MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#63751 NEKECEJTE ZEMANOVI DO TOHO.

2015-11-06 20:52


Nepřihlášený uživatel

#63752 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-06 21:11


Nepřihlášený uživatel

#63753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-07 06:31

#63750: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák... 

 To máte naprostou pravdu.  Situace je bohužel zralá na občanskou neposlušnost už proto, že Senát ani nebyl schopen projednat tuto petice. 


Nepřihlášený uživatel

#63754 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-07 06:35

#63752: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák... 

 Argumenty proč Miloš Zeman velmi mírně řečeno hanebně "spravuje" úřad prezidenta republiky dojít nemohou, Miloš Zeman vrší další a další hanebnost při každém jeho veřejném vystoupení. Je to způsobeno tím, že myšlení a mnohdy dokonce jednání Miloše Zemana je myšlením a jednáním komunisty a v některých situacích dokonce kombinované s myšlením a jednáním nacisty, jak jse komunistům velmi často stává. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#63755 Re: Re: Spáchal snad ten člověk trestný čin? ANO StB je neskutečná parta šílenců.

2015-11-07 06:39

#63741: - Re: Spáchal snad ten člověk trestný čin? ANO StB je neskutečná parta šílenců.  

 

Podstatné je v kontextu Babiše a jeho party ANO StB....

2015-11-05 17:38

 

že neexistuje žádný krok, zákon, vyhláška, nařízení prostě absolutně nic, co by rozpočtu země přineslo i jen jediné ubohé promile rozpočtu tedy cca 1 mld.  Nic neudělali opravdu vůbec nic, jediné co umí je zvyšovat daně a to dokonce mnoha různými způsoby, např. zaváděním podivných poplatků za natankování, aby mohli platit hmotné rezervy, které se ale vždy z rozpočtu platily a žádný poplatek za natanková potřeba nebyl. 

Babiš se dostal do Sněmovny na nekonečné lhaní, že se ve státní správě rozkrádají stovky mliard ročně. Sám dokonce tyto lži označil za "plácání". Dnes po dvou letech od voleb ovšem navrhuje deficit 70 mld. při růstu HDP 4,5 %, nenašel jediného zloděje oněch údajně rozkradených bilonů korun přesto, že utratil stovky milionů za audit 65 000 faktur na ministerstvech, nevyšetřil jediný karuselový obchod natož s pohonnými hmotami - jediného velkého zloděje dodal ještě Kalouskův analytický tým. Babišovo hnutí neudělalo vůbec nic, nic také nedodala kobra, která je dnes již prakticky pro smích, neboť spotřebuje min. 500 mil. ročně a výsledek je nula. 

 

Lepší dvě miliardy do rozpočtu než nic, hájil Babiš zvýšení daní z hazardu

Babiš je naprostý zoufalec, proto je schopen prohlásit, že jsou lepší 2 mld. ze zvýšených daní než nic. 


Nepřihlášený uživatel

#63756 I ČR by měla vyčíslit škody z okupace v roce 1968 a následné "dočasného" umístění....

2015-11-07 06:41

...více jak stotisícové armády, tedy několika násobně více, než má nyní ČR celou její armádu. 

Rusko je už opěc CCCP a je tedy potřeba, aby za škody jím způsobné zaplatilo. 

Pobaltské státy chtějí po Rusku odškodnění za sovětskou nadvládu


Nepřihlášený uživatel

#63757 Daleko podstatnější je, že jí nepotřeboval Kalousek, který znovu zavedl zdanění hazardu....

2015-11-07 06:43

....když místo zdanění zavedli komunisté Zeman a Klaus oposmluví zlodějinu s "dobročinými příspěvky" na kde co místo zdanění hazardu. 

Kalousek také na rozdíl o Babiše zavedl revers charge ve stavebnictví, pokusil se zrušit miliardovou roční zlodějinu ve stravenkách proti tomu se jako jeden "muž" postavili např. komunisté. Zavedl elektronickou státní pokladnu a masvině snížil náklady na dluhovou službu. Ani tehdy ochranku nepotřeboval. Divná věc ten Babiš. 

 

Ochranka Babišovi? Sobotka ji také nepotřeboval, namítl mluvčí vlády


Nepřihlášený uživatel

#63758 Až se po Praze projde 45 000 rodiny z bytů OKD....

2015-11-07 06:44

....bude to Bohouškův poslední den v jeho politické kariéře. Řekl bych, že ten okamžik se velmi blíží a nezabrání mu ani "neodolatelné" "charisma" Miloše Zemana, kterého nejspíše nájemníci bytů OKD ve velkém volili. 

Nezabrání tomu ani tykání si žáka s učitelem zlodějin, tedy Sobotky se Zemanem. 

Je ale naprosto zřejmé, proč se Sobotka podepsal pod seznam letošních oceněných v kterém byli dva nomenklaturní normalizační komunisté Toman a Karl. 

Antimonopolní úřad nezveřejní, kdo koupil bývalé byty OKD. Údaj označil za obchodní tajemství


Nepřihlášený uživatel

#63759 Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-07 06:45

....dvou komunisticých nomenklaturních funkcionářů odpovědných za zločinnost komunistického režimu Tomana a Ludvíka Karla, měla řešit jedině datum jeho abdikace.

Zákon 198/1993 Sb. je stále platný.

(1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,

a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,

b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,

c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,

d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:

- popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,

- zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,

- znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,

- zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,

- povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,

e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,

f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.

(2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti


Nepřihlášený uživatel

#63760 ANO StB má snad jediného kulturního politika?

2015-11-07 07:43

Martin Stropnický by mohl v čele pražské buňky ANO nahradit Kleslovou. Navrhne ho Babiš

Co ještě bude Stropnický? Kandidátem na prezidenta, předsedou ANO StB v Praze, ministrem, poslancem, primátorem Prahy, místopředsedou ANO StB - tam ho přece nechtěli. 

ANO je evidentně v obrovském průšvihu a vůbec bych se nedivil, kdyby Babiš Stropnického navrhl a Stropnický to "jako" přijal a pak po zvolení řekl, že o to nestojí, případně to vzdal, jak je obvyklé v ANO StB, např. po čtrnácti dnech. 


Nepřihlášený uživatel

#63761 Velmi zajímavý komentář zazněl na ČT 24

2015-11-07 08:03

Prezidenti Číny a Tchaj-wanu se sešli poprvé od konce občanské války

Sinoložka naprosto jasně o otevřeně na dotaz na stranu Kuomintang která roky zajišťovala "svobodu" Tainwanu prohlásila, že byla založena KGB.  Velmi to připomínalo historii ODS zde, kterou já považuji za post-komunistickou, kdy jsem přesvědčen, že její největší voličskou základnou byli bývalí komunisté a jejich děti.  ANO StB tuto voličskou základnu z velké části nyní převzala tím, že z nich opět "udělala" oběti, tentokrát ovšem ODS nikoliv KSČ jak to původně udělal Klaus. 


Nepřihlášený uživatel

#63762 Existuje dokonce celý web na takových fabulacích postavený - Ron Paul Institute

2015-11-07 08:29

....zpopularizoval s velkou pravděpodobností ruský troll Eric Best a který ho dokonce s velkou pravděpodobností provozuje. 

 

Ruská propaganda zneužívá jména známých zahraničních novinářů. Zprávy jsou pak důvěryhodnější



  • Autoři prokremelské propagandy zvyšují důvěryhodnost svých výtvorů vymyšlenými citáty západních novinářů.

 

  • Mezi oběťmi je například francouzská reportérka, německá rozhlasová dopisovatelka nebo polská televizní moderátorka.

 

  • Serióznější média vymyšlené zprávy většinou po čase odstraní, na obskurnějších serverech se ale šíří dál.

I toto ruští trollové šířili v této diskusi. 

Jak brzy zjistila, na webových stránkách ruské armádní televize TV Zvezda vyšla zpráva, že v rozhovoru s ní ukrajinský premiér Arsenij Jaceňuk obvinil svou bývalou šéfku Juliji Tymošenkovou z "neustálého sexuálního obtěžování".

Tedy ti kdo to zde šířili jsou naprosto evidentními ruskými trolly.

Servettazová vydala okamžitě dementi, stejně jako její mateřská stanice RFI. Po pár hodinách Zvezda změnila titulek a zveřejnila odkaz na údajný zdroj, což byl do té doby nikomu neznámý server s názvem Živá Kubáň. Druhý den už zpráva zmizela z webových stránek televize úplně. Ještě předtím se ale rozšířila po nejrůznějších proruských serverech po celém světě, včetně jedné české skupiny na Facebooku.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-07 09:04



Nepřihlášený uživatel

#63764 Putin vraždí svědky svých zločinů?

2015-11-07 09:54

Bývalý Putinův poradce a šéf Gazprom-media byl nalezen mrtvý v americkém hotelu

Proč si vůbec Putinův poradce kupuje barák v USA za více jak půl miliardy korun? Co to je za podivnou věc? 


Nepřihlášený uživatel

#63765 Zeman si vymýšlí. SPOZ byla vždy nevolitelná....

2015-11-07 11:06

Zeman: Voliči nemilují rozhádané strany. Mohou rychle padnout na dno

...dokonce i voliči (obelhaní lidé masivním lhaním Miloše Zemena) podvědomě tušili, že SPOZ je velmi podivná banda velmi podivných lidí. To platí dodnes, nic se na tom nezměnilo. 

Pokud tedy Zeman mluvil o rozhádaných strannách, (SPOZ) se nikdy nehádala, až na StBáka Šloufa, mluvil o ANO StB jeho nejbližší strany ve vládě.  Jejího pádu se samozřejmě bojí, pak už by na politické scéně neměl žádného "spojence" s politickým vlivem a jeho abdikace by byla otázka pár týdnů. 


Nepřihlášený uživatel

#63766 Babiš z ANO StB opět navrhuje velmi špatnou osobu ...

2015-11-07 11:36

Martin Stropnický by mohl v čele pražské buňky ANO nahradit Kleslovou. Navrhne ho Babiš

....je potřeba, aby to dělal soudruh Faltýnek, to je ta správná fingura k soudružkám Krnáčové a Kleslové, patra z StB by byla pohromadě. :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#63767 SPOZ má ještě kam padat? Snad leda k dobrovolnému rozpuštění :-), což by byla i pro členy spíše...

2015-11-07 13:10

...výhra, než pád na dno. Mohla by to pro ně být i možnost morální obnovy a znovunastavení mravní intergrity členů SPOZ. 

 

Zeman: Voliči nemilují rozhádané strany. Mohou rychle padnout na dno

 

S oranžovými páskami kolem krku by si je člověk snadno spletl se socany. Je také symptomatické, že logo (použíté pořadí barev) SPOZ je ruskou trikolorou nikoliv věckou, neboť pořadí barev v rusku je bílá, modrá, čerená, u nás je to bílá červená modrá. Proto také Zeman s kravatou s ruskou trikolorou vypadal vedle hradní stráže při inauguraci jako agent KGB. Je velmi zvláštní, že soudruh Veleba si vzal kravatu se správnou trikolorou, o to působí logo SPOZ křiklavěji jako ruské. 


Nepřihlášený uživatel

#63768

2015-11-07 13:40

SPO = Strana Přátel Ovara

Asenad

#63769 Re:

2015-11-07 13:49

#63768: -  

 Poser se klidně!


Nepřihlášený uživatel

#63770 Re: Drzost s jakou sdružení přátel ovara o sobě mluví jako o straně práv občanů...

2015-11-07 13:54

#63768: -  

 ....je nekonečná při pomyšlení, že jejich členové nejsou schopni dodržet ani základní práva občanů, aby na Hradě pracovali lidé s bezepčnostními prověrkami státu. Toto ale zdaleka neplatí jen pro Mynáře a Nejedlého, jsou tam další členové přátel ovara - Augustin, Buriánová a jistě se najdou další a další. 


Nepřihlášený uživatel

#63771 Re: Re:

2015-11-07 13:56

#63769: Asenad - Re:  

 Že vůbec ještě něco do diskuse píšete. Je to vlastně úplně zbytečné, vaše ubohosti pod příspěvky si nejspíše všichni, kdo kdy pročetli tuto diskusi dovedou v klildu domyslet. Snad jen, že byste chtěl připomenout slovník a kulturu voličů Miloše Zemana a jeho samého, pak by to bylo jiné. Místo asenad ale potom pište "volič ovara" - ruský troll. 


Nepřihlášený uživatel

#63772 To hodně svědčí o jeho nepředvídavosti. Oč lepší rozhodnutí a větší prozíravost...

2015-11-07 15:47

...udělala Valachová vstupem k socanům. Pelikán zjevně svojí politickou kariéru zase rychle ukončí. 

Ministr spravedlnosti Robert Pelikán se stal členem hnutí ANO

Přesně se stal členem hnutí ANO StB. 

 


Nepřihlášený uživatel

#63773 Co očekávat od "obchodního partnera" Krnáčové

2015-11-07 16:48

....hovadinu. Lékárník je vysoce kvalifikovaná osoba a udělat z něj baliče léků či kontrolora balíčku se jeví jako věc podivná. Měl by být naopak více zapojen do kontroly vydávaných léků. 

Pro opakující se recepty by to smysl dávat mohlo, ale pak by bylo potřeba, aby byl takový recept k tomu uzpůsoben a lékařem takto označen. Tam kde to funguje, také pravděpodobně totiž existuje centrální evidence všech léků, které pacinet kdy dostal a které pravidelně užívá, tedy celková elektronizace dokumentace, které se čeští lékaři masivně brání, neboť by jim znemožnilo psát úkony a návštěvy pacientů, které nikdy neprovedli a nikdy neproběhly.  

Vydávat receptové léky přes internet je rizikové, varují před návrhem expartnera Krnáčové lékárníci


Nepřihlášený uživatel

#63774 Babiš masivní výměnou lidí až na úrovně ředitelů odborů...

2015-11-07 17:01

....prakticky zničil ta ministerstva a úřady, které ANO StB ovládlo. Ministerstvo financí je evidentně v naprosto dezolátním stavu a není schopno už zajišťovat ani tu nejběžnější agendu. 


Stát nevymáhá dluhy v insolvencích. Nechce vyhazovat peníze za soudní poplatky


Nepřihlášený uživatel

#63775 Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný.....

2015-11-07 17:05

Jiří Suchý: Poslední, co národ potřebuje, je plebejský prezident