MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#82576 Re: Re: Re: Re: Pan prezident vyjádřil naději, že kriteriem nebude....

2016-05-23 18:02

#82452: - Re: Re: Re: Pan prezident vyjádřil naději, že kriteriem nebude.... 

 

Být vámi, tak velmi vážím slova. Soudruh StBák Bureš tedy Babiš utratil 100 mil. za audit 65 000 faktur a projektů od roku 1992 i na ministerstvech Kalouska a nenašel jedinou ukradenou korunu, tedy v takové situce označovat Kalouska za zloděje je čiré šílenství. 

Co více nechal si dokonce zpracovat interní audit na MF k zajištění kurzových rizik a dozvěděl se děsivou věc, že v případě zajištění těchto rizik v době, kdy by Kalousek ministrem je možné, že celkový výsledek bude kladný, přestože se v podstatě jedná o pojištění náhlých výkyvů a tedy s náklady se v takové situci vždy počítá. 

Tedy být vámi, někam zalezu a jsem veli potichu voliči zloděje MUS Miloše Zemana.

Humoristická dvojice Zeman Ovčáček

#82577 Re: Zlatí komunisti

2016-05-23 18:03

#82416: Zločiny kapitalismu! - Zlatí komunisti 

 

Vážený můj voliči, je potřeba, abyste se rozpomenul, na můj zásadní projev v roce 1989 na Letné, kde jsem přesně vyčíslil, že jsme tehdy všichni žili pod hranicí bídy. Přesně jsem díky své fotografické paměti citoval statistiky, z kterých bylo zřejmé, že nejen příjmy domácností, ale dokonce i školství, zdravotnictví, lesnictví, vodní hospodářství, průmysl všeho druhu, zemědělství byly pod hranicí bídy. 

Příčinou celé této bídy, jak si jistě velmi dobře vzpomenete díky vaší fotografické paměti mého projevu, byli komunisté.

Na tuto věc jsem naopak na rozdí od presumce viny politiků názor nezměnil. Komunisté jsou skutečně ta nejodpornější zločinecká pakáž., která kdy běhala po světě, neboť jim bylo velmi dobře jasné, že komunista a zločinec Stalin rozpoutal II. světovou válku společně s Hitlerem a příčinou na straně CCCP byla komunistická totalita a přesto zde komunistickou totalitu chtěli zavést a bohužel se jim to ve spolupráci s CCCP podařilo, stejně jako se jim v roce 2012 podařilo ve spolupráci s KGBáky z Kremlu dopravit mne do pozice absolutně beztresteného, přestože jsem masivně porušoval voelbní zákon, jak je pro komunisty a nácky typické.  


Nepřihlášený uživatel

#82578

2016-05-23 18:08


Nepřihlášený uživatel

#82579 Na Berlín? Na Kyjev?

2016-05-23 18:24

Tentokrát poženeme fašisty až do Fašingtonu.


Nepřihlášený uživatel

#82581 Re: Tohle je Amerika a nejsmutnější na celé věci je, že se Rusko bez lží o průzkumu vesmíru....

2016-05-23 18:30


Nepřihlášený uživatel

#82582 Re: To se skutečně zmůžete jen na vyhrožování zbraněmi?

2016-05-23 18:31

#82580: -  

 To jste skutečně v Rusku takoví ubožáci? 


Nepřihlášený uživatel

#82583 Re: Tohle je Amerika.....

2016-05-23 18:33


Nepřihlášený uživatel

#82584 Re: Re: Tohle je Amerika.....

2016-05-23 18:42


Nepřihlášený uživatel

#82585 Re: Re: Re: Tohle je Amerika.....

2016-05-23 18:47

#82584: - Re: Re: Tohle je Amerika..... 

 Stone je přece populista a demagog. 

Věcně platí zásadní věc, Amerika neměla gulagy ani vyhlazovací koncentrační táboty. To je realita a co je dobré zmínit, nic takového také nikdy neměl ani muslimský svět.  Masové vraždění jste skutečně vymysleli vy komunisté v Rusku a nacisté jej od vás převzali. Příčina je v tom, že moc si vy komunisté a nacisté umíte držet jen za pomocí masového vraždění. 


Nepřihlášený uživatel

#82586 Re: I toto jsou Spojené státy.....

2016-05-23 18:50

#82578: -  

 

Chemists create battery technology with off-the-charts charging capacity


Nepřihlášený uživatel

#82587 Re: Už je vám jasné, proč Rusko masivně vymírá a každoročně z něj emigrují statisíce.....

2016-05-23 18:56

#82580: -  

 ....vysokoškoláků, kdy loni to bylo pravděpodobně až 600 000, kdy jen do USA a jen legálně emigrovalo 300 000!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#82588 Re: Re: Už je vám jasné, proč Rusko masivně vymírá a každoročně z něj emigrují statisíce.....

2016-05-23 19:03

#82587: - Re: Už je vám jasné, proč Rusko masivně vymírá a každoročně z něj emigrují statisíce..... 

 Pověstný a v této diskusi tolik propagovaný zlatý standard ruských bonů je evidentně někde mezi 66 a 67 ruských bonů za jedinou skutečnou americkou dolarovou minci. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#82589 Tedy soudruh Andrej podal žalobu na premiéra, to je panečku opravdu nadsamec.....

2016-05-23 19:16

Dluhopisová aféra? Je možné, že Babiš ji nechtěl řešit kvůli svému byznysu, říká novinářka

Bureš alias Babiš má Kateřina Zemanová smůlu, ono to nebylo za Kalouska,

2016-05-20 10:29

 

Dluhopisová aféra: Ztrátové spekulace za miliardy probíhaly za Sobotky i Janoty. Babiš o nich věděl rok

....ale za Janoty, to je ale Kateřina Zemanová pech, cílil na lišku a trefil Elišku.  

  • Úředníci ministerstva financí v minulých letech uzavřeli s bankami pro stát nevýhodné obchody.
  • Ty místo snižování kurzového a úrokového rizika při vydávání dluhopisů v zahraničních měnách způsobují státu miliardové škody.
  • Potvrdil to dosud nezveřejněný audit ministerstva financí i rozbory odborníků, které HN oslovily.
  • Současný ministr Babiš podal trestní oznámení až krátce poté, co dostal otázky od novinářů Hospodářských novin.

A to ještě Andrej netuší, že si jeho interní audit z něj udělal jen Babiše a ve své podstatě zajištění kurzových rizik, je vždy velmi obtížné a už za tři roky, bude Babišovo zajištění kurzových rizik jeho vlastních dluhů předmětem nových auditů a nových pochyb a to si představme, kolik auditů tam od svazáka Sobotky proběhlo, kolikrát se tam zastavilo NKÚ a až teď zrovínka, když se na ministerstvo dostane soudruh Babiš, tak najednou z ničeho nic :-) svatý Andrej.  


Nepřihlášený uživatel

#82590 VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2016-05-23 19:23

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu, což bylo dle dvou rozsudků NSS porušování volebního zákona. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo.

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu.

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě.

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen s Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky obecně.

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana.

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci


Nepřihlášený uživatel

#82591 Re: Tedy soudruh Andrej podal žalobu na premiéra, to je panečku opravdu nadsamec.....

2016-05-23 19:27

#82589: - Tedy soudruh Andrej podal žalobu na premiéra, to je panečku opravdu nadsamec..... 

 

 Tak to je Babiš, Bureš opravdu cílil na lišku a trefil Elišku, tak z toho Babišovi Kateřina Zemanová hrábne. 

"Finance v roce 2012 změnily podmínky zajišťující operace s dluhopisy, což podle interního auditu způsobilo, že se tehdejší kontrakt s Českou spořitelnou stal ekonomicky neodůvodnitelným. Už na samém počátku totiž představoval pro stát náklad 1,6 miliardy korun. Audit ale připouští, že v dlouhodobém horizontu by stát mohl na transakci i "něco" vydělat."

Legrační je ona "retroaktivita", neboť už výše uvedeného textu vyplývá, že financi dělali zajištění v původním systému, tedy zajištění bylo řádně odůvodněno. Pak došlo ke změně, a probíhající zajištění, se "stalo neodůvodnitelným", ale taky se žádné nové podle nového systému nerealizovalo. Tedy stále to vypadá, že je vše v naprostém pořádku. 

Co ten Bureš na tom ministerstvu dělá, že nenašel dokonce ani jedinou ukradenou korunu, když se tam dostal na to, že tu Kalousek kradl stovky miliard? Teď mu k tomu ještě jeho vlastní auditoři sdělují, že to co tam dělal Kalousek může být dokonce výdělečné, to je opravdu Kateřina Zemanová pech. Babiš evidentně skončí před soudem. 


Nepřihlášený uživatel

#82592 Re: Tedy soudruh Andrej podal žalobu na premiéra, to je panečku opravdu nadsamec.....

2016-05-23 19:28

#82589: - Tedy soudruh Andrej podal žalobu na premiéra, to je panečku opravdu nadsamec..... 

 

Je dobré si projít celou zprávu, případně alespoň tiskové prohlášení NKÚ.....

2016-05-19 10:35

 

.....vypadá to, že Babiš přesně po StBácku vyvolává kauzu, asi jako oplátku za to jak kradl EU dotace. 

Tisková zpráva

Celá zpráva NKÚ

Policie se poučí, co je to swap, ale to je tak vše. 

Tady je kritizován NKÚ soudruh Babiš, že si přesouvá miliardy kam se mu zlíbí a to opakovaně, přestože to NKÚ již kritizoval a jasně poukázal na podivnost takového jednání. 

"V roce 2014 došlo v rozpočtu kapitoly SD opět k postupu opakovaně kritizovanému ze strany NKÚ, kdy nečerpané úrokové výdaje byly ve výši 5,1 mld. Kč využity k převodům do rozpočtů jiných kapitol státního rozpočtu. O částce 1,7 mld. Kč rozhodla vláda, ministr financí povolil rozpočtová opatření ve výši 3,4 mld. Kč, z toho 92 % prostředků směřovalo do kapitol spravovaných MF. Na tuto skutečnost NKÚ upozorňoval mj. i v kontrolním závěru z kontrolní akce č. 14/145"


Nepřihlášený uživatel

#82593 Re: Re: Tedy soudruh Andrej podal žalobu na premiéra, to je panečku opravdu nadsamec.....

2016-05-23 19:43


Nepřihlášený uživatel

#82594 Re:

2016-05-23 20:39

#82536: -  

 heráček?


Nepřihlášený uživatel

#82595 Re: Re: Re: Re: Tohle je Amerika.....

2016-05-24 03:13

#82585: - Re: Re: Re: Tohle je Amerika..... 

 že nemaji koncentračni tabory je lež maji koncentračni tabory fema rozšiřene po celych spojenych statech a jsou připravene na občanskou krizy aby  tam začaly davat lidi to bude začatek nového světového řádu v americe a amerika ma zakon kterej dovoluje věznit svoje vlastni lidi a maji vic poprav za rok než země jako je iran amerika neni svobodna země

Judge Roy Bean

#82596

2016-05-24 03:37

Dobré ráno všem, jen bolševikům smrt.


Nepřihlášený uživatel

#82597 Re: Re: Re: Re: Re: Tohle je Amerika.....

2016-05-24 05:13

#82595: - Re: Re: Re: Re: Tohle je Amerika..... 

 Bulvár slouží k pobavení, pro Zemana tam píší perverznosti, pro Ovčáčka horory a mnohdy oboje v jednom textu. Ale znovu, slouží to k pobavení nikoliv k tomu, abyste z toho vyvozoval "nový světový řád", neboť jsou to výmysly. 

Odstěhujte se tedy do svobodného Iránu, Sovětského svazu a nebo na Kubu či do Severní Koreu, nikdo vám v tom bránit nebude, nikdo vám neukradne majetek, který tu máte, níkdo nebude šikanovat vaše rodinné příslušníky, prostě se odstěhujte do "svobody".  Dokonce vám nikdo ani nebude mít za zlé, když se vrátíte, logicky vše za předpokladu, že nejste ruským trollem a tedy nepácháte těžký trestný čin vlastizradu. Za předpokladu, že se vrátíte a nebude tedy v tamních "svobodách" navrbován tamními "svobodnými" zločineckými zpravodajskými službami. 


Nepřihlášený uživatel

#82598 Zeman věří říká proto, aby podlamoval demokracii.....

2016-05-24 05:48

Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie

....zákonnost, dohody, atd. Např. se tváří, že bezpečnostní systém proto raketám se podstavit do druhého dne, dnes ho nepotřebujeme a zítra, až ho budeme potřebovat, tak ho prostě postavíme. Záměrně zkresluje časovou osu. 

V tomto kontextu se tváří, že mezinárodní ochranu vnější hranice EU je možné realiizovat "do druhého dne" a že dokonce je vůbec možné ochranu hranice udělat tak, aby byla "nepropustná" jako za komunistů. 

Záměrně Zeman nevysvětluje, s čím je spojena akreditace novináře, tedy možnost pobytu na našem území.  Není možné na území země trpět ruské agenty. 

Zeman vlastně pokaždé zpochybňuje demokracii, aby jeho vlastní porušování volebního zákona, ústavy a jeho lhaní bylo "přijatelé" z důvodu "vyšších cílů".  Miloš Zeman je typický ruský troll, který ovšem v jeho případě ohrožujete těžce státnost ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#82599

2016-05-24 06:00

A za pár let po Ovarovi "ani pes neštěkne".

Ať żije Putin!
Nepřihlášený uživatel

#82600 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-05-24 06:02

#82575: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty jsi bolševická mrdka z kavármy.