MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#185051 Re: ANO, agrostvůra chcípne !!

2022-11-04 12:02

#185049: - Re:  

 agronetvor se svým cirkusem shoří v plamenech čapího hnízda


Nepřihlášený uživatel

#185052 Re: Re: Zvykejte si!

2022-11-04 12:03

#185034: - Re: Zvykejte si! 

jelito ovarovitý zemanský již brzy sjede s vozíkem přímo do sklepení daliborky, kde bude hrát na housle k pobavení návštěvníků a pan oesterreich bude sedět v lipanské stodole spolu se škůdci ze STAN a čekat na rozžhavený selský trůn. Novým ministrem vnitra bude pan coudenhove-calergi a na hrad se vrátí král.


Nepřihlášený uživatel

#185053 Re:

2022-11-04 12:07

#185029: -  

převezmete velký černý pytel moskalských, chanských a šíítských kostních vývarů a k tomu mix vnitřností z liliskřeta putlera, zrůdopandy pingpong a turbandědka zbičulláha.


Nepřihlášený uživatel

#185054 Re:

2022-11-04 14:23

#185029: -  

 Tak ty jsi evidentně přebral...nepij už.


Nepřihlášený uživatel

#185055 Re: Re: Re:

2022-11-04 14:52

#185050: - Re: Re:  

 No a ty jsi žil v CCCP


Nepřihlášený uživatel

#185056 Re: České Království na 1.místě

2022-11-04 16:16

My, občané s různými názory, politici z “konkurenčních” politických stran a hnutí i aktivisté z různých spolků a organizací jsme došli k názoru, že nadešel nejvyšší čas se SPOJIT a společně bojovat o budoucnost naší země! Je třeba vyhnat zlodějskou vládní pětikolkovou mafii a pohnat jí k trestní odpovědnosti ! Je třeba nemilosrdně a jednou provždy zúčtovat s velezrádnými hnědorudými rusko-čínskými tlupami ! Je třeba sesadit kolaborantské jelito z hradu a dosadit tam pravoplatného panovníka !

Čest památce C.a K. Místodržitelství v Praze !!! Poděkování pilné a zodpovědné práci všech místodržitelů Království Českého !!! Zvláště pak vznešeným příslušníkům aristokratických rodů Coudenhove, Thun-Hohenstein, Dietrichstein, Chotek, Belcredi, Mecséry, Martinic a další.

Jak bylo dobře za C.K. MONARCHIE !!!! Chceme návrat velectěných a pracovitých místodržitelů a obnovení Zemí Koruny České pod osvícenou konstituční vládou panovníka z rodu habsbursko-lotrinského !!!

Volte Korunu Českou, volte slušnost, pracovitost, tradiční konzervativní hodnoty, úctu k naší minulosti a k dílu našich předků, úctu k naší zemi, která opět bude mít svého panovníka namísto směšných a bezpáteřních prezidentů !!!


Nepřihlášený uživatel

#185057 Re: České Království na 1.místě

2022-11-04 16:16

Max Julius Coudenhove, plným jménem Max Julius Viktor Maria hrabě von Coudenhove  byl rakousko-uherský politik a státní úředník. Jako vystudovaný právník působil od roku 1887 ve státní správě, nakonec byl před zánikem Rakouska-Uherska posledním místodržitelem Českého Království (1915–1918; v této funkci působil v letech 1896–1911 jeho starší bratr Karel Coudenhove). Po vyhlášení samostatné separatistické ČSR předal agendu státní správy novým orgánům a v roce 1918 odešel do soukromí. Ve funkci místodržitele působil zodpovědně a pracovitě. Změnu poměrů přijal klidně a stáhl se ze státních služeb. Někdejší letní sídlo místodržitelů dnes slouží jako státní archiv cenných dokumentů včetně dobového tisku a časopisů.


Nepřihlášený uživatel

#185058 Re: Re:

2022-11-04 18:04

#185049: - Re:  

   Volím Pavla.


Nepřihlášený uživatel

#185059 Re: Re:

2022-11-04 18:11

#185057: - Re:

    Styď se, Pabouku. Proč se zpupně domníváš, že názor jednoho člověka je směrodatnější, než tajné zjištění celého společenstvi?

    Já ti to řeknu. Protože jsi drzý zloděj. Ukradl bys i oblohu, kdybys na ni dosáhl, dobytku neskutečně sprostý. 


Nepřihlášený uživatel

#185060 smrt skřetovi liliputlerovi, zrůdopandě pingpong a turbandědkovi zbičolláhovi !!

2022-11-04 19:43

russáští skřeti prchají z okupovaných vesnic a panikaří na krymu, propaganda na ria novosti jede na plný plyn, putlerovské fúrie brečí a vztekají se, některé nazibáryšni vylétávají do povětří, sám liliputin prská vzteky, div že nepukne. Ukrajina má plán jak strategicky smradlavé russácké skřety postupně porazit a vyhnat zpátky za hranice do jejich chlastoslovanského žebrákostánu. Hysterická kremelská pakáž se třese hrůzou a prská vzteklé sliny. Je třeba zničit krymský most, nastavit totální blokádu Kaliningradu, podnítit povstání neruských národů a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Moskvy, srovnat kreml se zemí a úplně vypálit do základů to hnízdo zmijí.

maoističtí kriplové se vztekají a prskají jedovaté sliny. Vrchní nestvůrná panda pingpong sere a bleje vzteky v čungnanchaji na dračí rudé koberce a do porcelánových mís. Demokratický svět podporuje nadále demokratickou skutečnou Čínu na Tchajwanu. Je třeba přiškrtit tento odporný maoistický režim, uvalit drtivé sankce, provádět blokádu pobřeží, utvořit silný svaz pacificko-indických sil, podnítit povstání okupovaných národů v ČLR a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Pekingu a vypálit čungnanchaj, to hnízdo hnusných maoistických sviní.

plesnivý islámští dědci v upocených turbanech chčijí strachy a posírají se na šíítské mešitové koberce, když slyší mohutné hlasy statečných perských žen a cítí pach spálených hidžábů. Svět podporuje spravedlivý boj íránců za svobodu bez náboženské fanatické diktatury. Je třeba uvalit další drtivé sankce na všechny turbanové dědky a jejich fanatické poskoky, vybombardovat všechna vojenská zařízení a základny islámských revolučních gard, podnítit povstání utlačovaných menšin.


Nepřihlášený uživatel

#185061 obdivujeme mongolskou a tibetskou říši

2022-11-04 19:47

Veliký Chán Kublaj vládl přímo z obsazené Číny veliké a mocné mongolské říši. Jeho příbuzný Chán Batu vládl ze Zlaté Hordy celé rozlehlé bažinaté a zaostalé russácké zemi a russáčtí nevolníci a mužici odváděli chánovi daně, kdo řádně a včas nezaplatil, byl krutě mučen, odvlečen do otroctví nebo popraven. Mongolové už tehdy neměli pochopení pro nuzné russácké primitivní skřety. Zato ve vyspělé Číně využíval Veliký Chán veškeré politické a administrativní znalosti a pracovní návyky chanských obyvatel k zvelebení veliké mongolské říše a naopak ty neposlušné chanské poddané nechal utopit ve žlutém moři po desetitisících jako koťata.

Chlastoslovanské Russácko je prolezlé mongoloidními a tatarózními hordami dodnes. Zlatou Hordu nezrušila Čína, ale spolupráce krymských a nogajských tatarů. Poslední imperiální císařská vláda nad Čínou patřila tunguzským Mandžuům, kteří vládli porobenému chanskému nevolnickému obyvatelstvu a nařídili jim jako akt ponížení nosit copy. Barbarský a zločinný systém čínských dynastií ještě vylepšili k dokonalosti. Mandžuové vládli i Mongolsku, Tuvě, Turkestánu a Tibetu. Po pádu mandžuské dynastie Čching tyto země získali nezávislost, která byla posléze zničena nastupující maoistickou rudou diktaturou ČLR, takže dodnes jen část Mongolska si zachovala jakousi vratkou nezávislost a je tudíž ušetřena přímého chanského maoistického běsnění.

Zaostalé zemljankové russácko dobývali a ovládali nejen mongolové a tataři, ale kupodivu úspěch mělo i Polsko s Litvou, kdy se jim podařilo vypálit a zničit moskvu. Pak tam byl i Napoleon a wehrmacht stál 25km před moskvou, chanskou čínu dobyli mongolové i mandžuové, západní mocnosti vtrhli do pekingu a vydrancovali ho. Japonci dali číňanům taky pěkně na frak. Kdysi dávno i Tibeťané obsadili kus Číny a ovládli hlavní město chanské dynastie Tchang.


Nepřihlášený uživatel

#185062 Re: Nancy je super

2022-11-04 19:49

Skvělá to dáma. Nezalekla se hnusácké pandy pingpong a jejího vyhrožování a řvaní. Podpořila demokratickou Čínu na Tchajwanu, tak jako se nebála v roce 1991 přímo v Pekingu podpořit demokratické hnutí čínského lidu a boj tibetského, ujgurského a mongolského lidu za svobodu a nezávislost. Zrůdná panda pingpong a maoistický gang zločinců řve a prská vzteky, bleje a sere na koberce a porcelánové mísy v rudém paláci čungnanchaj v Pekingu. Hovno platné. Kola vesmíru zatočí s tímto zločinným režimem stejně jako s putlerovskými skřety a další otravnou a nebezpečnou havětí. Možná se dočkáme vzestupu spravedlivého a moudrého indického slona, který konečně do světa přinese starou dobrou střední cestu. Skončí agresivní rusko-čínské kriplovské totality, muslimácké teokratické ohavnosti i namyšlená nadřazenost, rozežranost a hloupost Západu.


Nepřihlášený uživatel

#185063 perské krásky versus čechaj prasnice

2022-11-04 19:49

Ženy v Íránu zahazují na protest šátky v ulicích a mnohé jsou zatýkány, mučeny a hodně jich již v boji za svobodu zemřelo na následky bití a ponižování. Obdivujeme statečný boj těchto krásných perských žen proti odpornému islamistickému režimu plesnivých dědků v turbanech. Íránský teokratický režim ajatolláhů se navíc paktuje s nacistickým putlerostánem a maoistickou agresivní rudou říší. Držíme palce statečným íránkám a íráncům v boji za svobodu. Naopak si nevážíme vůbec nafrněných, rozmazlených a líných českých prasnic, které neustále brblají a nadávají. A ty nejhorší vepřový děvky a pelešivý můry paktující se v houfech páté kolony a cákající do kalhotek orgasmy z putlera a pingponga si zaslouží poplivat a naházet jim do jejich zvrácených ksichtů koňské koblihy.


Nepřihlášený uživatel

#185064 Co to bublá v hrncích kremlu a čungnanchaje ?? A co žerou turbandědci ??

2022-11-04 19:50

zacharobáryšňa se cpe sultánským šíleným medem, liliputler žere sibiřská medvědí hovna s kokainem a prostý nevolnický russácký mužik si ucpává žaludek plesnivinou zvanou vkusnotočka. Tyto vyšinuté zdrogované hladové houfy skřetů pak drancují, kam vlezou. Zato v dračí rudé říši se břichatá panda pingpong a její chanští otroci naustále cpou smaženými koronanetopýry, kuřecími pařátky, opičími mozky a vlaštovčími hnízdy. To jim degeneruje žlutej mozeček a tak šilhají z debility po sousedních japonských a indických pochoutkách. A co že to žerou plesnivý dědci v turbanech ?? Vlastní smrduté sperma smíchané s písečným jogurtem a s kousky kůže zbičovaných žen.

 

Nepřihlášený uživatel

#185065

2022-11-04 20:51

    Čím více politici naslouchají Gretě, tím je obloha modřejší. Čím je obloha modřejší, tím je tepleji.

    Naslouchat Gretě a jí podobným jurodivcům je tedy kontraproduktivní.


Anonymous

#185066 Re: Re:

2022-11-04 21:15

#185049: - Re:  

 Nezbláznil jste se v kině ? člověk, který je imrvere po soudech, Stbák, lhář, Slovák, zloděj... Tohle má vážně být váš český prezident ? To si sebe tak málo vážite, abyste chtěl mít ve svém životě za prezidenta takové individuum ? To je mi vás tedy docela líto

 

směšná a ubohá flastenecká chátra

#185067 Re: Chlastenovice na zahřátí při flasteneckém kvičení

2022-11-04 21:32

Flastencova chlastenovice : kilo skřetích tekutých hoven, mixovaný sušený pandí trus v 1 litru korona vývaru, 100 gramů uleželé smrduté mrdky turbandědků a 500 gramů březové kůry v 1 litru nálevu vepřočechaj chcanek z hajzlů na václaváku.

Lomozte, halaste, kvičte a zalykejte se vztekem flastenecký prasata a prasnice !! Ožerte si vaše prasečí držky chlastenovicí a na závěr si s plešatou hnidou zapějte hymnus ubohý chghde thómów mauuuj, chghde thómów mauuuj !!!

přebírání pytlů s ostatky východu

#185068 Re: václavácké prasečí orgie debility

2022-11-04 21:35

vráblo-havlenská stvůra spolu s ječícími kriplovskými desoláty převezme brzy mnoho velkých černých pytlů plných moskalských, chanských a šíítských kostních vývarů a k tomu mix vnitřností z liliskřeta putlera, zrůdopandy pingpong a turbandědka zbičulláha.


Nepřihlášený uživatel

#185069 Nová Osa Zla a její přívrženci

2022-11-04 21:37

Možná je na čase přidat do osy zla i to Německo, protože ve své zaslepenosti, chamtivosti a naivitě, pomalu a jistě rozvrací celou Evropu. Otřesní kancléři Schroder, Merkelová a Šolc jsou hrobaři německé demokracie a hospodářství. Jejich lezení do zadku Rusku a Číně, naprosto pomýlené vítání migrantů, urputný green deal, věrolomné a fanatické ničení v oblasti kultury, dopravy a služeb. Německo touží po skryté čtvrté říši v evropě a ve světě vedle té ruské a čínské říše a navíc pohlíží na Česko stále optikou svého protektorátu.


Nepřihlášený uživatel

#185070 Re: Re:

2022-11-05 07:25

#185068: 

     Nikdo tě vážně nebere. A to tě žere, frajere.


Nepřihlášený uživatel

#185071 Re: Re:

2022-11-05 08:20

#185049: - Re:  

 KDO BY BABIŠE CHTĚL VOLIT ? JEDINĚ NĚJAKEJ NAPROSTO DUTEJ JEDINEC, KTEREJ NEMÁ TELEVIZI, NEČTĚ NOVINY A NECHÁ SE JEN OVLIVNIT OD LOJZKA Z PRÁCE NEBO OD SOUSEDKY MARUNY. SOUDNÝ, INFORMOVANÝ, PRŮMĚRNĚ CHYTRÝ JEDINEC BABIŠE NIKDY NEZVOLÍ. NAVÍC PO ZKUŠENOSTECH Z MINULÝCH VOLEB, BUDOU LIDÉ HODNĚ , HODNĚ PŘEMÝŠLET, KOMU DÁT HLAS


Nepřihlášený uživatel

#185072 Re: Normální je nebýt čehún-tatárin. Jdi se léčit!

2022-11-05 08:49

#185070: - Re: Re:  

A ty jsi typický špinavý čehúno-tatarský kriplík, kterej rád líže smradlavé a špinavé moskalo-chansko-šíítské prdele a nadšeně vylizuje zbytky skřetích, pandích a turbogeront průjmů, cáká u toho blahem ze svýho hnědýho minipinďulíčka a mlátí hlavou o zem v neustálém předklonu na východ. Možná vyzkoušíš zanedlouho selský žhavý trůn na památku Jirky Dóži.


Nepřihlášený uživatel

#185073 Re: Re:

2022-11-05 09:25

#185072: - Re: 

    To víš, že jo, ty lotře.


Nepřihlášený uživatel

#185074

2022-11-05 09:26

   Pabouk je čistokrevný degenerát.


Nepřihlášený uživatel

#185075 Re:

2022-11-05 09:44

#185074: -  

    Údajně paralýzu nemá.