Záchrana TRN odd. Klatovy
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Záchrana TRN odd. Klatovy
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2013-03-19 21:54- Date of removal: 2013-03-19
- Důvod odstranění:
Nepřihlášený uživatel |
#1022013-03-19 21:57Plně souhlasím s komentářem, ve kterém se řeší snižování platů zdravotníků a navíc nechápu, jak chtějí uložit plicní pacienty na interním oddělení, které na to nemá dostatečné kapacity a slouží také jako dočasný azyl pro pacienty v těžké sociální situaci, kteří zde čekají na umístění do LDN??? |
Nepřihlášený uživatel |
#103 rozhodnuto2013-03-21 09:19v novinach se nějak opozdili, než vyjde nějakej článek tak už je to stejně hotova věc.nic se nepozastavilo.Ba naopak,všecho chtěji uspišit aby se tim nedalo nic dělat. |
spravedlivý!! |
#104 Re: rozhodnuto2013-03-21 14:08nevěřte tomu, z reakcí na MF dnes a 5+2 už je vidět, že se panu Kokoškovi jaksi začíná klepat sanice..... a upřímě už aby přes tu jeho prolhanou hubu řádně dostal a další v řadě Lešundák a hned za ním Podštefl..... jeden větší parch... než druhej |
aaa |
#105 petice2013-03-21 15:08krok zpátky je vždycky jednodušší hlavně když se za něj dobře zaplatí |
Nepřihlášený uživatel |
#1062013-03-23 19:46Poslední potvrzená informace, bohužel zní: Stěhování na lůžka interního odd. ke dni 29.3.2013. Od večera pak již nikdo na tomto odd. neslouží |
Bobeš |
#107 Re:2013-03-23 20:12Proč nenapíšete, kdo Vám poskytnul tuto informaci??? To nemáte odvahu??...řekl bych...jedna paní povídala a vypadá to jako v pohádce, že by Rumburak otočil kouzelným prstýnkem... |
Pavla Kalistová a její tým |
#108 STÁLE BOJUJEME2013-03-25 08:58Slečna Kalistová je hospitalizovaná na ARU Klatovské nemocnice, pro vážné zhoršení zdravotního stavu. Za ni i nadále bojuje její tým a věřte, že nepolevíme a jsme se slečnou Kalistovou denně v kontaktu. Narozdíl od nemocnice, zdárně pokračujeme a bojujeme. Stojí za námi takové kapacity, jako jsou Česká pneumologická a ftizeologická společnost Česká lékařská společnost J.E.Purkyně v Olomouci v čele s jejím předsedou prof. MUDr. Vítězslavem Kolkem, DrSc. Dále epidemiolog Doc.MUDr. Petr Pazdiora z Krajské hygienické stanice v Plzni, Fakultní nemocnice v Plzni v čele s prof. MUDr Peškem a k celému případu se ve zdejší diskusi vyjádřil i bývalý primář TRN v Klatovech MUDr. Jiří Jedlička. Stojí za námi též velké množství lékařů zdejší nemocnice a většina jejích zaměstnanců. Jen personál Plicního oddělení v čele s primářem MUDr. Uldrychem se nemůže vyjadřovat, jistě chápete proč. Z úst pana Kokošky vychází stále jen nepravdivé informace a vytáčky, které jsou zavádějící a matou nezasvěcené občany. Případné přeložení plicního oddělení na internu, by se nedotklo pouze plicních pacientů. Po nějaké době by nastaly problémy mezi stávajícími interními paciety a pacienty s onemocněním plic, byť třeba neinfekčními. Pak už bude pozdě na nějaké řešení nebo na návrat k nynějšímu stavu. Jako astmatici jsme všem zdravým okolo nepříjemní nejen projevy kašle, ale i dalšími projevy s tím spojenými. Víme, o čem je řeč, Když dostanete záchvat a lidé okolo Vás, místo aby nabídli pomoc, se pomalu vytratí a dělají, jako že nic nevidí. |
Hana M. |
#109 Vzkazík - Pavle K..2013-03-25 10:06Pavlo-je mi moc líto,že se Váš zdravotní stav zhoršil natolik,že jste hospital.na ARU.Držím Vám moc palce,ať jste brzy v pořádku.Hana M. |
danay |
#1102013-03-25 12:30ano bohužel ijá mám informace že ke stěhování dojde na konci měsíce března a není to jedna paní povídala .Jsou to informace od personálu interny.Ti co by měli toto řešit ku prospěchu pacientů strkají hlavu do písku ,těm záleží jen na nich .pacienti a personál plicního jsou jim šuma fuk. paní Pavle přeji brzké zlepšení zdravotního stavu.Nejste v boji sama ,držím palce a věřím že se vše v dobré obrátí. |
Nepřihlášený uživatel |
#1112013-03-26 14:47Přeji si zachování lůžkového plicního oddělení v Nemocnici Klatovy. |
JONÍK a spol. |
#112 PŘÁNÍ OD SRDCE!!!2013-03-26 19:53PŘÁNÍ ZDRAVÍČKA PRO PAVLU!! Je nám to moc líto,že Ti nahoře vidí jen sami sebe!Ano,mají peníze,ale zapomínají na to,že zdraví se nedá někdy koupit ani kdyby měli milióny a to ve vedení nemocnice nikomu nedochází!Bylo by třeba,aby Ti co chtějí provést to co zamýšlejí nebalamutili obyčejný lid nějakými pohádkami o tom, jak to bude senzační,když TRN přesunou do monobloku,atd.!Nejsme již malými dětmi! Takže není to pravda!Všichni si přečtěte komentáře od kapacit v oboru TRN,které jsou uvedeny výše!Jejich zkušenosti v tomto oboru by mělo brát vedení nemocnice v potas,vždyť jsou to odborníci na svém místě! Oni svým vyjádřením jistě dobře ví,proč toto specializované pracoviště,které je velmi dobře zaběhnuté má zůstat v rekonstruované budově z roku 2002,k tomu již dříve určené!Lékaři TRN v čele s primářem,zdravotním personálem jsou opravdu na svém místě a jim také dík za jejich velkou pomoc nám pacientům!Myslíme si,že snad ještě není pozdě a,že dlouho očekávané sluníčko pomůže tyto hlavy osvítit a vše uvedou tak, aby to hlavně vyhovovalo nám,stále přibývajícím pacientům TRN.Vždyť oddělení mikro-plastické chirurgie by mohlo být v nejbližší budově monobloku a to v bývalé budově ORL a tudíž by se nic nemuselo stěhovat!Ono totiž,když se chce,tak se vše dá uskutečnit ! Pavlo,přejeme Vám hlavně hodně klidu a pohody,které tolik potřebujete ke zdraví!Vždyť zdraví,je ten největší dar od života,který máme!Pavlo,držte se!!Vám děkujeme i těm,kteří Vám pomáhají!! |
Nepřihlášený uživatel |
#1142013-03-26 23:38Po přečtení všech komentářů je mi zle. Proč sl. Kalistová nenapíše, že na odd. TRN zůstaly pouze 4 směnné sestry, jedna lékařka je v důchodu, další lékařka dojíždí do ordinace v Horažďovicích,další do ordinace v Sušici a další většinou slouží na RZS. Zkušenému primářovi bylo 60 let. Kdo by tedy měl o pacienty pečovat? Žádná sestra na TRN nechce, protože na celé oddělení na noční službě je pouze jedna sestra bez lékaře! To vám připadá normální? |
pacient s ventilační poruchou |
#1162013-03-27 09:16všichni lékaři i sestry pracují na TRN zodpovědně a spolehlivě!! Styďte se za Váš komentář. Sestry i lékaři dělají vše pro to aby pomáhali lidem a proto musí jezdit...jak píšete do Horažďovic a Sušice. Za to jim snad patří poděkování. Nebo, že by se Vám budova TRN také líbila??? |
Pavla Kalistová Autor této petice |
#117 Re:2013-03-27 09:58Tak tedy jak chcete, mam už toho napadání plné zuby, takže půjdu s pravdou ven. O sestrách i lékařích vím, ale také vím, že vrchní sestra je člověk, který je neskutečně falešný a ano ať si to přečte. Nic nenechá a sobě a ze sester dělá hlupačky. Ony si to nezaslouží!!!! Jedna jako druhá jsou profesionálky jak se sluší a patří!!!! chtěla jsem zůstat nestranná a bojovat za lékaře a sestry. Vím, že není perzonálně problém aby byly 2 sestry popřípadě sestra a sanitář na noční službě pohromadě. Zrovna včera jsem si tyhle informace ověřovala a jde to!!!! Jen jistá dáma to tak nechtěla. Než mě překládali z plicního na MJIP tak všechny jednání probíhala po půl 3 kdy vrchní odcházela z plicního, protože mi stála za dveřmi pokoje a poslouchala co si s týmem povídáme a co hůř poslouchala i rozhovory s mojí matkou....... A proč se složila??? protože jí teče do bot!!!! Mám toho tak akorát dost.... to, že nejsou sestry je její práce!!! za tím si stojím. A mezi námi při výčtu toho jak lékařky a lékaři slouží jinde jste nějak zapoměl/a, že tak jako tak na plánované rozšíření ambulantní části chyblí lékaři né???????? takže taky Kokoškova lež!!! A věřte, že pokud plicí uhájíme tak i tento problém dořešíme a mám přislíbenou spolupráci dalších 2 sester!!! nic nenechávám náhodě. To, že je na TRN nouze o sestry je také prací nemocnice, která v polovině prosince stahla veškeré inzeráty na plicní lékaře a sestry. V té době už totiž připravovali přesun na internu a jistým lidem "zavřeli " pusu aby se informace nedostala veřejnsoti. |
Nepřihlášený uživatel |
#118 Re:2013-03-27 10:08#114: - sestři myslím, že je Vám zle z jiného důvodu, že? Plicní oddělení šlape jako hodinky, pacienti dosud nepoznali žádný nedostatek lékařů ani sester. Proč je málo sester? - ptejte se vedení nemocnice - zrušil se požadavek na obsazení místa sestry pro plicní. Máme nového lékaře, který má zájem být odborníkem v plicních nemocech. Aby mohl udělat v tomto oboru atestaci, potřebuje se učit pod vedením zkušených lékařů na plicním oddělení s LŮŽKOVOU ČÁSTÍ. Bohužel, pokud toto pracoviště zanikne, nemá šanci a je z něj jen internista. A jak víme, to bude pro plicní choroby nedostačující .
Co se týká lékařů, je zatím vše pokryto ke spokojenosti většiny pacientů a nemá to nic do činění s jejich věkem.
|
Nepřihlášený uživatel |
#1202013-03-27 17:05Dnes jsem byla u lékaře v Klatovech a od sestřičky jsem se dověděla, že už je rozhodnuto. Zrušení plicního bylo odklepnuto včera. Pavle přeji hlavně uzdravení protože nervy a stres s touto patálií jí určitě na zdraví nepřidalo. |
Pavla Kalistová |
#121 Re:2013-03-27 17:43není pravda, právě mám asi 3 hodiny starou informaci, že došlo k zastavení stěhování. Je to stoprocentní a to minimálně než se celá věc znovu projedná. PK |
Nepřihlášený uživatel |
#122 Re: Re:2013-03-28 00:52jestli je to pravda ze se plicni nestehuje tak je to nejvetsi zasluhou Pavli Kalistove preju ji brzske zlepseni jejiho zdravi.Tesim se ze plicni zustane a zvitezi zdravi rozum |
Nepřihlášený uživatel |
#123 Re: Re:2013-03-28 07:58Milá Pavlínko, nechci brát nikomu z nás naději, byla jsem na ortopedii a tam mi to řekla sestřička jako informaci od lékaře který k nim přišel, nechtěla ho jmenovat. Ale pokud to není pravda tak je to jen moc dobře,všem nám kterých se to týká přeji aby tvá snaha a úsilí s přičtením tvého zdravotního stavu by platná a dočkali jsme se všichni toho, že jednou zvítězí morálka a rozum nad modlou dnešního světa a to jsou zisky nezúčastněných. Moc ti přeji aby to zase bylo lépe a k tomu by ti určitě pomohlo, kdyby tento hnusný boj mohl skončit samozdřejmě ve prospěch nemocných. Psychická zátěž je jedním z podstatných faktorů, které naše onemocnění zhoršuje a spouští záchvaty a podobné krize. Možná má informace nebyla pravdivá, ale zase to třeba aspoň ukáže jaký postoj k tomu mají jiní v nemocnici. |
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2013-03-28 08:56- Date of removal: 2013-03-28
- Důvod odstranění:
Nepřihlášený uživatel |
#1252013-03-28 10:44Slečno Kalistová, pracovala jsem na TRN oddělení v Klatovech pár měsíců jako zdravotní sestra a musela této práce zanechat, protože ráno, když jsem přišla do služby, bylo na oddělení 5 lidí, kteří ve 14.30 odcházeli po ranní směně a já zůstala sama ze sanitářkou na celé oddělení sama, pokud sanitářka neměla dovolenou nebo nebyla nemocná. Při kapacitě tohoto oddělení, množství ležících pacientů a ordinacích se tato práce dala zvládat jen obtížně. Pokud se vyskytly takové situace, že přišli ambulanti nebo přijela rychlá záchranná služba a do toho péče o hospitalizované pacienty nedala se tato práce zvládnout vůbec v jedné sestře. A to ani nemluvím o noční směně, kdy jsem zůstávala na oddělení na vše sama a kromě této práce již popsané jsem měla ještě na starost vypisování papírů, úklid, dezifnekce a jiné věci. Ještě dnes, při vzpomínce na práci na plicním oddělení, mám občas špatné sny. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
48336 Vytvořeno: 2022-12-27
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
1035 Vytvořeno: 2024-10-20
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
922 Vytvořeno: 2024-09-23
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2818 Vytvořeno: 2024-12-16
Voda pro zubry a divoké koně
19173 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1178 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
180 Vytvořeno: 2024-12-09
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17901 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za přísnější tresty za týrání zvířat a zavedení sociální služby a kontroly stavů zvířat s názvem „psociálka“!
20 Vytvořeno: 2025-01-05
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1704 Vytvořeno: 2024-11-29
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2165 Vytvořeno: 2024-07-23
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24885 Vytvořeno: 2022-12-13
Úprava vyhlášky města Mníšek pod Brdy -Zákaz odpalu zábavní pyrotechniky a ohňostrojů i v období od 30.12.-2.1 v intravilánu města Mníšek pod Brdy
80 Vytvořeno: 2024-12-31
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5088 Vytvořeno: 2024-11-14
Petice za obnovu samosprávy Moravy a Slezska
51 Vytvořeno: 2024-06-25
Informační bezpečnost, svobodné a férové volby
2845 Vytvořeno: 2024-05-06
Pro práva zvířat zejména psů v Rumunsku, za změnu přístupu vlády a vládních činitelů v Rumunsku a pro podporu našich českých politiků v rámci EU tuto problematiku oslovit
162 Vytvořeno: 2023-12-21
Otevření pizzerie a restaurant
198 Vytvořeno: 2025-01-01
Zachraňme Jelení louky!
1329 Vytvořeno: 2024-11-26
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15671 Vytvořeno: 2023-10-30