Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku / Oznámení / Výzva / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2020-04-13 18:03

A vis jeste kdo to nema lehké?nakazeni na plicní ventilaci, tak treba si ji tvé deti užijí:)

Nepřihlášený uživatel

#2 Re:

2020-04-13 19:01

#1: -  

Tak můžeme se bavit věcně nebo demagogicky ... já jsem pro to první.

Nepřihlášený uživatel

2020-04-13 19:18

Naprosto zbytečná petice
Koronavirus

#4 What

2020-04-13 19:43

Az ty deti nakazi ostatni deti, az ty deti nakazi ucitele, az ty deti nakazi sve rodice a blizke. Kdo pak bude chodit do prace? Kdo pak bude chodit do skoly? Kdo pak bude ucit? Kdo se bude muset postarat o ty nemocne deti? 

Nepřihlášený uživatel

#5 Re: What

2020-04-13 19:57

#4: Koronavirus - What 

To je jak pohádka o kohoutku a slepičce

Nepřihlášený uživatel

2020-04-13 20:01

Děti nechtějí do školy, kamarády na měsíc oželí a vzdělání se dostaví on-line. Aktivistko, neřeš nesmysly.

Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Re: What

2020-04-13 20:02

#5: - Re: What 

Stejne jako tady ta petice ;)

Nepřihlášený uživatel

#8 JRe:

2020-04-13 20:03

#1: -  

Je nějaká souvislost mezi školní výukou a nemocnými napojenými na plicní ventilaci? 

Nepřihlášený uživatel

#9 Re:

2020-04-13 20:06

#6: -  

Tak možná vaše děti jsou introverti bez kamarádů a potřeby sociálních vazeb. Většina ale chce do kolektivu za.kamarady a výuka doma je nebaví. Doporučuji v takovém případě zažádat o domácí výuku.

Nepřihlášený uživatel

#10 Přesně tak.

2020-04-13 20:08

Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Re: Re: What

2020-04-13 20:11

#7: - Re: Re: What 

Ne prvotní byla petice vystresovanych rodičů, kteří by chtěli znemožnit normální školní výuku ostatním.

Zuzalkol

2020-04-13 20:24

Moc dekuji za tuto petici, a doufam ze zvitezi zdravy rozum nad poplasnymi zpravami, hlouposti a strachem. Koronavirus tu s nami muze byt i v zari a prijde mi uplne mimo, ze uz ted 10.4. se najdou jedinci, kteri jsou schopni podepsat petici,aby se do konce roku skoly neoteviraly. Nevite co bude za mesic!! Chci aby se vlada rozhodovala podle objektivnich duvodu a ne na natlak hysterickych rodicu. Pokud se v kvetnu zjisti, ze situace je naprosto bezprecedentni a budou opravdu objektivni duvody, proc skoly neotevrit, tak to beru, ale ze ted uz se najde nekdo, kdo se snazi na zacatku dubna vladu donutit, aby se skoly neoteviraly uz vubec, tak to neberu, to je opravdu do nebe volajici blbost a jenom panika!!!

Jiryyn

2020-04-13 23:32

Jen totální idiot a bezmozek může podepsat tuhle petici

Bruna Daria Pavol

2020-04-14 00:20

Petice by mala byt jednoducha, zopar uzatvorenych otazok s odpovedami ano/nie. Takto postavena petice s nulovym konkretnym navrhom a riesenim, bude len dalej stiepit spolocnost :(

Nepřihlášený uživatel

2020-04-14 05:42

Vy nejste v pohodě! Riskujete že zdravotnictví zkolabuje! Sám Prymula včera řekl že se nejspíše neotevrou v tomto školním roce :)

Nepřihlášený uživatel

#16 Re:

2020-04-14 05:45

#12: Zuzalkol -  

Tvl jediný kdo nemá zdravý rozum je ten kdo to podepsal,... v září už muže být lék a Prymula řekl včera že se spíše neotevrou? Fakt jste stupidní 

rebelka

#17 Re:

2020-04-14 05:47

děti chtějí do školy, teda aspoň ty, kteří něco v hlavě mají a mají také sociální potřeby. měsíc už vydržely, ale kvůli hysterickým biomatkám by to bylo na půl roku...

Petra Teplanová

2020-04-14 06:06

Kde berete tu jistotu, že do školy plošně děti nechtějí? Moje dítě a skoro celá třída by šly hned dnes. Děti mých kamarádů také. A ještě doplním, že jsem lékařka a většina mých známých také...

Nepřihlášený uživatel

#20 Re:

2020-04-14 06:14

#19: -

Dobrý den, pokud jste lékařka pak jistě určitě chápete  i rizika spojené s návratem do škol,  tím nemyslím přímo nákazu virem ale spíše roušky. Pokud pracujete pak jistě uznáte že mít na sobě roušku několik hodin denně  není nic příjemného,  popravdě je to velice náročné na organismus a působí to bolesti hlavy a nevolnosti. O  to více toto hrozí v nadcházejících  letních měsících,  kdy teploty budou dosahovat 25-30°C. Vláda se již vyjádřila že školy by se otevřeli  nejdříve v druhé polovině  května,  chcete mi tedy říct že tento měsíc a půl výuky,  z čehož  v červnu se už ani moc neučí, Vám stojí za to vystavit Vaše děti  této fyzické  zátěži? 

Nepřihlášený uživatel

#21 Re: Re:

2020-04-14 06:20

#9: - Re:  

Tak mozna ze nektery z nas mysli více na zdravi vlastních deti nez na to ze nemuzou do skoly za kamarady:))i kdyby mělo to ze se do skoly nepujde zabranit nakazeni jen jednoho jedince s astmatem např tak to má smysl

Nepřihlášený uživatel

#22 Re: Re:

2020-04-14 06:31

#20: - Re:  

Četla jste tu petici pořádně?!

Jana

#23 Nesmyslná petice

2020-04-14 07:06

Tato petice postrádá smysl. Je to jen pro rodiče kteří nezvládají domácí výuku s dětmi a honem honem je potřebují strčit učitelům aby od nich měli klid a tím i jejich učitele, kteří jsou z větší části v rizikovém věku, vystavit nákaze. Jsem učitelka v MŠ a v našem kolektivu je více než 70% učitelů ve věku 50+!! Vám asi nestačí k ponaučení situace v Itálii, Španělsku či v Americe!? Kdy vám to dojde, že se kvůli uzavření škol do konce roku dá předejít této situaci a je tu alespoň šance na vyvinutí léku. Až nebude mít kdo s Vašimi dětmi sedět ve školách a školkách tak už bude pozdě si sypat popel na hlavu. To že Vaše děti chtějí do školy je celkem logické, nudí se, vy snad ne? Teda alespoň ti z vás kteří dodržují pravidla a nepohybují se zbytečně venku. Děti nechápou rizika spojená s brzkým otevřením škol, prostě se nudí...       Na případné otázky: Ano mám tři děti a vím že všichni chtějí zpátky do školy, ale snažím se jim věnovat co to jen jde, ikdyz nervy občas stávkují a ano dělám i Home office.

Jirka

#24 Re:

2020-04-14 07:22

ne nezvitezi, iracionalni davova hysterie se apelem na rozum uz neda zastavit.

pod heslem: kdyby to melo zahranit i jedineho duchodce na ldnce, tak radeji zrusime povinnou skolni dochazku!

Nepřihlášený uživatel

#25 Re:

2020-04-14 07:26

souhlasím s Vámi! :)

Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...