MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#94226 Dvojitá kolaborantská vnučka :-))))

2016-10-07 01:11

Na internetu kolovaly na různých blozích a v diskusích informace, že vnučka Ferdinanda Peroutky Terezie Kaslová, která vede spor s prezidentem republiky Milošem Zemanem, je současně i vnučkou protektorátního ministerského předsedy Richarda Bienerta, který byl po druhé světové válce odsouzen za kolaboraci. ParlamentníListy.cz tedy tuto informaci prověřovaly a sama Kaslová redakci ParlamentníchListů.cz tuto informaci potvrdila. Potvrdil ji i profesor historie Jan Rataj, který se zabývá obdobím druhé republiky a protektorátu. 

 

ten rodinný vztah nasvědčuje tomu, že Peroutka měl v té době úžasnou protekci a že ta jeho rodina nepatřila zrovna mezi odbojáře,“ řekl ParlamentnímListům.cz profesor Rataj.

 

Peroutka odrazoval Čechy od protinacistického odboje

 

„Hitler prý přinesl německému národu ‚pronikavé úspěchy‘, a proto není větší hrdina v německé síni slávy než Hitler. Německý diktátor se stává vůdcem nejen Němců, ale i ostatních národů – tato slova Peroutka adresuje české veřejnosti 26. dubna 1939, v době, kdy už jsme byli okupováni. Říšskoněmeckou státní loajalitu osvědčuje zdůrazněním, že Adolf Hitler je také ‚český státní vůdce‘... Chci také jasně říct, že Peroutka nedělal odboj. Kdybychom si jeho druhorepublikové a protektorátní články všechny prošli, v každém odrazuje Čechy od odboje či odporu a protestu zahraničního i domácího,“ uvedl o Peroutkovi dříve Rataj.

 

„Peroutka ve svých článcích od druhé republiky po protektorát vždy neguje jakoukoli vůli k odporu. To je ten problém. Opakoval stylisticky vybroušeně to, co hlásala oficiální pronacistická a konzervativní propaganda za druhé republiky a potom Háchova kolaborační linie na počátku protektorátu. Za stavu okupace státu podlamoval ideu obnovy československé státnosti, protože stát nezaniká okupací, stát zaniká, když jeho obyvatelstvo ztratí vůli a energii k jeho obnově a mezinárodní veřejnost tento smutný fakt akceptuje,“ řekl Rataj.

 


Nepřihlášený uživatel

#94227 Re: Dvojitá kolaborantská vnučka :-))))

2016-10-07 05:25

#94226: - Dvojitá kolaborantská vnučka :-)))) 

 Pokud by tedy Miloš Zemal lhal i o jejím druhém dědečkovi, kterého komunisté skutečně chtěli soudil politicky nikoliv věcně a našestí se jim to tedy nepovedlo, jistě by podala žalobu i v tomto případě. 

Ruszudek bude k dispozici v archivu a její dědeček měl velmi pravděpodobně obrovskou řadu zásluh v odboji, neboť rozsudek byl na tehdejší dobu vylmi mírný. 

Syn ministra si vzal dceru pana Peroutkym, neb to podle věku vnučky pana Peroutky je velmi pravdpodobné. Tedy v době, kdy byl Peroutka celou válku v koncentráku těžko mohl mít protekci, ale je jisté je, že ministra tehdejší protekrorátní vlády byl ve styku s odbojem a proto také poválečný rozsudek byl velmi mírný. 

Velmi pečlivě važ slova. Nevytrhávej z kontextu Peroutkových textů, žádný jeho text neobsahuje žádný obdiv k žádné totalitní idiologii. Naopak všechny jeho texty i ty, které tak zpopularizoval komunista Ovčáček a komunistický nácek Miloš Zeman jsou jasným důkazem, že nikdy nebyl fascinován žádnou totalitní idelogií a vždy je kritizoval a především pro československý národ popisoval, jak se blížící totalitě bránit a jak zajistit přežití jazyka a kultury. 

Těžko říci kdo byl či je otcem Miloše Zeman, jestli to byl ruský mužik, agent KGB vysazený v protektorátu nebo agent gestapa. Je to nejen problém nás občanů této země, ale evidentně i Miloše Zemana, neboť jeho druhého rodiče usvědčuje sám z týrání dětí, tedy jeho matka byla pravděpodobně deviantní.  Je možné, že je to jeden z důvodů proč je alkoholikem a obecně prolhaným idiotem. 


Nepřihlášený uživatel

#94228 Re:

2016-10-07 05:41

#94212: Vlastenec -  

 A ty by jsi tam na ně povykoval ze svého klecového lůžka,kreténe?


Nepřihlášený uživatel

#94229 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-07 05:44

#94222: Jelena - Re: Re: Re: Re:  

 Tvoje debilita nic nemění na mém příspěvku, to by sis měl "demokrate" uvědomi jako první. Pak by si snad mohl pochopit, jak hloupým jsi a jak hloupým je i Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#94230 Re: Re: Re:

2016-10-07 05:44

#94218: Vlastenec - Re: Re:  

 Ty jsi tak jenom "zapadlý vlastenec"někde ze Sibiře, ruský mužiku!


Nepřihlášený uživatel

#94231 Re:

2016-10-07 05:46

#94179: Ať žije Putin! -  

 Vrať se do hrobu senilní bolševický dědku, je 21.století.


Nepřihlášený uživatel

#94232 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-07 05:47

#94225: - Re: Re: Re: Re:  

 Tedy obsah není žádný, domněky Miloše Zemana žádný obsah netvoří a už vůbec se také nikdy neodvážil jmenovat jedinou osobu, která by o "pražské kavárny" měla patřit. 

Standardní blábolení Miloše Zemana o ničem.....

"Pražská kavárna je podle prezidenta skupina lidí, kteří jsou zklamáni osudem. „To znamená lidí, kteří někdy něco byli, zastávali nějaké funkce, pak je ten osud vyplivl. Tito lidé teskní po své bývalé slávě. Sepisují nějaké petice, jednu za druhou, a ty zanikají jako jepice. A když se někdy pokusili o volební boj, tak téměř vždycky prohráli. Jsou to lidé, kteří byli uskupeni v těch politických stranách, které zanikly díky neschopnosti jejich vedoucích představitelů. Jsou to frustrovaní lidé, kteří vydávají nejrůznější manifesty a jejich smůla je, že tyto manifesty kromě spřátelených médií nikdo nečte,“ pokračoval v definici Zeman s tím, že součástí pražské kavárny jsou i ona spřátelená média. "

....neboť demokracie je skvělá v tom, že se lidé u moci střídají, že se tam také střídají politické strany, nepříjemné na ní je, že mnohdy toleruje lhaní u voleb, čehož se typicky dopouští komunisté nebo náckové jak Miiloše Zemana z takového jednání usvědčuje dnes již nejen Nejvyšší správní soud. 

Tedy to, že Miloš Zeman "vyhrál" bylo jedině tím, že zneužil demokracii porušoval Ústavu a volební zákon a spoléhal na to, že demokracie při první volbě bude shovívavá či si shovívavost dokocne dokáže následným vlivem zajist u Nejvyšší správního soudu, to se skutečně stalo. Nic to ale nemění na tom, že lhal a lže a porušoval Ústavu a volební zákon na cestě k moci a porušuje tedy Ústavu a to nejen Ústavní slib prezidenta republiky i dnes. To, že to zatím neřeší Ústavní soud na věci nic nemění a to přesto, že to vytváří stav, že fakticky vlastně Miloš Zeman prezidentem není neboť takového člověk v úśtavní pozici ústava nepřipouští. 


Nepřihlášený uživatel

#94233 Re: Re: Re:

2016-10-07 05:58

#94224: pan Hnedy - Re: Re:  

 Skutečně Václav Havel mluvil o tom, že pokud by se podařilo zrušit bipolaritu světa, bylo jistě možné zrušit nato. Týkalo se to vzájemného zrušení Varšavské smlouvy a NATO, bohužel Rusko jako hlavní člen Varšavské smlouvy nikdy nezačalo dodržovat všechna ujednání o zbrojení a to ani v době, kdy mělo partnerství s NATO, tedy je otázka, jestli rozpad Varšavské smluvy je to samé jako zrušení Varšavské smlouvy na základě dohody všech původních členů o zrušení, která fakticky nikdy nenastala. Varšavská smlouvy se rozpadla díky demokratizaci v post komunistických zemích mimo Ruska. 

Tvůj bod 4 níže citovaný sis ovšem skutečně vymyslel naprosto celý, nikdy to nezazněno už vůbec ne v prvním projevu Václava Havla v pozici prezidenta, mimo to, sis vymyslel i vše další v tvém příspěvku a čerpáš z nesmyslů šířených kdo ví kým. 

" Ve svém prvním projevu slíbil hned čtyři věci, které nesplnil: nevstoupíme už do žádného vojenského paktu, nebude se rušit socialismus, nebude nezaměstnanost a nebude se zdražovat. - nezaměstnanost musela logicky přijít s nástupem tržního hospodářství, které Havel jenž prohlásil, že není nepřítelem socialismu pomáhal zavést. Zdražování také a do NATO, které sám, kdysi kritizoval nás nahnal v roce 1999. Na druhou stranu, slíbil, že Československo do žádného paktu nevstoupí a to je pravda, protože stihnul s Mečiarem a Klausem Československo rozbít už do tří let. "

 


Nepřihlášený uživatel

#94234 Re: Re: Re: Re: Re: moralni kredit VH

2016-10-07 06:05

#94132: - Re: Re: Re: Re: moralni kredit VH 

 

Krym rusáci připojili k rusákovu, mimochodem ústava rusákova neumožňuje žádný způsob, jak jejich tedy jen tvz. federaci opustit.  Kosovo nikdo nikomu neukradl, nebylo připojeno jakou součást např. Brazílie nebo Číny. 

To, že si představuješ, že lidé lpí na majetku a trápí se tím, že jim ho zločinec ukradl, to je opět jen tvoje komunistická představa o světě. 

Šlechta je navíc na kradení majetku zvyklá, znají svojí historii na rozdíl např. od Miloše Zemana, který dokonce ani nezná svého otce. Nenapsal jsem, že kdokoliv z okradených komunisty miluje, ale nezatěžují se nenávistí ke komunistům, to jim umožňuje žít normální život. Kritizují je, jako já kritizuji marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana, ale nemám k němu ani špetku nenávisti. Považuji za potřebné jej kritizovat, protože je zločinec a je potřeba to sdělit, to je vše. 

Na komunistech je patrná nenávist a to hned z několika důvodů, uvědomují si, že jsou zločinci - nejsou schopni si vlastní zločinnost vysvětlit, přesto v ní setrvávají - to vede k nenávisti. 

Co se týče uprchlíků, opět máš jakousi podivnou představu vytvořenou z putinových listů a projevů marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana, tedy ze lží. 

K islámu se hlásí 1,5 mld. lidí. V EU žije 540 mil. lidí, v celém rusákově 156 mil. možná a z toho je rusáků pouze 80 mil. zbytek jsou asiaté po sto letech komunismu nejasné víry, pokud vůbec nějakou po tom komunistickém masakru mají a to samé platí o rusácích. 

Oněch 1,5 mld. lidí si veřejný i soukromý život organizují stovky let. Mnohé islámské země, dokonce většina, dnes bez nejmenších problémů kooperuje s euro - atlantickými demokratickými státy, pracují v OSN, dodržují smlouvy o zbrojení, mezinárodní smlouvy na rozdíl od rusákova. 

Penetrace trestnou činností na ženách je bohužel v euro-atlantické civilizace nejspíše naprosto stejná, jako v islámském světě. Tvářit se, že zde žádná kriminalita tohoto druhu není a všichni jsme k ženám galantní je čirá zhovadilost.  Je naprosto jednoznačné, že v 1,5 mld. lidí jsou lidé s kriminálním jednání, stejně jako je tomu mezí 880 mil. lidí v euro-atlantickém prostoru pokud beru pouze USA a EU. 

Do ČR se vevalilo 500 000 rusáků v roce 1968 a i kdyby šli bez zbraní, nikdo by je na hranicích nepostřílel, musel by tento převal řešit. Paní Merklová to nejen řešila ale i vyřešila. ČSR se této pakáže zbavovala více jak 20 let, paní Merkelová zajistila, že nově příchozích je omezený počet a to za několik měsíců od krize. O ostatní se postarala a nyní řeší, kdo z těch ostatních má právo na azyl z pohledu Všeobecné deklarace lidských práv a Ústav států EU a kdo nikoliv a jak s takovým bude naloženo, neboť není možné je naložit na loď  a "vysadit" do moře za hranicí výsostných vod států EU. Již dnes je naprosto zřejmé, že jí to nebude trvat dvace let. 


Nepřihlášený uživatel

#94235 500 000 imigrantů z Ruska z roku 1968 se tato země zbavovalo více jak 20 let....

2016-10-07 06:12

.....smutné je, že mnozí se opět objevují dokonce i v původních ruských lágrech, dnes rekonstruovaných. Dokonce si sebou přivezli i svého popa - velmi pravděpodoně KGBáka. 

Paní Merkelová řeší 800 000 migrantů bez zbraní a to je Německo osm krát větší než Česká republika, přiliv vyřešila za několik málo měsíců a to pro celou Evropu a jistě jí nebude trvat desítky let, než vyřeší to, kteří mají dle Všeobecné deklarace lidských práv a Ústav států EU nárok na azyl a kteří nikoliv. 

"Z našich" 500 000 ruských imigrantů z roku 1968 neměl nárok na azyl nikdo, přišli totiž s tanky, děly, kalašnikovy a dokonce si z ČSR udělali jadernou základnu, přesto jsme se jich zbavovali více jak dvacet let a muselo přijít dokonce celonárodní povstání proti totalitě, abychom se této pakáže zbavili. 

Propaganda Vládi Iljiče Putina to ovšem dnes vydává za to, že oni nebyli zločinci, ani byli osvoboditelé. Absurdní. Stejně jak je absurdní zvací dopis Janukovič a Asada, stejně tak by absurdní tehdejší "zvací dopis" českých komunistů. 


Nepřihlášený uživatel

#94236 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-07 06:29

#94192: - Re: Re: Re: Re:  

 

17.11.2014  ti na národní připadalo málo lidí? Nebuď idiot. 

Tady je 100 000 podpisů a je to bezpečně největší petice v ČR. 

Podobný petiční systém má vláda GB a už při 100 000 podpisech musí věc řešit vláda i parlament a to má GB 64 mil. obyvatel. 

Věř, že až se vás nácků někde sejde i jen 1 500 bude to řešit vláda, policie, BIS a bezpečnostní rada státu. A nepochybuj o tom, že přijde tvrdá represe, neboť šíření totalitních idelologií je trvrdě trestaný trestný čin.


Nepřihlášený uživatel

#94237 Miloš Zeman opět lže....

2016-10-07 06:31

Nevolili mě jen v Praze a tady, řekl Zeman ve Zlíně, ale spletl se

Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek na setkání s občany Zlína svým odpůrcům řekl, že jinde protesty neočekává, protože Zlín je spolu s Prahou jediným krajským městem, které v prezidentské volbě v roce 2013 hlasovalo pro jeho protikandidáta. To ale není pravda, protože Karel Schwarzenberg zvítězil i v dalších šesti krajských městech. Podle aktivistů byla prezidentská návštěva kampaní SPO.

www.volby.cz

I v mém městě v druhém kole jasně vyhrál Karel Schwarcenberg a to o 10 %. 

Je velmi zajímavé, že voliči Miloše Zemana velmi dobře vycítili, že je obklopen zločinci a že Zemanovci či SPO (asi tedy společnost přátel Ovara) jsou velmi podivnou skupinou. Je to vcelku pochopitelné, Miloš Zeman ze sebe dělá jediného čestného, musí tak činit, je přece hlavním zlodějem a ten logicky musí alespoň na venek vypadat čistě, aby "přikryl" Hlinovského, Mynáře, Nejedlého, Ovčáka, atd. atd.....

Uvidíme tyto volby, pokud dopadnou stejně jako všechny minulé v tomto ohledu, není to ještě z ČR taková katastrofa, navíc "věřících" v Zemanovu beztrestnost, pravdomluvnost, vzdělanost, kulturnost a morálnost setrvale dle CVVM ubývá, dnes již pouze 15 % starších patnácti let (kolik tedy dospělých kolik z toho původních voličů Miloš Zeman?) je schopno jeho lži označit za pravdu a důvěřovat mu. Dnes už je naštěstí méně než těch, kteří jeho lži označují za lži naprosto mu nedůvěřují. 

14 mld. MUS ovšem v hotovosti švýcarská vláda a aktéři jsou odsouzeni, bohužel mimo Miloše Zemana. 

 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

 

Ing. Miloš Z e m a n

 

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

 

1. místopředseda vlády

 


Nepřihlášený uživatel

#94238 A jak toho chce vesnický judr docílit? To jako konečně usoudí, že má z ostudy kabát....

2016-10-07 06:45

"Každý může udělat chybu, ale jen blbec ji opakuje. Nehodlám být už v české politice za blbce,"

.....z veřejného života se stáhne? 

"Já jsem se ale celému národu omluvil, odstoupil jsem z vedení sociální demokracie, odešel jsem z Poslanecké sněmovny a snažil jsem se vše odpracovat tři roky tady na úrovni regionu."

Hašek snad opravdu idiot, on si dokonce myslí, že v ČR existují lidí, kteří považují to co on dělá za práci :-). To je opravdový blázen. To doknce nepovažují za práci ani jeho voliči, ale jednoznačně ho voli, protože z jejich pohledu "krade dobře". 

Hašek je naprostý šílenec. 

Neopakoval jste svou chybu se lhaním, když jste poněkud nepřesvědčivě vysvětloval kauzu vaší neexistující mluvčí Lucie Proutníkové a spolupráci s kontroverzní lobbistkou Janou Mrencovou a agenturou Profil?

V kauze Mrencová jsem uvedl jasné informace a nejsem si vědom, že bych při jakémkoliv vysvětlování někde lhal.


Nepřihlášený uživatel

#94239

2016-10-07 06:56

Klaus zde po roce 89 nastavil v zásadě zlodějský systém maximálně podporující podnikání jen proto, aby v postsocialistické zemi toto podnikání nastartoval. On se tím záměrem netajil, říkal, že je to způsob jak vytvořit nové elity, že stávající generace sice bude generací zlodějů, ale jejim dětem už nikdo takto nabytý majetek nebude moci vyčítat. Víc jak 25 let tu tedy trvá tento stav "podpory podnikání", kdy většina podnikatelů platí velmi malé daně (jasně že oni mají pocit, jak jsou odvody velké, ale vetšina z nich ani neví, že třeba zaměstnanec s příjmem jako mají oni, tedy např. 80 tisíc už odvádí státu polovinu mzdy.)

 

Prvotní příčiny extrémního zvýhodnění podnikání už dávno pominuly, ale žádná vláda zatím neměla koule s tím cokoli udělat, protože to znamená poštvat si proti sobě cca 2 miliony voličů. Když to před pár lety nakousl Jan Mládek, byl tvrdě sražen a byla donucena se proti němu postavit i vlastní strana. Je to pochopitelné, minimálně milion lidí si nyní "neoprávněně" (zákonně i nezákonně) nechává desítky až stovky tisíc ročně a je logické, že tato skupina se za ty výhody bude bít do krve. Donekonečna ale toto extrémní zvýhodnění udržovat nelze, společnost se stále více polarizuje, peníze na veřejné služby chybí, armádu prakticky nemáme. Alespoň částečně se to tedy narovnat bude muset. Naráz to nepůjde, jedině salámovou metodou Je samozřejmě otázka, do jaké míry má Babiš s EET šanci uspět. Ten tlak na to, aby další vláda EET zrušila bude obrovský. Na druhou stranu každá vláda uvítá větší výběr peněz, takže je pravděpodobné, že alespoň část z té Babišem vykonané "špinavé práce" zachová.

 


Nepřihlášený uživatel

#94240 Jistě si mnozí vzpomenou, jak Miloš vzal své soukmenovce z KGB za jejich řídícím údem ....

2016-10-07 07:00

.....Vláďou Iljičem Putinem a tvrdil jak to tam pěkně vyřešil. Bylo to to setkání, kde nebyl nikdo ze státní administrativy, pouze KGBáci a kde Zeman začal jako v ruštině, přešel jako do angličtiny a celé své úvodní vystoupení zakončil úderným bavoským "ja" :-). 

 

Za krach elektrárny v Rusku zaplatíme čtyři miliardy

Ministr financí a šéf ANO Andrej Babiš zuří. Musí sáhnout do vládní rozpočtové rezervy a zaplatit skoro čtyřmiliardovou záruku za nedokončený česko-ruský projekt výstavby elektrárny Poljarnaja v ruském městě Salechard na severním polárním kruhu.


Nepřihlášený uživatel

#94241 Re: Prohlášení SPD + SPO

2016-10-07 07:03

#94154: - Prohlášení SPD + SPO 

 My rusáky nevolíme!


Nepřihlášený uživatel

#94242 Re:

2016-10-07 07:17

#94239: -  

 Komunista a velmi pravděpodobný KGBák Václav Klaus tu skutečně vytvářel velmi podivné prostředí. Zničení zákon o privatizaci a privtizačních fondech, jeho neochota přijmou zákon, který by definoval praní špinavých peněz, protož "žádné špinavé peníze nevidí" a především skutečně zničující záležitost "zapojení bank do privatizace", kdy došlo k znásobení ztráty půjčováním na bezcenný majetek mnohdy v hotovosti, kdy tato hotovost okamžitě opouštěla Českou republiku a nikde se zde již ani jako potenciálně zisková investice neobjevila, byl vůbec jeden z nejhorších zločinů Václava Kluase a především komunisty Třísky. Výsledek byl podlomený bankovní sektor. 

To je realitu, tuto realitu lze vyčíst i z protokolů arbitráže Saluka (Nomura) - ČR. 

To, že Klause volili bývalí komunsté, kterých bylo v ČR více jak 1,2 mil. a podporovali vlastně jeho zločinnost výměnou za to, že vytvářel představu, že tu žádná zločinnost komunistů nebyla a že komunista klidně může být "novou elitou" je také skutečnost. 

Dnes titíž volí ANO StB. Tedy s druhým odstavcem se nedá souhlasit vůbec a to předvším proto, že míra zdanění v ČR celkově nepřekračuje míru zdanění okolních zemí a ani není nijak nižší. Platí o každém jednotlivém subjektu, který daně musí platit.  Žádné zvýhodnění "podnikatelů" na úkor jejich zaměstnanců neexistuje, to je vyložený nesmysl. 

Můžeme se maximálně bavit o tom, že konkrétně hazard byl KGBáky Klausem a Zemanem ruskou společnou a nerozdílnou vyřazen z placení daní, to se sktuečně stalo a naproval to ministr Kalousek, bohužel bych řekl, dokonce s nasazením vlastního života, neboť "podnikatelé" v hazardu jistě nemají k vraždám daleko. 

EET neřeší nic, daně se platí jen z toho, o čem je doklad. Pokud se "kupující" s "prodávajícím" dohodnou předem, že doklad nepotřebují, tak se také nikdy v EET neobjeví. Babiš si bude muset tedy v budoucnu vliv EET na výběr daní vylhat manipulaci s daty, stejně jako to činí dnes, kdy míchá dohromady skutečnou daň - ze zisku, s daní s DPH a především s platbami sociálního pojištění, aby to vypadalo, že vyšší výběr daní překonává růst HDP tedy cca 2,5 % tento rok, loni vysoko přes čtyři procenta, dělá to proto, že růst mezd a růst spotřeby daleko překonávají růst HDP a tedy logicky výběr sociálního pojištění a DPH v takové situace je reálně větší, než růst HDP. Tedy porovnání hrušek s jablky docílil StBák Bureš stavu, že to vypadá, že vybírá více daní. Nikoliv, to se opravdu nestalo. 


Nepřihlášený uživatel

#94243 go go go!

2016-10-07 07:20


Na USA se řítí nejhorší hurikán od Katriny, Obama vyhlásil stav nouze


Nepřihlášený uživatel

#94244 zlodejsti volilci top09...

2016-10-07 07:23

Manévry hospodských kvůli EET. Ze strachu z kontrol „vymění“ firmu

 

 

 

Vyčistit stůl a pokračovat s novou bezúhonnou firmou. Někteří restauratéři a hoteliéři už začínají podle daňových poradců manévrovat, aby se vyhnuli kontrolám berňáku kvůli evidenci tržeb. Těm, kteří mají škraloup z minulosti, totiž mohou příjmy nápadně vyskočit.

 


Kdo nepřiznával tržby, může na sebe s EET strhnout pozornost daňové správy. Skokový nárůst tržeb ale bude pro správce daně signál k tomu, aby se začal zabývat historií firmy. Podle některých daňových poradců se proto na trhu hotelů a restaurací začalo dít to, co v Chorvatsku po spuštění evidence tržeb. Hospodští začínají podnikat pod jiným subjektem, s čistým štítem.


„Výkyvy v tržbách se podnikatelé snaží maskovat tím, že založí novou firmu a začnou na ni provozovat restauraci nebo ubytovací služby a tu předchozí zavřou,“ popsala daňová poradkyně společnosti TaxVision a portálu eDane.cz Blanka Štarmanová.

 

Podle ní se už tato praxe projevuje i na letošních nebývale vysokých nárůstech počtu nově založených firem. Za první půlrok jich bylo zaregistrováno 13 731 a pokud tempo vydrží, vznikne v tomto roce nejvíce firem za devět let. Poradkyně tvrdí, že důvodem není jen sílící ekonomika, i když ta má hlavní slovo. „Výrazný vliv má také snaha podnikatelů vyhnout se případným kontrolám po zavedení elektronické evidence tržeb,“ uvedla.

„Trend můžeme potvrdit, přestože v praxi to ještě nenastalo,“ potvrdil iDNES.cz poradce společnosti Apogeo a bývalý šéf Finanční správy Jiří Žežulka. „Nastalo to v Chorvatsku, nastane to všude, kde se elektronická evidence tržeb objevila. Česká republika nebude výjimkou,“ dodal.

Podle jeho názoru někteří restauratéři či hoteliéři ukončí podnikání jako OSVČ a začnou nanovo pod společností s ručením omezeným bez historie. „Správci daně bude chybět srovnávací základna,“ míní. Předpokládá, že „uklízet“ po sobě začnou podnikatelé se škraloupem ke konci letošního roku. EET pro gastro segment začíná od 1. prosince.

 


Nepřihlášený uživatel

#94245 Re: go go go!

2016-10-07 07:24

#94243: - go go go! 

 Rusáci si přírodu prostě stihnou poničit sami :-) 156 mil rusáků je pro tamní životní prostředí tedy nepřetržitým a setvralým hurikámen :-/, je to smutné, ale je to bohužel tak, jak potvrdí každý, kdo se v rusáckém životním prostředí pohyboval i jen jednou ve svém životě. 


Nepřihlášený uživatel

#94246 Re: zlodejsti volilci top09...

2016-10-07 07:26

#94244: - zlodejsti volilci top09... 

 EET neřeší nic, daně se platí jen z toho, o čem je doklad. Pokud se "kupující" s "prodávajícím" dohodnou předem, že doklad nepotřebují, tak se také nikdy v EET neobjeví. Babiš si bude muset tedy v budoucnu vliv EET na výběr daní vylhat manipulaci s daty, stejně jako to činí dnes, kdy míchá dohromady skutečnou daň - ze zisku, s daní s DPH a především s platbami sociálního pojištění, aby to vypadalo, že vyšší výběr daní překonává růst HDP tedy cca 2,5 % tento rok, loni vysoko přes čtyři procenta, dělá to proto, že růst mezd a růst spotřeby daleko překonávají růst HDP a tedy logicky výběr sociálního pojištění a DPH v takové situace je reálně větší, než růst HDP. Tedy porovnání hrušek s jablky docílil StBák Bureš stavu, že to vypadá, že vybírá více daní. Nikoliv, to se opravdu nestalo. 

Představa, že hospodští budou vydávat více reálných dokladů je šílená. Nic takvého se nestane, hostům, které znají budou sice doklady předávat, ale v EET se nikdy nebojeví a to, že tito lidé onu účtenku nikam a nikomu dávat nebudou i kdyby na ní měli vyhrát, je naprosto zřejmé. 


Nepřihlášený uživatel

#94247 Re: Re: zlodejsti volilci top09...

2016-10-07 07:37

#94246: - Re: zlodejsti volilci top09... 

 Naopak se ukazuje, že je EET nutné, zloději se připravují  na placení daní. :-))))


Nepřihlášený uživatel

#94248 Re: Re: Re: zlodejsti volilci top09...

2016-10-07 07:46

#94247: - Re: Re: zlodejsti volilci top09... 

 EET by mělo morální hodnotu, ne věcnou na výběr daní, pokud by bylo zavedeno jednorázově pro všechny úrovně podnikání. 

Shromážděná data by ovšem i dnes neměla být položková, ale měla by být součtová, tak aby bylo možné provádět kontrolu, ale zároveň se nevytvářela cenová mapa produktů. Je více než pravděpodobné, že každý, kdo se k cenové mapě dostane jí po odchodu ze státní správy bude prodávat. To je skutečný zločin EET a skutečně prokorupční prostředí obrovského rozsahu. 

Pokud se skutečně EET spustí, bude mít StBák Bureš Babiš z ANO StB přístup k této cenové mapě a stačí data za pouhý měsíc, aby mapa měla poměrně velkou vypovídací schopnost. 

Karusel Agrofert je napsaný ne jedinou fizikou osobou Adreje Bureše Babiš, karusel disponuje cizím kapitálem v objemu 57 mld. a z toho pouze 25 mld. je z bank. Takové "podnikání" je možné v rusákově, ale nemělo by být možné zde. Celá věc je velm nebezpečná, je velmi pravděpodobné, že Andrej Bureš je pouze luxusním bílým koněm rusáků a tedy vynesení cenové mapy potravin může mít fatální důsledky na cenu potravin v ČR, může dojít k masivnímu zdražení. 

Data o 57 mld. si lehce ověříš na www.justice.cz Agrofert - ekonomické dokumenty povinně zveřejňované - 57 mld. to bylo v roce 2014. 

Je absurdní, že karusel Agrofert není obchodován na burze, důvod je jedině v tom, že se nechce podřídit kontrole trhu s cenými papíry, což je skutečně rusácký způsob "podnikání". Odkud pochází 27 mld. nebankovních z cizího kapitálu karuselu se skutečně nedá nikde zjistit v potřebném detailu pro alespoň letmou kontrolu karuselu Agrofert. 

Babiš sám vytváří velké podezření, že je bilým koněm asi rusáků tím, že lhal ve Sněmovně o tom, že "dětem půjčil na projekt" - nikdy se tak nestalo. Nikdy dětem žádné peníze ze zdaněných soukromých peněz Babiše nepůjčil - jedna z firme karuselu Agrofert ručila za úvěr. Tedy dětem půjčila banka, protože jedna z firme karuselu (imoba), mimochodem s kumulovaným dluhem ve výši cca 660 mil., ručila za úvěr. Imoba vlastně nikdy nebyla v zisku za celou dobu své dohledatelné existence. 

Toto vyvolává obrovské podezření, že Babiš ve skutečnosti karusel Agrofert neovládá a ptačí hnízdo, kde náklady na pořízení jediného lůžka v "hotelu" se pohybovaly spiše v milionech než jen jednom milonu korun, mělo být jen způsobem, jak si zajistit bydlení z nezdaněných peněz a vygenerování další ztráty.  Tedy dotaci z EU toto nemělo dostat nikdy. 

Skutečný disponent s miliardovým majetkem by neměl ani tu nejmenší potřebu k takovému lacinému podvodu, kterému by se navíc všichni lidi s podobným majetkem smáli a Babiš by se ve "své" sociální skupině zesměšnil. 

Tedy i z toho mi plyne, že Babiš reálným vlastníkem karuselu Agrofert není a je pouze bílým koněm. Nasvědčuje tomu i to, že se jeho milenka nechala přejmenovat, neboť společné jmění manželů by bylo potenciálně velkou komplikací. 


Nepřihlášený uživatel

#94249

2016-10-07 08:00

podle kripla by jeden měl dojem, že snad provozovat hospodu bez okrádáni ani nejde a placení daní je všechny zlikviduje


Nepřihlášený uživatel

#94250 Re:

2016-10-07 08:05

#94249: -  

 Ano Babiš v takové představě žije. Jestli je to kripl, je otázka co si pod takovým pojmem představuješ. Včera on-line předvedl, že tam jistě nějaká duševní porucha být může. 

Jeho vlastní "podníkání" v pohostinství - hotel ptačí hnízdo díky pořizovacím nákladům nemůže být po dobu životnosti vybavení "hotelu" v zisku, není to reálné, náklady na jedno lůže jsou natolik astronomické, že vlastně prakticky není naděje, aby se ptačí hnízdo dostalo i za dvacet let ze ztráty vygenerované počátečními náklady. 

Byl to způsob vytvoření bydlení pro Babiše z nezadněných peněz a ještě k tomu část zaplatit z dotace EU.  Je absurdní, že dotace takovému "projektu" byla přidělena.