MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#95251 Čínský komunistický zpravodajec poradce soudruha Miloš Zemana......

2016-10-18 08:49

Dokumentarista Remunda o profízlované Číně, Krtkovi a natáčení v policejním obležení

 


Nepřihlášený uživatel

#95252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 8.7.2011 naposledy odstartoval Atlantis....

2016-10-18 08:51

#95248: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: 8.7.2011 naposledy odstartoval Atlantis.... 

 

 Tvoje představy a realita nejsou pravděpodboně v souladu.

BIS je zpravodajská služba člena EU a NATO, jak moc je našimi partnery v EU a NATO vnímána jako důvěryhodná 25 let od pádu komunismu je otázka, na kterou nemusí být jistě nijak příjemná odpověď (Jak byly vnímány zpravodajské služby Německa 25 let po denacifikaci a to v ČR žádné debolševizace neproběhla viz. Zeman na Hradě?), obzvláště, když BIS není schopna zabepečit ani to, aby v ČR nebujela ruská propaganda opět viz. tvoje příspěvky pro-ruské příspěvky zpochybňující demokracii. 

Na druhou stranu BIS je evidentně již zoufalá, když do veřejné části své zprávy opakovaně dává informaci, že Hrad, Miloš Zeman a lidi, které si tam přitáhl, jsou bezpečnostním rizikem pro stát, EU a NATO. 

Řešit to má vláda především vláda, proto má BIS, která jí informace poskytuje a proto to platíme my občané z našich daní, aby vláda zajišťovala bezpečnosnot naší a spolupodílela se na bezpečnosti EU a NATO, neboť to jsou naši partneři, bez ohledu na to, co fakticky vyvádí Miloš Zeman s tou jeho bandou lidí spíš za hranicí kriminality, když jim NBÚ odmítá udělit bezpečnostní prověrku. 


Nepřihlášený uživatel

#95253 Tedy Miloš Zeman využívá ústavní pozice k ničení demokratické strany? Dělá to dokonce dlouhodobě?

2016-10-18 08:53

Další oranžový hejtman požaduje smír se Zemanem, Sobotka chce odstup. Na tahu je ČSSD, reaguje Hrad

Proč tedy Miloš Zeman ještě nebyl pohnán před Ústavní soud? 


Nepřihlášený uživatel

#95254 Re: Popisují Miloše Zemana? Ten přece nepřetržitě lže odporně manipuluje.

2016-10-18 08:58

#95249: - Popisují Miloše Zemana? Ten přece nepřetržitě lže odporně manipuluje. 

 Jdi s tou hitlerovsko-bolševickou propagandou do prdele.


Nepřihlášený uživatel

#95255 Re: Re: Popisují Miloše Zemana? Ten přece nepřetržitě lže odporně manipuluje.

2016-10-18 09:33

#95254: - Re: Popisují Miloše Zemana? Ten přece nepřetržitě lže odporně manipuluje. 

 Propagandou? To byla otázka, jestli lhaní, dokonce někokolikrát soudem zhodnocené a potvrzené, Miloše Zemana nepřipomíná ubohého podvodníčka. 

Já Miloše Zemana vnímám jen jako podvodníka a nevěřím mu jeho lži a samozřejmě mu nedůvěřuji. Mnohorkát jsem v této diskusi sdělil proč a Miloš Zeman dál a dál vrší další lži, BIS jej identifikuje jako bezpečnostní riziko, tedy člověka za hranicí krmininality a vláda s tím nic nedělá. 

Připadá mi takové jednání podivné, tedy jsem zeptal v diskusi, jestli Miloš Zeman nepřipadá jako popisovaný podvodník i dalším lidem. 

Z tvého příspěvku se mi to jeví tak, že se mnou nesouhlasíš, tedy Miloš Zeman ti jako podvodník nepřipadá, bylo by tedy dobré, kdyby si sdělil důvody, proč na něj jako na podvodníka nenahlížíš. Zajímají mne to velmi. 

Doposud se v této diskusi a pokud vím ani nikde jinde nenašel jediný příznivce Miloše Zemana, který by měl věcný argument, proč jej volil. Všechny argumenty, které jsem kdy slyšel snadno vyvrací markoekonomické údaje pedevším z let 1998-2002 i pozdějších, vládní dokumenty, steno záznamy ze Sněmovny a dokonce i soudní rozsudky. 

Tedy pokud máš něco konkrétního a nového, rád si to přečtu. 

V každém případě si nevymýšlej nesmysly o tom, že moje příspěvky jsou propagandou jakékoliv totalitní ideologie, neboť se tím dopouštíš propagandy zpochybňování demorkacie a tedy proapgandy ruské. 


Nepřihlášený uživatel

#95256 Dalaljáma se bohužel v této věci velmi plete, myslím si.....

2016-10-18 09:47

"Kromě potřeby soucitu, který podle dalajlamy je hlavní silou pro dosažení míru, zmiňoval buddhistický mnich také svou orientaci marxisty v otázce ekonomické. Odsoudil ale, kam marxismus došel „po Leninovi“. „Původní teorie marxismu o rovnosti všech lidí je soucitná myšlenka,“ řekl.

Marxismus onu "rovnost" zneužil na vytváření nenávisti (třídnosti), tedy soucitného na tom není vůbec nic. Marxistické "myšlenky" jsou svojí podstatou "vědeckého podvodu"  zločinné, přestože logicky také stojím o to, aby život každého člověka na této zemi byl důstojný v tom nejlepším slova smyslu - či chcete - li někdo aktuálně dle Všeobecné deklarace lidských práv, žádné lepší a všeobecně přijatá definice důstojného života zatím není. 

 


Nepřihlášený uživatel

#95257 Vývoz do Číny, Ruska a Polska klesá. Projevil se snad vliv idiota Miloše Zemana....

2016-10-18 09:56

....zahraniční politice? Bude rusák Rusnok dále prohlubovat devalvaci koruny, aby "posílil" vývoz a zvýšil inflaci? 

Český vývoz výrazně zpomaluje, ukázala analýza

Český export začíná zpomalovat. V pondělí o tom informovala Asociace malých a středních podnikatelů (AMSP ČR). Letos ještě celkový vývoz vzroste, ale tempo růstu v posledních dvou letech kleslo o tři čtvrtiny. Klesá vývoz do Polska a Číny. Nejvíce se vyváží do Německa a Francie. Analýza AMSP ČR porovnává data za poslední čtyři roky.

Co vlastně teď udělají jeho voliči, tedy přesněji těch 15 procent, který jsou schopni jeho lži označovat za pravdu? Koho z toho budou vinit, když idiot Miloš Zeman své cesty k diktátorům zdůvodňoval "ekonomickou diplomacií"?  Asi z toho obvinií vládu. 

Kde jsou ony čínské "investice"? Ve Slávii? :-) Ale je to velmi dobře, že se idiocie Miloše Zemana projevuje v plné síle, snad to dojde i posledním 15 % věřícím v komunistického "svatého" Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#95258 V ČR za posledních několik let nebyl nainstalován jediný validní obnovitelný zdroj......

2016-10-18 10:10

Pětina světové elektřiny bude do roku 2030 z větru, pokud bude fungovat dohoda z Paříže, tvrdí studie

.....el. energie. Německo instaluje ve větrnících 2,8 GW ročně! a 800 MW ročně ve FVE.  Tedy nula, nic. Pro srovnání temelín vyrobí 13 000 GWh ročně, tedy pracuje cca 270 dní z roku, neboť má jmenovitý výkon 2,1 GW. 

Tedy Německo ročně instaluje jeden temelín, ale v obnovitelných zdrojích. 

Mládek by měl opravdu raději táhnout někam do ....... rusákova za svými milenkami. Za tři roky ve vládě, neudělal vůbec nic. Prolomil těžební limity, které Miloš Zeman slíbil, když spolukradl miliardy z MUS. 

Čínský energetický regulátor v červenci oznámil, že asi 21 procent veškeré elektřiny vyrobené z větru zůstalo v prvním pololetí nevyužito. Důvodem je i slabší růst poptávky po elektřině a dokončení nových uhelných elektráren, kvůli kterým je pro větrné projekty těžší získat přístup do sítě.

 


Nepřihlášený uživatel

#95259 To je skutečně"důvěryhodné" sdělení, jen je pak otázka, proč se pořád rozvádí :-¨)

2016-10-18 10:18

Donald je gentleman, vy lháři, zastala se manžela Melania Trumpová

Trump je bohužel naprosto evidentní ruský trotl a jeho kampaň i on sám velmi připomíná Miloše Zemana, jen ten se vždy přisál na daně občanů, v tom byl a je Miloš Zeman přeborník, neboť za celý jeho život, nevytvořil svojí prací jedinou korunu daní. Nakonec i v tom je Trumpovi vlastně podoben, ten také žádné daně vlastně neplatí. 


Nepřihlášený uživatel

#95260 Re: Čínský komunistický zpravodajec poradce soudruha Miloš Zemana......

2016-10-18 12:00


Nepřihlášený uživatel

#95261 Re: Re: Čínský komunistický zpravodajec poradce soudruha Miloš Zemana......

2016-10-18 13:11

#95260: - Re: Čínský komunistický zpravodajec poradce soudruha Miloš Zemana...... 

 Ty jsi evidentně nezačil komunistickou totalitu. Úkolem BIS a policie je samozřejmě předcházet trestné činnosti.  Počet policistů je skutečně poměrně vysoký v porovnání se západními zeměmi, to ale neznamená, že země je profízlována a že by vyšší počet policistů ohrožoval demokracii. 

V Číně je policie využívána k represi proti obyvatelům. 

Tady se bohužel zatím jeví, že policie a bezpečnostní služby nejsou schopny ani zamezit a jasně identifikovat ruskou propagandu a trestnou činnost s ní související. Viz. příspěvky v této diskusi, které diskutujícím vyhrožují smrtí, dokonce se vyskytuje prvek vyhrožováním kolektivního násilí, propagace totalitních ideologií, atd. viz. příspěvky Asenada, Demokrata a mnohých dalších, byť je dosti pravděpodoboné, že se jedná jen o jednu či dvě osoby. 

Horší je to s tím, že BIS nedokáže efektivně zachytit ruskou propagandu masově šířenou nejen prostřednictví parlamentních listů a jejich "alterací", ale dokonce musí vznikat studie na univerzitách, které tento stav analyzují, ale policie ani státní zástupci přesto nijak nekonají, nebo se zdá, že nekonají. 


Nepřihlášený uživatel

#95262 Miloš Zeman je bez nejmenších pochybností zločinec......

2016-10-18 13:17

....a jeho "zvolení" (získání ústavní pozice na základě lhaní, které musel dokonce NSS konstatovat v rozsudcích, stejně jako musel konstatovat porušování Volebního zákona Milošem Zemanem) je skutečnou tragédií pro tuto zemi, neboť Miloš Zeman devastuje demokracii v této zemi a ohrožuje tedy bezpečnost každého občana této země. To je objektivní skutečnost, kterou konstatuje i BIS ve svých zprávách. 

Český svaz bojovníků za svobodu (ČSBS) se na úterním zasedání ústředního výboru rozhodl vyloučit tři své členy a rozpustit dvě své místní organizace. Oficiálním důvodem je reorganizace svazu, vyloučení se však domnívají, že je to kvůli kritice předsedy Jaroslava Vodičky a prezidenta Zemana. Před hlasováním navíc nebyla umožněna diskuze, a o bodu se tak rozhodovalo bez rozpravy. Kvůli tomuto postupu se rozhodl ukončit členství ve svazu válečný veterán Pavel Vranský, který je po posledních svědcích vypálení Lidic dalším významným členem, který kvůli nesouhlasu s fungováním svazu jeho řady opouští.


Nepřihlášený uživatel

#95263 Ale říkejte to idiotovi Milošovi Zemanovi, to je jako házet perly svini.....

2016-10-18 13:25

Obdiv k myšlence Evropské unie vyjádřil dalajlama na konferenci Forum 2000. Během debaty, která v úterý dopoledne proběhla v pražském Mánesu, nejvyšší tibetský duchovní připomněl, jak spolu evropské země mnoho století válčily. "Po druhé světové válce si tyto země uvědomily, že mají stejný zájem, chtějí sdílet tentýž prostor a žít v míru. To je obdivuhodné," pravil dalajlama.

sluníčkář

#95264 Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek!

2016-10-18 13:33

Na setkání s dalajlámou přišlo přes tisíc lidí, přes obstrukce ze strany Hradu. Bohužel, na rozdíl od povalečů, nemakačenků a důchodců, kteří podporují Úsvit a Zemana a mají dost času chodit po demonstracích, většina slušných lidí byla v práci a účast tak rozhodně neodpovídala většině národa, který stojí jasně proti Zemanovi.


Nepřihlášený uživatel

#95265 ČR, pravděpodobně jako jediná země EU nemá zákon na správu dotací EU.....

2016-10-18 13:37

....je to absurdní stav. Dotace se řídí "rozhodnutími vlády" a obecnými právními předpisy.  Vláda si to tedy může měnit doslova "jak chce", tedy pokud nenarazí u Evropské komise. 

Je to neuvěřitelný stav, jehož počátky jsou už u soudruha Zemana a prvních dotací přicházejících z EU ještě v době, kdy jsme nebyli členy EU. 

Kraje vymyslel Zeman s Klausem jako gubernie k rozkrádání našich daní. Krajská zastupitelstva bez jakékoliv veřejné či státní (NKU) nakládají s miliardami našich daní. Je sice možné se dobrat toho, jak vypadá rozpočet kraje, ale už není možné se dobrat toho, jak je tento rozpočet plněn. To krajská zastupitelstva záměrně nezveřejňují a stejně tak je to s drtivou většinou měst. 

Divoké časy eurofondů končí. Krajům připadne jen role konzultanta

 


Nepřihlášený uživatel

#95266 Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek!

2016-10-18 13:47

#95264: sluníčkář - Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek! 

 Zeman se skutečně "velmi šikovně" s občany setkává vždy ve všední den dopoledne, kdy mu pod podiem opravdu sedí logicky jen jeho voliči, neboť ostatní ve všední den dopoledne čas nemají. Dokonce je to ta hloupější část jeho voličů, tedy oněch 15 % co jsou schopni jeho blábolení vydávat za pravdu. 

Miloš Zeman je vskutku odporný manipulátor a zločinec, o tom není ani těch nejmenších pochybností. 


Nepřihlášený uživatel

#95267 Zeman je odporná manipulativní zrůda.....

2016-10-18 15:05

.....senát, je pojistkou nejen schvalování zákonů. Předseda Senátu také přebírá část odpovědnosti prezidenta, pokud ten není schopen vykonávat funkci a řekl bych, že Zeman ztratil všechny zbytky soudnosti. 

Jestli je něco velmi špatně řešeno, tak to jsou krajsá zastupitelstva, nad kterými občané nemají absolutně žádnou kontrolu. To KGBáci Zeman s Klausem vymysleli "dokonale". Dále si pak vymysleli "dokonale" změnu přepočtu hlasů do Sněmovny tak, že dvě "vítězné" strany dostávají křesla v parlamentu na úkor menších vítězů voleb, zjevně to pramenilo z "nesmrtelnosti" socanů a ODS jakou dvou velkých stran, výsledkem tohoto přepočtu byly patové parlamenty. Proto je Zeman odporná manipulativní komunisticko-nacistická zrůda, neboť je skutečně zrůdné ničit demokracii.  

To, že voliči Miloše Zemana nerozumí demokracii a že to Zeman zneužívá je smutná realita této země. 

Zeman se přidává k Babišovi. Není si jistý, jestli Česko k něčemu potřebuje Senát



  • Podle prezidenta Miloše Zemana je otázkou, zdali Česko vůbec potřebuje Senát.

 

  • Poukázal mimo jiné na nízkou volební účast.

 

  • Hlasovat letos přišlo jen 15,4 procenta voličů.

 

hn us

#95268

2016-10-18 16:16

 Protiruské embargo doléhá na české mléko. Madeta omezuje jeho výkup

Jihočeská Madeta v příštím roce neprodlouží smlouvu s více než sedmi desítkami dodavatelů mléka. Podle ředitele společnosti Milana Teplého za tímto krokem stojí embargo mezi EU a Ruskem.

 


Nepřihlášený uživatel

#95269 Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek!

2016-10-18 16:18

#95264: sluníčkář - Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek! 

 dnes už na dalajlámu přijde jen tisícovka netáhel neziskovkářů. kde jsou devadesátá léta, co ;-D


Nepřihlášený uživatel

#95270 Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek!

2016-10-18 16:20

#95264: sluníčkář - Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek! 

 Sobotka se distancoval od schůzky ministra Hermana s dalajlámou


Nepřihlášený uživatel

#95271 Re: Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek!

2016-10-18 16:31

#95269: - Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek! 

 Už si viděl někdy tisícovku lidí na setkání s idiotem Milošem Zemanem? Kdy to bylo? Když tam stáli náckové svážení z celé republiky zločincem Mynářem 17.11.2015? 


Nepřihlášený uživatel

#95272 Re:

2016-10-18 16:32

#95268: hn us -  

 Po více jak roce sankcí? To snad může napsat tak leda naprostý idiot a pokud mu to "nakukala" Madeta, tak je to obzvláště zábavné. 


Nepřihlášený uživatel

#95273 Re: Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek!

2016-10-18 16:41

#95270: - Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek! 

 To si to Sobotka velmi popletl, ministr je ministrem vlády 24 hodin denně a to z prostého důvodu - nemá určenu pracovní dobu, nemůže jí mít určenu, nemá dokonce ani plat neboť nemá pracovní smlouvy a není zaměstnancem. 

Tedy Sobotka by měl velmi vážit slova. 

 


Nepřihlášený uživatel

#95274 Vzpomínáte když tu soudruh Andrej Bureš, chtěl zavádět daň za natankování?

2016-10-18 16:58

....rusákové to dovedli až k realizaci. 

Rusko plánuje vybírat peníze za překročení hranic, půjdou na opravu hraničních přechodů



  • Ministerstvo dopravy plánuje vybírat peníze od přepravců zboží po silnicích a na železnici, fyzických osob by se to týkat nemělo.

 

  • Vybrané prostředky by měly jít na rekonstrukci hraničních přechodů, které neodpovídají současným potřebám.

 

  • Ruská ministerstva se v podmínkách velmi napjatého rozpočtu snaží najít způsob, jak získat další finanční prostředky.

 


Nepřihlášený uživatel

#95275 Re: Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek!

2016-10-18 17:14

#95270: - Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek! 

 Pan Herman se napřed udobřoval se sudeťáky, teď se sešel s dalajlámou a příště asi s islamisty. Je to prostě takový vlezdoprdelista.