MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Nepřihlášený uživatel

#30151 Re: Re: Re: Re: o TGM ani o Benešovi se ve škole neučilo !!!

2015-01-05 17:21

Nepřihlášený uživatel

#30152 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Že by to NATO nebylo až tak košer, jak se nám někteří snaží namluvit?

2015-01-05 17:22

#30148: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Že by to NATO nebylo až tak košer, jak se nám někteří snaží namluvit? 

Nie, ja osobne toľkých významných ľudí z intelektuálnej elity pražskej kaviarne ako Ty nepoznám:-). To iba Ty sa pohybuješ v akademických a umeleckých kruhoch a v sandálkach s igelitkou z obchodného reťazca :-) obídeš celý svet.

Nepřihlášený uživatel

#30153 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Že by to NATO nebylo až tak košer, jak se nám někteří snaží namluvit?

2015-01-05 17:22

#30144: - Re: Re: Re: Re: Re: Že by to NATO nebylo až tak košer, jak se nám někteří snaží namluvit? 

Zajímavý tvor, za rudejch se nemohl dočkat útoku na západ  a vraždění kapitalistických pracujících, po překabátění sloužil(kdo ví komu) a hrabal, po propuštění hrabal a hrabal a teď asi dostal od putina lepší nabídku. Nu což budiš mu to přáno.

Nepřihlášený uživatel

#30154 Re: Re: Re: Re: o TGM ani o Benešovi se ve škole neučilo !!!

2015-01-05 17:23

#30149: - Re: Re: Re: o TGM ani o Benešovi se ve škole neučilo !!! 

CO TO JE ZA HATLAPATILKU KTEROU TEN CIZINEC POUZIVA?

Nepřihlášený uživatel

#30155 Re: Re: Re: Re: Re: o TGM ani o Benešovi se ve škole neučilo !!!

2015-01-05 17:23

#30151: - Re: Re: Re: Re: o TGM ani o Benešovi se ve škole neučilo !!! 

Hm, hm, slovná zásoba nahovno, ti poviem:-)).

Nepřihlášený uživatel

#30156 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Že by to NATO nebylo až tak košer, jak se nám někteří snaží namluvit

2015-01-05 17:25

Nepřihlášený uživatel

#30157 Re: Re: Re: Re: Re: o TGM ani o Benešovi se ve škole neučilo !!!

2015-01-05 17:27

#30154: - Re: Re: Re: Re: o TGM ani o Benešovi se ve škole neučilo !!! 

Pozri, argument hatmatilkou tiež poznám:-). Je z tej istej kategórie, ako tí bačovia a klérofašisti. Si iba korunovaný blbec. klezmer : Niekto ako kráľ:-). 

Nepřihlášený uživatel

#30158 Re: Re: Re: Re: Re: Re: o TGM ani o Benešovi se ve škole neučilo !!!

2015-01-05 17:30

Nepřihlášený uživatel

#30159 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Že by to NATO nebylo až tak košer, jak se nám někteří snaží namluvit

#30152: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Že by to NATO nebylo až tak košer, jak se nám někteří snaží namluvit? 

A ze si sa tak pekne opisal, volakedy so ta na slovaci isto stretol. Isto si mal aj ponozky.

Občan České republiky, nikoliv Ruska

Myslím si, že by pan doktor Nešpor z Bohnické psychiatrické léčebny by mohl Miloušovi docela pomoct, pár týdnů by byl zavřenej a vrátil by se třeba jako jiný člověk! Co takhle k tomu udělat petici?!

Nepřihlášený uživatel

#30161 Re:

2015-01-05 17:35

#30160: Občan České republiky, nikoliv Ruska -  

Vola škola nepředělá a v tomto případě ani psychiatrická léčebna - je to exot.

Nepřihlášený uživatel

#30162 Re:

2015-01-05 17:36

Milousovi uz nic nepomuze,Milous je odepsany a pujde do srotu.

Nepřihlášený uživatel

2015-01-05 17:37

Slovak je opravdu zabavny/a.  Pravem stale predhazuje lidem anonymitu.  Meli bychom se vsichni zachovat podle jeho vzoru a hrde se prihlasit ke svemu jmenu!  Take se mne libi, jak stale dokola opakuje, co se v CR vyucovalo v 60 letech.  A plete si nekoli diskutujicich, nabyl dojmu, ze to pise stale stejny clovek.  Rad bych se dozvedel jeho nazor na chybejici proverky Zemanovych vernych.  Jako Vseznalek urcite poda fundovanou informaci.

Nepřihlášený uživatel

#30164 Re:

2015-01-05 17:41

#30163: -  

Slysel jsem ze tenhle drotar hraje pekne na cimbal a vozembouch.

Nepřihlášený uživatel

#30165 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Že by to NATO nebylo až tak košer, jak se nám někteří snaží naml

2015-01-05 17:44

#30159: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Že by to NATO nebylo až tak košer, jak se nám někteří snaží namluvit 

Slováka som ešte nepočul, že by použil výraz "na slovaci"... to je typicky truhlíkovský slovný obrat.

Nepřihlášený uživatel

#30166 Re:

2015-01-05 17:47

#30163: -  

Vidím, že si píšeš sám so sebou. Myslím, že si vystačíš ;-D.

Zrejme keď už nevieš, kam z konopí ( stále som nedostal odpoveď na moje argumenty o tej učebnici dejepisu, z ktorej som citoval niekoľko z mnohých pasáží, v ktorých sa spomína Masaryk !) , zvolíš tento nasprostastý spôsob samomluvy.

Nepřihlášený uživatel

#30167 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Že by to NATO nebylo až tak košer, jak se nám někteří snaží namluvit?

2015-01-05 17:49

KSČM

#30168 Re:

2015-01-05 17:50

Ještě jednou řekneš něco podobného a jdeš bručet! Rozumíš mi blbe?!

Nepřihlášený uživatel

#30169 tak predsa len zapšklý stařík

2015-01-05 17:53

K petici Jana Němce za odstoupení prezidenta

Režisér Jan Němec jistě není "zapšklý a hloupý stařík", jak ho označil režisér Filip Renč (aby se mu za to vzápětí omluvil). Nepřímo to dokazuje i petice, jejímž je Němec autorem a organizátorem: :-)

Ono sa zo slávy 60. rokov nedá žiť celý život. Koho si z tej generácie najviac vážim, je Chytilová. Tá ostala po celý život SAMA SEBOU!

Nepřihlášený uživatel

#30170 Re: tak predsa len zapšklý stařík

2015-01-05 17:57

#30169: - tak predsa len zapšklý stařík 

Hele, čobole! Tenhle Jan Němec není žádný režisér, ale zastupitel v Pardubicích. Radši se starej o Fica a neotravuj tady!

Nepřihlášený uživatel

#30171 Re: tak predsa len zapšklý stařík

2015-01-05 18:05

Autorem petice je p.Němec, ale nikoliv režisér, račte se podívat na hlavní stranu petice a neplácejte nesmysly.

Nepřihlášený uživatel

#30172 Re: Re:

2015-01-05 18:06

#30166: - Re:  

Konopi nehulim a sam se sebou si take nepisu.  Ale Tobe je zbytecne neco vysvetlovat, Vseznalku.  Ja jsem koncil VS, kdyz Ty jsi jeste rikal hovnu- koko.  A jak je to s temi proverkami ?  To Ti nevadi u toho cestneho "pana" prezidenta.

Nepřihlášený uživatel

#30173 Re: tak predsa len zapšklý stařík

2015-01-05 18:07

Čo bolo, to bolo, těrazky som majorom ja :))))

Nepřihlášený uživatel

2015-01-05 18:09

Dnes blábolila na Čt24 Krnáčová, Babiš ji asi nepochválí :))))

Nepřihlášený uživatel

2015-01-05 18:10

Nepodávej ruku číšníkovi 

Možná, kdyby Jan Němec jednoduše vzpomínal, pořídil střídmý záznam toho, co prožil, s kým se setkal, jaké paradoxní, anebo zcela normální situace ho provázely v tuzemsku i v americkém exilu, získali bychom představu o obzoru a náladách let šedesátých a proměnách a protismyslnostech časů následných. Jenomže autorovi se zalíbilo v poloze rétora, samotné hromadění slov ho natolik okouzlilo, že se snažil co nejdéle setrvat v jejich proudu. A tak je Němcovo líčení strojené, zahlcené přehrávanou extravagancí: „Přepjatost a sebestřednost by koneckonců mohly být vnímány jako osobitost, problém ovšem je, že jestliže se autor přespříliš laská s nějakým detailem, k němuž má niterný vztah, nebo mu dokonce připadá vtipný, přestane dbát o srozumitelnost pro druhé. Text pak ztrácí smysl, přestává být výpovědí, stane se načechranou okrasou: „Další zajímavý rozhovor jsem měl na přistěhovaleckém úřadě při pohovoru, zda jsem byl či nebyl v Československu komunista. (…) Úředník dotíral: ´Přiznejte se, byl jste tedy alespoň v té dětské organizaci s rudými šátky a v té organizaci pro teenagery – tedy česky   puberťáky – s modrými košilemi?´ ´Byl jsem sice kandidát na členství v Pionýru i kandidát členství Svazu mládeže, nedostal jsem však nikdy rudý šátek ani svazáckou legitimaci,´ bránil jsem svoji politickou čistotu. Kecal jsem samozřejmě.“ Opravdu se americký imigrační úředník ptal Jana Němce takto „zasvěceně“? A Němec takto odpovídal?

Co se z těchto „bio-povídek“ dozvíme? Že autor prožil „zlatá šedesátá“, provokoval policisty a mnohé jeho sexuálně alkoholové „výstřelky“ byly vskutku trestuhodné. Že uvolněná atmosféra té doby byla „uvolněná“ a dívky vůči hereckým či režisérským hvězdám velmi povolné. Nedozvíme se naopak, proč v roce 1974 tehdejší československý režim činil takové mezinárodní obstrukce v případě, že se chtěl umělce cíleně zbavit a „přesídlit“ ho do USA. Poslechneme si sérii skečů, groteskních výstupů, bohatýrských žertů. Realita, natož její charakter, zůstane nejasnou abstrakcí.

Zdroj: Bohumil Slíma, Co se nám to režisér Jan Němec vlastně snaží říct? BlogiDNES.cz