Petice za osvobození politického vězně Davida Ratha

Nepřihlášený uživatel

2013-07-31 21:42

Nemám rád aby si stát pěstoval politické vězně jako zeleninku na záhonku.Já jsem z těch co sledovali a dosud sleduji veškeré dění a prohlášení kolem Dr.Rátha a neshledal jsem žádné nepravdy co v poslanecké cněmovně ba ani urážky kolegů posranců.Je to inteligentní chlap a chytrý chytřejší než kalosek.před týdnem vysílala ct1 film velmi poučný >unás v Kocourkovč: kocourkovští radní se museli se museli hodně st stydět protože této úrovne nedsáhlp.

Nepřihlášený uživatel

2013-08-05 15:19

Spravedlivý člověk nemůže s vlky výti, nebo mezi nimi nemůže býti. Pokud s námi výti nebudeš dostaneš sedm milionů do krabice a pudeš. Prostě KOCOURKOV!!!!!!!!
akrim

2013-08-22 17:22

Narcis Rath se předvádí. Teď je konečně ve svém živlu, když si může hrát na politického vězně.Ty jeho kecy, že peníze byly pro Diensbiera,ovšem na to si vzpomněl až po roce. Kdyby to tak bylo, tak to sdělil hned a nemusel sedět.Je to sedmilhář a kecka.Jeho šou co předváděl ve sněmovně nemá konkurenci.

Nepřihlášený uživatel

#404 Re: Politická objednávka

2013-08-22 17:26

ovar

2013-08-22 17:29

S tou politickou objednávkou se prober. Je to zkorumpovanec, který si teď hraje na chudáka nevinného.Jenom si tam narcise nechejte. Nikdo na ty jeho žvásty, kdy osočuje všechny kolem není zvědavý.On mu někdo ty prachy cpal násilým, že ???

Nepřihlášený uživatel

#406 Re: David Rath - Dopis z vězení

2013-08-29 20:16

Nepřihlášený uživatel

#407 Re:

2013-08-29 20:17

Nepřihlášený uživatel

2013-09-06 20:25

Už jsem tolikrát řekla a psala že MUDr Rath je nevinný,jsou horší zvěrstva Vondra,Parkanová proč nejsou zavření zrovna ti,rozkradli toho více.Ctěla bych napsat Jirátovi neboť už zřejmě soudil v komunistickém režimu a to jsou nevětší zločinci. Vážím si současných komunistů

Nepřihlášený uživatel

2013-09-09 14:22

I kdyby si myslela, že Dr. Rath není úplně bez viny, není důvod na to, aby byl přes rok ve vazbě.Jak to, že Janoušek, kterému hrozí 18 let za pokus o vraždu, není ve vazbě? Jak to, že se nebojí, že uteče,když se pohybuje v zahraničí?A není sám. Připadá mi, že Dr. Jirát si dělá na případu Ratha jméno.Čekám, když se nepotvrdí jeho vina, kdo ponese odpovědnost za jeho věznění? A jakou?

Nepřihlášený uživatel

2013-09-29 23:59

Že je to politický proces, dokazuje:
- nesmyslné věznění Davida Ratha a jeho spoluvězňů
- umělé, skandální zdržování procesu
- způsob medializace s presumcí viny

Lidé, kteří rozhodují o těchto aspektech procesu by se měli zodpovídat z předpojatosti.
Milan Miessler

#411 Re: David Rath - Dopis z vězení

2013-09-30 00:55

#26: - David Rath - Dopis z vězení

Vážený pane doktore, každý uvažující člověk musí vidět, že jste obětí skandálního pronásledování a snahy Vás politicky a osobně zničit. Také snahy znevážit Vaše zásluhy, kdy jste byl Ministrem Zdravotnictví a Středočeským Hejtmanem. Prosím vydržte, je-li na světě nějaká síla pro spravedlnost, a věřím že je, Vaše utrpení nebude nadarmo. Bylo by velkou ztrátou, kdybyste se nevrátil do veřejného života, snad i do politiky - ale chápu Vaši skepsi v tomto ohledu.

Vydržte, mnozí lidé Vám drží palce a přejí pevné zdraví a úspěch. Politické a mravní ovzduší v zemi české doznávají změny k lepšímu a nesou s sebou naději.

Jacqueline

#412 Propuštění z vazby

2013-10-03 10:51

Je smutné, že z tolika nás "slušných" lidí jen pár mělo tu odvahu se od začátku celé kauzy, postavit na obranu spravedlnosti, proti paranoidním a koupeným žalobcům, kteří mají takovou moc, že na základě jejich "dojmů" a nepřímých důkazů mohou být lidé na dlouhou dobu zbaveni svobody a voděni k výslechu v poutech jako těžcí zločinci. Co si myslet o spravedlnosti v této zemi před volbami? Když nevítězí pravda a láska, tak by mohl jednou zvítězit zdravý selský rozum.

Nepřihlášený uživatel

2013-10-24 11:36

Ceska Justice potrebuje ocistit od soudcu slouzicich politickym stranam.Pan Dr.Rath je toho prikladem,jak se da zneuzit politicka moc,jsem presvedcena o jeho nevinne!
ON-LINE KOOP

#414 Re:

2013-10-24 11:42

#405: ovar - 

S tim narcismem jste si zrejme popletl politiky.Pan Dr.Rath neni pribuznym Klause!

cnn

#415 Kdo likviduje Ratha?

2013-10-24 12:44

Českým orgánům činným v trestním řízení nastavil zrcadlo švýcarský soud v Bellinzoně, kde probíhal proces se sedmi bývalými manažery Mostecké uhelné společnosti (MUS). Ve velmi složité mezinárodní kauze, jejíž počátky spadají až do roku 1997, dokázal prvoinstanční soud za 7 měsíců od sdělení obvinění vynést rozsudek. Při srovnání s kauzou Davida Ratha, který je 17 měsíců držen ve vazbě, aniž by proti němu obžaloba byla schopna předložit jediný přímý důkaz, vychází Česká republika nelichotivě.

http://literarky.cz/domaci/16035-kdo-likviduje-ratha

Nepřihlášený uživatel

#416 Pochybnosti v kauze Davida Ratha

2013-10-24 12:52

Nepřihlášený uživatel

#417 :-))

2013-10-24 13:56

diskuse ceskenoviny.cz
Neprůstřelná svědectví Svědků Jiroutových.
Svědek prý slyšel, že někdo údajně řekl, co se o Rathovi mezi lidmi povídalo a proto se domnívá, že nelze vyloučit...
Leni
Nepřihlášený uživatel

2013-10-25 12:21

Věřím,že doktor Rath je nevinný.Taková navážka-krabice od vína bez vína-může potkat i jiného poslance nebo kohokoliv,kdo něco znamená.Je škoda,že se pan doktor nebude už za nás prosté lidi prát,protože nebude mít jak.Navíc mi na dnešní politické scéně připadá nenahraditelný.Alespoň nevidím nikoho,kdo by říkal to,co si myslí s takovou odvahou jako doktor Rath.Je to naše škoda,že se na něho pověsili Kot a Pancová.Držím mu palce,aby dopadl nejlíp jak to jde.

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

#419 JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2013-12-13 22:07

Nevěřím tomu, že by se MUDr. David Rath dopustil jakéhokoliv trestního činu ve smyslu vznesené obžaloby.

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

Nepřihlášený uživatel

2014-11-19 20:29

Mi taki chceme propusťyt ráta. Chovancy psichyjatrycké léčebny bohňyce.

Nepřihlášený uživatel

2014-11-26 15:41

jeho oznacovat jako politickeho vezne je dost smutny, ze vas prsty neboli