Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

MIP

/ #4388 Re: Re: Re: Re: Re: Síla myšlenek komunistů je zdrcující (pro každého, kdo má mozek)

2013-03-07 16:33

#4385: - Re: Re: Re: Re: Síla myšlenek komunistů je zdrcující (pro každého, kdo má mozek)

O panu Štětinovi vím dost. Koupil jsem si od něj mimo jiné dvě knihy a mohu říci, že jsou velmi dobré. O těch druhých, údajně "nepřevléknutých", vím také dost, dost na udělání si názoru. O péesáckém pohůnkovi, politrukovi Sloupovi mi stačí vědět, že by chtěl zase zadrátovat hranice. A úplné hovado, estébák Kučera-Zeman se ohradilo proti útokům, že byl estébák tak, že v televizi prohlásilo, že byl proti VNĚJŠÍMU NEPŘÍTELI !!! V době, kdy skutečný vnější nepřítel - rusácký okupant - byl uvnitř a péesácký pacholek a estébácký zločinec Vašek Kučera mu, jako všichni komunisti, líbal zadek! A ještě k tomu nutil (nevybíravě) druhé! Dnes má drzost vykládat, že pracoval proti "vnějšímu nepříteli" jako polehčující okolnost! Tedy přesněji :jako péesák byl Kučera proti "vniřnímu" nepříteli - nechával vraždit, odstřelovat zezadu, "narušitele" zevnitř a jako estébák Kučera-Zeman proti nepříteli "vnějšímu" - našim dnešním spojencům (a mým a mnoha dalších našich občanů přátelům samozřejmě už tehdy), zatímco skutečnému vnějšímu nepříteli, rusáckému agresorovi a okupantu, leštil bagančata... Tohle vědět mi stačí. Je to opravdu v podstatě "jednoduché". To jen komunistický blbec to nepochopí a nepochopí.....