Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

MIP

/ #4446 Kdo je Heller a jeho parta ? A kdo jsou komunisti?

2013-03-09 12:55

#4426: Monika - Kdo je Heller a jeho parta ?

Tyhle příspěvky ti napsal tatík-bolševík-flus nebo jsou dokonce z tvé hlavičky? To víš, na něco tak debilního a PRIMITIVNÍHO (a skutečně jen primitivy a hlupáky oslovujícího) jako je komunismus stačí - PRIMITIVNÍ antikomunismus. Na to nic sofistikovaného nepotřebuješ. Vždyť si počti příspěvky stoupenců komunistů na těchto stránkách: kolik z nich má jediný argument: "hovno". Dále tě upozorňuji, že protestů proti komoušům se zdaleka neúčastní (a petici nepodepisují) jen zneužití "nic netušící středoškoláci" (i oni ostatně protestují právě proto, že TUŠÍ, jaké zločinné svinstvo jsou komunisti), ale právě lidé, kteří setsakra "ROZUMĚJÍ" o co jde.

Jinak,krásná ukázka nepoučitelnosti komunistů, toho, jak jsou stále stejní. Někdo vysloví nějaký názor. Možná správný, možná ne. Komunistická zběsilá reakce, včera jako dnes: "podívat" se KDO to je, "odhalit" ho a pak útočit na jeho osobu. Ne vyvracet jeho názor, obhajovat názor svůj. Zničit osobu "nepřítele". Tak se projevovali komunisti vždy (dnes to mají pravda, bez STB, sakra těžší). Melou stále stejné, stále tu svou profláknutou komunistickou debilní melodii. A mají tu drzost mluvit o druhých, že něco opakují stále dokola. Neboj se, soudružko, kdyby se stal zázrak a komunisti by přišli s něčím novým, i jejich nepřátelé (jako já) odpoví něčím novým , zatím na staré komunistické žvásty stačí staré a osvědčené odpovědi. Nebo klást jednoduché otázky jako jsem učinil já. Odpovědi se nebojím, té se od komunistů nedočkám.