Petice proti nepravidelnosti rodičovských příspěvků.

Nepřihlášený uživatel

#251 Re: Re: Re: Re:

2013-03-05 23:05

#56: - Re: Re: Re:

Nic proti vašemu názoru. Ale je spousta životních situací, proč se z žen stávají maminky samoživitelky. Takže nevím proč tady zrovna samoživitelky takto osočujete. Pokud nemáte zájem tuto petici podpořit, tak bych doporučila ji nekomentovat.

Nepřihlášený uživatel

2013-03-05 23:12

Ještě více než rok budu pobírat RP a opravdu je pro mne i rodinu velmi složité vyjít od jednoho příspěvku ke druhému, nebýt jistoty že manžel dostane výplatu v určitém termínu asi bychom neměli kde bydlet a co jíst. Proto bych ráda požádala vládu této republiky o změnu zákona. Ustanovte konkrétní datum pro výplatu sociálních dávek.Pomozte maminkám zajistit jejich dětem vše potřebné pro jejich výživu a výchovu, je to naše budoucnost. Zrovna tyto děti jednou budou vydělávat na naše i vaše důchody.

Nepřihlášený uživatel

2013-03-08 04:55

nejde o to jestli matky vyžijí nebo ne ale snad o termín a ten by měl byt určen a zbytečné další kecy kolem co tu čtu sou trapárna

Nepřihlášený uživatel

2013-03-11 11:22

Je to sprosté jak se stát chová k lidem, kteří pracují, pak přijde dítě a místo podpory, se dočkáme jen bídy a nouze, ti které jsme doteď z daní živili se nám smějí do tváří naprosto bezostyšně...
koko jumbo

#255 RE: Dotaz

2013-03-14 12:24

ivanka

2013-03-20 21:17

sice nepobírám rodičovský příspěvek,ale jsem na neschopence kvůli rizikovému těhotenství a taky mi to chodí jak chce a kdy chce a odpověd? když to dobře dopadne, tak na konci měsíce budete mít peníze. bomba, doma kluk v 6 třídě,kterej potřebuje jíst a platit věci do školy a já doma s odpovědí musíš počkat - nemám. Páni poslanci, gratuluju, mít váš plat, tak je mi taky jedno,kdy mi přijdou peníze, protože to co vy máte na měsíc, já mám na půl roku

Nepřihlášený uživatel

2013-04-01 09:36

Proc se nevyplaci vcas RP,naco budes cekat do konce mesice ale nikoho nezajima ze je to pro deti aby mneli co jist,nechaji je cekat do konce mesice vdy se vyplacelo do 15,dne kterej vdelanec si to prosadil,to je i z vyplatama do konce mesice je to normalni,mi sme stat malej a na vse cekame mesic,a proto souhlasim spetici kamaradka ceka na vsechni penize celej mesic aby si mohla zaplatit najem proc to nechody cse najednou usetreli by stat za poslani postovne je to normalni ,kolik to stoji za poslani RP,poslou ji zivotni vyplatu a pak doplatek na bydleni kolik to stoji 3,polozky.
mišmiš

2013-04-07 17:36

jsem na mateřské a chápu že zákon říká do konce měsíce takže jsem věděla do čeho jdu a nemít možnost volby tak si dítě nepořídím stát náz nenutí mít děti ohledně víše mateřské mě osobně přjde nespravedlivé že žena která nikdy nedělala má matěřskou a porodné a nárok na dávky .

Nepřihlášený uživatel

#259 Re:

2013-04-07 18:29

#253: -

Termín je snad jasnej, do konce měsíce. Je na tom něco nepochopitelného?

Betty

#260 Takhle je to k ničemu

2013-04-09 08:18

Tak holky, přečetla jsem pečlivě text petice, než si dovolím reagovat. Nic proti maminkám na mateřské nemám, aby bylo jasné. To za prvé. Ale text petice je zmatený.Co čekáte že vám na to ministestvo odpoví. Termín výplat je dán do posledního dne v měsíci. Takže vy vlastně protestujete proti tomu, že dostáváte mateřskou jednou o 20 dní dříve, jednou o 10 dní dříve, a dožadujete se toho, že ji chcete dostávat pravidelně vždy 30. Já chápu samozřejmě o co ve skutečnosti jde. Chcete mít peníze třeba nejpozději k patnáctému. Tak musí být požadavek takto přesně zformulován. Jinak je to o ničem.

Nepřihlášený uživatel

2013-04-09 13:43

Je to strašné,ne jen že na spoustu dávek člověk nema narok a stačí že to třeba přesahne 1,- a uz nic nedostane ale taky nechodi včas porad se to měni je to postavene na hlavu.Říkaji že maji na to měsic dávky poslat ale už nevidi ze kdyz je jeden mesic poslou na zacatku a druhy na konci ze je to velikansky problem a hlavne pro matky samoživitelky me by zajimalo jak oni by si vytacili s tou almuznou co nam davaji a jetse se spozděnim.Už by se to mělo zmenit me by zajimalo kolik jeste petic chou mit na stole!!Veronika
Nikit

#262 Re: Re:

2013-04-09 13:45

#259: - Re:

docela dost kamaradka mela dostat do konce mesice března penize a je 9.4 a porad nema ani korunu tak kde jsme a kdyz to jednou poslou zacatkem a jednou koncem tak jak maji maminky vyzit a kort samozivitelky!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

2013-04-09 17:46

bych chtěla vidět pány poslance kdyby se k nim takhle někdo choval

Nepřihlášený uživatel

#264 Žaloba proti ĆR u mezinárodního soudu

2013-04-10 12:21

u mezinárodního soudu (ESLP) je žaloba české občanky proti ĆR, které dokonce zákonem garantovaný rodičovský příspěvek úřednice zcela zrušila, a to proto, že tato matka nemohla poskytnout úřadu příslušné informace , vzhledem k tomu, že s posledním zaměstnavatelem ( státní institucí) byla v soudním sporu , přičemž stát / soud ji nezajistil vydání příslušného rozsudku v pracovním sporu v přiměřené době. Ústavní soud nespatřoval v takovém jednání státu - kdy matka s novorozencem zůstane na základě svévole úřednice a nečinnosti soudů bez jakýchkoliv dávek (garantovaných zákonem) problém a problém nespatřoval ani v délce soudního sporu (10 LET).

Nepřihlášený uživatel

#265 Re: Re: #20

2013-05-06 06:59

#28: - Re: #20 

Naprosto souhlasím, vyžít sama s dítětem s dávkou 3800,- je nadlidský výkon, pokud Vás někdo finančně nepodporuje.

Nepřihlášený uživatel

2013-05-29 18:13

svůj podpis připojuji ze stejného důvodu jako mnoho dalších maminek na MD a RD, které nemají podporu partnera nebo příbuzných ani jiný příjem než dávky a tímto "systematickým" terorem ze strany úřadů se dostávají nejen do finanční, ale často též psychické tísně!!!
hudry

#267 Nechci hájit všeobecný bordel způsobený touto vládou,

2013-06-06 19:34

ale vy chcete fakt VÁŽNĚ tvrdit, že když vám 16. nepřijdou očekávané peníze, tak 17. umře celá rodina hladem? Fakt ?!?

Nepřihlášený uživatel

2013-07-03 08:09

Mělo by se to už konečně začít řešit !!!