Petice na podporu trenéra Michala Jägera
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice na podporu trenéra Michala Jägera
Nepřihlášený uživatel |
#3012014-02-06 17:06Vyjadrujem podporu trenerovi-mladi musia mat pocit zodpovednosti a ak chcu sportovat a dosiahnut nejaku uroven,tam treba potit krv=bez toho to nejde.Chce to vela odriekania a sebazapierania,co je dnesnym mladym ludom uplne cudzie.A trenerovi nezavidim a obdivujem ho,ze sa vobec dal na pracu s mladymi chlapcami=mladez je maximalne drza a nezodpovedna. A zdruzenie,alebo vybor mali trenera podrzat,cim by chlapcom naznacili ze ho treba respektovat.Prepustenie bola velka chyba-teraz mozu cakat,ze ked pride druhy trener a nahodou skrikne na chudacikov,natocia ho na video a pojde=chapete aku chybu ste urobili????? nenapravitelnu.Sportom treba ludi vychovavat a nie ich podporovat v lajdactve!!!! |
Fogi45 |
#302 Juniorští ubožáci z Klášterce....!!!2014-02-06 18:24Akorát ty kluci ukázali na konci toho videa, jak jsou ubohý....!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#3032014-02-06 22:04Co k tomu říci,pan učitel rozmazlené spratky slušnému chování nenaučil a ještě vyhodí trenéra.Tak to dopadne,když se stane kozel zahradníkem. |
Nepřihlášený uživatel |
#3042014-02-06 23:34Hrál jsem hokej od 5-27 let...viděl jsem trenéry v průběhu zápasu mlátit 8-letý děti hlava nehlava až jím lítali helmy z hlavy...a jejich rodiče, jak jim ještě potom nandali taky. A nikdo se tomu nedivil, naopak, bylo to prostě normální...drželi jsme hubu a makali...a co vím, nikdo z nás neskončil na psychiatrii, dnes se tomu smějeme a nemáme pocit křivdy...taky jsme v juniorech před zápasem chlastali a taky nám nadávali do sraček a mistrů světa, který hovno dokázali. Ale měli jsme přitom hlavu sklopenou a drželi hubu, protože jsme věděli, že mají pravdu...trenér pro nás byl autorita, kterou jsme sice možná mezi sebou kritizovali, ale všeobecně respektovali...stejně jako autoritu učitele či rodiče. Ať chtě či nechtě. Dnešní děti/mládež nerespektují nic...hovno dokázali, hovno umí, hovno ví...ale nejlíp ze všeho ví, jaká jsou jejich práva, jak ovládat iPad, iPhone, Facebook atd. |
Nepřihlášený uživatel |
#3052014-02-07 06:45V době, kdy jsem hrál hokej a fotbal jako kluk a stalo by se tohle, tak by mě doma ještě otec seřezal tak, že si na prdel nesednu a hubu bych měl samý moncl.Dnes si spousta rodičů myslí, že má doma andílky!! |
juraj |
#3062014-02-07 11:45Trenér by měl dostat spíše ocenění než padáka, to co si dneska mlaďasové dovolují je nehoráznost nás když jsem hrál by ještě seřezal hokejkou a to ty slova co použil jsou ještě slabá. |
Nepřihlášený uživatel |
#3072014-02-07 12:23Kolik prace delaji treneri mladeze nikdo nevidi. Vikendy od rodiny, vecery, tolerance ze stran manzelek. Boooze...takhle se vyjadruji chlapi ve sportu mezi sebou normalne. A juniori uz chlapi maji byt! I mou podporu mate pane trenere! (A to jsem zena a matka):) |
Nepřihlášený uživatel |
#308 názor předsedy2014-02-07 14:09Zajímalo by mě co pan předseda, bývalý učitel, dělal pro změnu chování juniorů před tímto incidentem, a co dělal jako učitel pro změnu chování mladých lidí... Nepřipustil by třeba, že školství má na chování dětí zásadní podíl a není tam vše v pořádku? Kdyby bylo měli by sportovní trenéři mnohem jednodušší práci. Situaci v jejich oddíle sice neznám, ale takto zvenčí mám pocit, že pan předseda má pravdu (rozhovor v tisku) v tom, že sportovní oddíl by neměl řídit. |
Nepřihlášený uživatel |
#3092014-02-07 14:43KLASTEREC-MILEVSKO,ZITRA OD 17.00H.PRIJDTE PODPORIT TRENERA. |
Nepřihlášený uživatel |
#3102014-02-07 15:16Když si to ti hoši zasloužili, tak to bylo od trenéra namístě. |
Nepřihlášený uživatel |
#3112014-02-07 16:16Jednoduché, chlapci potřebují trochu zklidnit a občas peprná slova to je podtrhují. A hlavně co je v kabině nenosí se ven! Kdo (kromě Marka Ebena) neřekl sprosté slovo, ať hodí kamenem! |
Nepřihlášený uživatel |
#3122014-02-07 16:35co je v kabine to tam zustane. a tyhle smradata mezi sebou mluvi daleko hur a v jeste mladsim veku.trener ma pravdu v hospode u piva a na dize jsou vsichni jagrove,plekanci a vubec nej hvezdy pak se rano vzbudej a skutek utek.par nadavek jeste nikdy nikoho nepoto a ze je to juniorka a vetsina je jich plnoletejch tak jsou to srabci.netrenuje osmilete tak co.jo a kdzy mladsi pripravky prazskych S pomocily saly souperu a nadavaly jim a navadel je trener to bylo ticho po pesine. |
Nepřihlášený uživatel |
#3132014-02-07 16:51trener neudelal zadnou, opakuji zadnou chybu. Jazyk odpovidal tomu, s jakymy hovadky hovoril. Na hruby pytel hruba zaplata a to, ze byl za to propusten jen ukazuje na jedno z nejvetsich zel teto doby - pokrytecky pseudohumanizmus. |
Nepřihlášený uživatel |
#3142014-02-07 18:51Trener ma moji plnou podporu !! Zažil jsem spoustu trenérů a je potřeba ještě přitvrdit !! |
Nepřihlášený uživatel |
#315 Re: názor předsedy2014-02-07 19:47Jednoduché - i synáček pana předsedy hraje za juniory. Víc nemusím dodávat, že ........ |
Nepřihlášený uživatel |
#3162014-02-07 20:39Ještě, že mě nikdy nenatočili, jsem ještě na flinky tvrdší. |
Nepřihlášený uživatel |
#317 Re: Presne. Trener neudelal chybu a i slovnik byl v poradku . jsou to uz chlapi.2014-02-07 21:16 |
Nepřihlášený uživatel |
#3182014-02-08 06:32Nemám slov, trenér za tohle rozhodně neměl být odvolán. Neznám trenéra, kterej by nepoužil v kabině sprostější výraz (viz Ivan Hlinka nároďák) a na televizi Nova je vidět, že se chytá každé hovadiny, aby zvyšila svou sledovanost. Je hrozné co se dneska kvuli médiím rozmaže, jestli nám nebylo dřív lépe bez těchto komerčních televizí. Rozhodně jsem pro to, aby panu Jägerovi byla vrácena jeho funkce! |
Nepřihlášený uživatel |
#3192014-02-08 07:06Měl být ještě tvrdší na ty primadony.Odvolal bych spíš vedení a manažera Klášterce. |
Nepřihlášený uživatel |
#3202014-02-08 07:49Neřekl nic hrozného. Tlouci je nemůže, tak bouchnul, aby něco změnil.Kdo kdy slyšel, jak se baví a jaké výrazivo používá naše mládež, tak tohle byla květomluva. Petr Hodný |
Nepřihlášený uživatel |
#3212014-02-08 08:18Kde jste dnes ??? Vy !!! Rádoby dospělí junioři !!! Dnes nehrajete na ledě.... a o body do tabulky pro pana pedagoga s „nejvyšším“ možným vzděláním a hroší kůží. Nyní hrajete sami za sebe, za svoji důstojnost, hrajete o něco, za co se možná budete celý život stydět… a nehrajete na ledě, ale v reálném životě. Jednou skutečně dospějete. Drtivá většina z Vás. Budete mít své děti a pokud se tohle o Vás dozví a zeptají se „Tati a jak jsi se zachoval Ty ? “ A to nemluvím, jak se budete cítit před panem Jägrem, až mu dovedete svého syna poprvé na trénink. On tam na tom zimáku někde bude, musí tam být, tomu věřím, jinak je to všechno špatně. Má můj obrovský respekt a úctu. Pana pedagoga už tam ale nenajdete To jste opravdu takoví …cituji…..s.r.á.č.i ????? Věřím, že ne. :|| |
Nepřihlášený uživatel |
#3222014-02-08 08:32Je to špatné,když trenér, který je takhle zapálený pro mládež je vyhozen na základě nováckého nesmyslu a debility vlastního syna.Kdo prošel nějakým sportem a kolektiv chtěl, aby to někam vedlo se ostřejších názorů trenérů nevyhnul, ale nikdy to nikomu neuškodilo. Pokud to někomu vadí, tak ať jde hrát juniorku do Kanady a uvidí, jak se tam s nimi jedná, ale vychovávají hokejisty-sportovce. U nás podle facebookového profilu syna trenéra máme „marchy“ okamžitě, alespoň na holky, auta, chlast a prachy. Hlavně sláva. Prostě To co udělal - trenér - a jsou v tom všichni hráči, které chodil sbírat po hospodách před zápasy, bylo výchovné a rodiče by měli děkovat, že se jim někdo výchovně stará o děti v době, kdy většina mládeže jen proflákává čas... |
Nepřihlášený uživatel |
#3252014-02-08 23:21 |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2093 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1647 Vytvořeno: 2024-11-29
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
747 Vytvořeno: 2024-12-12
Voda pro zubry a divoké koně
18310 Vytvořeno: 2023-06-06
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
670 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
103 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1691 Vytvořeno: 2024-11-12
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
85 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
136 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
255 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43056 Vytvořeno: 2022-12-27
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23019 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2243 Vytvořeno: 2024-08-23
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2011 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1363 Vytvořeno: 2024-11-26
Petice za statní občanství bez diskriminace
4426 Vytvořeno: 2024-09-11
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17758 Vytvořeno: 2023-10-23
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1869 Vytvořeno: 2024-01-25