní strategickou oblastí tibetského partyzánského boje malé autonomní království Mustang na tibetských hranicích. Přes všechny úspěchy v boji proti čínským okupačním jednotkám byla nakonec tato základna po brutálním čínském nátlaku na Nepál v roce 1974 zlikvidována a další víceméně utajený odboj probíhá z indického území.


Nepřihlášený uživatel

#184262 Re: Chceme bojovat s Čínou. Speciální jednotka Tibeťanů střeží Himálaj

2022-10-04 20:52

Neustávající konflikty na indicko-čínské hranici v Himálaji přitáhly pozornost k málo známé speciální vojenské jednotce, kterou tvoří převážně tibetští uprchlíci. Příslušníci uskupení přiznávají, že do armády vstoupili, aby se mohli pomstít komunistické Číně za okupaci Tibetu.

Před pár dny se čínské a indické síly střetly na sporném území blízko jezera Pangong Tso v západním Himálaji. Konfrontace stála život jednoho člověka.

Není jasné, co se přesně stalo. Indická armáda tvrdí, že se jí podařilo zvrátit čínské agresivní záměry na změnu statutu quo na hranicích okupovaného Tibetu, Čína naopak obvinila indické vojáky z nedovoleného překročení dohodnuté linie kontroly. Indická armáda získala do svého područí strategické výšiny.

Důležitou roli ve vojenské operaci hrála málo známá speciální jednotka SFF (Special Frontier Force - Speciální pohraniční síla), která sestává převážně z tibetských uprchlíků.

O SFF je toho známo jen málo. Byla založena v roce 1962, po pro Indii ponižující prohře ve válce s Čínou. Participovala ve válce Indie s Pákistánem, stejně jako v ozbrojeném konfliktu Indie a Pákistánu v roce 1999 známým jako Kárgilský konflikt.

Podle expertů Indie využívá u Tibeťanů znalost terénu v Himálaji a schopnost operovat ve vysokých nadmořských výškách. „Dává smysl je zapojit ve vysokých nadmořských výškách. Jsou to skvělí horolezci,“ řekl agentuře Reuters Amitabh Mathur, poradce indické vlády pro tibetské záležitosti. Podle Tenzina Tseringama, tibetského uprchlíka, který sloužil v SFF sedmnáct let, se Indie zprvu zdráhala použít jednotku proti Číně z obavy, že by Tibeťané vyhnaní ze své domoviny čínskou okupací nedokázali udržet své emoce na uzdě.

„Většina Tibeťanů se přidala k jednotce, protože je to naše šance bojovat s Čínou,“ přiznává Tenzin Thardoe, jehož mladší bratr je členem SFF. Zprávy o statečném počínání jednotky v posledních střetech s Čínou mu způsobily husí kůži. „Všichni jsme cítili radostné vzrušení,“ říká o reakci ostatních Tibeťanů.


Nepřihlášený uživatel

#184263 Nová Osa Zla a její přívrženci

2022-10-04 21:02

Rusko - ať dnešní putinovské nacistické či bývalé bolševické stalinistické, je největší okupant po skončení 2.světové války a anektovalo nejvíc zemí (Pobaltí, Halič, Podkarpatsko, Besarábie, Tuva, Kurily, později intervenovalo a udržovalo okupační vojska v satelitních zemích východního bloku (NDR, ČSSR, MLR, RLR, BLR, MOLR), v Afghanistánu, Jižním Jemenu a nejnověji v Gruzii, Moldávii a nyní na Ukrajině.

Hned za nimi je maoistická ČLR se svou hanebnou anexí a okupací Tibetu, Východního Turkestánu, Vnitřního Mongolska a se svými krutými intervencemi v korejské válce, invazemi a útoky na sousední státy a podporou strašlivého genocidního polpotovského režimu v Kambodži.

Rusko-čínská nacistická hydra je celému světu nebezpečná. A pak je tu podpora hydře od menších, ale také nebezpečných totalitních režimů jako je KLDR, Myanmar, Bělorusko, Sýrie a podobné obskurní země. Potencionálně nejvíc je hrozbou z těchto podpůrných zemí Írán a jeho teokratický fanatický režim.

Stará osa zla Berlín-Řím-Tokio (a její podpůrci) byla poražena a její členové si prošli transformací a dnes jsou to silné a prosperující demokracie.

Nová osa zla Moskva-Peking-Teherán se stále více rozpíná a je čím dál nebezpečnější pro celý svět.

Je třeba porazit nacifašistický režim smradlavého skřeta Adolfa Putlera, maoistický režim zrůdného netvora Xi Ping Ponga a islamistický teokratický režim plesnivého dědka Chameneího.


Nepřihlášený uživatel

#184264 obdivujeme mongolskou a tibetskou říši

2022-10-04 21:04

Veliký Chán Kublaj vládl přímo z obsazené Číny veliké a mocné mongolské říši. Jeho příbuzný Chán Batu vládl ze Zlaté Hordy celé rozlehlé bažinaté a zaostalé russácké zemi a russáčtí nevolníci a mužici odváděli chánovi daně, kdo řádně a včas nezaplatil, byl krutě mučen, odvlečen do otroctví nebo popraven. Mongolové už tehdy neměli pochopení pro nuzné russácké primitivní skřety. Zato ve vyspělé Číně využíval Veliký Chán veškeré politické a administrativní znalosti a pracovní návyky chanských obyvatel k zvelebení veliké mongolské říše a naopak ty neposlušné chanské poddané nechal utopit ve žlutém moři po desetitisících jako koťata.

Chlastoslovanské Russácko je prolezlé mongoloidními a tatarózními hordami dodnes. Zlatou Hordu nezrušila Čína, ale spolupráce krymských a nogajských tatarů. Poslední imperiální císařská vláda nad Čínou patřila tunguzským Mandžuům, kteří vládli porobenému chanskému nevolnickému obyvatelstvu a nařídili jim jako akt ponížení nosit copy. Barbarský a zločinný systém čínských dynastií ještě vylepšili k dokonalosti. Mandžuové vládli i Mongolsku, Tuvě, Turkestánu a Tibetu. Po pádu mandžuské dynastie Čching tyto země získali nezávislost, která byla posléze zničena nastupující maoistickou rudou diktaturou ČLR, takže dodnes jen část Mongolska si zachovala jakousi vratkou nezávislost a je tudíž ušetřena přímého chanského maoistického běsnění.

Zaostalé zemljankové russácko dobývali a ovládali nejen mongolové a tataři, ale kupodivu úspěch mělo i Polsko s Litvou, kdy se jim podařilo vypálit a zničit moskvu. Pak tam byl i Napoleon a wehrmacht stál 25km před moskvou, chanskou čínu dobyli mongolové i mandžuové, západní mocnosti vtrhli do pekingu a vydrancovali ho. Japonci dali číňanům taky pěkně na frak. Kdysi dávno i Tibeťané obsadili kus Číny a ovládli hlavní město chanské dynastie Tchang.


Nepřihlášený uživatel

#184265 Re: Borecký - největší zemský škůdce a zločinec

2022-10-04 21:05

#184224: - Re: Borecký - největší zemský škůdce a zločinec 

Jsou to krátkozrací šašci, to co údajně ušetří za zrušené vlaky, tak utratí za mnohem větší údržbu silnic, autobusy místo vlaků navíc také budou něco stát. Spíš je tu podezření na malá domů, Borecký a jeho parta si ze zrušených vlaků a uspořených peněz přidělí nové prémie a prebendy. A občané ať si povinně koupí auta a neotravují furt mocipány s požadavky na vláčky. 


Nepřihlášený uživatel

#184266 Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!

2022-10-04 21:05

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Give Peace a Chance !! Long Live the Monarchy !!


Nepřihlášený uživatel

#184267 Občan se ptá.

2022-10-05 08:49

Nenastal ten vhodný okamžik, aby síly NATO podnikly vůči fašistickému Rusku preventivní jaderný úder?


Nepřihlášený uživatel

#184268

2022-10-05 09:49

            152


Nepřihlášený uživatel

#184269 Bravo, Indie !!!

2022-10-05 10:21

Symbol potenciálu, zdrojů a schopností. Indie uvedla do služby první letadlovou loď vlastní výroby

Indický premiér Naréndra Módí v pátek uvedl do služby první letadlovou loď domácí výroby. Plavidlo, které nese název Vikránt, má 1600 členů posádky a slouží pro 30 letounů, informovala agentura Reuters.„Dnes se Indie připojila k těm zemím světa, které dokážou vlastní technologií vyvinout tak obrovskou letadlovou loď,“ uvedl Módí. „Je to symbol domácího potenciálu, domácích zdrojů a domácích schopností,“ dodal.

Posilováním zbrojních kapacit reaguje Indie mimo jiné na rostoucí agresivní rozpínavost Číny v Indickém oceánu,  západním Pacifiku a Himálajské oblasti, píší tiskové agentury. „Bezpečnostní otázky v Indicko-pacifické oblasti, v Indickém oceánu a v oblasti Himálají byly příliš dlouho opomíjeny a Indie potřebuje vyvažovat čínské nároky“ podotkl premiér Módí.


Nepřihlášený uživatel

#184270 Nastane konečně změna, nebo ne ??

2022-10-05 10:22

Už to v Íránu docela vře, v ulicích tisíce lidí, ženský zahazujou a pálej šátky, islámská policie střílí do lidí, davy skandují smrt diktátorovi, snad je tady naděje na změnu ?? Oproti tomu v russácku panuje naprostá letargie a otupělost, jen pár desítek statečných demonstruje proti putinově válce a jsou ihned zatýkáni, ti vychcanější se pokoušejí uprchnout a vyhnout se mobilizaci. Čína a Indie lavírují a tváří se neutrálně. V OSN se jen žvaní a žvaní bez žádného významu......


Nepřihlášený uživatel

#184271 Bude zase pokojná revoluce ??

2022-10-05 10:23

Nadutost a odlidštěnost paláce Berlaymont je zcela evidentní. Je nutné už zbořit tuto bruselskou hliněnou hrobku svobody a alternativ. Učinit krok zpět a dojednat obdobu EHS, zároveň se ale naprosto shodnout a vydržet v podpoře a boji za skutečné evropské hodnoty proti agresivním a zločinným putlerovským a maoistickým režimům, taktéž obhájit evropské tradice oproti invazivním opicím z Afriky a muslimských zemí. Pomohl by příklad jistého úspěchu SD ve Švédsku, to je ta určitá cesta jak z toho ven. Nikoliv rudohnědé russácko-čínské náckovstí, ale příklon zpět k původním evropským hodnotám a vizím.


Nepřihlášený uživatel

#184272

2022-10-05 12:21

  Owarův mandát oficiálně končí 8. března. Countdown  na internetu se za 10 let odchýlil o 2 dny kvůli přestupným rokům. 


Nepřihlášený uživatel

#184273

2022-10-05 15:59

   Jsme svědky skonu Ruska. Měli bychom velmi počlivě promyslet, co s ním učiníme.

   (Ben Hodges, bývalý velitel NATO)


Nepřihlášený uživatel

#184274 Re: Re:

2022-10-05 17:46

#184257: - Re:  

 Evropská unie by měla zasáhnout kvůli přemrštěným cenám, které si účtují některé země, například USA, za zkapalněný plyn, tvrdí v deníku Neue Osnabrücker Zeitung německý ministr hospodářství Robert Habeck!


Anonymous

#184275 Re:

2022-10-05 18:06

#184273: -  

     Proč vlastně provozují ty nájezdy od Moskvy jih na Ukrajinu, a z Krymu na sever, na Ukrajinu? On jim to někdo nařídil?