Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Samoživitelka

/ #4274 Re: Trapná úroveň protikomunistických "diskutérů"

2013-03-02 15:41

#4271: MIP - Trapná úroveň protikomunistických "diskutérů"

Včera jsem se převlečená za uklízečku vloudila do KDM-KDU (Klub Dospívající Mládeže), kde asi 30 "řetězovejch hladovkářů" konzumovalo televizi. Trochu se asi nudili: "Se poséér!" na adresu K.Šípa. "Nudááá!", pak přeladili na J.Krause: "Kurvááá, si myslíííš asi, že seš vtipnej, cóóó, burane!" nebo "Větééév!... "Neloudi, rabínééé!"... "Ta ti to dala,  Kuzmiči!" "Seš trapnéééj!" "Seš nudnéééj!"

Přepnuli na Barrandov. Vtom Liškovo glissando, crescendo a forte furiosso, na scéně Třicet případů majora Zemana. "Hele, Zeman!"  "Ten zasranej bolševik?" "Sklapni!"   A pak už jen otevřené huby a skoro hodinu čuměli! Já taky! Vytřela jsem jim pod nohama (nevoženěj se, koneckonců jako flanďáci ani nemůžou), svinčík jsem smetla na hromádku, na tři čtyři lopatky, a kdybych jim do huby strčila praporek Ku-klux-klanu, nepoznali by to. Byli u vytržení! Jako každý mládě, když se potká s něčím opravdovým a velkým! Dívky byly vzrušené. Chlapci svírali pěsti jako hrdinové proti Banderovcům. Bylo mi jich chvíli líto. Ale pak jsem si řekla. Dobře jim tak. Třeba později prohlédnou. Jen aby nebylo už pozdě.

Nevolím KSČM. Ale ode dneška vždy budu!