Zrušení omezení denní doby lovu
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zrušení omezení denní doby lovu
Petr Pelc Autor této petice |
#12013-08-23 10:07Klidně by se mohla doba prodloužit i u ostatních měsíců |
Nepřihlášený uživatel |
#2 Re: Zdeněk M2013-08-23 10:38zrušil bych to celé je to hovadina |
Nepřihlášený uživatel |
#32013-08-23 11:02Snad to k něčemu bude a moci páni povolí.-))) |
#42013-08-23 11:14uvidíme, za pokus nic nedáme ... jen to chce sdílet kde se dá aby nás tu bylo fakt hodně aby viděli že to je v zájmu většiny a ne pár jednotlivců
|
Nepřihlášený uživatel |
#5 Re: Zdeněk M2013-08-23 11:24#4: Petr Pelc - přesně sdílejte lidi !!!je to pár sekund ale kdyby to vyšlo tak budou pěkně a v klidu strávené hodiny!!!
|
Jiří |
#6 Jaký to má mít přínos?2013-08-23 12:33Jaký má mít přínos zrušení tohoto omezení? Pokud opomenu pohodlí rybářů, kteří nahodí a čekají na lehátku (patřím také mezi ně), tak mě nic pozitivního nenapadá, ale těch negativ tam vidím celý zástup. Počínaje odvážením a převážením ryb velkých i malých nad limit a míry, přes šílená tábořiště rádobyrybářů, kterých jistě přibyde a až k nárůstu množství odpadu kolem revírů. A to ani nemluvím o tom, že RS přestane v noci kontrolovat, když nebude stačit přijít k rybáři co má nahozeno a vzít mu povolenku. Za mě osobně non-stop plošně ano, ale až na to u nás budou podmínky! Plošná K 70 je totální kravina. |
Zdenek M |
#7 Re: Jaký to má mít přínos?2013-08-23 12:49#6: Jiří - Jaký to má mít přínos? Nevím jak ty ale je hodně lidí kteří se na ty ryby dostanou jen po práci skončíš ve 4 domů připravíš věci přijedeš k vodě máš půl šestý než to rozbalíš máš pomalu šest a v deset jít domů je prostě hrozný.Převážení ryb se nedá v podstatě postihnout jelikož každý rybář má právo si rybu přivlastnit. To co s ní pak udělá to už těžko někdo může pořešit.Taky nemám rád rybáře kteří jsou nakvelbovaní v obytňákách třeba měsíc na jednom místě.To co tu píšeš je opravdu jen na lidech a na nás rybářích abychom zasáhly když je vedle nás někdo kdo dělá bordel nebo jinak porušuje pravidla.Jo je to jednoduché chodit v půl jedenácté a sbírat papíry.Znám spoustu chlapů co chytaj přes čáru a do jednoho jsou to zrovna lidi kteří maj rádi přírodu nedělaj bordel, ale chtěj jen chytat ryby v dobu kdy berou.A ne sedět celé leto přes den bez záběru páč pomalu nebere ani cejn jaký je horko. |
Luděk Mleziva |
#8 Re: Jaký to má mít přínos?2013-08-23 12:53#6: Jiří - Jaký to má mít přínos? ja jsem pro oboji 24 funguje skoro vsude po svete tak nevym proc by nemela byt i v cechach a plosna mira kapra 70 tu uz mela byt davno aspon by se nestavalo to ze by se na velke ryby jezdily skupyny rybaru ze soukromaku a ve velkem odvazeli velke ryby k sobe. |
Jiří |
#9 Re: Re: Jaký to má mít přínos?2013-08-23 12:59#7: Zdenek M - Re: Jaký to má mít přínos? Nic jiného krom vlastního pohodlí rybářů na tom pozitivní není a toto omezení je prozatím jediná brzda pro ty nepoctivé rybáře. |
Jiří |
#10 Re: Re: Jaký to má mít přínos?2013-08-23 13:04#8: Luděk Mleziva - Re: Jaký to má mít přínos? Doporučuji ti nastudovat si pravidla v jiných zemích a nebuď překvapen, protože ono to s tím non-stopem není v zahraničí tak horké, jak se často prezentuje!
Nevím jak moc rybařině rozumíš, ale já se starám o několik rybníků, rybařinu jsem studoval a mnoho let se v tom pohybuji a vidím to jako blbost. Jediným účinným opatřením proti převážení je zákaz uchování ryb živých a povinnost je po ponechání ihned usmrtit. |
Z.M. |
#11 Re: Re: Re: Jaký to má mít přínos?2013-08-23 13:06#9: Jiří - Re: Re: Jaký to má mít přínos? Nepoctivej můžeš být i v 8 ráno nemusíš čekat do půl 11té:-).Tento přežitek je z dob kdy člověk neměl co do pusy tak si pytlačením přilepšoval.A ta 70ka je zrovna dobrá k tomu aby se ty ryby nepřevážely jak píše kolega |
#12 Re: Re: Re: Jaký to má mít přínos?2013-08-23 13:08#9: Jiří - Re: Re: Jaký to má mít přínos? To je blbost ..... není to žádná brzda pro nepoctivé rybáře, kdykoli a kdokoli bude chtít rybu vzít at už v době hájení nebo podmírovou tak to udělá i za bílého dne a není to žádný problém. Pro zrušení toho omezení jsou i porybný a minimálně jeden je tu pod tim i podepsanej. chápu že třeba pár lidí, který chodí na ryby každej den na pár hodinek to netrápí, nikoho taky nikdo nenutí to tu podepisovat ... hovg
|
Jiří |
#13 Re: Re: Re: Re: Jaký to má mít přínos?2013-08-23 13:12#11: Z.M. - Re: Re: Re: Jaký to má mít přínos? bez důsledných kontrol a tvrdých postihů to stejně omezuje jen pár slušných rybářů, kdo přijel převážet si z K-70 hlavu nedělá, rybu lapne a hned odveze, ale chytat v noci si na revíru, kde hlídají nelajzne, protože to narozdíl od odnesení ryby není otázka mžiku. |
Jiří |
#14 Re: Re: Re: Re: Jaký to má mít přínos?2013-08-23 13:16#12: Petr Pelc - Re: Re: Re: Jaký to má mít přínos? Viz předešlý příspěvek. Já také nikoho nenutím to nepodepisovat, ale přišlo mi nutné, aby zaznělo i co může a dle mého přinese případné zrušení. |
Patrik |
#15 S rozumem2013-08-23 13:23Plošně klidně od 200ha na malých revírech ať si to řídí MO, ale nechápu v čem je problém na vodě typu Vranov. |
Nepřihlášený uživatel |
#162013-08-23 16:39Jsem pro prodloužení doby lovu a prodloužit je o dva měsíce není taky špatný nápad.Jen aby to nedopadlo tak, že se za to bude připlácet nehorázné peníze.Pro K - 70 jsem určitě a nejen u K....Petrův Zdar!Hanýs |
liza |
#17 Re: Jaký to má mít přínos?2013-08-23 16:53#6: Jiří - Jaký to má mít přínos? V tomhle musím nesouhlasit. V mém okolí si ryby stejně odnášejí starší ročníky, který si tím plní mrazák. A je jim jedno jaká je hodina. Navíc stejně v noci tam sedět nebudou. Já a moji přátele chytáme " chyt a pust " a snažíme se chytat " trofejní " ryby na fotku a pro dobrý pocit. Nejvíc záběrů přichází právě kolem půlnoci a 2hodinou ranní, což musím mít vytáhnutý prut a přicházím o možnost chytit rybu. To že by ryby měli mít nějaký noční klid, mě přijde hloupost. A s horní hranici 70cm plně souhlasím, protože už je to dospělý kapr, který by měl užívat toho, že utekl pekáči. |
Nepřihlášený uživatel |
#182013-08-23 18:02Petice asi smysl má,jen už je to na lidech,jak se budou u vody chovat.Už jsem to psal jinde,tak si dovolím zde zlopírovat můj názor : Já osobně,kdybych měl tu moc,tak bych to udělal tak,jak už jsem mnohokrát psal a říkal.Dva druhy povolenky: 1) klasická,jako do teď,za stejnou cenu 2)vyjímka lovu nonstop po celý rok,ale s podmínkou lovu pouze chyť a pusť a za příplatek 2000kč.Jen tohle by odradilo masaře si tuhle povolenku koupit. Pak samozřejmě posílit ryb.stráž.Máš rozdělanej oheň,máš kolem sebe všude odpadky,máš nastražený 3 klacky...atd = okamžité odebrání povolenky na 1 rok a příslušná pokuta.Za hrubý porušení ryb.řádu tě v anglii už nikdy nevydají povolenku.Pokud by to bylo i tady,tak by se možná taky českej člověk naučil u vody chovat...... |
Nepřihlášený uživatel |
#192013-08-23 18:22Souhlasím ,už aby to konečně někdo dotáhl do konce . |
Nepřihlášený uživatel |
#21 Tomas2013-08-23 22:16Ahojte chalani podporil som vašu petíciu a držím palce nech to výjde aspoň v ČR, ked uz v SR je to na p*cu. |
Wopicak |
#222013-08-23 23:02jen ať se to nechá a ještě přísnější kontrolování, lidi jsou prasata a je třeba je držet zkrátka, jen co vím tak jeden celosvazovej revír o výjimku příjde na popud povodí (jelikož je po "rybářích" bordel) |
Nepřihlášený uživatel |
#232013-08-24 08:57Nechapu proč se nemůže chytat od pulnoci do 4 rano v te dobe bere uplne vsechno a stejne lidi pytlačí a budou chytat i prez stanovenou dobu lovu tim padem by se mela nejaka doba lovu uplne zrusit je zbytečná |
Wopicak222 |
#24 Re:2013-08-24 09:00#22: Wopicak - to je právě ono oni udělaj vyjímku na pár revírech pak se tam zvedne tlak rybářů a začnou problémy má se to udělat všude a ani to nepocejtíme
|
Nepřihlášený uživatel |
#252013-08-24 09:57Zrušil bych to u všech měsíců, příjde mi to zbytečné omezovat něco co tu už bylo od pradávna a co patří k životu spousty lidí. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2078 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1642 Vytvořeno: 2024-11-29
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
742 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
Voda pro zubry a divoké koně
18283 Vytvořeno: 2023-06-06
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
668 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
100 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1687 Vytvořeno: 2024-11-12
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
74 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
247 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
134 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43053 Vytvořeno: 2022-12-27
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23018 Vytvořeno: 2021-12-22
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2011 Vytvořeno: 2024-07-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2241 Vytvořeno: 2024-08-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1363 Vytvořeno: 2024-11-26
Petice za statní občanství bez diskriminace
4426 Vytvořeno: 2024-09-11
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17756 Vytvořeno: 2023-10-23
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5039 Vytvořeno: 2024-11-14