Otevřený dopis Mons. Janu Graubnerovi, arcibiskupovi pražskému, v souvislosti s prezentací knihy "Spiknutí".

Otevřený dopis Mons. Janu Graubnerovi, arcibiskupovi pražskému, v souvislosti s prezentací knihy "Spiknutí". / Oznámení / Poděkování signatářům otevřeného dopisu / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2024-04-24 18:45

Nemohl jsem nepodepsat, je to ostuda.
Díky za Vaši práci, OT

Nepřihlášený uživatel

2024-04-24 18:48

Jsem zvědav jak p. arcibiskup ta dvě různá stanoviska vysvětlí. Vladimír Novák

Nepřihlášený uživatel

2024-04-25 01:58

My děkujeme za organizaci

anuska

2024-04-25 12:12

Stydím se za všechny signatáře této petice. Stejně jako v 50. letech. Už se nedivím, že zfanatizovaní občané odsoudili Miladu Horákovou. Jste stejní. Četl někdo z vás knihu, kterou pokřtil kardinál Duka? Ne, ale jste jako ovce. Hlavně, že vám nevadilo, když se  P. Pavel zúčastnil mše sv. v katedrále.  Jste pokrytci. Kardinál Duka seděl za komunistů, vy byste byli schopni ho opět zavřít. NEJSMEJAKO ONI, že? Kdo z vás "svatých" se připojil k žalobě D.Duky  proti kontroverznímu představení režiséra Frljiče v Brně ? To jste mlčeli,  že?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2024-04-25 12:12

Nepřihlášený uživatel

#6 Re:

2024-04-25 17:53

Jaká ostuda, můžete to specifikovat? Sál je běžně komerčně pronajímán, proč by tam nemohl proběhnout křest knihy? Víte vůbec o čem ta kniha je? Prezident  - komunista -Pavel v katedrále Vám nevadil? 

Jarda

#7 Re: Re: ne, p. Pavel mi v katedrále opravdu nevadil

2024-04-25 20:07

#6: - Re:  

Myslím, že je dobře, že pan prezident v katedrále byl. Jedná slušně a čestně. V Evropě ho respektují a na Ukrajině je t.č. nejoblíbenější evropský politik. Smutné je, že se v sále p. kardinála Berana a pod jeho obrazem posadili či postáli i lidé, kteří se nehanbili krást, byli obviněni a odsouzeni a exprezidentem abolizováni, domohli se velkých majetků aniž by odpovídali jejich platům nebo jako s. Konečná, jejíž soudruzi právě p. kardinála nechali ve vyhnanství v Římě.

Mj., když zmiňujete pana Pavla, vzpomeňte si na minulost pana Zemana, v které straně byl, co se dělo v prognostickém ústavu, jeho podpásovky při prezidentské volbě vůči knížeti...Vskutku, sešli se, stalinistka, obviněný kriminálník abolizovaný panem Zemanem...

Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Re: ne, p. Pavel mi v katedrále opravdu nevadil

2024-04-25 20:22

anuska

#9 Re: Re: Re: Re: ne, p. Pavel mi v katedrále opravdu nevadil

2024-04-29 08:35

#8: - Re: Re: Re: ne, p. Pavel mi v katedrále opravdu nevadil 

Tak pane Jardo, podle Vaší reakce na moji poznámku ohledně reakcí na akci v Arcibiskupském paláci, si očividně nevidíte do úst. Pokud jde o prezidenta Pavla, píšete, že v Evropě ho respektují a na Ukrajině je nejoblíbenější evropský politik. Pokud vím, tak PePa byl zvolen českým prezidentem, takže ohánět se jeho oblíbeností na Ukrajině je podivné. Oblíbený tam bude do té doby, dokud bude posílat na UA zbraně.  S tou jeho poctivostí to také není tak horké. Svoji roli komunistického rozvědčíka přiznal totiž až po volbách. A pokud jde o tu slušnost, tak slušně se choval i Husák. Směšná je i Vaše poznámka, že soudruzi pí. Konečné nechali pana kardinála Berana ve vyhnanství.  Označujete ji jako stalinistku, ač je ročník 1981 – nemá tudíž vazbu na tu stalinistickou stranu, z jejíchž kořenů pochází nynější prezident. Pokud vím vyrůstal v bolševické rodině, jeho otec byl hrdý komunista, a působil jako člen KSČ v 50. letech, kdy právě soudruzi pronásledovali církevní představitele a nechali popravit Miladu Horákovou. A nadšení občané podepisovali jako Vy a Vám podobní petice za její popravu. Dále mě upozorňujete na to, v jaké straně byl exprezident Zeman. Ano, v roce 1968 vstoupil do strany, ale v době normalizace byl pro nesouhlas s okupací vojsky Varšavské smlouvy, vyloučen. Takže prezident stalinista, který kdyby nepřišel rok 1989 hrdě hájil principy strany a přátelství se Sovětským svazem Vám nevadí. Nevadí Vám v katedrále před svatostánkem, ale paní Konečná, Zeman a další vadí v komerčních prostorách AP, které si může pronajmout každý – konkrétně Sál kardinála Berana za 30 250,- Kč/den. 

anuska

2024-05-13 06:41

Pane Jardo, došly Vám argumenty?

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...