Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků...
Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků... / Oznámení / Žádost o vydání závazného stanoviska - Povodí Labe s.p. / Komentáře
alicevoice |
#1 Petice2015-01-22 23:25Dobrý den, podepíšu klidně další Vaši petici, pošlete mi link. V závěru příspěvku jste až kousavý. I když Váš kraj vůbec neznám, je mi jasné, o co Vám jde. Rozjeďte to na mezinárodních petičních serverech, protože zjevně máte na věci velký zájem, a třeba probudíte v lidech v zahraničí větší sympatie než v těch, co sedí doma v Hradci u televize, a úředníci se pak budou divit, že jim chodí statisíce podpisů z různých míst po světě a něco se možná pohne. Jelikož mi tento server zakazuje slovo, které se objevuje v linku, který jsem Vám chtěla poslat, neváhejte, máte-li zájem, mi o link napsat buď na FB (jsem jediná Češka svého jména) anebo na mail, moje stránky s kontaktem vygúglíte snadno. Se srdečným pozdravem Alice Bauer hudebnice Praha |
Nepřihlášený uživatel |
#2 Podpora2015-01-23 06:55Vážený pane Hamáčku, Je dobře, že máte sílu bojovat. Pokud bychomVás i my ostatní mohli nějak aktivně podpořit, sdělte nám, prosím, třebas prostřednictvím těchto stránek, jak. Ta zvůle a arogance je do nebe volající. Nejhorší je, že to ovlivní životy obyvatel Hradce a okolí (nejen těch lidských) na dlouhá léta. Martina Bolomová |
Jaroslav Hamáček Autor této petice |
#3 Re: Podpora2015-01-31 15:52Hezký den paní Bolomová, děkujeme za Vaší pomoc a podporu. Mohu Vám sdělit to co se snažím dělat já. Vnímám své okolí a pokud vidím něco co není v souladu s mými představami o vývoji tohoto světa snažím se to jednoznačně deklarovat a to jak v mysli tak i slovy a činy :-). Vždy podle konkrétních okolností: dotaz na příslušný orgán nebo volené zástupce (magistrát, ČIŽP, AOPK, zastupitelé, ČSOP, spolky, policie, atd.). Petice jsou v poslední době zajímavý nástroj ač bez jakékoliv vymahatelnosti. Určitá možnost jsou média, ale většinou to musí být ze začátku nějaká šokující záležitost nebo tak :-(... A nejúčinější je postoj ve volbách, ale to je velmi dlouhá cesta... S pozdravem Jaroslav Hamáček |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Petice za zákaz rituálních porážek
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za zákaz rituálních porážek
27547 Vytvořeno: 2025-02-28
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
115134 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice za záchranu lomu Libeč
2310 Vytvořeno: 2025-03-06
PETICE NA PODPORU MEDVĚDÍHO ÚTULKU NA ZÁMKU ČESKÝ KRUMLOV
1661 Vytvořeno: 2025-03-10
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
1854 Vytvořeno: 2025-03-02
Petice občanů za uměleckou svobodu projevu
392 Vytvořeno: 2025-03-09
Mluvte s námi!
361 Vytvořeno: 2025-03-10
Výzva zastupitelstvu F-M aby hlasovali proti zákazu žebrání a bivakování ve městě
315 Vytvořeno: 2025-03-07
PETICE za zachování kopce Skalka v Rožnově pod Radhoštěm pro veřejnost
223 Vytvořeno: 2025-02-16
Nezavírejte nám E.T. Barrr
173 Vytvořeno: 2025-03-12
STOP větrným elektrárnám v údolí Husího krku!
171 Vytvořeno: 2025-03-06
PETICE ZA DODRŽOVÁNÍ MEZINÁRODNÍHO PRÁVA A PROTI POUŽITÍ ZMRAZENÉHO RUSKÉHO MAJETKU
170 Vytvořeno: 2025-03-07
Nedovolme týrat naše zvířata. Petice za zákaz rituálních porážek zvířat na celém území CR
497 Vytvořeno: 2024-10-30
Petice proti výstavbě větrných elektráren v Jedomělicích na Slánsku
213 Vytvořeno: 2025-03-01
Petice za spravedlivé prošetření ŠIKANY v nemocnici AGEL Prostějov
117 Vytvořeno: 2025-03-09
Podpora katolíků arcibiskupovi Janu Graubnerovi
775 Vytvořeno: 2025-02-17
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23385 Vytvořeno: 2021-12-22
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3313 Vytvořeno: 2024-07-23
Vraťte vlaky na Dobříš!