MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#55601 Re:

2015-09-03 08:23

#55599: -  

 SUPER!!!


Nepřihlášený uživatel

#55602 Re: Re: Re: Ať žije PAN PREZIDENT

2015-09-03 08:54


Nepřihlášený uživatel

#55603 Re: Re: Re:

2015-09-03 08:55

#55542: - Re: Re:  

 Zase jeden z rodiny komunistických vrahů!!!


Nepřihlášený uživatel

#55604 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V.I.Visarionovič Adolf Trpaslík Putin je bez nejmenš

2015-09-03 08:55


Nepřihlášený uživatel

#55605 Re:

2015-09-03 08:56

#55543: -  

 Hezky ti to zmetci z rusácké ambasády napsali.


Nepřihlášený uživatel

#55606 Re: Re: Re: Re:

2015-09-03 08:57

#55603: - Re: Re: Re:  

 Nikoliv dobytku z rodiny nacistických vrahů a vlastizrádců udávajících na gestapu, to bylo v roce 1945, tedy ještě před vítězstvím komunistů!


Nepřihlášený uživatel

#55607 Re:

2015-09-03 08:59

#55546: -  

 Rusácká propaganda v podání rusácké páté kolony maká na plné obrátky, že by rusáci připravovali nějakou křivárnu, jak mají ve zvyku!


Nepřihlášený uživatel

#55608 Re: Re: Re: Re: Re: V.I.Visarionovič Adolf Trpaslík Putin je bez nejmenších pochybností diktátor jak

2015-09-03 09:02


Nepřihlášený uživatel

#55609 Re: Re: Re: Re:

2015-09-03 09:02

#55603: - Re: Re: Re:  

 Tak za tohle si tě najdu ty hitlerovskej zmrde! Nemysli si, že jsi tu anonymní. Spoustu vašich adres už máme.


Nepřihlášený uživatel

#55610 Re:

2015-09-03 09:05

#55570: -  

 Zase průhledná rusácká propaganda.


Nepřihlášený uživatel

#55611 Re:

2015-09-03 09:13

#55599: -  

 Přehlídka byla nádherná,viděl jsem přímý přenos.Jsem pyšný na účast našeho pana prezidenta Zemana.Být mezi nejmocnějšími lidmi světa je čest.Troubové z Bruselu a opičí rodinka z USA určitě nikomu nechyběli.


Nepřihlášený uživatel

#55612

2015-09-03 09:13

Kavárenská, havlistická sebranka má na svědomí bordel který tu panuje.Jste šmejdi, kteří podporujete muslimskou invazi do naší republiky a myslíte si, jací jste světoví a lidumilové.Pan prezident Zeman má pravdu a toho vašeho knížecího pochcandíru promuslimskýho si strčte do háje.


Nepřihlášený uživatel

#55613

2015-09-03 09:29

Pane Schwarzenbergu,

 

četl jsem vyjádření, které jste poskytl serveru e15.cz a dovolte, abych reagoval na Vaše vyjádření k problémům nesouhlasu našich občanů pro přijetí uprchlíků z muslimských zemí. Muslimští uprchlíci pocházejí ze zemí, které byly koloniemi západních zemí EU, t.j. Francie, Německa, Belgie, Španělska, VB atd., které je odjakživa vykořisťovaly a poté, co jim dovolili samostatnost, se obyvatelé těchto bývalých kolonií snaží z důvodů zlepšení ekonomických podmínek přestěhovat do zemí bývalých kolonialistů, kde žijí již v několikáté generaci a mají tudíž i občanství zemí svých bývalých kolonizátorů.

 

Jejich postavení v nových domovských zemích je ale na okraji společnosti, jsou zdrojem nejlevnější pracovní síly, velká většina je jich nezaměstnaných a žijí ze sociálních dávek většinové společnosti. Přirozeně to vede k projevům nespokojenosti, protestům a mnohdy k násilným projevům vůči hostitelským zemím. V poslední době i k požadavkům povolení jejich islámských zvyklostí i práva šaria v hostitelských zemích. A západní vlády jim vyhovují.

 

Od 90. let přibyl další fenomén a sice neustálé války proti jejich zemím původu zejména ze strany USA, které podporují ostatní státy NATO. Tyto války vedou naši "spojenci" ze zámoří zejména z důvodů ovládnutí výskytu energetických zdrojů na jejich území na základě vykonstruovaných "provinění a terorizmu" nebo je odůvodňují šířením americké demokracie a dodržováním lidských práv. Výsledek válek je ale zničení veškeré infrastruktury, vraždění civilního obyvatelstva, zničení jejich obydlí a vede k dalšímu exodu obyvatelstva do bezpečí do sousedních států a do západní Evropy, kde mnozí již mají mezi muslimskými přistěhovalci své příbuzné. V návaznosti na zvěrstva, která na civilním obyvatelstvu "demokratizovaných" zemí okupanti páchají, vzniká nenávist proti okupantům a mnoho z obyvatel, vyhnaných ze svých domovů je ochotno se mstít proti zemím okupantů teroristickými útoky. Mnoho občanů muslimského původu, kteří nabyli státní příslušnost hostitelských zemí v Evropě, odchází do svých původních zemí vypomáhat tamním bojovníkům proti okupantům i proti nepřátelům jiné náboženské orientace.

 

Česká republika nikdy neměla žádné kolonie a není tudíž povinna přijímat muslimské uprchlíky na své území. Účast našich vojenských kontingentů (z titulu členství v NATO) na válečných anabázích USA pouze zakládá důvod tamním muslimským občanům pro odvetu za naši účast. Protože muslimové jsou v důsledku svého islámu náchylní k terorizmu, jak je Vám jistě známo ze západních zemí, že pro ně není daleko ke spáchání na př. sebevražedných útoků. Nedávná smrt našich vojáků v Afghanistánu je toho důkazem.

 

Pane, Vaše vyjádření, cituji :

Získat mandát od voličů znamená udržet si nějaký charakter. A ne se ohlížet na zájmy místní organizace někde v Dolních Prčicích, která si odhlasuje, že nechce uprchlíky. Chybí tu odvaha jít si za vlastním názorem, za tím, co považuji za správné. Byť za cenu toho, že ztratím vlastní voliče a doplatím na to,“ má snad znamenat, že získání mandátu ve volbách dává politikům volnou ruku a dělat si co chtějí ? Nepletete si to náhodou ? Nejvyšší moc v této zemi podle Ústavy má lid a politici jsou od toho, aby v první řadě plnili požadavky a přání voličů. Žádná ze stran neměla dosud v programovém prohlášení plán přijetí uprchlíků z muslimských zemí a žádná vláda ani Parlament a Senát nemá mandát na to, aby dal souhlas k přijetí běženců ze zemí, kde pomáháme našemu "největšímu vzoru a příteli na věčné časy a nikdy jinak" rozvracet jejich země.

 

Přijetí těchto běženců zakládá nebezpečí terorizmu, rozšiřování muslimských zvyklostí na úkor našich občanů, zakládá obrovské nároky na sociální systém, který je bude muset finančně zajistit (z čeho? budete to platit Vy, nebo si snad myslíte, že občanům opět zvýšíte daně a snížíte důchody ?), zdravotní systém, na bydlení. Pokud rozhodnutí EU v přijímání muslimů tak fandíte, přijměte si je na svá panství, která se ale nachází mimo území ČR. A také se o ně ale postarejte se vším všudy, co je k tomu třeba.

 

Pane, ve vyjádření serveru e15.cz jste také prohlásil, že byste byl lepší prezident, než prezident Zeman. Díky Bohu, že se tak nestalo, protože Vy jste pro tuto zemi obrovským nebezpečím už jen tím, že podporujete Vaše příznivce, kteří se nemohou smířit s tím, že ve volbách prohráli spolu s Vámi.

 

Podporujete fašistické živly na Ukrajině, podporujete pořádání Majdanů v Praze, kritizujete Benešovy dekrety, které jste spolu s Havlem při restituci Vašeho majetku prolomili, pochlebujete sudetským Němcům. Pokud jste při veřejné diskuzi před prezidentskými volbami prohlásil, "že Beneš by šel v dnešní době před Haagský tribunál", tak vůbec nevíte, o co jde. Beneš své dekrety vydal na základě dohody vítězných mocností v Norimberku, kde bylo rozhodnuto, že německé obyvatelstvo z Polska a ČSR bude odsunuto do okupačních zón vítězných mocností. Jak by mohl Beneš odsunout sudetské Němce do Německa, když by s tím USA, VB a SSSR nesouhlasily?

Lžete kudy chodíte a pokud nespíte, škodíte této zemi spolu se svým parteigenossenchaftem z TOP 09.

 

Svým vyjádřením jste dal občanům jednoznačně najevo, že jsou tu jen proto, aby politikům dali hlas a pak jen mlčeli. Tak to jste na velkém omylu. Věřím, že Vás osobně a i TOP09 už nikdo nikdy volit nebude, kromě naší kulturní fronty, která skoro celá podepsala hrdě antichartu. A rozhodnutí o přijetí muslimů jen na základě referenda s povinnou účastí voličů.

Nejlepší by bylo, kdybyste se sebral a šel dělat zámeckého pána na některý ze svých hradů a dal českému národu pokoj. To by byl nejlepší příspěvek pro tuto zemi !

Jaroslav Martínek


Nepřihlášený uživatel

#55614

2015-09-03 09:41

ŠOK: Generál USA radí Obamovi spolupracovat s teroristy z Al-Káidy!


Ačkoliv Spojené státy rozpoutaly kvůli teroristům z Al-Káidy válečné dobrodružství v Afghánistánu a Iráku se statisíci mrtvých, nyní přichází americký tisk s naprosto šokující informací.

 
 
 
Bývalý ředitel CIA a velitel mezinárodních sil v Afghánistánu David Petraeus navrhuje spoléhat se při bojích v Sýrii na uskupení Al-Nusra Džebhat - syrskou pobočkou teroristické organizace Al-Káida!

Syrská pobočka teroristů z Al-Káidy má překvapivého obhájce na chodbách americké moci, píše poněkud cynicky online vydání The Daily Beast. Odkrývá se tak šokující pokrytectví americké politiky, která jinak trousí na každém kroku, jak je nutné globálně a nesmiřitelně potírat terorismus.
Zajímavá v této souvislosti je pěkná mutace v podání prezidenta ČR Miloše Zemana, že se „s terorismem nevyjednává, s terorismem se bojuje!“

V současné době Petraeus radí vládě USA v otázce boje proti Islámskému státu, s nímž uvedená skupina je ve válce. Ovšem nikoliv jen s islámským státem, nýbrž i se syrskou armádou prezidenta Bašára Asada, který je pro USA trnem v patě.

Jak informuje The Daily Beast s odkazem na několik členů armády a politického establishmentu Spojených států, jeden z nich slyšel přímo od Petraeuse, že generál ve výslužbě hodlá použít stejnou strategii jakou používal v Iráku a Afghánistánu. Tehdy se pokoušel získat na stranu západních koaličních sil „umírněné" povstalce, kteří plně nesdílí radikální doktrínu militantního džihádu.

Podle bývalého šéfa CIA současné metody boje s Islámským státem nefungují. Ovšem zdroj The Daily Beast uvedl, si je určitě vědom toho, jak nepravděpodobné je, že by administrativa Baracka Obamy přijala jeho návrh. Koneckonců je al-Káida je zodpovědna za útoky z 11. září 2001. Ostatně dosud Al-Nusra figuruje na americkém seznamu teroristický organizací.

Oskar Krejčí: S Islámským státem na věčné časy

Generál David Petraeus byl naposledy ve vysoké pozici své kariéry ředitelem CIA (září 2011 - listopad 2012) v době, kdy začal mít konflikt v Sýrii postupně regionální charakter. Společně s tehdejší ministryní zahraničí Hillary Clintonovou a ministrem obrany Leonem Panettou byl zastáncem myšlenky spolupráce Spojených států a takzvanými „umírněnými" opozičními skupinami v Sýrii proti Asadovi. K nim, i přes své spojení s al-Káidou, USA počítali Al-Nusra Džebat. Ostatně podle informací The Daily Beast již dříve Al Nusra posloužila Spojeným státům, byť nepřímo, v zákulisí.

Lze jen dodat, že dodnes se z pochopitelných důvodů politologové vyhýbají definici přijatelného, našeho „umírněného teroristy“. Jako všichni spojenci Spojených států si budeme muset počkat, až nám tu definici stravitelně předloží americká politická elita. Neméně dráždivá otázka je pro případ potlačení Islámského státu a posílení Al-Káidy (Al-Nusra). Co bude pak?

Nepřihlášený uživatel

#55615

2015-09-03 09:44

Promuslimskou a prouprchlickou havloidní menšinu tu nechceme!!! Autory petice, placené cizí mocností, okamžitě postavit před soud za vlastizradu!!! Chtějí tu nacistický převrat a občanskou válku, jako na Ukrajině, tu ale tu prohrají!!!


Nepřihlášený uživatel

#55616 Re: Re: Re:

2015-09-03 09:47

Vlastenec

#55617 Táhněte do prdele vyfetovaná levičácká sluníčková proimigrantská pravdolásková chátro

2015-09-03 09:56

Než bude pozdě!


Nepřihlášený uživatel

#55618

2015-09-03 09:58

Zeman, jako jeden z mála politiků Evropy se nemá za co stydět

Zbořil: Zeman, jako jeden z mála politiků Evropy se nemá za co stydět
Prezident Miloš Zeman se účastní čínských oslav 70.výročí ukončení 2.světové války na asijském kontinentě. S cestou Miloše Zemana do Číny se zvedla vlna kritiky, ale Zeman jako jeden z mála politiků se nemá za co stydět.
Zdeněk Zbořil
3.září 2015 - 10:03

Před sedmdesáti lety 2. září 1945 byl podepsána za účasti spojeneckých představitelů na americké lodi Missouri v Tokijském zálivu kapitulace Japonska. Tímto aktem skončila i na asijském kontinentu 2.světová válka.

Ztráty Číny v podobě zabitých vojáků a civilistů činily 22 milionů. Spojené státy ztratily 111.606 a Britové 5.670 vojáků. Zahynulo též 2.133.400 japonských vojáků a civilistů. (Pacific War Online Encyclopedia)

Kdo se může a nemůže stydět

Jestliže vztah Číny a Japonska je řekněme specifický, nezapomínejme, že ani představitelé evropských zemí, členských států EU, by se nemuseli, nechceme říkat neměli, 70.výročí ukončení druhé světové války v Asii zúčastnit. Někdy totiž až příliš lehce zapomínáme, že i evropské země mají ruce potřísněné čínskou krví.Píše v komentáři pro Prvnizpravy.cz Zdeněk Zbořil.

Na prvním místě můžeme připomenout, že japonský vpád do Číny a jihovýchodní Asie byl podpořen vznikem Osy Berlín, Řím, Tokio a s její pomocí si pod japonskou protektorátní smlouvou udržela svou kontrolu na některými oblastmi a hlavně majetky francouzská koloniální správa Francouzské Indočíny a zejména ve Vietnamu. Nevíme, ale kdyby se měl francouzský prezident účastnit oslav 70.výročí v ČLR, chtělo by to nikoli francouzský, ale i kachní žaludek.

Nizozemská východní Indie sice padla po útoku japonské armády, stejně jako Singapur (1941-1942), ale hned po válce Velká Británie a Nizozemsko napadlo své bývalé válečné Spojence a pokusily se resuscitovat své zaniklé koloniální panství.

Při stejné příležitosti by se mohli omluvit nejen představitelé Japonska, SRN a Itálie a oznámit, že v zájmu evropských hodnot už s Čínou válčit nebudou, a i ti malí členové EU by mohli jiné ujistit, že nebudou verbovat své občany do vojenských jednotek podobných válečných SS-Waffen.

Těmi byly, jen namátkou, vojenské jednoty SS-Regiment „Nordland“ (Dánové, Švédové a Norové) a SS-Regiment „Westland“ (Nizozemci a Belgičané), základ to SS divize Wiking, z větší části ovšem složené z občanů Velkoněmecké říše. Nezapomenutelné jsou boje na východní frontě, kterých se účastnily Finnisches Freiwilligen-Battalion der Waffen-SS přeformované i do SS-Regiment Nordland. Prý velmi statečně bojoval u Stalingradu Estnisches SS-Freiwilligen Battalion „Narwa“. Od Stalingradu, „kde se nepočítali mrtví, ale jen ti co přežili“, se díky dohodě Hitlera a generalissima Franka včas stáhli španělští válečníci a díky tomu přežili, ale přece jenom nejdříve bojovali s jinými Spojenci než čínští vojáci a partyzáni.

S partyzány to uměla chorvatská Waffen-Gebirgs Division der SS „Handschar“ , která se účastnila války na straně Osy, ale jak víme ze současných politických komentářů a po ukrajinské zkušenosti s uctíváním národního hrdiny Štěpána Bandery, všichni bojovali proti „bolševickému režimu“ J.V.Stalina, dnes srovnávanému s režimem Vladimíra Putina. A nejen v EU, ale také v obranném a na Východ pronikajícím NATO se tvrdí jinými slovy totéž, ale možná, že to Číňané ještě nevědí. A tak se EU rozhodla, že jim to alespoň naznačí.

Oskar Krejčí: Hrubá a ostudná arogance západních politiků vůči Číně

Mohli bychom ujistit vyděšenou Českou televizi, že se prezident ČR rozhodl letět na oslavy 70.výročí konce druhé světové války ausgerechnet do Pekingu právě proto, že tam může odejet jako jeden z mála evropských politiků, aniž by se musel stydět a omlouvat za minulost své země v letech druhé světové války..


Nepřihlášený uživatel

#55619

2015-09-03 10:12

Jsem hrdý, že jsem viděl ve všech zahraničních médiích svého pana prezidenta na oslavě vítězství na fašismem. Opravdu parádní přehlídka, pro angličtináře doporučují televizi RT.


Nepřihlášený uživatel

#55620 Re: Re: Re:

2015-09-03 10:18

#55591: - Re: Re:  

 Vy voliče marx-leninskeho komunistického nacka nezaprete.


Nepřihlášený uživatel

#55621 Re: Re:

2015-09-03 10:24

#55611: - Re:  

 Presne tam ten ozraly pytel plny hoven zapadl.

Civilizovani statnici nechteji mit s takovou diktatorskou luzou nic spolecneho. To jen nas PRASEdent.

Zbranemi vyhrozuji Rusaci, Cina, KLDR a dalsi totalitni rezimy.


Nepřihlášený uživatel

#55622 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-03 10:27

#55609: - Re: Re: Re: Re:  

 Ale mourecku, ty nas chces snad vystrasit.  Bu bu bu, uz se bojime.


Nepřihlášený uživatel

#55623

2015-09-03 10:36

Islám je jedno z největších světových náboženství a já, i když silně věřící katolík, nemám proti tomuto náboženství žádné výhrady. Mám několik muslimských přátel v zahraničí, několikrát jsem byl v Saúdské Arábii, Jemenu aj. zemích a jsou to výborní lidé. To, co se v ČR děje teď, jsou akorát reakce nevzdělaných lidí...



"Pokud bude muslimů tolik, aby mešita mohla vzniknout, nemám s tím vůbec žádný problém. Větší strach než z Česka plného mešit mám spíš strach z prázdných kostelů," odpověděl Schwarzenberg.


Nepřihlášený uživatel

#55624 Re: Re: Re:

2015-09-03 10:41

#55621: - Re: Re:  

 O ty vaše nacisty v mezinárodním společenství nikdo nestojí. Spolu s Ruskem a Čínou je rozdrtíme!


Nepřihlášený uživatel

#55625

2015-09-03 10:42

Boj Poláků za jazyková práva v Litvě připomíná boj Rusů na Ukrajině


Polské školy v Litvě se chystají na generální stávku proti, podle nich, diskriminačním jazykovým  zákonům litevského školství. Podobné "jazykové boje" měly za následek krizi na Ukrajině a ani Lotyšsko není bez viny.

 

Protest, vnímaný jako radikální krok, by měl začít tento týden, měly by být ignorovány požadavky litevských orgánů na výuku.

V čele hnutí jsou výbory polských škol v Litvě, Fórum rodičů na polských školách a Výbor na obranu škol.

Oba výbory i rodiče se už v roce 2011 ohradili proti reformám, které určily úroveň litevských jazykových  zkoušek jak pro státní tak i pro menšinové školy.

Rozhodnutí znamenalo rozšíření osnov v polských školách, které zahrnovaly dalších 800 hodin v litevštině. V důsledku toho studenti často nestíhají studium ostatních předmětů. Ne všichni etničtí Poláci jsou zdatní v litevštině.

Litevské ministerstvo školství odsoudilo oznámení o nadcházející stávce:  "všechny problémy by měly být vyřešeny jednáním."

Stávka je posledním z řady protestů, poprvé byla použita jako varování v červnu 2011.Tentokrát, jsou ale cíle jasně stanoveny: "Budeme bojovat až uspějeme," zdůrazňují organizátoři ve svém prohlášení.

V Litvě je více než 90 polských škol,  poskytujících vzdělání 12.000 polským studentům. Poláci jsou největší etnickou menšinou v Litvě, tvoří přes 6,5 procenta populace..


Neobčané“, tedy lidé bez státní příslušnosti trvale sídlící na území Lotyšska, člena EU, jsou problémem,  který evropské instituce, chlubící se lidskými právy, humanitou a hodnotami, obcházejí již přes 20 let.

„Neobčany“ jsou v zásadě nejen Rusové, ale také Bělorusové, Poláci a Ukrajinci, kteří dlouhodobě žijí na území Lotyšska, ještě před jeho vyhlášením samostatnosti na Sovětském svazu. Nemají právo volit  a zastávat některé veřejné funkce. Lotyšské orgány po nich žádají naturalizaci, jazykové zkoušky z lotyštiny a místních reálií.Ovšem tato praxe se v civilizovaných zemích využívá pouze pro imigranty, což tito lidé nejsou. Pod tlakem místních orgánů se počet neobčanů  „zredukoval“ na nynějších 300 tisíc.

Princip Majdanu a politika dvojích standardů

Předchozí ukrajinský prezident Juščenko prosadil zákon O státním jazyce. Princip byl jednoduchý – úřady komunikují v ukrajinštině, zkouška z ukrajinštiny byla podmínkou práce ve státní službě. V národních jazycích (ruštině, maďarštině, rumunštině, moldavštině, běloruštině a polštině) se smí vyučovat jazyk a literatura, ale výuka ostatních předmětů (matematiky, fyziky atp.) bude probíhat v ukrajinštině.

Přestože se záměr zákona nepodařilo plně realizovat, mělo to závažné důsledky – studenti z národnostních menšin většinou odjeli studovat do zahraničí, (často dali přednost studiu češtiny před ukrajinštinou), tento zákon pomohl Janukovyčovi vyhrát dvoje volby. Stačilo slíbit, že ho zruší, a nahradí normou odpovídající evropským standardům. A opravdu to v roce 2012 udělal. Proto okamžité anulování velmi evropského jazykového zákona vnímal celý ruskojazyčný východ Ukrajiny negativně. De facto by se z rusky hovořících Ukrajinců zase stali občané druhé kategorie.

Ukrajinský prezident Petro Porošenko prohlásil (9.11.2014), že výlučně ukrajinský jazyk bude mít v zemi status státního jazyka. Přičemž právě jazykový zákon, který přijal pučistický kyjevský parlament (a později pozastavil pod mezinárodním tlakem) vedl přímo k odporu rusky mluvícího obyvatelstva na jihovýchodě Ukrajiny včetně Krymu a vzniklé krizi.Jeden národ, jedna řeč – státní, ukrajinská.