Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7526 Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 7.3.2015. POZOR – dokument s Putinem „Světový řád“ s českými ti

2016-03-11 23:49

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 7.3.2015. POZOR – dokument s Putinem „Světový řád“ s českými titulky!

00:40 – Eskalace situace na Ukrajině, válka naplánována na květen

14:40 – Antiukrajinský týden „západních přátel“ Ukrajiny

16:47 – Prohlášení Junckera „Ukrajina se ještě 25 let nemůže stát členem EU a NATO“

17:56 – Ukrajinská Malvína

18:48 – Zadržení ukrajinských turistů na francouzském letišti

23:15 -„Souboj mezi Žirinovským a Starikovem na téma Stalin“ – o televizním pořadu Solovjeva

32:35 – Stále více pořadů na téma Stalin, znamená to, že pravda vítězí?

35:16 – Příměří v Sýrii

55:54 – Dílo „Sad roste sám?“ – GP, budování nové Atlantidy, biblická kultura

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 7.3.2015. POZOR – dokument s Putinem „Světový řád“ s českými titulky!


Nepřihlášený uživatel

#7527

2016-03-12 10:48

Multikulturní fašismus se chystá ovládnout svět a proti fašismu je třeba bojovat všemi dostupnými prostředky, je za pět minut dvanáct!


Nepřihlášený uživatel

#7528 Tomio Okamura: Pane premiére, proč začnete přijímat migranty do ČR přímo z Turecka?

2016-03-12 11:33

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 

VICE-Tomio Okamura: Pane premiére, proč začnete přijímat migranty do ČR přímo z Turecka?


Nepřihlášený uživatel

#7529 ČSSD: NEOMARXISTICKÁ HROZBA PRO ČESKÝ NÁROD

2016-03-12 11:35

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

 SOBOTKA-(balík č. 3)

 SOBOTKA-dokument- Komunikační strategie vlády

VICE--ČSSD: NEOMARXISTICKÁ HROZBA PRO ČESKÝ NÁROD


Nepřihlášený uživatel

#7530 Petice proti zasahování SS (Spojených států) do naší demokracie:

2016-03-12 15:17

Podepisujte podobnou petici proti zasahování SS (Spojených států) do naší demokracie:

Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie!

Řecko je náš nepřítel !?

#7531 anebo jen navedené, či blbé !?

2016-03-12 19:19

cituji z NOVINKY.CZ:

"Řecko vyvolalo konflikt. Odmítá pustit zástupce Česka do hotspotů"

... "Češi tak nemají šanci monitorovat, koho a jakým způsobem Řekové přijímají a pouštějí dále do Evropy. A co hůř, Česko tak vlastně vůbec neví, kteří uprchlíci pak mají v rámci relokací zamířit na naše území, tedy o jaké osoby jde. Během příštích týdnů máme přitom z Řecka přijmout prvních dvacet osob." ...

dealší botdel, aneb jak se jedná v rámci EU


Nepřihlášený uživatel

#7532 Re: Re: Re: Re: Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-12 22:48

Vlastenec

#7533 Re: ČSSD: NEOMARXISTICKÁ HROZBA PRO ČESKÝ NÁROD

2016-03-12 23:01

#7452: - ČSSD: NEOMARXISTICKÁ HROZBA PRO ČESKÝ NÁROD 

  Průnik neomarxistické ideologie do naší politiky je tou největší hrozbou! Lidi, mějte se na pozoru! Místo, kde žili vaši předkové a budou žít vaše děti, je v ohrožení! Neomarxisté se snaží zničit národy, základní oporu parlamentní demokracie. Proto podporují migraci! Když dosadíte lidi na místo, ke němuž nemají žádnou vazbu, demokracie tam nevznikne. A když jsou těmi lidmi islámští fanatici, je to tuplem třaskavá směs! Kdyby lidi věděli, co má tento spolek zvrácených satanášů v úmyslu, dávno by se vzbouřili a všechny do jednoho je pobili! Proto neomarxisti vytvořili nepřehlednou změť nadnárodních struktur Evropské unie, různé světovládné organizace, mezinárodní soudy i mezinárodní právo a podobně. Neomarxisti nesnášejí institut rodiny. Takže dílem podporují svazky jiných osob než muže a ženy. Dílem se snaží vlámat do rodin pod heslem "vše pro blaho dítěte". Výsledky vidíte v Norsku a jinde. Dítě patří společnosti (nejlépe tajné a "neziskové" jako Barnevernet) nikoli rodičům. Nejlépe pro ně je, když si místo dítěte pořídíte psa. Neomarxisti nesnášejí sebevědomé a samostatné občany a především domácí občany, proto tihle xenofilové vřele vítají veškeré "znevýhodněné" a cizokrajné skupiny, kde se dají uplatňovat "lidská práva". Lidi, nedejte těmto sviním šanci zničit naši zemičku!

Vlastenec Patriot

#7534 Re: anebo jen navedené, či blbé !?

2016-03-13 09:33

#7531: Řecko je náš nepřítel !? - anebo jen navedené, či blbé !? 

 Tak to netrvalo dlouho už Řecku posílají bojovníky s Turecka když se zapira a tají 

Vlastenec Patriot

#7535 Re: anebo jen navedené, či blbé !?

2016-03-13 09:51

#7531: Řecko je náš nepřítel !? - anebo jen navedené, či blbé !? 

 A vlastizradna Vláda o tom ví to znas dělají jen PROAMERICKE NOVINKY VOLE!!!!!aby u voličů vypadali že bojují proti tomu!!!!jedině SPD stojí při vlastencech 


Nepřihlášený uživatel

#7536 Re: Re: M.KOTLEBA VYHRAL PRÁVEM A FAŠITÉ KŘIČÍ A URAŽÍ KOTLEBU

2016-03-13 09:52

#7514: Plytkou multikulti propagandou nepolíbený - Re: M.KOTLEBA VYHRAL PRÁVEM A FAŠITÉ KŘIČÍ A URAŽÍ KOTLEBU 

 Kotlebu líčí média jako ztělesnění zla, ale podívejte se na facebookový profil Marka Baláže Je to slovenský Rom, komunikuje s Kotlebem, střetl se s ním párkrát a ikdyž vůči němu jako Rom nejdřív ostře vystupoval, po tom jak ho skutečne poznal, je jeho zástancem. Pan Kotleba s ním taktéž nemá žádné problémy, dokonce je najdete na společné fotce, najdete jejich společné maily atd. Dokázal by tohle takový „hrozný xenofob“ jak líčí Kotleby média? Jistě že ne, netřeba všechno věřit zaprodaným médiím, stačí otevřít oči a přemýšlet svým mozkem, nebýt poslušná ovce systému.


Nepřihlášený uživatel

#7537 Re: Re: erdogan rozumím migrantum asimilace je zločin proti lidskosti

2016-03-13 10:17

#7463: - Re: erdogan rozumím migrantum asimilace je zločin proti lidskosti  

 Média stále štvou proti Rusku a staví se na stranu Turecka, ale!!! Za celé dějiny bylo Turecko naším úhlavním nepřítelem! Roku 1453 dobylo Konstantinopol a následujících 400 let byl celý Balkán pod náporem Osmanské říše. Roku 1526 padl u Moháče král Český a Uherský, Ladislav Jagelonský a o tři roky později poprvé oblehli Vídeň. Využili situace po třicetileté válce a roku 1683 znovu oblehli Vídeň. Osmanská říše vedla celkem 10 válek proti dnes tak nenáviděnému Rusku. To, že jsou dneska Balkán, Bulharsko, Srbsko apod. stále křesťanské státy, zato vděčíme tomu neustálému boji, který vedlo Rusko proti expanzivní Osmanské říši. Hektolitry ruské krve byly prolity po celý středověk na obranu evropské svobody a za to mu my dnes oplácíme místo vděku rusofobní propagandou! Za první světové války provedli Turci naprosto brutální genocidu arménského obyvatelstva, za niž se dosud neomluvili a západ dělá, že se nic nestalo, tak jako jsou dnes vyhlazování v muslimských zemích (Nigérie, Súdán, Egypt, Sýrie, Irák, Pákistán aj.) křesťané. A když se podepisovala Versailská smlouva, sice jsme odsoudili k reparacím Německo, ale nějak jsme zapomněli na to, že měli platit reparaci samozřejmě Turci, tehdy ještě Osmanská říše. A i za druhé světové války se Turci s nadšením připojili k nacistickému Německu a zapojili se do vraždění židů, Kurdů, Arménů, asyrských křesťanů a podobně, zatímco Rudá armáda opět prolévala krev, aby za cenu milionů obětí odvrátila nacistickou expanzi. Takže nasrat, erdoganofilní média! Shořte v pekle, islámofilní kolaboranti!


Nepřihlášený uživatel

#7538

2016-03-13 12:48

TURECKO MĚSTO ISLAMU A BOJOVNIKU IS!!!

11. března vyhlásilo MV Turecka brzký začátek tzv. protiteroristické operace proti Dělnické straně Kurdistánu na jihovýchodě země. Dříve bylo oznámeno, že turečtí vojáci končí speciální operaci ve městě Diyarbakiru. V důsledku bojových akcí, které trvaly tři měsíce, zahynuli v městském obvodu Súru pokojní obyvatelé.

Velké množství tělesných pozůstatků nebylo dosud předáno pozůstalým. Zpravodaj RT William Whiteman hovořil s rodinou jedné z obětí konfliktu.

Včera se konala v tureckém Diyarbakiru páteční modlitba. Aby potlačily jiné smýšlení mezi kurdským obyvatelstvem, žádají úřady na imámech, aby pronášeli jen úředně schválená kázání.

Tisíce místních Kurdů protestují proti této myšlence, bojkotují hlavní městskou mešitu a modlí se v nejbližším parku. Imám, který kázal jak v kurdštině, tak i v turečtině, odsoudil jednání Ankary.

Více: 11. března vyhlásilo MV Turecka brzký začátek tzv. protiteroristické operace proti Dělnické straně Kurdistánu na jihovýchodě země. Dříve bylo oznámeno, že turečtí vojáci končí speciální operaci ve městě Diyarbakiru

SLOVENSKO A EU V OHROŽENÍ 

„Slovenská společnost se přiklonila k populistické pravici a euroskepsi,“ říká v pokračování rozhovoru pro Sputnik poslanec slovenského parlamentu za stranu SMER-SD Ľuboš Blaha.

Neohrozí výsledek slovenských voleb předsednictví Bratislavy v EU?

Všichni zodpovědní politici na Slovensku si uvědomují, že stranické zájmy musí jít teď stranou, abychom během předsednictví nedělali ostudu naší vlasti. Příprava na předsednictví byla obrovská a úředníci to určitě zvládnou. Na Slovensku ale musí být během tohoto období alespoň elementární politická stabilita. Proto také nepřichází v úvahu předčasné volby. Možná bude třeba najít nějaké sui generis řešení. Pokud se ale standardní zodpovědné strany nedokážou postavit pravicovým populistům, potom není šance na řešení situace a bude následovat chaos.

Přímo chaos?

Mám z toho velké obavy, protože pravicová média stále považují za největšího nepřítele Roberta Fica, a tím znemožňují racionální jednání o spolupráci proevropských subjektů.

Na pravém spektru máte lídra Richarda Sulíka, který v minulosti svrhl vládu Ivety Radičové na evropské tématice, čímž ukázal, že neumí být ve vztahu k Evropě zodpovědný a vypočitatelný politik. Tedy, zatím to vypadá na velký problém. Uvidíme.

Více: „Slovenská společnost se přiklonila k populistické pravici a euroskepsi,

NĚMECKO PROTI ŠARIJE!!!

Několik set lidí se účastní v sobotu v Berlíně mítinku proti politice kancléřky Angely Merkelové, oznámil zpravodaj RIA Novosti z místa události. Podle údajů policie se mítinku účastní 2,5 tisíce lidí.

Akce probíhá na náměstí u centrálního nádraží. Na samotném nádraží, na nástupištích a u východů hlídkují ozbrojené policisté.

„Ještě asi tisíc lidí se účastní protimítinku na druhé straně budovy", sdělil RIA Novosti oficiální mluvčí berlínské policie.

Mítinku se účastní představitelé opozičních politických stran, mj. pravicové Alternativy pro Německo, kteří mají v rukou vlajky SRN, a také hnutí Pegida — společenského protiislámského hnutí. Skandují: „Merkelová musí odstoupit!", „Ne šaríji v Německu!", a „Politici odcházejí — lid zůstává".

Více: VIDEONěkolik set lidí se účastní v sobotu v Berlíně mítinku proti politice kancléřky Angely Merkelové


Nepřihlášený uživatel

#7539 CALAIS VIDEO BEZ CENZUR A BEZ ZABERU NA DĚTI A RODIČE BEZ MANIPULACE VEŘEJNEHO MÍNĚNÍ!!!

2016-03-13 12:56

CALAIS VIDEO BEZ CENZUR A BEZ ZABERU NA DĚTI A RODIČE BEZ MANIPULACE VEŘEJNEHO MÍNĚNÍ!!!

Ke střetům mezi policisty a uprchlíky došlo během likvidování uprchlického tábora Džungle ve francouzském přístavním městě Calais v pondělí 29. února.

Více: VIDEO MIGRANTI NAPADLI POLICII PRI BOURANI TABORA DZUGLE V CALAIS


Nepřihlášený uživatel

#7540 Chtělo by se, chtělo, jestřábům ruské země! Poetické video o zcela pragmatických hodnotách

2016-03-13 13:43

Chtělo by se, chtělo, jestřábům ruské země! Poetické video o zcela pragmatických hodnotách

Video je sice poetické, ale když se nad ním zamyslíte, je velmi pragmatické. Ten orel vznášející se nad ruskou zemí – dosaďte si za něj Napoleona, Hitlera, EU, USA, globalisty a klidně třeba i Čínu. Fakt je ale takový, že na světě již není mnoho území s tak bohatými přírodními zdroji, jakými oplývá Rusko. Jistě všichni zaregistrovali nárůst sucha a větu o „modrém zlatě“, čímž je myšlena pitná voda. A takový Bajkal jí má 1/5 celosvětových zásob. A kde je ropa, plyn a různé kovy – z nichž například takové paladium, nezbytný to materiál pro ekologické motory, se z nějakých 50% nachází na území Ruska (po něm už pouze ve dvou lokalitách – cca 45% v jižní Africe a nějakých 5% v Kanadě).

A jak je vidno ve videu – co ty lány úrodné půdy, neznehodnocené GMO? Pořád si někdo myslí, že Rusko bez Západu umře hlady? Nezapomeňme, že peníze jsou až terciární ekonomická hodnota, která je zcela závislá na dvou předchozích : na primární hodnotě (co příroda dá) a na sekundární hodnotě (cena lidské práce poté, když člověk z přírodních zdrojů něco vytvoří – stůl ze dřeva, chleba z obilí, vodu z jezera, teplo a energie z plynu a ropy, atd.) Až pak mohou bankéři tvořit peníze z peněz, ale nebude-li primární a sekundární zdroj, bankéři si penězi mohou leda tak zatopit….

VICE-Chtělo by se, chtělo, jestřábům ruské země! Poetické video o zcela pragmatických hodnotách

Nejdražší a největší prádelna v historii lidstva

Není to tak dlouho, co jsme četli, že v Německu se vystěhovávají kostely a místo hledání cesty k Bohu se používají jako prádelny pro imigranty. Už tehdy mi to přišlo zvrhlé a šílené, ale netušil jsem, že to bude mít pokračování. Nyní se místo prádelen pro imigranty zřizuje kolosální prádelna imigrantů

Jistě je docela známý pojem o praní špinavých peněz. Pokud to dobře chápu je cílem takové operace ,,zajistit hodnověrný původ“ peněz, jejich zlegalizování, nebo, můžeme i říci ,,opatřit je správnými doklady“. Je vlastně jedno, jaký je původ těchto peněz, důležité je ,,jaké mají papíry“

Jenže šílenostem ještě není konec. Turecko, veliký stát s většinovou muslimskou populací s dlouhou a krvavou historií nájezdů na Evropu, současně žádá o téměř okamžité zřízení bezvízového styku. Takže když si tedy shrneme výsledek tohoto úspěšného summitu:

1/ Dáme miliardy za to, že imigranti, kteří dosud byli nelegální a proto bylo možné je vypovědět -budou legalizováni a už proti nim nebude možné právně zakročit. Jejich počet se nezmenší.

2/ Turecko bude moci jednak volně vypouštět nejen ,,vracené zlegalizované imigranty“, ale i další libovolné imigranty, kterým uzná azyl a dále i své vlastní muslimské obyvatelstvo. Takže množství ,,putujících muslimů Evropou“ se může zmnohonásobit a my kromě toho, že se o ně budeme muset po všech stránkách starat, ještě si tučně zaplatíme i to ,,že k nám jdou“. Budeme tedy platit vrátnému, který je sem bude pouštět. A toto se nazývá ,,slibným řešením imigrantské krize“ a má to přinést snížení počtu imigrantů – což se, ale jen jako slovní hříčka stane, protože už se nebudou nazývat imigranti, ale běženci, nebo podobně.

VICE-Nejdražší a největší prádelna v historii lidstva

 

Vlastenec Patriot

#7541 UDĚLEJME STÁVKU JAK DLOUHO BUDOU BRAT MIGRANTY TAK DLOUHO NAROD BUDE NEPRACOVAT

2016-03-13 14:03

UDĚLEJME STÁVKU JAK DLOUHO BUDOU BRAT MIGRANTI TAK DLOUHO NAROD BUDE NEPRACOVAT

Jedine vychodisko je mezinarodni stávka přestat pracovat tak dlouho dokud Vlada nevyslisí prozbu Vlastencu!!!a nedá projednání Referenda proti migraci!!!!


Nepřihlášený uživatel

#7542 VLADA ČR PODPORUJE ISIS AJI MEDIA ABEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY

2016-03-13 14:22

VLADA ČR PODPORUJE ISIS AJI MEDIA ABEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY


Nepřihlášený uživatel

#7543 VLADA ČR PODPORUJE ISIS AJI MEDIA ABEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY

2016-03-13 14:23

VLADA ČR PODPORUJE ISIS AJI MEDIA ABEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY


Nepřihlášený uživatel

#7544 VLADA ČR PODPORUJE ISIS AJI MEDIA A BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY

2016-03-13 14:26

VLADA ČR PODPORUJE ISIS AJI MEDIA A BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY


Nepřihlášený uživatel

#7545 VLADA ČR PODPORUJE ISIS AJI MEDIA A BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY

2016-03-13 14:27

VLADA ČR PODPORUJE ISIS AJI MEDIA A BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY


Nepřihlášený uživatel

#7546 VLADA ČR PODPORUJE ISIS AJI MEDIA A BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY

2016-03-13 14:27

VLADA ČR PODPORUJE ISIS AJI MEDIA A BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY


Nepřihlášený uživatel

#7547 VLADA VÍ O TOM ŽE DOST PROCENT OBČANU ČR NECHCE MIGRANTY ALE NEDBÁ NA TO

2016-03-13 14:47

VLADA VÍ O TOM ŽE DOST PROCENT OBČANU ČR NECHCE MIGRANTY ALE NEDBÁ NA TO

 


Nepřihlášený uživatel

#7548 VLADA VÍ O TOM ŽE DOST PROCENT OBČANU ČR NECHCE MIGRANTY ALE NEDBÁ NA TO

2016-03-13 14:49

VLADA VÍ O TOM ŽE DOST PROCENT OBČANU ČR NECHCE MIGRANTY ALE NEDBÁ NA TO


Nepřihlášený uživatel

#7549 VLADA VÍ O TOM ŽE DOST PROCENT OBČANU ČR NECHCE MIGRANTY ALE NEDBÁ NA TO

2016-03-13 15:00

VLADA VÍ O TOM ŽE DOST PROCENT OBČANU ČR NECHCE MIGRANTY ALE NEDBÁ NA TO

ZAČÁTEK!!!!

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#7550 VLADA VÍ O TOM ŽE DOST PROCENT OBČANU ČR NECHCE MIGRANTY ALE NEDBÁ NA TO

2016-03-13 15:03

VLADA VÍ O TOM ŽE DOST PROCENT OBČANU ČR NECHCE MIGRANTY ALE NEDBÁ NA TO

KONEC