MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#60901

2015-10-08 21:27

Přátelská pomoc od USA pro IS. :D

 

http://literarky.cz/images/2015/tereza/fsa-nusra.jpg

 

 


Nepřihlášený uživatel

#60902

2015-10-08 21:30

 

 

 

Muslimští mladíci dostali dvouměsíční trest za bití ženy kovovým řetězem do obličeje

Kodaň / Dánsko - Vracíme se k případu Nanny Skovmand (23 let), která byla společně se svým přítelem Madsem napadena třemi přistěhovalci druhé generace v Kodani, v Dánsku. Na štedrý den, 24. prosince 2014 dopoledne se Nanna a Mads vraceli domů a ve čtvrti Enghaveplads, jež je známa vysokou koncetrací muslimského obyvatelstva, byli napadeni a brutálně zbiti, mimojiné kovovými řetězy a skleněnou lahví do hlavy včetně obličeje. Pachatelé jsou již zpět na svobodě.

Konflikt vyprokoval mladík, který začal kroužit kolem procházejícího páru na kole a pokřikoval na Madse: "Co chceš? Máš problém?".

Poté mladík slezl z kola a fyzicky Madse napadl. Nejprve udeřil Madse do hlavy skleněnou lahví. Vzápětí ze sklepa přiběhli další dva mladíci - přistěhovalci. Ti začali Madse bít řetězy na zamykání skútrů a motocyklů. Mads, který ležel na zemi a snažil se bránit kopancům a úderům řetězů křičel na Nannu, aby utekla. Ta se ovšem bála, že útočníci jejího přítele zabijí, takže se jej snažila chránit. I jí mladíci srazili k zemi a byli kovovými řetězy do obličeje.

 
Mladíkům byl soudem vyměřen nepodmíněný trest ve výši dvou měsíců. Dnes již jsou z vězení zpět na svobodě. Jeden z nich (marockého původu) byl též odsouzen k podmíněnému vyhoštění.
 

Nepřihlášený uživatel

#60903 Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-08 21:37

#60886: - Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 

Já mám obavy především z USA. Ta vlna muslimskych okupantů valící se do Evropy je jednoznačně jejich vina.

 


Nepřihlášený uživatel

#60904 Re: Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-08 21:40

#60903: - Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 

Islámská invaze pokračuje, konec Evropy se blíží, američtí fašisté se radují...

 


Nepřihlášený uživatel

#60905 Re:

2015-10-08 23:13

Ďalším príkladom, ako sa k nám neférovo Západ chová, sú platy. Celú dobu do nás hustili, že na Slovensku (a východnej Európe) sú nízke platy, pretože je tu vraj nízka produktivita práce. Toto vtĺkajú do hláv žiadom dokonca aj na ekonomických školách.

Lenže čo v prípadoch, kedy je výrobný proces u nás identický ako na Západe?

Prečo u nás majú predavačky v hypermarketoch plat ledva 400 eur a o pár kilometrov ďalej v Rakúsku v rovnakom hypermarkete zarábajú 2000 eur? Ceny predávaných potravín sú pritom v oboch krajinách podobné!

A ďalší príklad. Prečo slovenskí zamestnanci pracujúci pre pobočku nemeckej automobilky majú nižší plat, než zamestnanci pracujúci v Nemecku? Predsa tá automobilka v oboch krajinách používa rovnaké výrobné postupy!

Čiže je to len o pozícii sily. Na slovensku rozbili štruktúru odborov a rozhádali ľudí, aby spolu nespolupracovali pri obrane svojich práv. Vytvorili umelú nezamestnanosť (najprv pomocou ponovembrového transformačného chaosu, potom pomocou nariadení z EU o zastavení výroby) a teraz vďaka tomu môžu silne tlačiť na existujúce mzdy. Naozaj nás degradovali do pozícií otrokov.


Nepřihlášený uživatel

#60906 Smele v pred s rudou zastavou Prezidenta Republiky.

2015-10-09 00:03

Pod vedenim naseho zkuseneho a statecneho generala a vrchniho velitele ozbrojenych sil Ceske Republiky    Milose Zemana odrazime kazdy pokus o podmaneni naseho statu Islamskymi vetrelci. Verim take, ze nas nejvyssi velitel ponese svoji modrou knizku na svem statecnem srdci.


Nepřihlášený uživatel

#60907 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-09 01:08

#60887: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-) 

Vzdy me pobavi slova slaboduchych bolseviku, ze Americane vyvrazdili Indiany.

Oni si vubec neuvedomuji, co vypousteji ze svych prolhanych tlam.

"Bili" Americane jsou prece migranti z Evropy, tedy i z Ruska.

Ale vysvetlujte to komunistickym tupcum.


Nepřihlášený uživatel

#60908 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-09 02:04

#60907: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-) 

 No jasně kriple, byli z Ruska a proto mluvili anglicky. :D


Nepřihlášený uživatel

#60909 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-09 04:55

#60908: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-) 

 Vy jste hlava, skoro jak Miloš Zeman krizeny Ovcackem :-)


Nepřihlášený uživatel

#60910 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-09 05:07

#60908: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-) 

Patris presne mezi ty hnupy, o kterych jsem psal. 


Nepřihlášený uživatel

#60911 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-09 05:50

#60909: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-) 

 Ovar ma jeste malo poradcu. Tento idiot by se mel uchazet o misto. Mezi hradni particku by dobre zapadnul


Nepřihlášený uživatel

#60912 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-09 07:14

#60908: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-) 

 Ty jsi vemeno z kapra, ktere se nepotka kazdy den. Zkousel jsi uz nekdy pouzit mozek? Nebo ti chybi?

HATE FREE ANTICULTURE

#60913

2015-10-09 08:54

 Tak včera /15.9.2015/ Slovenská transfuzní služba zakázala odběry u lidí kteří během 28 dni navštívili Afriku, Asii, dokonce i Rakousko ........
je to ofic, bylo to v nočních zprávách na STV - 1
-
Doporučuji vyhýbat se i těm havloidům, kteří ve své sluníčkové pomatenosti jezdí, jezdili, navštěvovat, pomáhat, uprchlíkům kdekoli.
Ostatně, blázni se mají izolovat .......
-
http://dennikpolitika.sk/vo-viedni-sa-siri-zapadonilska.../


Nepřihlášený uživatel

#60914

2015-10-09 09:31

Všechny diskuze (které jsou však převážně monology sporných stran, protože jedna nenaslouchá argumentům druhé strany a naopak) by mohlo ukončit referendum. Příchod masy přistěhovalců, nadto z jiného civilizačního okruhu, který byl nejméně 1300 roků Evropě smrtelným nepřítelem, je tak závažnou událostí s prakticky nevratnými následky pro příští staletí, že by o něm neměla rozhodnout malá skupinka dočasně zvolených, jen zřídka vskutku kompetentních a odpovědných politiků, ale pouze a jedině občané. Žel, nynější politici, ať sídlí v Bruselu nebo v Praze, nemají pocit, že by si měli od lidí vyžádat souhlas k tomu, aby ohromné finanční prostředky vynakládali na pomoc lidem, jejichž uprchlictví je mnohdy pochybné, zatímco tisíce vlastních občanů živoří na ulici, statisíce nezaměstnaných jsou odkázáni na ubohé sociální dávky, děti z chudých rodin nedostávají školní obědy, protože rodiče si takový „luxus“, jakým je jedno teplé jídlo denně, nemohou dovolit, a kdy peníze chybí všude, kam se podíváme, např. ve školství, zdravotnictví, v armádě, na kulturu, atd. Vlády evropských zemí včetně bruselských byrokratů rozhazují peníze evropských daňových poplatníků, jako kdyby byly jejich vlastní a jako by jejich účelem neměl být rozvoj Evropy, ale záchrana Afriky a Asie, jejichž obyvatelé, jsou-li muslimy, pokládají se za nejlepší lidi na světě, svou kulturu označují za nadřazenou všem ostatním, a svou víru za jedinou správnou, ale kteří zároveň nedokázali vytvořit ani jediný vskutku fungující stát a kteří vše, co potřebují, od šroubováku po mikrovlnku a ropná zařízení musejí dovážet ze světa, jímž sice pohrdají, ale bez kterého se neobjedou, aby se nevrátili zpátky na hrby velbloudů a do chatrčí z nilského rákosu, omazaného blátem.
Jinak obsáhlou úvahu pátera Halíka jsem si v Lidovkách pozorně pročetl, pro jistotu několikrát, abych se znovu ujistil, že kdysi rozumný, kultivovaný, veskrze úctyhodný myslitel v průběhu posledních roků hodně ztratil jak ze svého intelektuálního lesku, tak ze své důvěryhodnosti. Jím použité argumenty jsou pouze zdánlivě objektivní a racionální, ve skutečnosti čtenářům nabídl ryze sofickou směsku účelových tvrzení, jejichž jediným smyslem nebylo poskytnout čtenářům objektivní vhled do chaotického a kolabujícího světa vývojově ustrnulého islámu a jeho vyznavačů, ale pouze nabídnout hodně chabou naději, že i když se na Evropu valí povodeň, ne všichni Evropané se musí utopit, protože to nesvedla ani biblická potopa světa.


Nepřihlášený uživatel

#60915 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-09 09:32

#60910: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-) 

 Ty patříš mezi ty svině, co obhajují genocidu a brzy za to zaplatíš. Ani českou klávesnici nemáš, kolaborantská svině, jak bývá u takových sviní zvykem.


Nepřihlášený uživatel

#60916 Re: Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-09 09:41

#60903: - Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 Proč by demokratický stát kde občané prokazatelně ovládají drtivou většinu veřejného prostoru a jen malou část jej svěřují politikům a to ještě striktně na velmi omezenou dobu a dokonce s přesností na vteřinu ví, kdy budou další volby, by měli zájem, aby svět byl v chaosu? To přece nedává žádný smysl.  Navíc mají velmi dobrou zkušenost se svojí demokracií, ví dokonce že občanské nepokoje jako krajní projev vůle občané ve veřejném prostoru vede ke změně a že dokonce si velmi váží toho, že takový projev mohou realizovat a ví velmi dobře, že je to skutečně krajní záležitost. 

Jeví tedy jako daleko pravděpodobnějším, že imigrační vlnu vyvolalo spíš Rusko a to masivní podporou IS - nejen manipulací s interními islamisty (propagandou z Kremlu) aby odešli z nového cccp za "svým snem", ale také legalizací těžby ropy IS, neboť se domnívám, že Rusko  - nové cccp jako producent ropy je schopno a především ochotno tuto ropu legalizovat vystavením dokladů k produktu státní autoritou, neboť stát je tam skutečně ovládán malou skupinou zločinců z KGB a úředník, přestože porušuje zákon to klidně na příkaz "z Kremlu" podstoupí. 

Tedy váš názor logicky sdílet nemohu a to odhlížím od zkušenosti s Rusy nejen v době II. světové války a před ní, ale i v době okupace ČSR. 


Nepřihlášený uživatel

#60917 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-)

2015-10-09 09:42

#60915: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diktatura proletariátu v akci :-) 

 Evidentně mluvíte za soudruhy poslance, senátory a EP poslance z KSČm, tedy běžte a rovnou se udejte na ministerstvo vnitra. 


Nepřihlášený uživatel

#60918 Re:

2015-10-09 09:48

#60718: -  

 

Naprosto v pořádku. Ještě že tam už není ožrala Havel. Ten by jí zalezl až do její lesbické prdele.

 


Nepřihlášený uživatel

#60919 Bravo!!!

2015-10-09 09:49

Kauza trenýrky: škoda 90 tisíc, případ je u žalobců

 
Pan ovčáček měl opět pravdu, nenáviděná havloidní hovna!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#60920 Re: Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-09 09:52

#60903: - Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 Přesně, ještě se tu ten okupantský dobytek projíždí jako SS za Hitlera.


Nepřihlášený uživatel

#60921 Re: Tedy naslouchejte....

2015-10-09 09:57

#60914: -  

 Všeobecná deklarace lidských práv byla přijata 10.12.1948. V roce 1972 se k ní připojily i státy totalitní a tedy zločinné. Učinily tak bez vědomí občanů či s pochybným vědomím občanů a navíc vždy s "výhradami" k tomu či onomu. 

Tato deklarace mimo jiné definuje právo na azyl. 

Tedy jaké referendum chcete pořádat a o čem? O OSN, Všeobecné deklaraci lidských práv? Tato instituce a všechny její dokumenty nejen Všeobecná deklarace lidských práv jsou součástí našeho (tady si to dovolím) vývoje. Tam jsme dospěli a dle mého názoru je potřeba v rozvoji takových věcí pokračovat. 

Logicky se nabízí, že jste člověk s totalitním myšlením, komunista či nácek, kterým výše uvedený rozvoj správy veřejného prostoru světa nevyhovuje, ale co je velmi špatné, komunisté ani náckové nepřišli nikdy s níčím lepším ale vždy jsou přiraveni pořádat "referenda"  a to v uvozovkách, neboť již otázka referenda je věc velmi podstatná, jak se kdokoliv může přesvědčit u otázek "referenda" na Krymu. Obě totiž vedly na okupaci Ruskem - novým cccp. Obě odpovědi měly tentýž výsledek. 

Co se týče Halíka nesouhlasím s vámi. Považuji jej od vždy za žvaninala bez lidského fundamentu. Hodně toho přečelt a možná si mnohé pamatuje, ale bohužel velmi málo z přečteného pochopil. Problém této společnosti je, že lidem s titulem je ochotna naslouchat a mnohdy nezkoumat vlastní podstatu, zdali je v souladu s přirozeným řádem věcí či dokonce i jen s jejich vlastní zkušeností. Například soudružka "doc" Svihlíková a stbák "prof." Krejčí, jako dva extrémy, pokud pominu "ing." Miloše Zeman, to je super extrém. 


Nepřihlášený uživatel

#60922 Re: Bravo!!!

2015-10-09 09:59

#60919: - Bravo!!! 

 Ovčáček to hraje se ZTOHOVEN on je jedním z účastníků performance :-)

To je přece záměr, aby se celá věc probírala veřejně u soudu. To jsou Zeman s Ovčáčkem takoví idioti? 

Oni urovnávají všechny právní spory smírem s kdekým - od právníka Hradu až po vnučku pana Peroutky, jenom aby se to neprobíralo u soudu a tady by si naběhli? Asi už jim z toho Hradu definitivně hrabe, ale bohužel spíše velmi brzo otočí. 

Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk

#60923 Re: Re: Tedy naslouchejte....

2015-10-09 09:59

#60921: - Re: Tedy naslouchejte.... 

 Právo na důstojný život je jedním ze základních lidských práv OSN. Nájezdy muslimských vetřelců toto právo pošlapávají! Toto základní právo je porušeno i u desítek tisíc ČESKÝCH bezdomovců, kterým nikdo nepomůže.


Nepřihlášený uživatel

#60924 Re: Re: Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-09 10:01


Nepřihlášený uživatel

#60925 Re: Re: Re: Tedy naslouchejte....

2015-10-09 10:03

#60923: Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk - Re: Re: Tedy naslouchejte.... 

 Nájezdy teroristů toto pošlapávají, nikoliv imigrace lidí, kteří mají právo na azyl, případně si to myslí, že mají právo na azyl. Navíc o tom, kdo má či nemá právo na azyl přesto rozhoduje strana, která azylanta přijimá a nikoliv strana která o azyl usiluje. Podmínky azylu se mění. 

V roce 1968 po okupaci byl azyl poskytnut každému Čechoslovákovi, který se rozhodl emigrovat a to bez jakékoliv podmínky, nevadilo zjevně ani členství v bolševické partaji. V roce 1989 už dávno neplatilo a vstupní vízum dostal žadatel jen v případě, že potvrdil, že nebude usilovat o politický azyl. 

Drtivá většina bezdomovců si bezdomovectví vybrala za životní styl není jim vnucen z vnějšku, dokonce s společnost velmi snaží tyto lidi v krizových situacích udržet při životě, byť oni o to vlastně až tak velký zájem nemají. 

Tito lidí by v neindustriální společnosti žili v přírodě a živili by se vlastně poctivou prací, města jim takovou možnost neskýtají, ale poskytují jim obživu, struktura Evropy jim už ovšem neposkytuje volný prostor k naplnění jejich potřeb. Stále ale existují místa na zemi, kde by své potřeby naplnit mohli.