Rodiče postížených dětí zdravotním pojišťovnám
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Rodiče postížených dětí zdravotním pojišťovnám
Nepřihlášený uživatel |
#12013-10-05 19:29Je smutné, že se k tomuto musí psát petice.... mělo by to být samozřejmostí v každém vyspělém státě! |
Beruška |
#2 cvičení2013-10-05 19:49NIc proti požadavku na lepší podmínky, ale pomlouvání ostatních zařízení je ubohé. Například cvičení v Janských Lázních je rozhodně intenzivnější než se v textu uvádí. |
Vybrat přezdívku |
#3 Předmět2013-10-05 20:07...není to pomlouvání, ale konstatování reality, ve vyspělých zemích jsou s rehabilitacemi dětí davno jinde, Izabela Koscielna, kdyz tu byla pred rokem, tsk byla z toho stavu u nas nešťastná. Chce to spíše otevřít oči a podivat se na to jak to je, cílem pro mě je, aby se ve všech léčebnách v republice rehabilitovalo opravdu intenzivne a na světové ůrovni. Měl jsem možnost byt se synem ve vice rehabilitacnich zarizenich i mimo republiku, byl jsem i v Janskych laznich, tak muzu porovnat. Hezky vecer |
Nepřihlášený uživatel |
#42013-10-06 08:40Tyto děti nemohou za svá onemocnění! dostali je bohužel do vínku...jejich léčba by měla být samozřejmá! Na rozdíl od alkoholiků, feťáků a jiných živlů naší společnosti.... |
Nepřihlášený uživatel |
#52013-10-06 09:27Mému synovi klimterapie velice pomohla. Je tedy i v mém zájmu, aby tuto léčbu začaly pojišťovny hradit a uvědomily si, že by tím mohly pomoci spoustě nemocných dětí, jejichž rodiče nemají dostatek finančních prostředků.Vždyť koncovém výsledku, by je tato léčba mohla vyjít levněji, než nákladné operace. To jen ve stručnosti, proč jsem tuto petici podepsala |
Nepřihlášený uživatel |
#62013-10-06 18:57Dobry den, take se priklanim k teto petici, mam dceru s rozstepem patere, od malicka jezdi kazdy rok do lazni, nejdriv Marianskelazne, ktere byly jako jedine na onemocneni s ledvinami v cele republice, pak jsme byly v \teplicich, kde je vynikajici i rehabilitace ,ale bohuzel tam take zrusili pobyty samotnym detem. Lze jen v doprovodu a dceri je uz 14 a me to nikdo nezaplati ani. Tak jezdila potom do Kynzvartu a naposled posledni tri roky do Janskych lazni, kde se letos resilo opet mozne ukonceni teto vynikajici lecebny. Nechapu system. A 4 tydny opravdu nestaci. Dekuji, ze sem se mohla take vyjadrit. Bajerova z Decina |
Nepřihlášený uživatel |
#72013-10-06 20:02Myslim si,ze tato petice nepotrebuje dalsi komentare,je zde shrnuto vse potrebne,ale vite,neco Vam chci prece jenom rict,rodice postizenych deti meli na vyber,bud sve dite zavrhnout a nechat nekde v kojeneckem ustavu,odejit a pokracovat dal svuj bezstarostny zivot,ale my,kteri jsme se tady podepsali,se rozhodli jit tou druhou cestou a prijmout sve detatko,takove jake je a milovat jej a snazit se pro nej udelat jen to nejlepsi a cviceni v ramci lazenskeho pobytu je pro ne nejvetsi pomoc,jak udelat sebemensi pokroky a udelat tak deti i nas rodice stastnejsi a posunout nas bliz k vytouzenemu cili,proto Vas prosime o kladne vyrizeni. S pozdravem Adela a syn Maxim 2roky |
valapet Nepřihlášený uživatel |
#82013-10-07 08:48Měli by si uvědomit,že děti za své postižení nemohou a nezpůsobily si ho sami.Na rozdíl od alkoholiků a feťáků,kterým je léčba opakovaně poskytována zdarma.Na každého jiný metr,je to smutné. |
Nepřihlášený uživatel |
#92013-10-07 17:39I já mám syna , s DMO a vadí mi přístup Pojišťoven, ministerstva soc. věcí a různých příspěvkových org. , kteří okrádají postižené děti. Jak o peníze, tak ipobyt v lázních. |
Nepřihlášený uživatel |
#102013-10-07 17:55Dobrý den, jsem maminkou syna Ivana, kterému je již 36 let. Dg DMO kvadr.synd.více vlevo,TMP,s přidr.vadami,(nemluví,zrak.postižení,velmi špat.chodící pouze s druhou osobou a krát.vzdálenosti) i já jsem se od malinka snažila pro Ivu dělat vše možné " i zkoušet nemožné" a činím dodnes. Ale vím, že čím menší dítě a čím dříve a intenzivněji se napravují "chyby" tím lépe si tělíčko s tím poradí jak nejlépe může ....držím pěstičky ....VŠEM DĚTIČKÁM ,kteří tuto péči potřebují ,aby tuto možnost dostali. Krásné sluníčkové dny Vám Všem...... R.H. |
sylva |
#112013-10-10 16:48I JA SE PRIKLADAM, JE TO SMUTNE,KDYZ RODICE SE MUSI PROSIT O NEJAKOU KORUNKU ABY MOHLY POMOCT SVEMU DITETI.ABY ASPON OTEVREL RUCICKU NEBO ABY VALEL SUDY, TO JE CO? |
růžička |
#12 Re: cvičení2013-10-15 04:10Není to pomlouvání, ale konstatování stavu. Je to o nehrazení pojišťovnami potřebné rehabilitace. Nehledě na to, že pobyt a rehabilitace v kolektivu podobně nemocných s nadějí na jakékoliv zlepšení stavu určitě působí kladně i na psychiku nemocných i jejich rodin,což se může kladně projevit i na fyzickém stavu nemocných. |
medusa |
#13 dotaz2013-10-29 08:24Dobrý den přeji všem,chtěla bych se zeptat maminek,které mají postižené děti,a tet myslím ( uplné ležáky)jestli jejim dětem pomohly lázně,zda jejich děti udělali nějaké viditelné pokroky,mám dceru Ivanku a je jí 11 let je ležák,chtěla bych jít s ní taky do lázní ,ale je těžká a hypotonická,je taky ležák a má ochablé svaly,děkuji s pozdravem |
Nepřihlášený uživatel |
#142013-10-29 21:07 |
lioness82 |
#15 Re: dotaz2013-11-08 11:58Dobrý den milá paní, zkuste poslat lékařskou zprávu do ADELI Medical Centra (vyhledejte na googlu). Tam pracují i s ležáky. |
lioness82 |
#16 Re: dotaz2013-11-08 12:03Dělají tam tu rehabilitaci už 10 let a navíc ještě co vím, tak aktivně pomáhají při shánění financí na léčbu a to prostřednictvím své Asociace pomoci postiženým ADELI (taktéž vyhledáte na googlu). |
slzička |
#17 Re: Re: dotaz2013-11-09 20:56Rehabilitace opravdu pomáhají tzv. Klimterapy v lázních Klimkovice, tak metoda Adeli ve slovenských lázní Piešťany, cvičení probíhá "v kosmickém obleku" a další doplňkové terapie. Tyto metody pomáhají a úspěch spočívá v jejím opakování. Ale bohužel pojišťovny to nehradí a rodiče na to nemají peníze, tak to děti mohou absolvovat díky finanční pomoci dobrých lidí. |
Nepřihlášený uživatel |
#182013-11-11 10:01Člověk je tady na světě pro to, aby miloval, odpouštěl a pomáhal druhým lidem. Nikdo nemůže být šťastný, pokud brání ve štěstí druhým lidem. Všichni máme právo na radostný a spokojený život, dopřávejme ho i svým bližním. |
Nepřihlášený uživatel |
#192014-01-17 08:05jeto smutne ze musíme pro nase nemocne deti zachazet az tak daleko a prosit i olecbu která jim muze umožnit samostatny život vse by mnelo byt hrazene pro nase nemocne deti |
Nepřihlášený uživatel |
#202014-10-14 22:07Souhlasím se vším o co v této petici jde,sama mám dceru s DMO a čekáme na schválení pobytu v Klimkovicích ale bylo mi zděleno že dcera nemá nárok na doprovod a pokud tento pobyt sama nezvládne ,pošlou jí domů,což vím ,že ho nezvládne je na mne dosti fixovaná a na pobyt abych si jej uhradila sama nemám finance jsem samoživitelka ,tak jen čekám co bude dál... noční můra,děkuji všem kdo se těmito problémy zabývá |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Exemplární trest pro střelce koček z obory Březka
13174 Vytvořeno: 2024-08-09
Za vyřešení drogové situace na Praze 5
675 Vytvořeno: 2025-01-16
Břehy bez omezení!
1752 Vytvořeno: 2024-01-24
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
2461 Vytvořeno: 2025-01-20
Podpora pro spolek Triangl
247 Vytvořeno: 2025-01-23
Petice za odvolání ředitelky Krajské veterinární správy Karlovarského kraje paní MVDr. Márie Slepičkové
1859 Vytvořeno: 2025-01-22
Petice za přepracování návrhu na rekonstrukci Hlavního nádraží v Praze
10144 Vytvořeno: 2023-11-28
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3076 Vytvořeno: 2024-07-23
Podpora udělení Ceny města Olomouce Ing. Vilému Švecovi in memoriam, za společenský přínos městu.
143 Vytvořeno: 2025-01-26
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18144 Vytvořeno: 2023-10-23
Propusťme politické vězně a zastavme kriminalizaci rostlin a hub
147 Vytvořeno: 2025-01-13
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
49560 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zjednosměrnění provozu v centru Loun
257 Vytvořeno: 2024-11-29
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
1808 Vytvořeno: 2024-10-20
Žádáme zrušení nákupu letounů F-35
909 Vytvořeno: 2024-03-07
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15742 Vytvořeno: 2023-10-30
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1453 Vytvořeno: 2024-12-12
Otevřený dopis Radě města Železný Brod ve věci KC Kina
282 Vytvořeno: 2025-01-15
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
3840 Vytvořeno: 2024-12-16
Podpora Simonu Omaníkovi, slovenskému studentovi
2245 Vytvořeno: 2025-01-17