MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#47876 Re: Komunista Kováčik nezapřel to, že je komouš a propagátor zločinecké ideologie....

2015-05-10 17:46

#47872: - Komunista Kováčik nezapřel to, že je komouš a propagátor zločinecké ideologie.... 

Je to komunisticky blb, ktery nikdy nepracoval.

Cely zivot se zivi jenom hubou.

V prosinci 1989 obhajoval "internacionalni pomoc" v roce 1968. Podle jeho slov to byla zachrana pred kontrarevoluci.

Ma rudy mozek a ten mu zustane az do konce zivota.

To mu ovsem nebranilo davat klecicim snoubencum ve svatebni den Bozi pozehnani a udelat jim krizek na cele.

Nevesta - Kovacikova dcera !!!

 Byla jsem jsem jednim ze svatebnich hostu a vse jsem videla na vlastni oci.


Nepřihlášený uživatel

#47877 Re: Re: Zeman je po Husákovi nejméně oblíbený prezident

2015-05-10 17:59


Nepřihlášený uživatel

#47878 :-)

2015-05-10 18:21

Pravdoláskařovi se narodil první syn, dá mu jméno Havel. Jde se na něj podívat do porodnice. V přízemí je cedule ´Geniální děti´. Pravdoláskař se zaraduje a ptá se, kde leží jeho syn Havel. "To musíte do čtvrtého patra," radí mu sestřička. Pravdoláskař si říká, že s géniem by byly stejně jen problémy a jde výš. V prvním patře je nápis ´Normální děti´. Jde zase výš a v druhém patře je nápis ´Retardované děti´. Jde výš, ve třetím patře je napsáno ´Debilní děti´. Pravdoláskař si povzdechne a stoupá do čtvrtého patra. Tam je místnůstka a ne dveřích je napsáno: ´Havel´. 


Nepřihlášený uživatel

#47879 Re: Re: Komunista Kováčik nezapřel to, že je komouš a propagátor zločinecké ideologie....

2015-05-10 18:26

#47876: - Re: Komunista Kováčik nezapřel to, že je komouš a propagátor zločinecké ideologie.... 

 U pitomce Kováčika se věřit v podstatě čemukoliv, je to opravdu ubožák. 


Nepřihlášený uživatel

#47880 VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2015-05-10 18:27

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 

Asenad

#47881 Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2015-05-10 20:50

#47880: - VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR 

 Už zalez, zaměstnanče americký ambasády, v ČR demokracii nezníčí ani deset takových jako je Schapiro, namáháš se zbytečně!


Nepřihlášený uživatel

#47882

2015-05-10 21:12

Na moravské Pálavě došlo k setkání Marka Obrtela a dalších vojáků v záloze z Česka a Slovenska, aby vyjádřili svůj nesouhlas se zatahováním českých a slovenských vojáků do amerických válek rozpoutávaných de facto po celém světě. Jde o první jiskru vnitřního odboje a odporu vůči loutkové vládě České republiky. Zdá se, že režim zde opravdu narazil a odvody hochů a dokonce i dívek zmobilizovaly k aktivitě zálohy, zejména otců od rodin. Situace je vážná a snaha o zatažení našich obou zemí do válečného dobrodružství v Evropě pod americkým velením je evidentní ze všech kroků, které česká vláda jako celek a také někteří jednotliví politici na Slovensku podnikají ve věci militarizace své zahraniční i domácí politiky, včetně navyšování nákladů na zbrojení na úkor třeba péče o postižené nebo dlouhodobě nemocné děti.


Nepřihlášený uživatel

#47883 Re: Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2015-05-10 21:26

#47881: Asenad - Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR 

 Rudy blbe. Ty se obavas o demokracii  v CR ?

Demokracie u nas existuje teprve od roku 1989 !

Za vasi bolsevicke "demokracie", to fungovalo jinak !

Projevit odlisny nazor - objednavka na par let kriminalu !

Lide si pamatuji, tak zde neslintej svoje blaboly !


Nepřihlášený uživatel

#47884 ZALOZACI UBOZACI.

2015-05-10 21:28

A co by NATO s takovym Bohemianskym odpadem delalo, krome toho ze by je muselo krmit jak Balouny ze Svejka. Jeste by se pletli americkym odstrelovacym do zamerovace. Ty ceskomoravsti hrdinove jsou tak jenom schopni porazit prase a potom ho sezrat.Rusaci je museji milovat a mozna ze je nechaji i na zivu.


Nepřihlášený uživatel

#47885 Re: OBRTEL, POLIB ME PRDEL.

2015-05-10 21:30

#47882: -  

 BURAN OBRTEL a jeho skupina zbabelcu.


Nepřihlášený uživatel

#47886 Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín. Zeman to říci Nemůže ?????

2015-05-10 21:46

Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín!

Chci vzkázat ruskému lidu, že jsem se jako německá kancléřka poklonila milionům obětí války, kterou způsobili nacionální socialisté Německa, řekla na tiskové konferenci po jednání s Vladimirem Putinem německá kancléřka Angela Merkelová.

"Naše země bojovala s nacisty, ne s Německem, to bylo samo jako první oběť nacistů," uvedl Valdimir Putin.

"Chci říci, že jsem se jako německá kancléřka poklonila milionům obětí války, kterou vedli nacionální němečtí socialisté,"  pokračovala Angela Merkelová.

"Připomínám vám, že ruští, ukrajinští, bělorusští a další vojáci Rudé armády osvobodili Berlín a spolu se západní spojenci osvobodili Německo od nacistické dvlády," doplnila Angela Merkelová.

Nepřihlášený uživatel

#47887 Re: Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín. Zeman to říci Nemůže ?????

2015-05-11 05:06

#47886: - Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín. Zeman to říci Nemůže ????? 

 Při této příležitosti je potřeba připomenout, že to bylo CCCP, které společně s Hitlerem rozpoutalo II. světovou válku a že to bylo CCCP, která více jak 40 let po skončení války stále okkupovalo východní Evropy a pravždilo nejen tamní obyvatele ale i obyvatele zemí CCCP. To je také důvod proč se následně CCCP rozpadlo a vznikla Ruská federace. 

Bohužel dnešní Ruská federace je nové CCCP nejen z důvodu okupace Krymu a rozpoutání války na Ukrajině, ale také z důvodu čiště symbolických např. přejmenování ITAR na TASS a rétoriky "hlavního" KGBáka Kremlu V.I.Putina. 

Paní Merklová je státní, na rozdíl od komunisticko nacisitckého supermana s prostatou jako panice Miloše Zeman si symbol současné agrese Ruska tedy oranžovo černou stužku na klopu nepřipnula a jasně vyjádřila svůj postoj k tomu, co se na Ukrajině děje.

Je dobré si také připomenout, že Německo velmi otevřeně hovoří o milionech znásilněných žen tzv. rudou armádou, mluví také o nastolení odporné totality v tzv. "východním Nemecku". Německo samo velmi pečlivě dokumentuje svojí nacistickou historii, aby byla známá a mohlo se nástupu nových totalit vyvarovat. Německo také nepřipouští, aby v politických strukturách byly příznivci libovolné totality. Německo také "nenapravuje historické křivdy". Toto vše ale Rusko nedělá a neudělalo a nejspíš ani neudělá. Neprojde debolševizací. V politice hrají prim vrahouni z bolševické KGB. Dokonce ani nebyly otevřeny archivy z dob II. světové války není tedy možné zločiny, vraždy rudé armády dokumentovat.  


Nepřihlášený uživatel

#47888

2015-05-11 05:16

Ovar se v Moskvě lísal a zároveň hrbil před ruským diktátorem.


Nepřihlášený uživatel

#47889 Re:

2015-05-11 05:22

#47888: -  

 Symbolem jeho cesty je bezesporu symbol současné ruské agrese - oranžovo černá stuha, kterou bylo nejen "ozdobeno" auto, kterým byl odvážen z letiště, ale kterou si dokonce neváhal připnout a co více, věnoval jí takovou pozornost, že na začátku jednání jí měl na levé strany a v průběhu jednání se přestěhovala na stranu pravou. 

Zeman je bez nejmenších pochybností velezrádce, jedná jako bychon nebyli členy NATO a EU. 


Nepřihlášený uživatel

#47890 Re: Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín. Zeman to říci Nemůže ?????

2015-05-11 05:24

#47886: - Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín. Zeman to říci Nemůže ????? 

 Soudruh V.I. Putin jako vždy účelově zapomíná, že to bylo CCCP, které si nejprve společně s Hitlerem porcovalo Evropu a že to bylo CCCP, které povraždilo celou polskou vojenskou elitu. Tedy zdaleka není pravda, že s nacisty bojovalo, nejdříve s nimi společně vraždili a ničinili státy Evropy. 

Soudruh Putin také účelově zapomíná, že to byla NKVD, tedy předchůdkyně KGB, která vraždila po celé Evropě a to nejspíše z většiny především demokratickou elitu. Evidentně mu takové jednání NKVD či KGB velmi vyhovuje, přesně stejného jednání se dopustil na Krymu, když před tzv. "referendem" vyměnil celé tamní politické vedení a nahradil jej právě zločinci z Ruska. 

Zemanová se zelenou kartou, Kateřina Zemanová, Asenad a všichni komunisté v této zemi....

#47891 Už nechci být komunistou, já Demokrat, Asenad, Matka Tereza, Dáša...... my všichni v jedné osobě...

2015-05-11 06:04

***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OŽRAL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ PAK VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO OPÍJENÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou. 


Nepřihlášený uživatel

#47892 A slyšel soudruh V.I.Putin jak má Miloš "prostatu jak panic" a "plíce jak nekuřák, právě proto, že .

2015-05-11 06:07

...kouří"? Tak to řekl soudruh KGBák Miloš Zeman vskutku "na férovku" :-)


Putin k Zemanovi: Jste politik, co říká věci na rovinu

Zeman

#47893 Re: :-)

2015-05-11 07:19

#47878: - :-) 

 Tohle má být jako vtipný??? Chudáku....


Nepřihlášený uživatel

#47894 Re: Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2015-05-11 07:21

#47881: Asenad - Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR 

 Ale no tak, honimíre hulibrkoviči asenade, copak ty si můžeš vzít do huby pro tebe tak odporné slovo demokracie, vždyť by tě za to mohli vyloučit ze strany.


Nepřihlášený uživatel

#47895 Re:

2015-05-11 07:23

#47882: -  

 Banda rusofašistických vlastizrádců!

Káča

#47896

2015-05-11 09:50

Knížecí studenti a sepisují podobné petice a při tom ani neví, kdo to byl Jidáš, a takoví jsou budoucností téhle společnosti! Jste ostuda národa!!!! Káča


Nepřihlášený uživatel

#47897 Babiš je bez nejmenších pochybností idiot....

2015-05-11 10:10

....do Sněmovny se on a jeho parta StBáků dostali na to, že tvrdili, že se tu rozkrádají desítky miliard ročně a to jen na DPH z pohonných hmot, což je samozřejmě naprosto zjevná hovadiny. Nyní už idiot Babiš neříká, že se tu krade, dnes říká, že "ministerstva nechtějí šetřit". 

Babiš je prostě idiot. 

Asi jsem plácal, říká Babiš. Ušetřit bez zvyšování daní není jednoduché

 

Ministr financí co tu o svých lžích, které ho dostaly do Sněmovny říká, že to bylo "plácání". Tak nad tím by se měl velmi zamyslet předseda vlády, je to tak absurdní, že by to mělo být oceněno jedinou věcí, jeho odchodem z vlády. 

Ve skutčnosti zase plácá - Ušetřit bez zvyšování daní není jednoduché je samo o sobě protimluv. Je to prostě idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#47898 Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 10:14

Syn prezidenta, "poradce" ministrů a bohužel evidentně idiot Klaus mladší tráví čas tím, že píše ubohosti. 

KOMENTÁŘ: U maturit by se nemělo zkoušet nic – Václav Klaus ml.

Kač-er

#47899 Re:

2015-05-11 10:26

#47896: Káča -  

 Máš pravdu hulibrku, jseš ostuda národa!!!!!!!

Alex

#47900 Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 10:30

#47898: - Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Přečtěte si laskavě ten komentář, který je značně ironický, celý, neorientujte se jen podle nadpisu! Pan Klaus ml., ať už si myslím o jeho otci cokoliv, má v tomhle případě pravdu, smutnou pravdu...

Tohle je přesně to, co se mi nelíbí na Zemanovi a koneckonců i na jeho předchůdci, že vytrhávají věci z kontextu.